Analıq delilik isteİlk gün zor geçer canım. Uzun zamandır eve alışma çalışmaktan uzaklaşma. Ve en önemlisi de kızından ayrı olmak aklın hep onda kalır. Ben bile ağlayacağım şimdiben 2 saatliğine direksiyon eğitimine gidiyordum. Teyze bakmıştı o ara. Yine de içim gidiyordu.
yine de çok ağlama sen kuzun için çalışacaksın. Onun mutluluğu için
O benimde aklımdan gecti cmrtesi götürsem mi yanımda diyorm ama virüs belasıİşe ilk başladığım da çay geldi masama
Aldım kupayı bir yudum çay içtim
Çok şaşkın bir şekilde bakındım
Kendimi iyi hissettim
Aylardır kendime özel alanım olmadığını anlamıştım
İçimden diyordum ki sallanan küçük beşiği vardı alsam gelsem şurda iki piş piş desem olmazmıydı
Umar kolaycacik gecer gider yarim günün canimGünaydınnn
Güne 1 kavanoz nescwfeyi devirerek basladım
Kız beni giyinmis görünce agladı inmedi kucagımdan
Babasını görünce sakinledi sükür
Elime geceni attım cantaya
Dezenfektan,yedek maske,havlunkagıt
Evden cıkısım olay,elde eldiven,maske üzeri koruyucu siperlik
Bomba imha ekibi gibi geziyorm
Öglen görüsürüz öptüm herkesi
Benimkide bir ara takılmıştı oraya küpeli yeri cekerdi
Bekliyoruz haberleri kuzum hayırlı olsun ilk günün insallah sıkıntısız atlatirsinGünaydınnn
Güne 1 kavanoz nescwfeyi devirerek basladım
Kız beni giyinmis görünce agladı inmedi kucagımdan
Babasını görünce sakinledi sükür
Elime geceni attım cantaya
Dezenfektan,yedek maske,havlunkagıt
Evden cıkısım olay,elde eldiven,maske üzeri koruyucu siperlik
Bomba imha ekibi gibi geziyorm
Öglen görüsürüz öptüm herkesi
Mola dayım canımBekliyoruz haberleri kuzum hayırlı olsun ilk günün insallah sıkıntısız atlatirsin
Teşekkür ederim. Çevremde öyle söylüyor, ama inan keşke böyle olmasaydım. Şöyle tuttugunu koparan biri olsaydım. Zaman zaman çok kırılıyorum ve söylemiyorum içime atınca da dert oluyor. Sonra size yazıyorum iyi oluyor en azından birileri okuyor. Bende sizleri merak ediyorum inşallah yollarımız burda kesişti günün birinde lellim bizim için bir organizasyon yapar da tanışırız çok isterim sizleri şahsınızda tanımayı.Seni şahsen tanımak isterdim canim çok naifsinben valla açtırma bayramlik ağzını diye bi açıyorum o susuyor bazen tututyo bulgar damarı tabi o zmn sinsi style susuyorum sonra söylemek üzere
Inşallah kıymetini bilsin eşin kızların canim ozeniyorum yaptığın isleri anlatınca masallah sana keşke öyle bisey olsa tanissak burdakileri sanki yakinimda komşum gibi görüyorum herkese söyleyemediklerimi burda anlatıyorumTeşekkür ederim. Çevremde öyle söylüyor, ama inan keşke böyle olmasaydım. Şöyle tuttugunu koparan biri olsaydım. Zaman zaman çok kırılıyorum ve söylemiyorum içime atınca da dert oluyor. Sonra size yazıyorum iyi oluyor en azından birileri okuyor. Bende sizleri merak ediyorum inşallah yollarımız burda kesişti günün birinde lellim bizim için bir organizasyon yapar da tanışırız çok isterim sizleri şahsınızda tanımayı.
Ayni sehirde olsak valla seve seve.Teşekkür ederim. Çevremde öyle söylüyor, ama inan keşke böyle olmasaydım. Şöyle tuttugunu koparan biri olsaydım. Zaman zaman çok kırılıyorum ve söylemiyorum içime atınca da dert oluyor. Sonra size yazıyorum iyi oluyor en azından birileri okuyor. Bende sizleri merak ediyorum inşallah yollarımız burda kesişti günün birinde lellim bizim için bir organizasyon yapar da tanışırız çok isterim sizleri şahsınızda tanımayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?