Saol canim eşim dışarı çıkmıştı oglanin yatirmadan geldi gördü halimi ddi virüs şeyleri bitsin bir doktora git tekrar ddi ztn doktor hemen geçmez kaş ezilmesi çok ddi fizige gidebilirsin ddi olmadi onu yapicamGeçmiş olsun canım. İnşallah iyi gelir
Valla içimden bisey koptu sanki kan görünce yüzünde bide birisinin yanında ağlamayı öyle hemen sarılıyor bana yavrum zor sildim yüzünü burnunuKıyamam ya kuzummm. İnsan çok üzülüyor. Saçlarının tek bir teline zarar gelmesin istiyor insan.
Sıkısınca tornisan dönüs yaptı benimkiYok öyle bir dünya tamamen maaşını varmi bu devirde canim bide senin aile ne kadar destek oluyo ona rağmen bise demesi ilginç hem kıymet bilinmiyor net valla ben bi kavga ettim bi kes çalışması bi dönem ben çalışıyorum o zmn kavgada kaç aydır kendime para harcamadim sende calismiyosun ddim çalışma ddi ee napcas deyince şimdiye kadar senin çalışmanlamı gecindik ddiyaranılmaz valla
Ayyy kvdemBugün pazara gittim. Bayağı şey aldım. Ucuz geldi pazar. Çeri domates 3 tl. Patlıcan 2.5 tl fasulye 4 tl. Kıl biber 7 tl yarım kilo aldım. KırmıZı biber 5 tl. Marul 2 tane 2 tlden maydonoz 1 tl nane 1 tl taze soğan 2 tl. Dolmalık biber 2.5 tl ye bayağı çok aldımValla kızlar bugün kaptımsa kaptım virüsü. Hiç teyze dayıda bizim gibi dikkat yok
herşeyi baştan aşağı dezenfekte edşyordum ben. Teyze pazardan aldığım Poşetleri marketten aldıklarımızı ohh rahatça koydu tezgahın üzerine belki ben fazla pinpiriğimdir. Bilmiyorum.
kıza birşeyler almışlar gelirken. Bana da birkaç baklıyat getirmiş Allah razı olsun. Ben de ona pirinç veririm evde çok.
neyse bu günü de böyle bitirdik.
Oyy cok gecmis olsnnBide merkezde tavuğu aldık kardeşim aradi o sıra telefonu çantaya koyarken oğlum düştü kapaklandi yere burnu kanadı ay elim ayağına karıştı valla kiz kardeşim panik oldu sarıldı yavrum elleri yüzü kan oldu hemen mendil tuttum sildim markete kadar ağladı kuzum marketten istediği şeyi aldim o zmn bile 1 tane yeter anne diyo kuzum
Ne güzel demişsiniz "en güzel birikim bilgi birikimi" diyeMerhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
kesinlikle dün azcik market gezdim o bile iyi geldi.Aklıma ogluş doğumu geldi 1 haftalık yi teyzem geldi kaldı 1 hafta ikinci günü oglus a mama biseyler alınacak teyzem ddi kızım yuruyebiliyosun cik dolan biraz ay milyoncuya gidip 3 kez aynı yerde turlamistim unutmamevde tikiliyo insan bide 5 şubatta doğdu hava soguk cikilmiyo o sene soğuk yaptı baya kar yapmıştı hatta baya cik anne. Geldikçe kuzum gözün arkada kalmaz en azından nefes al
Canim gecmis olsun dikkat et.Bugün etli enginar yaptım
Mantı haşladım
Rus salatası vardı , karpuz kestim,öyle günü kapattım.
Biraz dinleneyim ıslak kekin kalanını çay ile vereceğim
Sol bacağımda ağrı var yorgunluk veriyor
Temmuz sonuna kadar evdeymişim bugün işyerinden aradılar
Oğlanın sünnet işini hallettirsem diyorum
Buna eminim suan kanitlayamam ama kanitlarim yakinda.Daha güzel günler seni bekliyorevin dağınıklığı vs öpüldün tatlım
Canim gecmis olsunBide merkezde tavuğu aldık kardeşim aradi o sıra telefonu çantaya koyarken oğlum düştü kapaklandi yere burnu kanadı ay elim ayağına karıştı valla kiz kardeşim panik oldu sarıldı yavrum elleri yüzü kan oldu hemen mendil tuttum sildim markete kadar ağladı kuzum marketten istediği şeyi aldim o zmn bile 1 tane yeter anne diyo kuzum
oyyy ansiz misafoe hemide cocuklu bebe eve.Sorma bi yandan bugün kardeşim misaitseniz uğrayalim ddi oğlanın sepet boşalmış yerler oyuncak koltuk ve minderler feveran içindegelin deyip odaya dalışımi gormeliydinuz Allah'ım başı kesik tavuk gibi bi o oda bi bu oda koşturdum 1 saate epey hallettim bu arada sutlaci koydum pişti misafir gucu
bu ara bizim kartda öyleBugün maaş yattı
Kartımı ödedim 4.889 tl çok şükür 5.000 değil dedim
Ben anlamıyorum bu Nasıl iş hep rekora gidiyor kartım
Oğlanın gidemediği okulun taksidi de ödendi
Bakalım yeni dönemden iade düşüm olacakmış. O kısımda saçma oldu.
