Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hahaa benimkide öyle bilmesim para var benim telefonunda dokunmatik sıkıntılı değişecek ötekiyirum habire taksitim var az bitsin diye bakiyorum

Günaydin kuzu dün pureli köfte yapmıştım buzluktan top köfte vardı 4tane cikti 2 si kaldi ogluş sade köfte pilav yemişti bugun peynirli biber yapcam yanina eşim seviyor bide süzme mercimek yaptım patates katuyordum kalmamış pirinc attim onuda suzdum bi biber kaldi yapilcak o kolay

kahvaltı sonrasında daha mutfağı toparlamadan kahve yapalım dedi eşim yaptı kahve içtik. Sonrasında işlere giriştim. Mutfağı topladum. Ocağı sildim. Tezgahı çamaşır suladım büyük beyaz tezgah temizle bitmiyor. O da kızı oyaladı kitap okudu ona biraz sonra uyutmaya çalıştı. Yazdıklarımımı okudu nedir. Ne zaman bişi yazsam dediğimi yapıyor
Kız uyumadı annee demiş yine. İşim bitince kızla biraz oynadık. Sonra çamaşır topladık birlikte. Katladık. Eşim çay içelim dedi. Çay yaptı abırcuburlar döküldü ortaya bu saatte. Bu kız nasıl yesin öğlen yemeği. Neyse akşama tavuk pirzola çıkardım. Eşim yapacaktı da şimdi ocağı temizledin çok pis olacak dedi. Fırında poşette yaparım. Makarna da var zaten.

Esimle seyi konusuyorduk ben birikim yapamiyorum diye uzulurkene esim ozel emekliligi 750tl cikardigini hatirlatti.
Aiyy ben onu tamamen unutmustum esimde unutuyor genelde cunku otomatik odemede
Sanki borc gibi odeniyor.
Iyiki diyorum iyiki yapmisiz.
her ay 750tl en azindan birikiyor olmasi icimi rahatlatti suan.

Siteminde çok haklısın normal markasizlar bile 15 TL ye satılmıyor iyi cesaret herkesi yokluyolar kimden ne indirim kaparsam diye

Merhabayınnn
Kızın dis sancısı var bugun
Mızmız calpol verdik yarım olcek yarım saat uyudu anca.
Hic bisekilde memnun edemiyrz
Resmen kapıları carpıp cıkıyor odadan(yürütecte)
Ergen oldu basımıza
Beyti yaptım en kolay oydu sar fırınlat
Hamur vardı dıfrızde ıslak kurabiye pisirdim.’serbetledim
Yarın normal sebzelerime döncem ins.
Yarın bebelerin/cocukların yasagı kalkıyomus.
Ben cıkamam yine cesaret edip ama en azından arabayla gezdiririZ,teyzesine flaan gideriz.
Agustosta dogumgünü ne güzel yapmıcaz diyodum
Kendimiz kutlucaktık
Beyimgil basladı yine yaparız demeye

Siteminde çok haklısın normal markasizlar bile 15 TL ye satılmıyor iyi cesaret herkesi yokluyolar kimden ne indirim kaparsam diye
Bennde 9 cocugu büyütcek bebek esyası oldugundan bebek satıslarımda hediye yolluyorm.Msj atıyorm alıcıya sayfamdan begendiniz bir ürünü de hediye göndercm secin diye.
Ama kendi esyalarımda yapmıyrom valla onlar bana kadr,zaten dip rakamla koyuyorm

Selam kızlar
Eşim evdeyken birlikte bir temizlik yaptık
Sağ olsun o süpürdü sildi ben toz aldım , camları sildim
İki koldan yaptık
Evde bezelye yemeği vardı dünden
Hemen makarna haşladım biraz da köfte haşladım
Cacık yaptım
Sögüş yaptım
Üstüne çay demledik bisküvili meyveli muhallebi pastam vardı
Şimdi banyo yapacağız esmaları da okursam yatarım
Trendyol dan iki gündür alışveriş yaptım
Süpürgenin borusu kırılmıştı onu ve filitresini aldık
Nemlendirici, serum, gül yağı, Yeşim taşı, cilt rolleri aldım. Son olarak oğluşa trambolin ve buz kırma oyunu aldım.
Dedim eşime şimdilik bence yeter 800 tl harcadım

Ay bende alıyım kızzz
Altın sahte gelmesin de
Yok kız zaten ben lazım oldugunda bozdugumdan sahte olmadıgına kefilim
Tugrul diye bi siteden alıyorm trendyolda ,kaybolma vs durumunda trendyolda alırım zaten paramı catır catır
Ama carsıyla fark var,onu diyim.
Ama o fark avmden aldıgında da oluyor.
Ben carsıya uzagım Nilüferdeyim.
Anca anama gitcem de carsı görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…