Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlınolsun canım. Yeni evin en sevdiğim yanı herşey baştan aşağı tertemiz oluyor.
Evet üstelik tam evlilik yıldönümü taşınma tarihimiz 21 Mayıs eşimle uzun uzun konuştuk evliliğimizin ilk üç senesinde yaptığımız maddi manevi hataları yapmayalım kavgalarimiz gürültülerimiz sacmaliklarimiz eski evimizde kalsın diye hatta gelinlikle kucağında mi getirse beni düşündüm taşınma derdi bitince bi daha ne zaman giycem gelinliği işe yarasın

Off kızlar bugün ne okuyabildim ne yazabildim. Bu topikte yazmayınca kendimi eksik hissediyorum iyiki iyiki açmışsın tr_lelli bu topiği :)
sabah kahvalyı yaptırdım sonra buzluktakilerğ toparladım. Komşunun dolabına koydum et kıyma sucuk balık köfte. Biraz da oturduk falan. Sonra gelince kıza banyo yaptırdım. Uyuttum.Yemek yaptım. Truff yaptım. Dolapta kalanları değerlendireyim dedğm. Yarın fişi çekmem gerekiyor.Dolap sonra soğutmaya başladı ya buzluğu çok doldurduğumdan demekki. Ama çok kötü oluyor ya. Neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum. Biraz da eşim arkadaşının buzluğa koyduracak. Biraz da diğer arkadaşa bırakacağım. Börek poğaça Mantı peynir. Ahh ahh benim bir difriz e ihtiyacın var.Ama eşimin dayısı ev hediyesi alacaktı aldırmadı eşim yok mutfaktaki niş rafın görüntüsü bozulur diye aldırmadı. Şimdi de keşke alsaydık diyor.
neyse bugün de böyle telaşlı geçti iftara 10 kala da fırında sütlaç yaptım. Oturdummu kalıyorum. Kalktımmı da herşeyi yapıyorum

Off kızlar bugün ne okuyabildim ne yazabildim. Bu topikte yazmayınca kendimi eksik hissediyorum iyiki iyiki açmışsın tr_lelli bu topiği :)
sabah kahvalyı yaptırdım sonra buzluktakilerğ toparladım. Komşunun dolabına koydum et kıyma sucuk balık köfte. Biraz da oturduk falan. Sonra gelince kıza banyo yaptırdım. Uyuttum.Yemek yaptım. Truff yaptım. Dolapta kalanları değerlendireyim dedğm. Yarın fişi çekmem gerekiyor.Dolap sonra soğutmaya başladı ya buzluğu çok doldurduğumdan demekki. Ama çok kötü oluyor ya. Neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum. Biraz da eşim arkadaşının buzluğa koyduracak. Biraz da diğer arkadaşa bırakacağım. Börek poğaça Mantı peynir. Ahh ahh benim bir difriz e ihtiyacın var.Ama eşimin dayısı ev hediyesi alacaktı aldırmadı eşim yok mutfaktaki niş rafın görüntüsü bozulur diye aldırmadı. Şimdi de keşke alsaydık diyor.
neyse bugün de böyle telaşlı geçti iftara 10 kala da fırında sütlaç yaptım. Oturdummu kalıyorum. Kalktımmı da herşeyi yapıyorum

Selam kızlar bu ara oğlanı uyuturken yazıyorum ancak iş bitmiyor birde enerji yetmiyor ramazanda ortalik toplayıp sabah sahur bulasigi toplamak rutin oldu artık migros siparişlerim geldi kardeşime 70 verecektim ondan çektirdim kredi kartimiz yok bizim almadi var abla oglus a bisey alirmisim kesesine bereket eşim dalga geçiyordu migros uygulamasından kazandığım puanlarla yok uğraşıyorum diye bugun fisi gördü 121 tutmuş biz 71 ödemesiz moneyleri kullandım aa iyiymiş diyi akmasada damlıyor ddim elektrik tuttum yine etrafa pide kirinti oluyo etraf disari çıktım hal gibi bi yer var salatalik 1 kilo domates bezelye yarim kg çok iyi değildi secerek aldim kuru sogan maydonoz 1 bağ 4 tane yeşil elma 13 tl verdim patates iyi değildi onur dan aldim 2 bucuk bimden 1 pide 2.25 oraya eve geldim sütçü geldi 12 oraya yarın şu almak lazım az kaldı günü 30 tl ye kapadık sayılır yarin oglusu bi disari çıkarsam teyzesi burda yarin gitcek çıkaralım sakin bi yere ddik bakalim kardeşim ilgileniyordu arayacak fındıgım

İyigeceler
Sonunda evimdeyim
Her anasının evine gidip kalan kadın gibi pisman döndüm
Bir kulak arkam kalmadıydı elestirilmediğim
Artk biyerden sonra dinlemediğimi anladıklarından,daha cok acıklama yapıyorlar
Annem iftar saati kociye sardı tabi,geldi gitti uyuyo mu hala dedi
Adam rahat ben napim
Git kendisine söyle dedim en sonunda.
Titizlik hastası bide
Yok gece yollukları yıkarım siz gidince falan diyo
Benim gerginliğimden midir nedir kız yolda uyandı
Sallıyorm uyumuyor
Koci ise gitti
Arife günü yasakmıs iyi oldu gitmeyiz yine
Bikac gün ayrı kalalım
Valla 4 gün o kadr sinir harbi icinde gectiki
Yarın ins normale dönüp menü falan yazarım suraya

