- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Tabi canım. Kardeşimden biliyorum.Anneme bırakıyor ama işte geçim derdinden. Herkes çocuğuna daha iyi yetebilmek için çalışıyor. Ben çalışmıyorum ama annem uzakta gelse ne kadar durabilir o ihtimal hiç yok ee teyzeye bıraksaydık ayy çocuğa bakıyor yardım edelim yok işte evleri uzak bize, mecbur onlarda kalacaktık ee nerde benim aile hayatım çocuğumla bile başbaşa vakit geçiremeyecektim ben yetiştiremeyecrktğm bir de baktık yaptık olurdu kesin kafayı yerdim. Zaten ondan dolayı yıllarım gitti ev ev derdine düşmüştüm. Teyzeye kalsa ben çocuk olunca işi bırakacağım deyince bana akıl veriyordu biraz büyüyünce yeniden çalışırsın diye.Yani sanki hangi anne severek bırakıyor yavrusunu mecburiyet geçim derdi yardımcı olunsa keşke bu dönemde kiza
İnsallahh canımKuzum insallah süreci çabuk atlatirsin çalışmak istediğini biliyorlardı sen çocuğunu birakicaksan onlarda fedakarlık yapar biraz zaten yarim gun basliycaksin
Aynnen keyiften bırakmıyorz sonuctaCanım hiç sinirlenme bence, o zaman evi geçindir ben de annene Kızı bırakmayayım kıza kendim bakayım kimse de ağlamasın de.Biraz ağır söz ama yani bir şekilde birisi bakacak çocuğa. Varmı başka çaresi.
Valla millet akıl veriyor çalissan biz çocuğu büyüttük diyecekler etrafımda örneklerini gördümTabi canım. Kardeşimden biliyorum.Anneme bırakıyor ama işte geçim derdinden. Herkes çocuğuna daha iyi yetebilmek için çalışıyor. Ben çalışmıyorum ama annem uzakta gelse ne kadar durabilir o ihtimal hiç yok ee teyzeye bıraksaydık ayy çocuğa bakıyor yardım edelim yok işte evleri uzak bize, mecbur onlarda kalacaktık ee nerde benim aile hayatım çocuğumla bile başbaşa vakit geçiremeyecektim ben yetiştiremeyecrktğm bir de baktık yaptık olurdu kesin kafayı yerdim. Zaten ondan dolayı yıllarım gitti ev ev derdine düşmüştüm. Teyzeye kalsa ben çocuk olunca işi bırakacağım deyince bana akıl veriyordu biraz büyüyünce yeniden çalışırsın diye.
Benim oda dagilmamisti bugün çok bıraktım valla film izledik bugun güzel gerilim suç tarzı film severler varsa güzeldi film tavsiye edebilirimDuş aldım makinayı boşalttım mutfağı toparladım. Gece gece turşu yaptım inşallah bu kötü olmaz. Termosa buzlu su koydum. Yarın iftar için. Dolap çalışmıyor soğuk su olmaz diye. Marketten de alınırdı ama. Buzlar vardı koyuverdim. Yemek yedim. Bugün acıkmışım. Eşim yattı. İşlerimi hallettim. Yatacağım inş çok uykum var.,
Allah razi olsunSelamtr_lelli bi sorum olacaktı bu makineye atılan halıları hangi ayarda yıkıyorsun bide kaç derecede bebegin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah hayırlı geceler
Takibe takiple gelirim komşu malum karsi komsunum.
direk k.v konusmusmuydun peki canimCinnet yükleniyor
Anam nazlanack kzıı bakmaya ona emindim
Koci gelmis az önce,annemde durmaz aglar kız diyor
Ee?
Yanımda mı götüreyim cocugu ne istiyorsun dedim
Annesine zaten yalnız yollamam
Kocide yanındayken gelip baksın bizde
Valla herkes kendi keyfini düsünüyor haa
Beyefendi aanasına kıyamıyor herhlde
+1katiliyorumCanım hiç sinirlenme bence, o zaman evi geçindir ben de annene Kızı bırakmayayım kıza kendim bakayım kimse de ağlamasın de.Biraz ağır söz ama yani bir şekilde birisi bakacak çocuğa. Varmı başka çaresi.
Günaydın Eküriim..Hızlı girmisken 4 tane esmayı da birakim ben basliyorum.
Katilmak isteyen buyursun canımlar.
Rabbim gonlumuzden gecen neyse mübarek gunler yuzusuyu hurmetine kabul eylesin oldu sevincini yasatsin.
Evet bende bir dilek icin cekiyorum.
Ben tevekkul ediyorum en iyisini hakkimda Rabbim bilir.
Verecegi zamanida hayirlisinida..
Verdiklerine sukur vereceklerine dua ile insAllah.
EL MUĞNİ (cekerken ya muğni)
(ihtiyaç gideren Zengin eden)
EL MANİ (cekerken ya Mani)
( Dilemegiği seye mani olan engelleyen)
ED DARR (cekerken ya Darr)
(dilerse zarar veren, siddete ugratan)
EN NAFİ (cekerken ya Nafi)
(fayda veren seyleri yaratan, isabet ettiren)
Her birini 50 tane cekicez.
Toplamda 200 tane cekmis olucaz yani.
Her gun cok uzun olacagindan ben boyle cekmek istedim.
Sizlerde katilmak isterseniz buyrun selam ve dua ile..
kuzum direk liste yapmadim.Günaydın Eküriim..
hayırlı sabahların olsun.
mis kokulunu koklayarak seni de kucaklayarak selam ediyorum.
Canım beni de eklermisin esma listesine.. bedne varım Rabbimin izniyle inşallah..
Rabbim bu mübarek Ramazanı şerif ayının yüz suyu hürmetine ettiğimiz edeceğimiz gönlümzüden geçen tüm haurlı dualarımızı dergahı izzetinde kabul eylesin..Aminn..
Kuymak tarifi isteyecektim bekledim gelmedinTakibe takiple gelirim komşu malum karsi komsunum.
Selam vermeye iadeyi ziyaret yapicim gün icinde K kahvemsi mutluluk bir kahvesini icerim kimin Villasinda icerim bilemedim
Amin canimÇektim canım ben bugünü.. Rabbim kabul eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?