- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
Durum bende de aynıAhahahahaaa gece gece çok güldüm yaadam alışmış çalışan kadına ev hanımı görünce tökezledi desene
Ha bugünde saçımı yapayım diyorum yok ertesi gün yine aynı o toplama
Oje desen elim sudan çıkmıyorki. Kız yemek yedi hoop elini ağzını yıka tuvalete gitti totosunu yıka meyve yedi yıka yere döktü sil evin tozu ayrı sorun eşim geliyor aldığı herşeyi dezenfekte yapıyorum.Daha saymadığım yığınla şey var. Ocak yemek vs vs vs O kadar kuruyorki ellerim gece yoğun yağlı krem sürüyorum.
napim kızıma sürüyorum ojeyi. Anne sende sende diyorilerde birlikte süsleniriz inşallah
Açıkcası çocuğuma kayınvalide bakmasaydı ben çalışamazdımBu akşam eşim bir arkadaşımın eşiyle konuşuyordu. Ev almışlar. Eşyaları da yenileyeceklermiş. Hem de az krediyle bıu dönemde. Çünkü ikisinin çalıştığı iş de bu ara yoğun maaşlarında sıkıntı yok.
tabi ev almadıkları için eşim hep akıl verip duruyordu. Sonra şaşırdı bayağı demekki birikimleri vardı dedi. Sonra diyor sen de çocuk varken çalışsan bizim şimdiye borcumuzda biterdi diyordu ben de dedirmedim bile. Sanki çalıştığım zaman çok birikim yaptın dedim. Arabaya nakit ben verdim evi zaten bendeki birikim olmasa alamazdık. Birikimden haberi de olsa çarçur ederdi eminim. Ya da yine yardım vakfı gibi dağıtırdı. Ayrıca dedim kim bakacaktı annemmi burada. Teyze desen 2-3 gün bakar ya sonrası bakmazdı. O da dedi yok zaten teyzeye hayatta baktırmazdım. Çocuğu senin gibi yetiştiremezdi kesinlikle dedi.
insanlar kimbilir ne şartlarda çocuklarını bırakıp işe gidiyorlar. Belki maddi olarak bizden iyidir. Ama işte bir de sormak lazım nasıl hissediyor. Tabiki ben de çalışsam kızıma daha çok çok şeyler alır yapardım. Evime de öyle. Ama çok şükür aç değiliz açıkta değiliz evimiz var arabamız var şükretmek lazım. Şükrediyorum ben hep. Ama eşim biraz daha insanlarla kıyaslama yapar kendini. Bu huyuna kızıyorum
Kesinlikle canım eşimin annesi yok benim annem uzakta zaten yeğenime bakıyor. Gelse sürekli nasıl gelsin kadın kardeşim var babam var.Açıkcası çocuğuma kayınvalide bakmasaydı ben çalışamazdım
Tabi annem de büyük destek oluyor bu konuda
Ağırlıklı kayınvalide de annem jokerdi
Ama geçen yıl ful annem baktı
Kayınvalide yoktu
Aile büyükleri destek olmazsa çok zor
Ben diyorum ki çocuğumun en güzel zamanlarında yoktum
Ama şu 3 ay o kadar iyi oldu ki
Birlikte vakit geçirdik
Uyuduk oynadık
Evde iş yaptım film izledi
Çocuğun eli yüzü değişti
Mutlu oldu
Evet çalışmak para kazanmak güzel
Ama ben daha fazla istemiyorum
Allah bereket versin diyorum 23 yıl çalıştım
Yaşa takılıyırum
Kanun değişmez ama en azından emekliyi hak ettim
allah ömür verirse yaşım gelince maaşım bağlanacak
Ev araba aldık allah kaza bela kem göz uzat etsin
Aman yaşadığın an önemli gerisi lafügüzaf
Bacım biz fön cekince falan bir yeremi gidiyosun diyolarEşim öğlen tatilinde markete gitmişti
Havlu peçete WC kağıdı
Biber ve domates salçası ,çiçek yağı kızartma için , sabunlaralmış . 4 adet Eyüp Sabri sıvı sabunu , banyo sabunu ve tl yüz sabunu , fairi makina içim 64 adet almış. Adam ultra titiz olduğu için sabun temizlik ürünlerine içi gider
Doldurur gelir. Neyse kendi kartı ile almış
Haaa kolonya da almış portakallı
Dedim daha geçen aldın sıvı sabun 5 tane vardı
Diyor bu yeni çıkmış
Hele diş macunu olayı allah allah
9 tane değişik tür sayabilirim
Hunharca almış
Yok bu ballı, yok organik,yok karanfilli olmasın mı?
İsraf israf diyorum
Olur mu ne israfı alırken kazanıyoruz diyor
Geçen aseton almış
Dedim bu bana msj
Ben aylardır sürmüyorum oje
Bayram da saçıma baktı çocuğun saçını sever gibi sevdi, durdu dedi bir fönmü çektirsen
Dedim git allesen ne fönü firrüüsss var da dedim
Hep topuzmuş . Bende en çok bana yakışıyor dedim. Adam bakımlı seviyordukadın doğal en organiğinden çıktı
Yok yaranılmıyor bu adamlaraBu akşam eşim bir arkadaşımın eşiyle konuşuyordu. Ev almışlar. Eşyaları da yenileyeceklermiş. Hem de az krediyle bıu dönemde. Çünkü ikisinin çalıştığı iş de bu ara yoğun maaşlarında sıkıntı yok.
