Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayni sehirde olsak valla seve seve.
Ama farkli sehirler var galiba.
babyloading87 farkli sehir baska farkli sehir var mi animsayamadim yaw.
Ben and. yakasindayim yakin olan varsa cikin cikin gelin bacim.
Itinayla bebek eyletirim☺
Ay ne guzel olur kuzu ya eyleriss prensesi bende İstanbul dayım avrupa yakası

Aptal gibiyim bugun
Geldim eve 1 mak.camasır astım süpürge yaptm
Bakıyorm öyle saf saf
Dolma var etli yanına bisey ayarlarım diyodm
Kvde etli nohut yollamıs
Gözlerim yasardı
Bim de 22 tl bıraktım,elma sirkesi ,burcak bisk.3lü paket,sarı bez,tel ovma teli,günlük süt aldım.
40 tl dolap bakiyem gecmis bugun 5ne kadr 120 tl nakitim kaldı.
10 tl de karta para attım
Metroya faln binmek gerekir dursun icinde para.

Kız geldimi canim eve yani is cikisi birlikde mi gelceksiniz eve.

Bugun doymak bilmedim noldu bilmem.
Fasulye yedim
sutlac yedim
sabah yulaf yedim
Karpuz yedim.
Ekmek yemiyorum ama.
Anne cayi icer kaparım gunu daha bisi yemem.

Aksam dus alir uyurum.

Biraz daha gecsinde kizin 40ı ciksin koltuk silcem.
Ya hafta sonu silerim ya da aksam esim eylerken.
Bir gun berjerleri bir gun kanepenin birini falan derken silerim.
Kiliflar falanda yikancak oyalar beni.
Bi hali yikamaya gidecek bi de mutfak dolaplarini silsem bir ara buyuk kalem is kalmiyo evde.
Camlar var ama yagmur gosteriyor yine 2 gun
Onlarda ay sonuna kalır artık.
yine oda oda silerim

Selam kızlar eve geldim eşimi beş dk gördüm o işe gitti
Salata yedim tok tutan kahvemi içtim
Bı enerji geldi maşallah hemen balkondaki çamaşırları topladım yenisini attım makineye
Ablamla konuştuk biraz sonra toz aldım banyoyu dip bucak temizledim
Şimdi makinedekini serip spor yapcam
Sonra da duş alır yatarım
Seviyorum çalışmayı ya hayatım düzene giriyor evdeyken çok saliyorum kendimi ben

Benim klavyeye alısmaam sanırım 1 hafta sürcek
11 Ay sonra klavye gördüm
Masum köylü gibi bakıyorm

Kızı bugun Allah ne verdiyse uyutmuslar
11 den 13.30 a kadr
Tabi deli dana gibi geziyordu evde
Asla uyumak istemedi
5 saat cocuk baktınız 2.5 saatinde uyuttunuz mu dedim kociye
O da bende uyumaz,orda uyucagu tutmus
Ortam sarmadı ben yatıp uyuyayım mı dedi ne dedi
Mısır koydım ocaga mısırlar kaynadı benim kız hala direniyo

Benim patronlar cocugu krese baslatcaklarmıs
Duyunca kısa süreli bi sok yasadım.
8haziranda baslıcakmıs
Babanne anneanne var bakıyorlar
Sıkılıyormjs orda
İcimden dedim sıkıcan iyidir cabuk cıkmaz töbe töbe
Kadın zaten cocugu basından atmaya yer arıyo resmn
Ama adama sasırdım nasıl izin vermis
Koci diyo ins getirmez okuldan size de
İns dedim

Allah kabul etsin ben de okudum. Bugün yine güne hızlı bir giriş yaptım, sabah eşimi yolcu ettim eminim arabayı bile çalıştırmadan ben evde koşturmaya başladım. Banyolar, tuvaletler,lavabolar itina ile ovuldu. Süpürge-paspas çekildi ama toz alamadım çok yoruldum saat bire geliyordu markete gittik küçük kızımla önce onun istediklerini aldık. Dondurulmuş karnıbahar, mısır, 2 paket çigköfte, 2 paket dondurma, en sevdiği ıvır zıvırlar,4'lü büyük boy ıslak mendil, yogurt, yumurta, tahin helvası, karbonat, hamur kabartma tozu,sucuk,margarin, un,yag, şeker,bulgur,nescafe,türk kahvesi,havlu kagıt, peynir,karpuz daha birkaç parça temizlik malzemesi 6 parça çeşit çeşit mutfak için banyo için ayrı ayrı aldık. Eşimi de aradık geldi bizi aldı marketten eve bıraktı ama fena yorulmuşuz aldıklarımız ne kadar gider bilmiyorum yagı 5 litre, unu 10 kilo alıyorum peyniri bile 2 kilo alıyorum 4 kişilik bir aileyiz ama fiyatlar çok yükselmiş güzel bir miktar bıraktık markete ama tek sevindiğim kredi kartı ile almadık nakit ödedik. Eve gel sil kurula yerleştir. Biraz dinlendim eşim geldi bir de pazar yaptık aman Allahım meyve de sebze de çok pahalı taze fasulye 10 tl almadım dondurucuda bezelyem var iç bakla var bu hafta onlardan pişirim.. Bu gün dondurucudan ıspanak ve pırasa çıkardım kavurdum. Artan yemeklerim de vardı yedik çok şükür ama çok yorulmuşum bu gün, bitmek tükenmek bilmeyen ev işleri Şimdi mutfaga gidip son kez toplayıp yatmak istiyorum. Makinaya beyazları atttım yarın sabah çalıştıracagım yarının işi bile bu geceden hazır Allah hepimizin yardımcısı olsun bitmek tükenmek bilmeyen ev işleri ile. Sizlere iyi geceler kızlar.

Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben şimdiye kadar sadece ehliyet alırken direksiyon eğitiminde bıraktım birkaç defa teyzeye. Hep aklım kalıyordu acaba uykuya dalabildimi. Acaba aç yemek yedimi acaba susadımı. Acaba teyze ben yokken nasıl davrandı. Kafamda deli sorular.
sonra tabi ben bu kadar düşünürken onun birilerini görünce beni satması kucağıma alınca gelen kişinin kucağına gitmek isteyişleri beni İkinci plana atması beni çökertti
Tabi ilerde daha da çok tınlamayacaklar da o da ayrı bir konu. İşte bu nokta da biz yine de aynı duyguları taşıyor olacağız. İşte annelik delilik dediğin de bu canım. Belki abartıyorumdur ama Evlat aşkı başka bir aşkmış.

Baby işin hayırlı olsun
senin için zor olcak elde sallamaya alıştırmasınlarya hep ister ben kızı bir alıştırdım ıkı elimle yandan sallıyodum bıraktırana kadar ayakta sallasın yine bi derece yani bh gece isterse sasma

Allah yardimcin olsun canim alisana kadar biraz zorlar kayinvalide düzeninizi bilmiyor alışır cocukta döner normal e benim oglanda baska yerde ya uyumayacagi tutatdi bazende fazla uyurdu

Ne güzel söylemişsin. Burada herşeyimizi paylaşıyoruz. Az çok tanıdık birbirimizi ev hayatımıza kadar :) ben de isterim hepimizle tanışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…