Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun corba ve kofte,nugget,soslu tavuk, patates, biber kizartma yaptim.
Salata, hosaf, kavun, tatli.
cayda demledim.
Buzlukda yer yok annemede getirme bisi dedim kiyma bitmis esime dedim yarim kilo al.
birazini kurukofte olarak kizarttim.
3 seferlik de yemeklik kofte ayirdim sıkıstirdim buzluga.
Tek seferde kizartsam gidecek zaten hepsinden az az yaptim artti bile.
3 sefer yemek yaparim o koftelerden.
yarin sis tavuk yaparim.
Spesyelimiz oldu oglan ne seviyo o hevesle tutuyor orucunu yesin sıpam.

Gece pisi yapmistim koca tabak ay nasil yidiler koca tabagi hafif oluyor yag cekmiyor.

Bu aksam kuymak yapicam.
sigara boregi kizartcam kahvaltilik kavun falan.

Kıza sac bandi alamadim hala kendim cikip bakmak istiyorum ama zaman yok.
yazin tulumlariyla falan resimlerdim ani kalsin.

Benim eşim de altın aldı şimdilik o kredi parasıyla aldı birşeye kullanmayacağız onu. En azından masraf faiz parasını çıkartsın sonra da zor durumda kalmasak kalır kenarda kazanırıZ. Bu ay işyerinden az daha çok para alacak. Krediyle neden altın aldığımıza gelirsek. Çok düşük faizliydi. Her ihtimale karşı Kredi bize çıkmışken aldık Parayı. Çünkü iş dırumu belli olmazsa temmuzda konut kredimiz ödenecek. Eğer sıkıntı olmazsa o parayı kullanmayacağız.,

Bixim de öyle canım biriktirdim araba alırken biraz verdim ev slırken verdim sonra eşim tazminat aldı patron ortaklığı ayrılınca, onu da eve yatırdık son nokta da bireysel emeklilik paramı çektik az da ben de vardı annemden borç aldım dedim öyle eve yatırdık. Az kaldı şükür. Tek kişi çalışınca ancak yetiyor

Canım sleepy temiz içerikli yerli üretim olduğu için de baya uygun fiyatlı cevremde deneyenler de memnun. Anne değilim ama nacizane tavsiye.

yemegi yiyen bayildi koseye
kizda emdi uyumaya devam ediyor.
Gece neresine uyucak bakalim uykular haram olcak bana kesin.
3 saat uyutsa yine beni raziyim.
simdi uyusam uykum yok.
Uykulari duzene sokarsam ilerde baska bisi istemem.

Canim ben prima molfix kullandım en son a101 in bezini kullandım ondan memnun kaldım prima gibiydi alerji vs.yapmadi

Kızı kollamaktan gelemiyorm
Arkamı döndüğüm an agzına birsey tıkıyorlar
Dolma ici,corbasına ekmek Ay bayılazam
Ben hic alıssın istemiyorum tuza sekere simdilik
Ahahahaaa baby çok güldüm ya. Hareketinden de habire kollamak zorunda kalıyorsundur. Başbaşa daha iyi ya.

Hele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyi nazları oluyo kiz başka be
Aynen hayır da diyemiyor babalar bizim elini yüzünü sürekli baba yıkasınmış. Bu arada dişlerini fırçalamaya da baba yardım edecekmiş. Bugün dedim kızım babanın işi var yok illa o dedi kaldırdı adamı yerinden.

Kız babası olmak başka onlar için o günleri ben de çok yaşadım büyüsün büyüsün yürüsün konuşsun her anı ayrı güzeldi. Eşim şımartma konusunda çok taviz vermiyor. Ben kızdıysam annen hakkı diyor. Ama o eli boş gelmemek çok fazla var. Diyorum hergün alma bişey alıştırma yok illa alıyor.
bez konusunda da sleepy önermiş arkadaşı aldı getirdi ben de bir defa molfix almıştım.Gece Kızarıklık oldu hassas totosu var küçük hanımın Yok sen yine prima al Prima al dedi gitti kendi migrostan prima siparişi verdi. Ben de gündüzleri kullandım bitşrdim onları. Farkettiğinde söylemediği laf kalmadı. Kızlarının totoları da ne kıymetliymiş bacım

O yine iyiymiş bizimki iftar sofradaykrn tuvaletim var baba dio bu ara bana döndü nazi niyazi bana anladı virüs bitince yine bana kalcak

Ay benimkide cok şükür toto alerjik değildi bazen pisik gibi olurdu hemen bebantol suruyordum niye a101 alıyorsun molfic al fln diyodu molfix 3 no da a101 bezinden küçüktü bide taşıyordu son zamanın da tuvalete gidene kadar onu kullandım sorun olmadı bide indirim oluyordu 4 lu alımda 2 3 haftada bir zula yapıyordum

Ayy parça parça okudum bir yazamadım işe giriştim. Gardolapta eşimin kıyafet kısmını sildim. Yazlıkları koydum. Giymediği birkaç parçayı ayırdım. O arada kız uyandı servis geldi. Onu oyaladım. Eşimin kıyafetleri hala kedi tüyüydü onları temizledim. Servis cuma günü gekecekmiş. Çarşamba dolabın fişini çekin demiş. Boş buzluk aradım.arkadaşlara dedim. Biraz da eşim işyerine götürür. Ama sebze meyve var bilmiuorum onları da ne yapacağım. Fasulye vR olmazsa konserve yaparım yarın. Lahana var onu ne yapsam bilmiyorum. Geçen bir parçasını turşu yaptım erimiş. Elma sirkesi ile ilk defa yapmıştım ondanmı yoksa sıcaktanmı bilemedim.,yine turşumu koysam acaba. Dereotu var buzluğamı atayım. Nane var kuruturum. Ayy çöpe gitmesin bişiii.
neyse ben de durumlar böyle şimdi çamaşır katlayacağım :)

Gündüz uyuyup gece uyumayan bebe yapmisim
12den beri onlaynız
esniyo esniyo dalamadi.
Evi gezdik, emdik, alt degistik,gaz cikardik, ninni dinledik dalamiyorduğ
Bi dalsa rahat 3 saat pertingen.

