- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Gunaydin ekürim.Günaydın canım..
Hayırlı Nurlu Cumalar..
Elveda Ey Şehr-i Ramazan...
amin canım inşaallah..Gunaydin ekürim.
Ahh..
Ne hızla geciyor gunler bayramlar kandiller Ramazan..
Rabbim yenilerine muvafak etsin.
Aslında bizim öyle değildi evlendiğimizde kardeşim teyzem dayım diye ölüp biterdi eşim. Hala da bende o günlerin izleri var. Ya Hasta olduğum bir gündü kardeşine kredi çekmek gerekiyormuş. Bankaya sorarmısın dedi oralı olmadım yani ben kredi çekecekmişim. Niye çekeyim. Sonra kardeşine laf ettim diye fesat düşündün dedi. Daha bunlar bir kaçı. Sonra kardeşi evlendi ailesini kurdu çocuğu oldu abisi umrunda değil. Bir de bizim çocuk olunca yaptıklarını göremeyince iyice sinir oldu eşim.Onlara gidiyoruz eltim çocuğu uyutacak diğer odaya geçin minik odayı diyor çocuğu uyutacakmış. Sonra giderken bir sürü şey alırdı evde olanı zaten ikram etmez aldığını da sayıyla koyardı eltim. Eşimde bu konulara da çok takılır. Çünkü kendisi onlar gelince fazlasıyla alıp ikram ederdi. Bir de parası olup kıza pek birşey yapmayınca iyice sinir oldu.Eşim yeğenlerini sevmez pek. Çünkü çok şımarık saygısız yetiştiriyorlar. Yani böyle bir döngüde daha da koptular.Bizimkilerde de kardeslik 0
2 ablası var aylarca görmeseler farketmezler
Erkekler böyle galiba
Adam yigenlerini bayramdan bayrama görcek nerdeyse
Ben 3 gün görmesm burnumda tütüyo cocuklar
Ahh o sonradan anlamalarAslında bizim öyle değildi evlendiğimizde kardeşim teyzem dayım diye ölüp biterdi eşim. Hala da bende o günlerin izleri var. Ya Hasta olduğum bir gündü kardeşine kredi çekmek gerekiyormuş. Bankaya sorarmısın dedi oralı olmadım yani ben kredi çekecekmişim. Niye çekeyim. Sonra kardeşine laf ettim diye fesat düşündün dedi. Daha bunlar bir kaçı. Sonra kardeşi evlendi ailesini kurdu çocuğu oldu abisi umrunda değil. Bir de bizim çocuk olunca yaptıklarını göremeyince iyice sinir oldu eşim.Onlara gidiyoruz eltim çocuğu uyutacak diğer odaya geçin minik odayı diyor çocuğu uyutacakmış. Sonra giderken bir sürü şey alırdı evde olanı zaten ikram etmez aldığını da sayıyla koyardı eltim. Eşimde bu konulara da çok takılır. Çünkü kendisi onlar gelince fazlasıyla alıp ikram ederdi. Bir de parası olup kıza pek birşey yapmayınca iyice sinir oldu.Eşim yeğenlerini sevmez pek. Çünkü çok şımarık saygısız yetiştiriyorlar. Yani böyle bir döngüde daha da koptular.
Aslında ilk zamanlar öyle bağlı gibi görünmeleri de bence teyzesinin hep böyle kardeşler kopmasın akraba çevremizden kopulmasın hep çevresine gidilip gelinsin İsteğiydi. Ama eşim çok sevmez öyle akraba akraba gezmeyi.
Yani kısaca bağlılık varmış gibi gösterip aslında bağlılık olmaması ☺
Bereketli olsun kuzu., hediye olayı artık bizde de pek yok boşver arada alırsınız sürpriz olurHayırlı cumalar canlar
Koci geldi isten
Bi kutu erzak kolisi vermisler bayramlık fabrikadan
Normalde cikolata verirlerdi.Böyle daha iyi olmıs
2 kg seker,2 paket makarna,1 kg yag,1 kilo pirinc,cay,tuz cıktı.
