Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimkilerde de kardeslik 0
2 ablası var aylarca görmeseler farketmezler
Erkekler böyle galiba
Adam yigenlerini bayramdan bayrama görcek nerdeyse
Ben 3 gün görmesm burnumda tütüyo cocuklar
Aslında bizim öyle değildi evlendiğimizde kardeşim teyzem dayım diye ölüp biterdi eşim. Hala da bende o günlerin izleri var. Ya Hasta olduğum bir gündü kardeşine kredi çekmek gerekiyormuş. Bankaya sorarmısın dedi oralı olmadım yani ben kredi çekecekmişim. Niye çekeyim. Sonra kardeşine laf ettim diye fesat düşündün dedi. Daha bunlar bir kaçı. Sonra kardeşi evlendi ailesini kurdu çocuğu oldu abisi umrunda değil. Bir de bizim çocuk olunca yaptıklarını göremeyince iyice sinir oldu eşim.Onlara gidiyoruz eltim çocuğu uyutacak diğer odaya geçin minik odayı diyor çocuğu uyutacakmış. Sonra giderken bir sürü şey alırdı evde olanı zaten ikram etmez aldığını da sayıyla koyardı eltim. Eşimde bu konulara da çok takılır. Çünkü kendisi onlar gelince fazlasıyla alıp ikram ederdi. Bir de parası olup kıza pek birşey yapmayınca iyice sinir oldu.Eşim yeğenlerini sevmez pek. Çünkü çok şımarık saygısız yetiştiriyorlar. Yani böyle bir döngüde daha da koptular.
Aslında ilk zamanlar öyle bağlı gibi görünmeleri de bence teyzesinin hep böyle kardeşler kopmasın akraba çevremizden kopulmasın hep çevresine gidilip gelinsin İsteğiydi. Ama eşim çok sevmez öyle akraba akraba gezmeyi.
Yani kısaca bağlılık varmış gibi gösterip aslında bağlılık olmaması

Günaydınsız daldım
Kocaman bir günaydınnnm
Kız uyandı şimdi gece geç yattı. Ben de uykusuzluktan çarpıntı yaşadım. Yok uykusuzluğu kaldıramıyorym. Bugün de servis gelecek. Ondan uyku yok kızı da uyutmam. Akşam erken uyur belki. Yemek konusunda da hiç bir fikrim yok.
Kış geldi yeniden havalar bile dengesiz

Ahh o sonradan anlamalar
Bizimki taaa dogumdan sonra biraz anladı ama hala tutar ailesini
Kücük ablasını gördü en azından.
Anasına hala laf söylemez,ben söyleyince gülüp gecer.

Hayırlı cumalar canlar
Koci geldi isten
Bi kutu erzak kolisi vermisler bayramlık fabrikadan
Normalde cikolata verirlerdi.Böyle daha iyi olmıs
2 kg seker,2 paket makarna,1 kg yag,1 kilo pirinc,cay,tuz cıktı.
Yarın dogum gğnüm
Pasta almıs kızın adına
Gerci kkdan cekmis 75 tl
Ay sonu ben odücem
Düsünmüs en azından
Hediye yok tabi
Hediye isini hepten bıraktı.
Bende almıcam temmuzda ona.
Ne kadanda romantik bi ciftiz görüyorsunuz
0.5 gr aldım kendime hediye
Buay birikim 1 gr oldu.
Benden daha fazlası cıkmaz zaten
3gr oldu 3.5 gr yapıp yarımlatcam onu bu ay.

Bereketli olsun kuzu., hediye olayı artık bizde de pek yok boşver arada alırsınız sürpriz olur

40 dam sonra insallah bir rutini oluşur canim ramazanda bitiyor uyursun gece aralıksız bi emzirmeye uyanirsin o güzel oluyo uykulu emzirip bazen gazi olurdu çıkarır yatirirdim geri

Kapı caldı su söylemistim o geldi sandım suprizeee kardesim gül kutusu yollamıs
İcim acıldı sabah sabah
Ne güzel kuzu banada k8z kardeşim almıştı erkek kardeşim öyle huyları yokddim esime bak bak hediye ditos buna diye

Annem basladı
Cicek yollamıs tesekkür icin aradık
Bana iyi düsün ,yarım günle alcagın maas kızını bıraktıgına degcek mi diyır
Alcagım hic bi maas degmez anne ,o nasıl laf dedim.
Bakamam demiyor da iste böyle dolandırıyor.
Tmm bakmak zorunda değil ama laf sokma,bakamam ben de.
Dene bakalım olmadı bırakırsın diyo daha baslamadan.
Off ne zor isler ya

Ayyyyyyy çok güzel yeaaa bende katılmak istiyorum

Rabbbim kabul etsin dualarınızı

Bereketli olsun canim erzak iyi olmuş gerçekten altınlar çogalsin insallah darısı bize benimde o kadar var 2 gramı 22 ayar galiba gerisi 24luk

Bereketli olsun canim erzak iyi olmuş gerçekten altınlar çogalsin insallah darısı bize benimde o kadar var 2 gramı 22 ayar galiba gerisi 24luk
Saolasın kuzuu
Aminnn insallahh ben bulamıyorm 24 ya 1 tanesi 24 gerisi 22 ayar.
Kapalı carsı uzak bana
Mecbur mah.kuyumcusundan alıyorz

40 dam sonra insallah bir rutini oluşur canim ramazanda bitiyor uyursun gece aralıksız bi emzirmeye uyanirsin o güzel oluyo uykulu emzirip bazen gazi olurdu çıkarır yatirirdim geri
aiy insallah
Sakin bir bebek aslinda ama gunduz gece ayrimi henuz olmadigindan galiba boyle yapiyor
Ayyyyyyy çok güzel yeaaa bende katılmak istiyorum

Rabbbim kabul etsin dualarınızı
Tabiki
Amin

Görümcem wpdan yazdı
Kzıının kücülsnleri varmıs giydirirsen bize de ugrasın diyo koci icin
Hemen de haberi olmjs bugun annesine gitcekti koci
Evdeki cuvalları attım biz size yollayalım dedim bizde dolaplar da yer ypk,saolasn dedim
1 posette yolladım anasına kıyafet versin etrafta vrsa coluk cocuk.
Kız arkadaslarım cicek cikolata yollamıs
Saat bası kapı calıyo
Adam kapıyı acıp evdt burası kardesim diyo cicekciye
Saolsun herkes.

Bişey sorucam, kayinvalidem kedimizi hiç istemiyodu sevmiyodu, bana ara ara soruyordu işte ömrü ne zaman tamamlanacak kaç yaşına kadar yaşıyor gibi hiç cevap vermiyodum. Bugün çok üzüldüm dedi telefonda e soruyodunuz ya sürekli ne kadar yasicak diye dedim bı bozuldu. Şimdi grup var vatsapta hiç benim yazdiklarimi goruyo cvp yazmiyo trip yapmaya valisiyo sanırım. Ayıp mı etmişim ama onun yaptığı çok ayıp değil mi ailemizin bı parcasiydi çok seviyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…