Pazartesi kalan ödemelerim var onları da yapınca kalırsa yine alıyım diyorum gr.
Bugün maaş 280 tl fazla yatıncahemen gr aldım.sonuçta hesapta olmayan bir tutar geldi.
Zaten kalan üç beş hep grama atıyorum
Kartımı ödedikten sonra evde zaten hep kk dan alıyorum kaldıkça gr hesabına atarım. Başka türlü birikim olmuyor. Akarken doldurmak lazım derler.
Ayak üstü eşimi de 200 tl çarptım
Adam selam verdiğine borçlu oluyor.
Geçen bayram botoks parasını almıştım
Bakım onarım için kesinin ağzını sonuna kadar açar
bereketli olsun kuzuBugün pazara gittim. Bayağı şey aldım. Ucuz geldi pazar. Çeri domates 3 tl. Patlıcan 2.5 tl fasulye 4 tl. Kıl biber 7 tl yarım kilo aldım. KırmıZı biber 5 tl. Marul 2 tane 2 tlden maydonoz 1 tl nane 1 tl taze soğan 2 tl. Dolmalık biber 2.5 tl ye bayağı çok aldımValla kızlar bugün kaptımsa kaptım virüsü. Hiç teyze dayıda bizim gibi dikkat yok
herşeyi baştan aşağı dezenfekte edşyordum ben. Teyze pazardan aldığım Poşetleri marketten aldıklarımızı ohh rahatça koydu tezgahın üzerine belki ben fazla pinpiriğimdir. Bilmiyorum.
kıza birşeyler almışlar gelirken. Bana da birkaç baklıyat getirmiş Allah razı olsun. Ben de ona pirinç veririm evde çok.
neyse bu günü de böyle bitirdik.
kiz annemin evde öyle napalim bagisikligi guclenir belki mikropda lazom diye avunuyorum.Ayyy kvdem
Pazardan gelir o posetler mutfak masasının üstüne
Yolda yere koyulur,oraaya buraya koyulur o posetler
Masa sarı bezle bi üzerinden gecilir hoop yemek yenir
Allaahım cocugu da yollucam,tifo bakteri kapmasın diye dua ediyorm
Kupalar eksiliyor bak yine☺İyigecelerr
Öglen biri esimin fba msj atmıs
Xbey ben esiniz zeynep hanıma papara com dan(enpara gibi biseymis)3 bin tl para atttım
Aracılık ettiği sirket benim paramı geri vermiyor demis
Bana dedim kimse para mara atmadı
Sonra attım ekrab görüntüsü patronlara tanıyor musunuz diye?dediler ararız biz onu yarın
Telefon faln yazmıs,kocamı nasıl buldu anlamadık.
Herhlde sigorta kestirdi iade icin arıyor eger dolandırıcı değilse.
Hayır olsun pazartesinin ilk vukuatı bu olcak
İse gitmden basladık.
Kvdem aradı kociyi sonra
Nezamn getirceniz kızı diyo
İyi dedim bari ısık var tünelin ucunda
Yemekten sonra bayılmısım kızla
Gğnde 3 kere süpürge calısıyor
Aksm saati mutfakta masa örtüsünü bi cekti kupa vardı masa üstünde,tuz buz
Temizledik bide onu yemek saati
Mama sandalyesinden heryere girmeye calısıyo fare ya
Buzdolabını acıyorm hemen aradan bi el,kavanozlara dalıyo
Fena bisey yetisiyor yanmısım
Canim gecmis olsun dikkat et.
Temmuza kadar dinlenirsin.
Buna eminim suan kanitlayamam ama kanitlarim yakinda.
Simdiden kucakda yemekler yapmaya basladiysak o performansi goruyorum bu kucukhaninda.
Canim gecmis olsun
oyyy ansiz misafoe hemide cocuklu bebe eve.
En korktugum.
bu ara bizim kartda öyle
Dun hesap yaptik ama tksitli odemeler var kucukde diil meblasi 750tl 3 ayri tksit var mesela kafadan.
yine 750tl ozel emeklilik celiliyor her ay.
3 ay sonra taksitler bitiyor ama kizon besigiydi, arabasiydi, benim dogum, arabanin kaskosu pufs.
bereketli olsun kuzu
kiz annemin evde öyle napalim bagisikligi guclenir belki mikropda lazom diye avunuyorum.
Orayada gidicem illa npim bunaliyorum evde temizlik hak getire artik.
Kupalar eksiliyor bak yine☺
Sorsan en temiz onlarAyyy kvdem
Pazardan gelir o posetler mutfak masasının üstüne
Yolda yere koyulur,oraaya buraya koyulur o posetler
Masa sarı bezle bi üzerinden gecilir hoop yemek yenir
Allaahım cocugu da yollucam,tifo bakteri kapmasın diye dua ediyorm
Akşam gittim canım. 18:30 civarıydı. Ben de sanıyorum pazar ucuzladıGunaydinlâar
Yataktayim valla keyif yapıyorum daha uyuyo bizimkiler
yedirenk79 sen pazara kaçta gittin, ben iki katına aldım da nerdeyse aynı şeyleri almışız hep akşama doğru gidicem diyorum yine olmuyo durtuyo biseyler resmen kalk git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?