Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam tr_lelli bi sorum olacaktı bu makineye atılan halıları hangi ayarda yıkıyorsun bide kaç derecede bebegin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah hayırlı geceler

Yani sanki hangi anne severek bırakıyor yavrusunu mecburiyet geçim derdi yardımcı olunsa keşke bu dönemde kiza
Tabi canım. Kardeşimden biliyorum.Anneme bırakıyor ama işte geçim derdinden. Herkes çocuğuna daha iyi yetebilmek için çalışıyor. Ben çalışmıyorum ama annem uzakta gelse ne kadar durabilir o ihtimal hiç yok ee teyzeye bıraksaydık ayy çocuğa bakıyor yardım edelim yok işte evleri uzak bize, mecbur onlarda kalacaktık ee nerde benim aile hayatım çocuğumla bile başbaşa vakit geçiremeyecektim ben yetiştiremeyecrktğm bir de baktık yaptık olurdu kesin kafayı yerdim. Zaten ondan dolayı yıllarım gitti ev ev derdine düşmüştüm. Teyzeye kalsa ben çocuk olunca işi bırakacağım deyince bana akıl veriyordu biraz büyüyünce yeniden çalışırsın diye.

Kuzum insallah süreci çabuk atlatirsin çalışmak istediğini biliyorlardı sen çocuğunu birakicaksan onlarda fedakarlık yapar biraz zaten yarim gun basliycaksin
İnsallahh canım
Valla cocugmu alıp yanımda götüresim var
Ben bakarım cocuguma diye
Zaten kafada bin tane soru
Nasıl bırakcam?
Bakabilecekler mi?
Ne yedirip icircekler?
Yorulup ses yükseltirler mi?(kvde tarafından korkum)
Ses yükselttiklerini hissedersem bırakırım isi dedim zaten kociye.

Off analık delilik ya

Aynnen keyiften bırakmıyorz sonucta

Duş aldım makinayı boşalttım mutfağı toparladım. Gece gece turşu yaptım inşallah bu kötü olmaz. Termosa buzlu su koydum. Yarın iftar için. Dolap çalışmıyor soğuk su olmaz diye. Marketten de alınırdı ama. Buzlar vardı koyuverdim. Yemek yedim. Bugün acıkmışım. Eşim yattı. İşlerimi hallettim. Yatacağım inş çok uykum var.,

Valla millet akıl veriyor çalissan biz çocuğu büyüttük diyecekler etrafımda örneklerini gördüm en iyisi kendin buyut annen fln bakma durumu yoksa ona gore harcarim diyorum banada çalış diyen oldu kaç sene olsun oğlum diye bekledim bazı şeyleri çalışsam daha iyi yaparım ama öyle bırakma gibi bi durum yok bendede anne üvey beni bile arayıp sormaz çocuk baksın birazda dengesiz kaynanam uzak oda olmuyo en kötü durumumda bile dışardan iş yaptim evde oğlum yanımda rabbim kimseye muhtaç etmesin

Benim oda dagilmamisti bugün çok bıraktım valla film izledik bugun güzel gerilim suç tarzı film severler varsa güzeldi film tavsiye edebilirim

Selam tr_lelli bi sorum olacaktı bu makineye atılan halıları hangi ayarda yıkıyorsun bide kaç derecede bebegin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah hayırlı geceler
Allah razi olsun
30° elde yikama ayari varya onda yikiyorum sıktirma devri dusuk oluyor.
Bir de asla yumusatici koymuyorum tüylenme yapiyormus bilgin olsun.

Aksam suraya gelmek yalan oldu yeminle.
Tam kiz uyuyo telf elime aliyorum ben baygin ben yorgun ben ruya aleminde.

Özlüyorum yafuuu yazacaklar birikiyor olaylara seedemiyorum yetisemiyorum sonra.
Gecmisi okucam hemencik.
Kiz tam babasiyla uyandi.

