Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy kızlar koptum yaa adamları sıkıştıralım en iyisi sorsak hooonnk o neydi derler kesin. Sende varsa bana ver gömü varmı gömü der
Bulgur pilavı yaptım domatesli sebzeli kız yer yanına kiraz komposto vardı annemin yaptığı ondan veririm. Yemeğim zaten var dünden. Tatlı da iki tabak var sütlaç.,
Bugün eşimin kardeşi bana mesaj yazmış. Benim bir yeğenim vardı değilmi amca olduğunu benmi hatırlatayım Çocuk amcadan mahrum büyüyecek ama abim anlamaz bu terimlerden demiş. Ben de çok kızıyorum bu konuşma şekline yani çocuğuna yarım altın taktı o bize çeyrek bile takmadı. Doğum günlerinde nıke dan ayakkabı aldı iki yıl. Bir yıl doğum günü harici mont bot aldı. Onun durumu kötü olsa cebine para sıkıştırdı. Yeğenine bayramlarda 50-100 para verdi bebekliğinden bu yana. O ne yaptı bez küçük mama bir de en ucuzundan kıyafet aldı doğum gününde de öyle. Bu günümğzde de hiç sormadı ihtiyacınız varmı diye üstelik parası da var bankada.
Mesajı eşime söyledim. O da saymış o şunu bunu yaptı tek tek yaz sen ne yaptın de demiş. Demem valla ben kötü olurım dedim. Sadece abin senin kızına yaptıklarını şuan kendi kızına yapamıyor dedim. Kısa ve net anlayan anlar. Sonra yazmış. Ne eksiği var söyle bayram geliyor demiş. Cevap yazmadım. Eşimle de konuştuk ona da söyledim. Teyzeye de şu konuda kızıyordum onu da belirttim. Eşime diyordu yeğenine al al şusu yok al busu yok al acaba kardeşine de dedimi çok merak ediyorum dedim. O da bana bence boşver çok konuşma onlarla huzurumuz kaçmasın demiş. Ne anlamda dediğini anlayamadım.

Hayır pişkin pişkin sana yaziyo bı de bi yegeni varmış da, e kendi kafası calismiyo mu o yapsın amcaligini tutan mi var ben sinirlendim inan ki

Sınır oluyo insan he sanki amcalik yaparken eline vurdun gelme ddin gibi sanki bise aldı çöpe attin bu soruyu sen soruyosun sorun kimde diyeceksin acaba benim esimde bakarken çok almış yegenlerine Allah var yapıyorlar arar sorarlar saolsunlar ben grup var eltimlere resim video atıyorum görüyor kaynimlar hemen ariyolsr esimi

Bulasik topladim oğlanı simdi doyurdum bezelye yedi ayikladik yarısını yarısını yarın yaparız attim buzluga aksama yemek yok kahvalti gibi istedi beyim anam normal yemek daha kolay he iki yufka var kaşarlı gözleme yapcam patates biber kizartcam yumurta hasliycam cay demliycem bide salata yeter ama eşim sudami budami olsun diyip duruyo 7 'den sonra başlarım sosis istedi onda da kizart ddi

Yalandan yazıyo iste,aramadı sormadı demesinler.
Bizim kücük halamızda öyle gecen fbdan halasının bitamesi yazmıs.
Cocugu rahat 6 aydır görmüyor ama halaymıs.

Takibe takiple gelirim komşu malum karsi komsunum.
Selam vermeye iadeyi ziyaret yapicim gün icinde K kahvemsi mutluluk bir kahvesini icerim kimin Villasinda icerim bilemedim
Selam komşu kızlar
Biz karamelli_turta ile daha hayırlı olsuna gelemedik ama kusura bakma malum korona günleri.
Havalar da serinledi Garden party iptal ama kış bahçemde her zaman kahve, ekspesso içeriz. Hatta karantina günlerinin insta şeydi dalgona kahve. Orası da havuz manzaralı

Mehiri evlenmeden önce kk'dan öğrenmiştim ben.
O zaman düğün hazırlıkları topiklerinde takılıyorum. Yıl 2011, Heyyy gidi günler gencligim.
Hazırlıklıydim yani
Hoca sordu, düğün takıları kadar olur mu dedim.
Adamın gözler yerinden çıktı, miktar belirtelim kızım, olmaz öyle dedi.
O zaman düğün takıları +bilezik dedim.
Hoca kesin içinden söylenmiştir ama takıları gelinin sonuçta bilinsin
Düğün takıları iki sene önce evin pesinatina gitti, bileziği de bu sene doğum günümde aldı.

Almıs adam ama sonucta
Bizimkiler olanları yiyor

Kahvemsim sen iyi iştemişsin
Bizim hoca çok uyanikmis,
Bana değil eşime sordu
Mehir nedir bilmiyordum zaten yaş 21
4 bilezik dedi koca,grami ortalama 18-20 gramdi bileziklerimin.
Hepsi 1 yil önce ev peşinatı oldu gitti.

Kahvemsim sen iyi iştemişsin
Bizim hoca çok uyanikmis,
Bana değil eşime sordu
Mehir nedir bilmiyordum zaten yaş 21
4 bilezik dedi koca,grami ortalama 18-20 gramdi bileziklerimin.
Hepsi 1 yil önce ev peşinatı oldu gitti.
Burası sağolsun, yoksa o zaman altın, bilezik nerden bileyim.
Evlendikten sonra da takılmaya devam etseydim havuzlu villam kesin olurdu, villa olmasa bile şimdiye borçsuz evim olurdu
En azından güzel birşeye gitti mehir diye avutalim kendimizi.

havuz olmasada olur sisme havuz acar doldururuz sikinti yok
sohbet olsun muhabbet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…