Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar gece agriyla uyumusim bide çene sorunum var kac yıldır plak kullanıyordum bi ara dün disimi sıktım galiba agriyodu orada kalkıp kahvalti ettik ogluş krep istedi eşim oyun oynamış uymamış düz gün gece yemedi biz güzel kahvalti ettik kalkıp banyo temizledim dun gelen giden de olunca domestos yaptım.kolonyali bezle toz aldim kapı kolu priz sildim bulasik toplayip kıslik montlari iki posta attim yikayip astim bizim askılık varmış meğer montlar çıkınca belli oldu bime şoka gidip geldim sosis kızart ddi beyim aldim aksama patates kizartma kısır yaparim biraz çayla yeriz çorbada istedi onu düşüneyim şoktan bulasik eldiveni tek içimli kahve kuru sogan sosis cips 18 verdim bimden soda dondurma ekmek tam buğday ekmegi cin mısır 22 tl verdim yarın şu isteriz bugunluk var

Senden sonra ben de bakıyorum o kadına her gün. Ya büyük çocuklarına da sadece tost domates salatalık veriyor. O kadar zenginliğin içinde fakir gibi yemekleri. Makarna patates kızartması.
Ya aynen olmaz anlarim derim et falan alamiyolar olabilir.
Ama suan kadin tasinacak ev de ev yani.
Zaten asiretlermis..

Kız yiyolarda bizimki patlıcan fln yemiyo bi patates kizartma yiyo köfte fln yiyo
Benim oglanda oyle
patates kofte yer kabak patlican yemez.
gcende de sadece makarna salata yapmisti.

1 tepsi pizzayi gomduk yine
Yemekden ziyade esim falan evdeyken boyle seyleri daha gzl yiyolar.
Ben 2 dilim yedim gerisini erbaslara kitledim.
Esim saka maka okadar pizzayi yedirdin bana diyo.
Biraz hamurda buzluga koydum.
Oglana yaparim bir ara yine
Yarin yemek yapicam ama taze fasulye almisti annemler, kotu olmasin.
Esimde kizi uyuttu aiy oda da uyumuyo yanimizda uyuyor salonda suncagiz.
ses olmasin diyoruz uyusun oda da yataga koydugumuz an yine kivraniyo.
koltuga aldik yanimizda uyuyor.
Sese mi alisti bizi mi istiyor anlayamadim.

Oglanin oda yordu
Camasir astim yine.
Daha supur sil var .
Oyy uyusam az keske

Maas kesilmesin diye herhlde
İste böyle zengin oluyo millet
Gerci kocası demis
Cocuga bi bulastır,bosarım seni demis bu inadın yüzünden demis
Adam haklı ondan teste gitmiyo herhdle.
Allah akıl fikir versin.
Cahillik ya zaten bunlar yüzünden oluyor. Bu virüs sayı artması.

Böyleleri yüzünden dağılıyor virüs işte bu nasıl bir inat ya.Cinayete teşebbüs resmen.Böyle ortalıkta dolaşıp bulaştırmaya devam edecek

Maas kesilmesin diye herhlde
İste böyle zengin oluyo millet
Gerci kocası demis
Cocuga bi bulastır,bosarım seni demis bu inadın yüzünden demis
Adam haklı ondan teste gitmiyo herhdle.
Allah akıl fikir versin.
Ne iş yapıyor fabrikada canım?o 3 evi kız kendisimi aldı?kaç yaşında, kaç yıldır çalışıyo?normal yaşamı varmı,yoksa pintilikten ölenlerdenmi