Yarın dogum gğnüm
Pasta almıs kızın adına
Gerci kkdan cekmis 75 tl
Ay sonu ben odücem
Düsünmüs en azından
Hediye yok tabi
Hediye isini hepten bıraktı.
Bende almıcam temmuzda ona.
Ne kadanda romantik bi ciftiz görüyorsunuz
0.5 gr aldım kendime hediye
Buay birikim 1 gr oldu.
Benden daha fazlası cıkmaz zaten
3gr oldu 3.5 gr yapıp yarımlatcam onu bu ay.
40 dam sonra insallah bir rutini oluşur canim ramazanda bitiyor uyursun gece aralıksız bi emzirmeye uyanirsin o güzel oluyo uykulu emzirip bazen gazi olurdu çıkarır yatirirdim geriKiz koca gun uyuyor aksam 7-12 arasi
Esimle eylicez diye tee bi tarafimdan cikiyor.
aiyy sanki bir yeri agriyomus gibi kivraniyor
Agliyor.
Surekli emmek istiyor huysuzlasiyor.
Saate bakiyorum lutfen 12 olsun diye tam sindirella ya.
12 oldumu mayisiyor uyuyup kaliyor zorla emzirmeye uyandiriyorum gece.
uyku gozumden akiyo o saatlerde de.
Bakici tut kizina diyorum.
Sen bakicilarin fiyatini duyunca ona okadar para verceme dersin diyo
Tabi olom bana ver dedim.
sahuruda kili kilina yakaladim yani oglan kaldirmasa sabaha kaliyorduk.
10 dk sofra kurdum cay demledim pisi kizarttim.
Masadan kalktilar esim 1 sigara icti hoca Allahuekber dedi.
Kış geri geldi yeminle ni nedir yaw
Annem gelince disari cikcam cok heycanli☺
surdan surasi ama olsundu.
ayaklarim topraga basacak.
Ne güzel kuzu banada k8z kardeşim almıştı erkek kardeşim öyle huyları yokKapı caldı su söylemistim o geldi sandım suprizeee kardesim gül kutusu yollamıs
İcim acıldı sabah sabah
Erkeklerin genelde öyle huyları yokNe güzel kuzu banada k8z kardeşim almıştı erkek kardeşim öyle huyları yokddim esime bak bak hediye ditos buna diye
Ayyyyyyy çok güzel yeaaa bende katılmak istiyorumGünaydın.
Bugünün Esmaları
cekenlere şifa olsun insAllah
EN NUR (cekerken ya Nur)
(Alemlemleri nurlandiran, dilediğine nur veren)
EL HÂDÎ (cekerken ya Hâdî)
(Hidayet veren)
EL BEDÎ (cekerken ya Bedî)
(Misalsiz örneksiz harikalar yaratan, esi benzeri olmayan)
EL BAKÎ (cekerken ya Bakî)
(varliginin sonu olmayan ebedi olan)
Her birini 50 defa cekiyoruz toplamda 200 olacak.
Rabbim kabul eylesin.
Günaydın.
Bugünün Esmaları
cekenlere şifa olsun insAllah
EN NUR (cekerken ya Nur)
(Alemlemleri nurlandiran, dilediğine nur veren)
EL HÂDÎ (cekerken ya Hâdî)
(Hidayet veren)
EL BEDÎ (cekerken ya Bedî)
(Misalsiz örneksiz harikalar yaratan, esi benzeri olmayan)
EL BAKÎ (cekerken ya Bakî)
(varliginin sonu olmayan ebedi olan)
Her birini 50 defa cekiyoruz toplamda 200 olacak.
Rabbim kabul eylesin.
