Allah kabul etsin canimCektim kuzu hiç fire yok daha bende
Ya erkekler boyle takilmayi seviyorr bence.Kızlar canım çok sıkıldı
Eşimle oturuyorduk ben de tiktok cekcem ama göbeği açık tişört almam lazım dedim şakasına (herkes öyle nedense)
Güldü o göbekle mi dedi bana
Nasıl canım sıkıldı tamam kilo aldım farkındayım ama öyle de denmez ya
Valla ben nakit olmayınca kkdan altın alıyorm ttrendyoldan cünkü zaten harcıcam o parayı yada koci benzin vs cekcek.Slm bacılar iyi bayramlar
bu bayram pek guzel kaynanasız vir virsız ama yasak kalkınca gelcekmiş yok cocukları özlemiş hepsi hikaye
Benim koca un ceviz nişasta kapmış grlmiş baklava yapbdiye iki tepsi yaptım bir tepsi bitti bile
iki gündür okumaya calışıyorum bu tel açmıuo benim olsa duvara atcam kırcam tel aldiyorum onuda yapmıyo taksitle al diyom onada yok akljnda ne varsa kendi telide bozuk benimki gibi olmaya basladı
su parasızlıl deli ediyor
para koymam lazım ama
nasıl bulamıyorum herseydr cok pahalı anacım ya eskiden atıyoduk bi yag 47 lira ucup gitti acil biyerden atmam lazım
kartı veriyo bi yöntrm akıl verin nasıl kouuyosun kız lelli akıl veR
kilo alıncada bebektr isilik olur diyen bar batar cıkar brnimkilerdede oldu bu aralar serin çok incede giydirme lelli
Kilolu o benden beter göbek önden gidiyo bi de bana laf söylüyor kendine bakmadanDüşünmeden konuşmaları çok. Ben de eskiden çok takılırdım saçının beyazı çıkmış demesine bile artık eline tuttuşturuyorum boyayı boyatıyorum ona) kilo konusunda birşey diyomiyor kendine çok kilo alıyor tatlı aburcubur çok yiyor. Eşin kilolumu zayıfmı..
BEnimki de gel siyah yapalım sacını diyoBen de de durum aynı. Saçımı yarın boyayacak koci. Kaşı da ben halledicem şnşallah ama iyice şekli bozuldu kaşlarımın
mavi siyah dusunuyorum bendeBEnimki de gel siyah yapalım sacını diyo
Siyah takımtılı
Yapamam siyah dedim.
Acılmıyor sonra
Ben cabuk sıkılıyorm koyu renkten
Ben yaptım bi kere siyah bin pişman oldum üstüne ne kadar boya sürsem de siyah kısmı hep kustu ombre yaptircam yarıdan aşağısı siyah diye kuaförler yapmıyor yanar saçın diyorBEnimki de gel siyah yapalım sacını diyo
Siyah takımtılı
Yapamam siyah dedim.
Acılmıyor sonra
Ben cabuk sıkılıyorm koyu renkten
Benim gibi renk değiştirmeyi seven biriysen yapma lelli sonra çok uğraşırsın ama ben siyahta kalırım dersen çok güzel oluyor ben de seviyorum tavsiye ederimmavi siyah dusunuyorum bende
siyah boyadim seviyorum risk alip mavi siyah yapicim
Acmıyosan olabilirmavi siyah dusunuyorum bende
siyah boyadim seviyorum risk alip mavi siyah yapicim
yok degismem siyah denedim kac defa ama benim sacimda da siyah durmuyo hele yazinBenim gibi renk değiştirmeyi seven biriysen yapma lelli sonra çok uğraşırsın ama ben siyahta kalırım dersen çok güzel oluyor ben de seviyorum tavsiye ederim
Sari, kumral falan yakismiyo bana.Acmıyosan olabilir
3 sene falan sacını actırmayı düsünme
Yapiyolla öyle yaBu satıs uygulamalarında ögrencilerden illalah geldi
İnsan kıyamıyor da.
Vala ögrenci giremez yazcam sayfaya
Ryban gözlük koydum 3 sene falan kullandım 350 ye almıstm 90 a koydm kulak tarafında soyulmalar var bitek.
75 e kadr inerim diyodm zaten.
Msj atıyo kızın biri ögrenciyim 15 tl ye bırakır mısınız diyo?
Bedava vereyim sanım yürüsün dicektm.
Sayfasına girdim 70 küsür ürün alms.
Ögrenci ama masallah süsünden geri kalmıyor
Tabiki ögrenci diye alısvers yapmıcak değil ama bende issizim suan
Millete issizim diyip indirim istemiyorm begendiğim seyleri.
3/5 zaten indirim yapıyorz alıslarda ama 15 nedir?
Rybn gözlük.1 milyoncu da yok artk 15 tlye gözlük
Ne güzel ya diğer türlü insan çok yoruluyor. Bizim uyku sorunu yoktu bebekken babası uyutuyordu sonra aramızda yatırıp uyutmalar başladı sonra illa anneyle uyuyacağım. Baba sen gitler başladı. Şimdi de çok şükür ısrarla babasına elini ağzını yıkattırıp tuvalete babası götürsünler ve diş fırçalarken babası gelsinler başladı bana süper olduGece seansindayimama buldumcuk babasinin kizi en azindan uyuttu 3 saat kendisine mütesekkirim a dostlar.
1.30da uyandik emzirdim, alt degistim, gaz cikardik, dalmasi etmesi bu saat oldu.
Su gaz cikarmalar falan uykusunu aciyor.
2 saat de simdi uyusam Allah bereket versin.
Beni tüm gun idare eder.
Esime surekli keske emekli olma sansin olsa diye bidi bidi ediyorum.
Vallahi suan evde elim kolum oldu.
Dun 3 defa salonu supurdu.
Kusu saliyor malum.
Bi de pizzayi salonda yedik falan.
Kizla ilgilenecegini dusunmuyordum cunku o kucuk bebek alamaz kucagina aiyy valla beni dinlendiriyor ben uzaniyorum kanepede isim bitince o bakiyo Allah razi olsun.
Carsamba gunu gelmesin ya ise gidecek.
Neyse annem gelecek kizi yikamaya onu rehin alirim
Gunduz yemek islerimi halledim de cars.
rahat ederim
Sen de ona de sana göre ben de hiç göbek yok aynaya bak istersen de espri gibi gülerek.Kilolu o benden beter göbek önden gidiyo bi de bana laf söylüyor kendine bakmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?