Yazamadım düzgün okuyamadım da. Ancak yetiştirdim okumayı :)
Kahvaltı yaptık omlet poğaça pişirdim. Sonra çay sonra kahve şimdi yine çay istekleri. Abur cubur, kıza çorba yapıyorum uyutmadım. Uyumadı da zaten. Biraz oynadım.,
akşama mantı istediler mantı yapıcam. Bir çay keyfi biterse yapıcam
kız teyzeyle oyalanıyor. Tuvalete de teyze götürsün diyor götürüyor sağolsun ama kız tıvalet kağıdını kendi silmek istiyor. Yapıyor. Bir baktım elini yıkamadan çıkarıyor çocuğu. Dedim teyze yıka elini çişine deyiyor eli. Suya tutmazmı sadece Dedim sabunla yıka deli olucam. Kahve fincanlarını da makinaya koyayımmı dedi. Koy tabiki yine deterjansız yıkama dedim
Bir de eşime gıcık oldum. Bugün çocuk güvenlik kilitleri geldi kargoyla. Eşimle dayı yaptılar.tek camı yaptılar. Ayyy öve öve bitiremedi hasbam. Ayy dayı yaptı ay dayı yaptı. Borcunu öde dayıya. Hepsini yapsamıydı deyip durdu. Ben de dedim bana niye sorup duruyon yapıyorsanız yapın dedim Allahh Allaa .,ne dersin Sanki dünyanın işini yaptırdı da adama

Kaç saat çalışacaksın canım
Sabahtan mı? Öğleden sonra mı?
Allah kolaylık versin
Maaşın işsizlikden daha iyi olur

Ohaaa diyorum
Bizim evde havlu peçete var ayrıca havlu var ve senin gibi misafir temiz verilir

Ayak havlusu ayrı
Aynı şekilde annem kayınvalidem de öyle
Hele görümcemin temizliğini hiç söylemem
İki küçük çocuk ile parmak ile gösterilir hem temizlik hem yemek
Ve kızarım yazık canına diye
Bir düzeni var pehhhh
Ben öyle görmedim
Yine de söylenir şura şöyle bura böyle
Ama bir kocası var akıllara ziyan
Yapma yapmadiye dolanır
Adam düzen görmemiş
Yapana laf ediyor

Birde eşimin anneannesi var ki 80 yaşında genç kız gibi
Kar gibi beyazları var
O yaşta durmaz
Düzeni bellidir

Mutfak dolapları bitmek üzere
Buzdolabını da halledersem Harika olacak
Sonra derin dondurucuyu doldurma işine geçerim
Ay çok seviyorum öyle koyup sonra kullanmayı
Asmalar da büyümelik oldu
Annem gönderir
Bizim yapraklar hafif ekşili oluyor
Limona gerek kalmıyor
Mantı filanda bir ara yapıp atacağım
Bakalım kısmetse

Bu arada dolap tan bı etiketli ürüne yorum gelmiş, kadın çok ihtiyacım var bebeğimle çıkamıyorum 15 TL ya verir misin demis ama 60 TL lik bişey.
Tam verecektim aklıma babyloading87 in dediği geldi, kadının alıp sattiklarina baktım oo 150 200 TL lar havada ucusuyo. İyi ki demişsin valla canım ben saf gibi hemen verirdim. Kadın bı de demez mi LCW da 30 TL zaten diye, ordan al o zaman yazdim

Benim de sepette havlum var. Ayak havlusu da her daim durur peteğin üzerinde serili. Bu ara el havlusunu zaten eşimle de ayrı kullamıuıruz. Kızın zaten bebekliğinden bu yana havlusu ayrıdır. Minik havlularsan. Kağıt havlu astım astım kullsnılmadı kaldırdım onu. Havlu asacağımda güzel durmuyor
Ne insanlar var.

Asma yaprağını annem de plastik cola şişelerine koyuyor. Çok uzun süre dursa da bozulmuyor. Hala evde var saracağım güya

Kız uyudu.Mutfağı süpürdüm. Saat 4 civarı uyudu. Çorbasını da yediremedim. Bir baktık yatağına yatmış mendil istşyor. Biz de oturduk çay film. Mantıyı da gece yeriz artık daha yapıcam güya. Film açtılar..Allahtan özbek mantısı yapıyorum hem kolay hem daha lezzetli geliyor bana.,

İşim bitti
Fairi ile sildim gerçekten çok güzel temizliyor
Eşimde ortalığı süpürdü
Koltukları indirip çekmiş
Sehpa tozunu almış Sağ olsun
Namazını kılıyor şimdi
Bende ekmek arası köfte yapacağım detaylı bir şey yapamam
Milli tatlımızı istedi ama çok yoruldum
Yarın yapsam daha iyi olur
Kayınpederi arasın o yollar
Şuan çok yoruldum

Künefe ve dondurma istesin ya
26 Haziran da sünneti düşünüyorum
Nasılsa 20 Temmuz’a kadar iyileşir Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…