Başladım ben canim birini cektim aksama kadar cekerim
Aslında bizim öyle değildi evlendiğimizde kardeşim teyzem dayım diye ölüp biterdi eşim. Hala da bende o günlerin izleri var. Ya Hasta olduğum bir gündü kardeşine kredi çekmek gerekiyormuş. Bankaya sorarmısın dedi oralı olmadım yani ben kredi çekecekmişim. Niye çekeyim. Sonra kardeşine laf ettim diye fesat düşündün dedi. Daha bunlar bir kaçı. Sonra kardeşi evlendi ailesini kurdu çocuğu oldu abisi umrunda değil. Bir de bizim çocuk olunca yaptıklarını göremeyince iyice sinir oldu eşim.Onlara gidiyoruz eltim çocuğu uyutacak diğer odaya geçin minik odayı diyor çocuğu uyutacakmış. Sonra giderken bir sürü şey alırdı evde olanı zaten ikram etmez aldığını da sayıyla koyardı eltim. Eşimde bu konulara da çok takılır. Çünkü kendisi onlar gelince fazlasıyla alıp ikram ederdi. Bir de parası olup kıza pek birşey yapmayınca iyice sinir oldu.Eşim yeğenlerini sevmez pek. Çünkü çok şımarık saygısız yetiştiriyorlar. Yani böyle bir döngüde daha da koptular.
Aslında ilk zamanlar öyle bağlı gibi görünmeleri de bence teyzesinin hep böyle kardeşler kopmasın akraba çevremizden kopulmasın hep çevresine gidilip gelinsin İsteğiydi. Ama eşim çok sevmez öyle akraba akraba gezmeyi.
Yani kısaca bağlılık varmış gibi gösterip aslında bağlılık olmaması
Bazıları ele karışınca değişiyor kendi çocuğu olunca ama aile bağı başka bisey gerçekten eşimin ailesi o konuda iyi eltim amcaları benim kardeşim ablamda öyle
Günaydınsız daldım
Kocaman bir günaydınnnm
Kız uyandı şimdi gece geç yattı. Ben de uykusuzluktan çarpıntı yaşadım. Yok uykusuzluğu kaldıramıyorym. Bugün de servis gelecek. Ondan uyku yok kızı da uyutmam. Akşam erken uyur belki. Yemek konusunda da hiç bir fikrim yok.
Kış geldi yeniden havalar bile dengesiz
Kız bende uykusuzluga hiç gelemiyorum bi kere oğlan 1 yaşında fln ayağında sallarken uyumusim besige baktim çocuk yok ayy bi korktum çocuk yok diyorum halbuki ayagimdahala gülerim hatırlayınca
Bereketli olsun canim erzak iyi olmuş gerçekten altınlar çogalsin insallahHayırlı cumalar canlar
Koci geldi isten
Bi kutu erzak kolisi vermisler bayramlık fabrikadan
Normalde cikolata verirlerdi.Böyle daha iyi olmıs
2 kg seker,2 paket makarna,1 kg yag,1 kilo pirinc,cay,tuz cıktı.
Yarın dogum gğnüm
Pasta almıs kızın adına
Gerci kkdan cekmis 75 tl
Ay sonu ben odücem
Düsünmüs en azından
Hediye yok tabi
Hediye isini hepten bıraktı.
Bende almıcam temmuzda ona.
Ne kadanda romantik bi ciftiz görüyorsunuz
0.5 gr aldım kendime hediye
Buay birikim 1 gr oldu.
Benden daha fazlası cıkmaz zaten
3gr oldu 3.5 gr yapıp yarımlatcam onu bu ay.
Saolasın kuzuuBereketli olsun canim erzak iyi olmuş gerçekten altınlar çogalsin insallahdarısı bize benimde o kadar var 2 gramı 22 ayar galiba gerisi 24luk
aiy insallah40 dam sonra insallah bir rutini oluşur canim ramazanda bitiyor uyursun gece aralıksız bi emzirmeye uyanirsin o güzel oluyo uykulu emzirip bazen gazi olurdu çıkarır yatirirdim geri
TabikiAyyyyyyy çok güzel yeaaa bende katılmak istiyorum
Rabbbim kabul etsin dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?