Benim eşim de altın aldı şimdilik o kredi parasıyla aldı birşeye kullanmayacağız onu. En azından masraf faiz parasını çıkartsın sonra da zor durumda kalmasak kalır kenarda kazanırıZ. Bu ay işyerinden az daha çok para alacak. Krediyle neden altın aldığımıza gelirsek. Çok düşük faizliydi. Her ihtimale karşı Kredi bize çıkmışken aldık Parayı. Çünkü iş dırumu belli olmazsa temmuzda konut kredimiz ödenecek. Eğer sıkıntı olmazsa o parayı kullanmayacağız.,Bugun esim diyorki her ay 1gr alalim.
Alabilirsek tabi lafima hep sonradan geliyor ya bu adam.
Sen bana 50-100 ver ben her ay gr alirim dedim.
Altinin nasil guzel kazandirdigini gorunce aklima geldi.
nakitide altin yapsaydim 10bin falan kazancim olacakti.
saglik olsun napalim
Bixim de öyle canım biriktirdim araba alırken biraz verdim ev slırken verdim sonra eşim tazminat aldı patron ortaklığı ayrılınca, onu da eve yatırdık son nokta da bireysel emeklilik paramı çektik az da ben de vardı annemden borç aldım dedim öyle eve yatırdık. Az kaldı şükür. Tek kişi çalışınca ancak yetiyorBirikim gibisi var mi, çalıştığım zaman harcliklarimdan vs biriktirdim evin borcunu kapattık, arabayi değiştirmek için peşinat verdim. Ben de iyi biriktiririm ama şu an anca yetiriyoruz, işten çıkınca para yönetimini iyi yapamadık tazminat vs uçtu gitti ki iyi bir meblağ almıştım
Canım sleepy temiz içerikli yerli üretim olduğu için de baya uygun fiyatlı cevremde deneyenler de memnun. Anne değilim ama nacizane tavsiye.Ben cok merak ediyorum ozamanlari
Hem bu anlar cabuk gecmesin doyayim istiyorum hem de ozamanlara cabuk gitsek surda bacaklarimizin arasinda dolansa istiyorum.
Esim deli sever cunku biliyorum simartacak tepesine cikaracak.
Oglan kapida beklerdi babasinin saatini bilirdi ne oyuncak getircek diye.
Her aksam oyuncak Allahim her yerden oyuncak cikardi bezmistim.
Bezi degistirip denemek istiyorum molfix evy baby falan kizima hangisi iyiysi ondan al.
Prima almaya devam et degistirme diyo simdiden.
Oldu pasam dedim..
Senin parani bu kiz yicek diyorum
Biraz daha buyuyunce denemek istiyorum.Canım sleepy temiz içerikli yerli üretim olduğu için de baya uygun fiyatlı cevremde deneyenler de memnun. Anne değilim ama nacizane tavsiye.
Canim ben prima molfix kullandım en son a101 in bezini kullandım ondan memnun kaldım prima gibiydi alerji vs.yapmadiBen cok merak ediyorum ozamanlari
Hem bu anlar cabuk gecmesin doyayim istiyorum hem de ozamanlara cabuk gitsek surda bacaklarimizin arasinda dolansa istiyorum.
Bezi degistirip denemek istiyorum molfix evy baby falan kizima hangisi iyiysi ondan al.
Oldu pasam dedim..
Ahahahaaa baby çok güldüm yaKızı kollamaktan gelemiyorm
Arkamı döndüğüm an agzına birsey tıkıyorlar
Dolma ici,corbasına ekmekAy bayılazam
Ben hic alıssın istemiyorum tuza sekere simdilik
Aynen hayır da diyemiyor babalarHele büyüsün kızlar babalarına yaptirio her şeyinazları oluyo kiz başka be
Kız babası olmak başka onlar içinBen cok merak ediyorum ozamanlari
Oldu pasam dedim..
O yine iyiymiş bizimki iftar sofradaykrn tuvaletim var baba dio bu ara bana döndü nazi niyazi bana anladı virüs bitince yine bana kalcakAynen hayır da diyemiyor babalarbizim elini yüzünü sürekli baba yıkasınmış. Bu arada dişlerini fırçalamaya da baba yardım edecekmiş. Bugün dedim kızım babanın işi var yok illa o dedi kaldırdı adamı yerinden.
Ay benimkide cok şükür toto alerjik değildi bazen pisik gibi olurdu hemen bebantol suruyordum niye a101 alıyorsun molfic al fln diyodu molfix 3 no da a101 bezinden küçüktü bide taşıyordu son zamanın da tuvalete gidene kadar onu kullandım sorun olmadı bide indirim oluyordu 4 lu alımda 2 3 haftada bir zula yapıyordumKız babası olmak başka onlar içino günleri ben de çok yaşadım büyüsün büyüsün yürüsün konuşsun her anı ayrı güzeldi. Eşim şımartma konusunda çok taviz vermiyor. Ben kızdıysam annen hakkı diyor. Ama o eli boş gelmemek çok fazla var. Diyorum hergün alma bişey alıştırma yok illa alıyor.
bez konusunda da sleepy önermiş arkadaşı aldı getirdi ben de bir defa molfix almıştım.Gece Kızarıklık oldu hassas totosu var küçük hanımınYok sen yine prima al Prima al dedi gitti kendi migrostan prima siparişi verdi. Ben de gündüzleri kullandım bitşrdim onları. Farkettiğinde söylemediği laf kalmadı. Kızlarının totoları da ne kıymetliymiş bacım
Çünkü annelerin pelerinleri olmasa da süper gucleri vardırHerkesler uyuyo
Prensesde gece uyumadi simdi mışıl mışıl
tüm gun uyur artik.
Ben yine 2 saat uyudum daha uyuyamam geri.
Sahuru hazirlarken oglan sagolsun salladi azcik besigini.
Yoksa sahurda yalan oluyordu hazirlayamicaktim mik miklandi durdu kiz.
Dunden corba var
kizartmalardanda az az artti.
yanina tavuk sis de eklicem.
yeter elhamdülillah.
Yarin annem gelecek zaten kizi yikicaz o varken yemekde yaparim.
Bugun supururum evi dun sildim bugun silmicem sadece toz alip aynalari silicem.
2mak. camasir yikanmasi lazim.
sahurdan cikanlari mak attim.
aksam dolar makinede.
Gece icin pisilik yogurup dolaba kaldircam gece kizartirim yine yumurtada yaparim.
Sevdikleri seyler olunca silip supuruyorlar erbaslar.
Cok sukur bugunumuze
Oruc tutamadim ama hazirlayip yedirmek nasip oldu cok dua etmistim Allahim cabuk toparlanim iftarlarini sahurlarini hazirlim diye.
Sadece hastanede kaldigim 1 gun hazirlayamadim onda da hazir biraktim yemeklerink sahurluklarini.
Rabbim güc kuvvet saglik versinde ben hep hazirlarim.
Kendimde pek kendime guvenmiyordum acikcasi hem yemek hem temizlik hem bebek hem ergen hepsiyle nasil olcak duzen bozulcak diyordum.
Ama bir sekilde yetisiyorum
Yetebiliyorum.
KesinlikleÇünkü annelerin pelerinleri olmasa da süper gucleri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?