Aynisini ben ddim simdi eşsegin aklina karpuz kabugu sokmayalimBEnimki sende varsa bana ver der bak yazıyorm buraya
hahahha kiz bacimBEnimki sende varsa bana ver der bak yazıyorm buraya
Hayır pişkin pişkin sana yaziyo bı de bi yegeni varmış da, e kendi kafası calismiyo mu o yapsın amcaligini tutan mi var ben sinirlendim inan kiAyy kızlar koptum yaa adamları sıkıştıralım en iyisi sorsak hooonnk o neydi derler kesin. Sende varsa bana ver gömü varmı gömü der
Bulgur pilavı yaptım domatesli sebzeli kız yer yanına kiraz komposto vardı annemin yaptığı ondan veririm. Yemeğim zaten var dünden. Tatlı da iki tabak var sütlaç.,
Bugün eşimin kardeşi bana mesaj yazmış. Benim bir yeğenim vardı değilmi amca olduğunu benmi hatırlatayım Çocuk amcadan mahrum büyüyecek ama abim anlamaz bu terimlerden demiş. Ben de çok kızıyorum bu konuşma şekline yani çocuğuna yarım altın taktı o bize çeyrek bile takmadı. Doğum günlerinde nıke dan ayakkabı aldı iki yıl. Bir yıl doğum günü harici mont bot aldı. Onun durumu kötü olsa cebine para sıkıştırdı. Yeğenine bayramlarda 50-100 para verdi bebekliğinden bu yana. O ne yaptı bez küçük mama bir de en ucuzundan kıyafet aldı doğum gününde de öyle. Bu günümğzde de hiç sormadı ihtiyacınız varmı diye üstelik parası da var bankada.
Mesajı eşime söyledim. O da saymış o şunu bunu yaptı tek tek yaz sen ne yaptın de demiş. Demem valla ben kötü olurım dedim. Sadece abin senin kızına yaptıklarını şuan kendi kızına yapamıyor dedim. Kısa ve net anlayan anlar. Sonra yazmış. Ne eksiği var söyle bayram geliyor demiş. Cevap yazmadım. Eşimle de konuştuk ona da söyledim. Teyzeye de şu konuda kızıyordum onu da belirttim. Eşime diyordu yeğenine al al şusu yok al busu yok al acaba kardeşine de dedimi çok merak ediyorum dedim. O da bana bence boşver çok konuşma onlarla huzurumuz kaçmasın demiş. Ne anlamda dediğini anlayamadım.
Ayy kızlar koptum yaa adamları sıkıştıralım en iyisi sorsak hooonnk o neydi derler kesin. Sende varsa bana ver gömü varmı gömü der
Bulgur pilavı yaptım domatesli sebzeli kız yer yanına kiraz komposto vardı annemin yaptığı ondan veririm. Yemeğim zaten var dünden. Tatlı da iki tabak var sütlaç.,
Bugün eşimin kardeşi bana mesaj yazmış. Benim bir yeğenim vardı değilmi amca olduğunu benmi hatırlatayım Çocuk amcadan mahrum büyüyecek ama abim anlamaz bu terimlerden demiş. Ben de çok kızıyorum bu konuşma şekline yani çocuğuna yarım altın taktı o bize çeyrek bile takmadı. Doğum günlerinde nıke dan ayakkabı aldı iki yıl. Bir yıl doğum günü harici mont bot aldı. Onun durumu kötü olsa cebine para sıkıştırdı. Yeğenine bayramlarda 50-100 para verdi bebekliğinden bu yana. O ne yaptı bez küçük mama bir de en ucuzundan kıyafet aldı doğum gününde de öyle. Bu günümğzde de hiç sormadı ihtiyacınız varmı diye üstelik parası da var bankada.
Mesajı eşime söyledim. O da saymış o şunu bunu yaptı tek tek yaz sen ne yaptın de demiş. Demem valla ben kötü olurım dedim. Sadece abin senin kızına yaptıklarını şuan kendi kızına yapamıyor dedim. Kısa ve net anlayan anlar. Sonra yazmış. Ne eksiği var söyle bayram geliyor demiş. Cevap yazmadım. Eşimle de konuştuk ona da söyledim. Teyzeye de şu konuda kızıyordum onu da belirttim. Eşime diyordu yeğenine al al şusu yok al busu yok al acaba kardeşine de dedimi çok merak ediyorum dedim. O da bana bence boşver çok konuşma onlarla huzurumuz kaçmasın demiş. Ne anlamda dediğini anlayamadım.
Kocalarımızı ne güzel gömdük yineAynisini ben ddim simdi eşsegin aklina karpuz kabugu sokmayalim
Yalandan yazıyo iste,aramadı sormadı demesinler.Ayy kızlar koptum yaa adamları sıkıştıralım en iyisi sorsak hooonnk o neydi derler kesin. Sende varsa bana ver gömü varmı gömü der
Selam komşu kızlarTakibe takiple gelirim komşu malum karsi komsunum.
Selam vermeye iadeyi ziyaret yapicim gün icinde K kahvemsi mutluluk bir kahvesini icerim kimin Villasinda icerim bilemedim
Almıs adam ama sonuctaMehiri evlenmeden önce kk'dan öğrenmiştim ben.
O zaman düğün hazırlıkları topiklerinde takılıyorum. Yıl 2011, Heyyy gidi günler gencligim.
Hazırlıklıydim yani
Hoca sordu, düğün takıları kadar olur mu dedim.
Adamın gözler yerinden çıktı, miktar belirtelim kızım, olmaz öyle dedi.
O zaman düğün takıları +bilezik dedim.
Hoca kesin içinden söylenmiştir ama takıları gelinin sonuçta bilinsin
Düğün takıları iki sene önce evin pesinatina gitti, bileziği de bu sene doğum günümde aldı.
Doğum günü hediyesi aldı aslinda,Almıs adam ama sonucta
Bizimkiler olanları yiyor
Kahvemsim sen iyi iştemişsinMehiri evlenmeden önce kk'dan öğrenmiştim ben.
O zaman düğün hazırlıkları topiklerinde takılıyorum. Yıl 2011, Heyyy gidi günler gencligim.
Hazırlıklıydim yani
Hoca sordu, düğün takıları kadar olur mu dedim.
Adamın gözler yerinden çıktı, miktar belirtelim kızım, olmaz öyle dedi.
O zaman düğün takıları +bilezik dedim.
Hoca kesin içinden söylenmiştir ama takıları gelinin sonuçta bilinsin
Düğün takıları iki sene önce evin pesinatina gitti, bileziği de bu sene doğum günümde aldı.
Burası sağolsun, yoksa o zaman altın, bilezik nerden bileyim.Kahvemsim sen iyi iştemişsin
Bizim hoca çok uyanikmis,
Bana değil eşime sordu
Mehir nedir bilmiyordum zaten yaş 21
4 bilezik dedi koca,grami ortalama 18-20 gramdi bileziklerimin.
Hepsi 1 yil önce ev peşinatı oldu gitti.
havuz olmasada olur sisme havuz acar doldururuz sikinti yokSelam komşu kızlar
Bizkaramelli_turta ile daha hayırlı olsuna gelemedik ama kusura bakma malum korona günleri.
Havalar da serinledi Garden party iptal ama kış bahçemde her zaman kahve, ekspesso içeriz. Hatta karantina günlerinin insta şeydi dalgona kahve. Orası da havuz manzaralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?