Allahim kizim diyorum kizim demiceksin babasinin kizi diceksin diyo buldumcuk
surekli kac defa uyardi.
Baslarim la babasinada kizinada bi git dedim sabah.
Hala kapidan cikarken babasinin kizi de gun icinde diyo yicek kepceyi agzina
Bi de ofiste sahura kadar uyumuyorum diyormus.
Evet uyumuyo ama keyfine dizi izlicem diye.
Ha bunlarda baba oluyo yaniyom yaniyom ona yaniyom
Güya kiz uyutmuyo diye atiyo
Atma Ziya dedim.

Hızlı girmisken 4 tane esmayı da birakim ben basliyorum.
Katilmak isteyen buyursun canımlar.
Rabbim gonlumuzden gecen neyse mübarek gunler yuzusuyu hurmetine kabul eylesin oldu sevincini yasatsin.
Evet bende bir dilek icin cekiyorum.
Ben tevekkul ediyorum en iyisini hakkimda Rabbim bilir.
Verecegi zamanida hayirlisinida..
Verdiklerine sukur vereceklerine dua ile insAllah.

EL MUĞNİ (cekerken ya muğni)
(ihtiyaç gideren Zengin eden)

EL MANİ (cekerken ya Mani)
( Dilemegiği seye mani olan engelleyen)

ED DARR (cekerken ya Darr)
(dilerse zarar veren, siddete ugratan)

EN NAFİ (cekerken ya Nafi)
(fayda veren seyleri yaratan, isabet ettiren)

Her birini 50 tane cekicez.
Toplamda 200 tane cekmis olucaz yani.

Her gun cok uzun olacagindan ben boyle cekmek istedim.
Sizlerde katilmak isterseniz buyrun selam ve dua ile..

direk k.v konusmusmuydun peki canim

+1katiliyorum
De kız baby
ozaman krese kadar calismim sen de hic bisk demiceksin ozaman tam gun calisirim de

Günaydın Eküriim..
hayırlı sabahların olsun.
mis kokulunu koklayarak seni de kucaklayarak selam ediyorum.
Canım beni de eklermisin esma listesine.. bedne varım Rabbimin izniyle inşallah..
Rabbim bu mübarek Ramazanı şerif ayının yüz suyu hürmetine ettiğimiz edeceğimiz gönlümzüden geçen tüm haurlı dualarımızı dergahı izzetinde kabul eylesin..Aminn..

Aksam eltimin kizlar yazdi grupdan 2 saat
Ayy elimde bebe cvp yazmaya calistim.
sut arttirici damlayi soruyo bebesi oldu 5 aylik ee be kizim ortmensin bi arastiraydin kafadan alaydin diyesim geldi.
Ben dogurmadan aldim.
(Kaynanasi durumu cocugu sarilik oldu 1 gun kuvezde kaldi falan belki ondan da uzuntuden olmamisda olabilir bisi demimde simdi)
Ama laf aramizda cok sukur sutum var.
icmiyorum caylari damlayi (masallah) onlara demedim tabiki.
Yetiyo iste o caylarla falan oluyo dedim napim korkuyorumm.

Kafadan ictim 3-4 defa yok anacim akti gitti ustume basima sagmakla da ugrasilmiyor biraktim simdilik.
Gerek gordukce icicem.
Kizin bogazina duruyor surekli cok oluncada
ter dokuyorum genzine kacinca.
Her emzirmeden once biraz sagmam gerekiyor ugrs dur.

Bence takviyelerde mutlaka iyidir ama süt olayi degisik.
Her bunyede farkli onun olmadi belki hepsinide icse yine olmaz belki olur bilemedim.

Sonra kizin simasini benzetmeye calistilar onlarda amcama benziyo gittikce diyolar esim duysa ucar havalara.

Sonra bez mevzusu
sonra kilolar
ayy gec yazdim ama mecbur yaziyosun bitmedi sohbet.

65yas ustu koy izni seysi cikmis esim kaynanami yollasa bari hemen kizi gorim falan der hic cekemicem onuda.

Son düzenleme:
kuzum direk liste yapmadim.
Ceken aksam cektim yazar hani goruruz kimlee bizimle ya da cekmek isteyenler motive olur dedim.

Sagol ekurimm cansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…