Küçük Düşün Büyük Olsun!

Adam haklı yani
Sinir bozucu bir durum

Toz aldım bayağı da toz olmuş kaç gündür ev. Kız uyuyor hala uyanır biraz sonra ona yemek var. Uyumadan önce karpuz yemişti. Ben karpuzu çok seviyorum baba birdaha alsın diyor
Eşime de sipariş verdim güya ben gelince sen çıkarsın dedi. Aramış arkadaşla çiçek bakmaya gideceğiz. Gelmem 7 yi bulur dedi. Gelince yeriz sen çıkarsın dedi. Ee dedim malzeme eksik boşver hazır birşey alırım dedi.
yine de poğaça yapacağım sabah da yenir. Zaten az yapacaktım. Dereotlu poğaça. Dereotum var bozulacak onu değerlendireyim dedim.
süt kıza yumurta yazdım onu da tam okumamış Sütçü kapanırsa dönene kadar dedi. Çiçek acil değil ya dedim
Geçen de domates ve biber almış.

B Bende istiyorum balkonuma domates biber ekmek bakalim

Nice yaşlara kuzum. Ömrü güzel bahtı açık olsun daha daha güzel günleri olsun.
bayağı da büyümüş lellim. Ben oğlunu daha da küçük sanıyordum adam olmuş ya
ayy evet ya boy 1.70 ayaklar 42.5 dana
simdikiler böyle
sagol canim

Kuzu alismistir kuzu babasının pispislemesine benimki omzuna alırdı sakinlerdi öyle yatardi pişpışlardi esim

Dunkileride cekemedim toplu gelcem simdi pâşanin dogum gunu kutlu olsun Allah uzun ömürler versin canim
Kusurabakmayin ya bende gece cektim dunkileri dogumgunu kizin huysuzlugu giremedim

Bizim için karantina bi yandan iyi oldu evimizde vakit geçirir olduk evde yemek çok yemezdik şimdi değişik yemekler denedim öğrendim bütçemize de iyi oldu kendimi seksenlerde yaşıyor gibi hissediyorum nedense hep eskiyi daha çok sevmişimdir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…