Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende gomlek alicam babalar gununde.
Kizada babalar gunu seysili bady alicam.
Hadi kizi oldu ya buldumcugun mutlu olsun yine vicdanimi kopekler yesin.

Babamda kucuk cocuk gibi ya
onada tshrt alirim.

Aiy kandilde aramamisim diye trip yapiyo.
Benim totomda pireler ucuyo uykusuzluk iftar sahur.
Bayramda da yasak var ama yine trip yapcak eminim

Aiy herkesi nazlamakdan icim sisti.
Keske biride beni nazlasa

Banyo yaptırdım uyuttum geldim kızlar. Sabah kahvaltı yaptırdım. Eşim işe gitti. Kahvaltı azcık birşey yedi yemedi diyeyim. Ağzına koyuyorum atıyor. Öyle oyala böyle oyala yok. Krepi almış elinde sallıyor parçalıyor en sonunda kızdım indirdim mama sandalyesinden. Yemiyorsan iniyoruz dedim. Götürdüm elini ağzını yıkamaya ağlıyor. Yahu dedim yalvarmayacağım artık yemesi için. Sonra gelmiş özür dilerim annecim sarılıyor klasik kandırma taktiği. Sonra şimdi açç açç diyor tv açacakmışım. Açmayacağımı söyledim. Sonra biraz zaman geçti yine geldi yiyecekmiş anlattım ona neden kızdığımı yedi kahvaltısını. Niye dil döküyorumki sürekli ye ye. Abur cubur olsa hiç düşünmeden yer.
neyse mutfağı toparladım süpürdüm ortalığı biraz da o süpürdü. Az toz aldım odayı. O da aldı bezi. Eşimin çekmeceyi sildim düzelttim. Banyo yaptırdım. Uyuttum benim de biraz içim geçmiş.
şimdi de başka işlerle uğraşacağım.Kendime iş çıkartayım hareket olsun kilolar gitsin

Kocaman bir maşallah diyorum. Allah artırsın bol bol sütün olsun her daim. Sen yine buradada yazma boşver canım nazar eden olur. Şuraya kocaman bir nazar boncuğu koyayım

Ahhh süperr zikirmatik. Sen çok yaşa baby sana süt olarak geri dönsün

Kız ben de öyleyim. Aynı kağıda yazıldı ortada yok bişey. Üstüne bir de para biriktirdim ev araba alırken verdim. millete bak biz çok safmışız bacım

Babalar gününe ben ne alsam bilmiyorum. İlk yıl ikisinin ilk kavuşma resmini süslü duvar süsü yaptırmıştım. Seninle bugün tanıştık iyiki babamsın canım babacığım yazdırmıştım tarih yazdırmıştım. Çok hoşuna gitmişti. Hala kızın odasında asılı. İkinci yıl eşimin babasının yanındaydık. Öyle eğlenceli geçti. Kıyafet almam. Herşeyi beğenmez. Bakalım düşüneyim. Aklınıza gelen şey olursa yazın kızlar

Benimkini hiç söylemeyim
İmam nikahı kıyılacak vakte kadar bilmiyordum
O dakki hoca sordu
Bende dedim o ne

Açıkladılar
Dedesi kendi aralarında dedi
Döndüm eşime aramızda konuşmadık ben isterim ona göre yoksa karışmam dedim
Eşim nikahtan sonra 16 gr altın parası verdi

En akillimiz kizlar dagilalim
kafadan almis parasi aklini sevdigim bacim.
Bak bize bekadar gr onu bile unuttum

Bayramda disari cikma yasagina cok sevindim yaw.
Esim evde olacak bi de
Bu karantina donemlerinde keyif aldik biz evde olmakdan.
Yani esim dun ise zorla gitti resmen.
Adamin emeklilik sansi olsa verecek emekliligini oturup dizi izlicez
evcimendir zaten ama eve iyice baglandi
Kizinda payi var tabi.

Buyusede hayvanat bahcesine parklara gitsek diyoruz
Adalari gezmek istiyoruz kizla

Selam kızlar mehir bizdede hoca sordu bende saf gerek yok ddim hoca öyle olmaz kızım siz 7 cumhuriyet altını yazdım senin için ddi sözlüğe ddi kağıt verdimi hatırlayamadım kac sene oldu anam mehiri geçtik gelen altinlarda gitti işyerleri icin bidaha alanda olmadı tabi

Selam kızlar mehir bizdede hoca sordu bende saf gerek yok ddim hoca öyle olmaz kızım siz 7 cumhuriyet altını yazdım senin için ddi sözlüğe ddi kağıt verdimi hatırlayamadım kac sene oldu
Aldın mı peki
Kız bi ben mi almadım

Sahane

Aksam hepimiz mehir hesabi soralim☺

Selam kızlar pazara çıktım geldim sabah uyandım oglus a ekmek yoktu eşim evde uyuyordu gittik ekmek bi çikolata bide yikanabilir maske vardı dün asmistim gece alırken düştü 8 tl verdik ortalik topladim kahvalti sonrasi bulasik makinesi actim kucuk tuvaleti yikadim pazardan 7 tl ye bezelye buldum kalmamıştı tezgahlarda 15 tl lik aldim salatalik yarim kg yarım çilek 10 tlydi la git havlu ikili tel çirbici 10 tl onura girdim sosis az az bayram çikolatasi patlıcan iki tane kıvırcık 16 buraya gitti eve geldim çok kalabalıktı pazar çabuk alıp çıktım pazarın diğer girişinde bezelye 6 tlymis almadim dahada onur da 5 bucuktu bezelye ama güzel değildi hiç iyi oldu pazardakilerin ici dolu dolu

Aldın mı peki
Kız bi ben mi almadım
Yok canım nerde ben bosansan fln alınıyor sanıyordum meğer suanda istesek almak hakkimiz miş tabi nerde istesem beni soyar bu iyi hatirlattin varmi sende altin fln der kendi dalımi kesmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…