tabi ev almadıkları için eşim hep akıl verip duruyordu. Sonra şaşırdı bayağı demekki birikimleri vardı dedi. Sonra diyor sen de çocuk varken çalışsan bizim şimdiye borcumuzda biterdi diyordu ben de dedirmedim bile. Sanki çalıştığım zaman çok birikim yaptın dedim. Arabaya nakit ben verdim evi zaten bendeki birikim olmasa alamazdık. Birikimden haberi de olsa çarçur ederdi eminim. Ya da yine yardım vakfı gibi dağıtırdı. Ayrıca dedim kim bakacaktı annemmi burada. Teyze desen 2-3 gün bakar ya sonrası bakmazdı. O da dedi yok zaten teyzeye hayatta baktırmazdım. Çocuğu senin gibi yetiştiremezdi kesinlikle dedi.
insanlar kimbilir ne şartlarda çocuklarını bırakıp işe gidiyorlar. Belki maddi olarak bizden iyidir. Ama işte bir de sormak lazım nasıl hissediyor. Tabiki ben de çalışsam kızıma daha çok çok şeyler alır yapardım. Evime de öyle. Ama çok şükür aç değiliz açıkta değiliz evimiz var arabamız var şükretmek lazım. Şükrediyorum ben hep. Ama eşim biraz daha insanlarla kıyaslama yapar kendini. Bu huyuna kızıyorum
Bacım bende engelliyorumGünaydınn kızlar
Gece konuyu uzatmadım
Mırmır biseyler söylendi
Yok buzdılabına tereyagı acık koymusum flaan
Odadaydım bi kalktım,noluyo sana ya kavga mı istiyosn?dedim
Söylenip durma yeter dedim gittim yattm
Sabah o normaldi ama ben degilim
İse gitti 1 sayfa msj attım
Özetle evde psikolojik siddet istemiyorm
Evi gecindirmek senin görevin
Bunla ilgili google dan ayet buldum attım bide
Ben istersem sana yardmcı olurum deidm
Bana aksm 400 tl kalıyomus bana onu napıomusm bunu soruyo
Eve harcananlar gözükmüyo
Krediye 100-200 destek atıyorm nakit gözükmüyo
Bu sana son ihtarım
Ben kavga gürültü cocuk büyütmem bu evde
Zaten 1 yıldır hakettiğim degeri görmüyorm ama ses etmiyorm dediö
İcimde ne varsa söyledim
Ohh rahatladım
O birazda alismis canims.Yok yaranılmıyor bu adamlara
İlla yaptıklarını tabela yaptırıp gögsüne ascan ki unutmasın.
Hic anlamıyorm ne istiyorBacım bende engelliyorumkizinca
o engellememe cok kiziyor cunku.
O da nee istiyo daha ya
Sen hic calismasan bakmicak mi evine.
Mecbur bakacak.
Cocuk olunca masraf cogaliyor yani.
Esimde karta 4bin tl odemis bu ay (dogum taksiti falanda var tabi)
kart 4bin olmus odedim dedi sadece.
Iyi dedim.
Ee cocik isteyen masraflarina katlanir dedim.
Bisi demedim diyo.
Suan kirada olmamiz diger kiraninda elimize kalmayisi biraz darliyo galiba ama napabilrim yani.
Zaten bir yere ciktigimiz yok lux yok disardan yedigimiz yok.
Faturalar, mutfak masrafi, kizin bezi falan.
Oglancigimin masrafi bile yok.
Her gun soruyorum disardan bisi istiyomusun aldirim babana diye meyve diyo gribim
O meyveyi cok sever.
Ozellikle yaz meyvelerini kirazdi erikdi kavundu.
Babasi almis dun kiraz falan..
Ben lohusalık da ciddi ciddi alıp kızı gitmeyi düsündümbabyloading87
Baby çok iyi düşünmüşsün hem mesaj atarak içini dökmüşsün hem de ayetle ona ne demek istediğini söylemişsin. Ben anlamıyorum bu erkekleri zaten, evde ki rahatları paşada yok ama hep memnuniyetsizlikleri var bunları yanlız senin için yazmıyorum ben belki de kendimi dile getiriyorum. İnan ki biz de tartışırken bak çocuklar duyuyor diyorum lütfen sesini yükseltme diye uyarıyorum ama ne fayda bazen komşular bizi dinliyordur. Kesinlikle yetişme tarzı ben eşimi bir türlü bazı olması gereken alışkanlıklara alıştıramadım. Karşı komşumuza yıllardır lütfen hanım ve bey olarak hitap et diyorum mesafe iyidir abla-ağbi kavramlarını ben asla kullanmamaya dikkat ederim kullanacaksam bile .....hanım teyze diye söylerim. Ama olmuyor neyse konuyu dagıtmamayım iyi yapmışsın babym.
Kız ödü patladı cagırmıcaklar bu dönemde diye isyerindenTabiki evi geçindirmek erkeğin sorumluluğu. Ama malesef biz bayanların ekonomik özgürlük isteği erkekleri bu hale getirdi. He ekonomik özgürlük yokken nasıldı kadınlar daha da eziliyordu.
ben çalıştım gördüm hiç de erkekler için extra Olmuyor iyiki de çalıştın Destek oldun söxünü işitmedim.Ekonomik olarak bir şeyin hesabını sorduğumda ya da bak o kadar yolu gidip geliyorum metrobüsle kıçkıça insanlarla Kıymetini bilelim paramızın dediğimde Bile bana söylediği çalışma kim sana çalış diyor. Ertesi gün bırak işi diye ısrar ediyordu. Bırak ama nasıl olacaktı. Hiçbirşey sahibi olamazdık eminim.
he bir de çocuk düşünğrken ve her tedavi konumuz olduğunda bana biraz daha geç olsa şu bocumuz da biter bu borcumızda biter rahat ederiz diyordu. Hem çalışma hem bu söz çok da ters
Çalışınca fevkalade işlerine geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?