Adam haklı yaniKolay gelsin canım. Çilek reçeli ben de yapsam iyi olacak. Fasulyeyi de ben konserve yapıyorum. İki kavanoz yaptım geçen evde fasulye vardı. Artık biraz daha alır yaparım belki. Dolapta olunca hazır oluyor kolay oluyor. Buzluğu eşim doldurma diyoriki defa dolap bozulunca hem de buzluk doluyken bozukunca adam artık yapıp koyma demeye başladı.
Uzun yazın ya ben cok seviyorm uzun ızun okumayıNe uzun yazmışım ya kusura bakmayın kızlar
Eline sağlık kuzum. Nefis görünüyor.
Topikçe sendeyiz çayda kuzu aksama
Bende istiyorum balkonuma domates biber ekmek bakalimToz aldım bayağı da toz olmuş kaç gündür ev. Kız uyuyor hala uyanır biraz sonra ona yemek var. Uyumadan önce karpuz yemişti. Ben karpuzu çok seviyorum baba birdaha alsın diyor
Eşime de sipariş verdim güya ben gelince sen çıkarsın dedi. Aramış arkadaşla çiçek bakmaya gideceğiz. Gelmem 7 yi bulur dedi. Gelince yeriz sen çıkarsın dedi. Ee dedim malzeme eksik boşver hazır birşey alırım dedi.
yine de poğaça yapacağım sabah da yenir. Zaten az yapacaktım. Dereotlu poğaça. Dereotum var bozulacak onu değerlendireyim dedim.
süt kıza yumurta yazdım onu da tam okumamışSütçü kapanırsa dönene kadar dedi. Çiçek acil değil ya dedim
Geçen de domates ve biber almış.Eki Görüntüle 2640967
ayy evet ya boy 1.70Nice yaşlara kuzum. Ömrü güzel bahtı açık olsun daha daha güzel günleri olsun.
bayağı da büyümüş lellim. Ben oğlunu daha da küçük sanıyordumadam olmuş ya
Kusurabakmayin ya bende gece cektim dunkileri dogumgunu kizin huysuzlugu giremedimKuzu alismistir kuzu babasının pispislemesine benimki omzuna alırdı sakinlerdi öyle yatardi pişpışlardi esim
Dunkileride cekemedim toplu gelcem simdi pâşanin dogum gunu kutlu olsun Allah uzun ömürler versin canim
Yok kuzu küçük bebeyle masallah iyi işlerini yapıp bize yazıyorsun daha ne olsun canimKusurabakmayin ya bende gece cektim dunkileri dogumgunu kizin huysuzlugu giremedim
Yok kuzu küçük bebeyle masallah iyi işlerini yapıp bize yazıyorsun daha ne olsun canim
Teşekkür ederim. Lellim fırsat buldukça geliyorum, sizleri okumakta çok güzel her şeyi paylaşıyoruz. Maşallah diyeyim hepimize.Zaten kac kisiyiz hep yaz canim sen firsat buldukca ozluyoruz
Bebişin kırkı çıksın hem havalar da ısınır gidersiniz canım insan istiyor arada değişiklikayy ne iyi gelmistir su sesi
Bende dere kenari bir yere gitmek istiyor şırıl şırıl aksın mis gibi
Bizim için karantina bi yandan iyi oldu evimizde vakit geçirir olduk evde yemek çok yemezdik şimdi değişik yemekler denedim öğrendim bütçemize de iyi oldu kendimi seksenlerde yaşıyor gibi hissediyorum nedense hep eskiyi daha çok sevmişimdir zatenOhhh ne güzel en özlediğim şeylerden birisi. Bugün tatil fotoğraglarımıza baktım. Ne güzel günler yaşamışız aslında şükretmek lazımmış çok. Şimdi kapı dışarı bile çıkmak lüks oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?