Bir yandan sahur hazirliyorum bir yandan odaya kosuyorum.
Kahvaltiliklari hazirladim bi cay demleme kuymak kaldi.
Kiz dalarsa sahuru hazirlar aninda uyku moduna gecerim.

Bulasik mak. bosalttim sabaha rahat olsun sahurdan cikanlari atarim hemen.

Dogdugundan beri sakinlestirmek adina sadece piş piş piş dedik.
O da alisti piş piş piş bekliyo
saliiyorum hafif besigi ses gelmeyince kivraniyo pis pis diyince susuyor.
Simdikiler cok fena

Herkesler uyuyo
Prensesde gece uyumadi simdi mışıl mışıl
tüm gun uyur artik.
Ben yine 2 saat uyudum daha uyuyamam geri.
Sahuru hazirlarken oglan sagolsun salladi azcik besigini.
Yoksa sahurda yalan oluyordu hazirlayamicaktim mik miklandi durdu kiz.

Dunden corba var
kizartmalardanda az az artti.
yanina tavuk sis de eklicem.
yeter elhamdülillah.
Yarin annem gelecek zaten kizi yikicaz o varken yemekde yaparim.

Bugun supururum evi dun sildim bugun silmicem sadece toz alip aynalari silicem.
2mak. camasir yikanmasi lazim.
sahurdan cikanlari mak attim.
aksam dolar makinede.
Gece icin pisilik yogurup dolaba kaldircam gece kizartirim yine yumurtada yaparim.

Sevdikleri seyler olunca silip supuruyorlar erbaslar.

Cok sukur bugunumuze
Oruc tutamadim ama hazirlayip yedirmek nasip oldu cok dua etmistim Allahim cabuk toparlanim iftarlarini sahurlarini hazirlim diye.
Sadece hastanede kaldigim 1 gun hazirlayamadim onda da hazir biraktim yemeklerink sahurluklarini.

Rabbim güc kuvvet saglik versinde ben hep hazirlarim.
Kendimde pek kendime guvenmiyordum acikcasi hem yemek hem temizlik hem bebek hem ergen hepsiyle nasil olcak duzen bozulcak diyordum.
Ama bir sekilde yetisiyorum
Yetebiliyorum.

Çünkü annelerin pelerinleri olmasa da süper gucleri vardır

Çünkü annelerin pelerinleri olmasa da süper gucleri vardır
Kesinlikle
Zaten yasama sebebimiz bunlar degil mi.
Birseylerde olmasa vakit gecmez ki.
Bombos akar gider zaman.
Biseyler sebep güclu durmamiz icin

Son düzenleme:
Cam silme fikrim vardi bu hafta
Hatta annemle anlasmistim.
Sen geldikce 2 cam 2 cam silerim 3 gunde biter demistim.
Ama baktim pers. cuma yagmur gosteriyor.
Daha sonraki hafta bakicam hava durumuna gore bismillah diyip baslicam.

Buranin önu acik ve caddeye bakiyor tul perde kapatmiyoruz ve camlar malesef gozume batiyolla hepsi fransiz.

Mutfaginkini sildim simdi o balkon oldugundan icte kaliyor.
cifledim pimapenleri mis oldu.
Dün güya dolaplarin kapaklarini elden gecirmistim ama kizartma yaptim malum fairyli su yapip bir kat daha gectim.
Herkes uykudayken buyuk kalemleri halledim.
Bi supurme kalsin

Ben temizlik yapmayi cok seviyorum.
1 kova su, bez, mis kokan deterjanlar versinler bana icime sine sine temizlim.

Yer silme deterjanim bile 4cesit falandir benim.
o kokudan sıkılirsam diger kokulu olanla silerim.
O bile mutlu eder beni.
Degisik koku farkli hissettiriyor bazen..

Bir de esmalarimi ancak yataga uzandigimda kizi psipislarken cekebiliyorum.
Zikirmatik yastigimin altinda.
Uzun zikire baslamak istiyorum ancak öyle bir duzen kuracagim.

Misal Allahin 99 ismini esmalari yani her birini gunde 100 defa zikretmekle baslicam sanirim.
Katilirsaniz birlikde cekelim.

Ceken yazsin cektim diye.
Ben her gunun esmasini yazarim burdan bana eslik edermisiniz?
Hatta baslamadan once abdest alalim niyet edelim.
Icimizden ne geciyorsa ne istiyorsak.

Misal Allahim 99 ismin yuzusuyu hurmetine huzuruna geldim tövbe ediyorum sen verensin, sen bagislayansin, sen geri cevirmeyensin ..... dilegimin oldu sevincini yasamayi nasip eyle diye niyetlenelim.
Biz tevekkul edelimde gerisi Rabbimin ksimeti.

Hangi kismetin, ne sekilde ,ne zaman, nasil bize gelecegini bilemeyiz.
Belki ben size vesile olucam.
Belki siz beni motive edip bana vesile olacacaksiniz.
Belki cokca cekilen zikir daha cogalip yildiz gibi yagacak uzerimize bereketiyle.

Dilerseniz yazin cuma gunu yuzusuyu hurmetine baslayim.
Ben baslicam cuma gunu bana eslik etmek isteyende yazar canimlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…