Kız geçen yazacaktım o sözü unutmuşum yazmayı, annem sürekli der evceğizim sen bilirsin halceğizim Eve gidince oh be evim diyeceksin

Hep de öyle derler zaten. Sonra aaa iyiymiş derler.,

Ahahahaaa yazmışsın tabi ben geriden takip ettiğim için yetişememişim
İnsan rahatsız oluyor titizlik olunca da. Daha alya küçük büyüyünce ne yapacak dökecek dağıtacak yediği şeyleri yere düşecek koltuğa değecek anlık oluyor ya.
ben evimin temiz ve toplu halini özler oldum. Ev toplamayı seviyordum artık sevmiyorum eşim topluyor.Ama olsun iyiki var kızım onsuz geçen günlerimdeki üzüntülerimi düşününce boşver diyorum.
bugün komşuma gittim. Çocuklar oyuncak döküyor. Çocuklar odadan çıkar çıkmaz hooop oyuncağı tıpluyor. Ben öyle olamıyorum. Sürekli anında oyuncak toplarsam o çocuk nasıl tat alacak oynamaktan. Sonra konuşuyorduk. Ben dedim evde etkinlik yapıyorum ara ara. Tabi ıvır zıvır çok evimde dedim. Bana dedi kendine ekstra iş çıkarıyorsun. Ne yapayım eline telefon verip ya da sürekli tv açıp aman ev dağılmasınmı diyeyim. Yokya yapamam bu günlerim geri gelmeyecek. İlerde odasına çekilecek belki saatlerce yüzünü görmeyecğşm. Ev dağılsa sa bu günlerin tadını çıkaryıyorum. Ve ona artı olacak şeyler yapmaya çalışıyorum.

Valla öyle canim kasımdan beri 120 tl fln harcamisim ordan iyi oluyi aslinda yakinimda olsa daha iyi olur yok burda migros yarim saatlik mesafede var araba olmayınca eve istiyorum mecbur
Olsun internet alışverişi yap iyi oluyor. Gidip markette uğraşmıyorsun

Aynen bide insan zamandan calınmasına üzülüyor
Kız gitmek istiyor kucagına,annem anneannecim alcam seni su isim bitsin diye diye 4 gün gecti
Aralarda sevdi cocugu hep
Bizi bahceye yollayıp ev temizliyor kadın

Aynen valla artık saldim ben ortalık temiz olsun oyuncak olsun napalim diyorum kaynanam titiz eşim uğraşıyor bazen benle annem görse şöyle der fln diye kimsenin evini dagitmiyo ya diyorum sonra şaka diyi bırak oynasın kac sene oynayacak cocuk bazen fazla olanlari bi kac zaman sakliyorum özlesin diye arkadaşım var oyuncakları topluyor saklıyor 2 3 tane bırakıyor çocuğuna sonrada çocuk hep peşinde diyo e ddim rahat birak cok titiz malesef oda

iyiki guzel insanlar kaliteli insanlar bir araya gelmisiz
Bu da benim şansıma
Şükür kavusturana☺
Olsun kuzu gitmesende keske dicektin
Kız geçen yazacaktım o sözü unutmuşum yazmayı, annem sürekli der evceğizim sen bilirsin halceğizim Eve gidince oh be evim diyeceksin
o ne guzel sozmus yaw cok sevdim.
Ayyy oynasinlar yaa
Bende oglanda oyleydim surekli yere ortu sererdim orda yedirirdim.
Her uyudugunda oyuncakalari hemen toplardim falan kizda rahat olacagima eminim.
Tabi temizligimi yaparim yine ama misal oyuncaklari okadarda toplamam.
Ortu elimde dolanmam.
Yesin oynasin
Annem bile simdiden o rahatligimi hissetmis sen oglanda boyle diildin cocugu rahat birakmiyodun diyo.
Ya yas aldikca oluyor bunlar ya da ozaman kaynanam basimdaydi sikintilarim vardi kafam rahat diildi simdi rahatim sukur.
O rahagligin verdigi bi sukunet olsa gerek

iftardan sonra uyumusum
bi 12 de kizi emzirdim bi de 2.30 da
hep uykulu ama
Uykuya doydum.

Sahur hazirladim yumurta yaptim oglana sosis kizarttim kahvaltilik kavun hosaf derken mutfagi topladim.
Ortaligi bi toparladim
meyve tatli yemisler tabaklar tezgahta.

Sabah annem gelecek.
Ortalik toplu olsunda kizi yikariz yemek yaparim hemen.
Ne pisircem dusunuyorum dusunuyorum aklima bisi gelmiyor
Sabah anlik buzlukdan elime ne gelirse artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…