Ay ne guzel olur kuzu ya eyleriss prensesiAyni sehirde olsak valla seve seve.
Ama farkli sehirler var galiba.
babyloading87 farkli sehir baska farkli sehir var mi animsayamadim yaw.
Ben and. yakasindayim yakin olan varsa cikin cikin gelin bacim.
Itinayla bebek eyletirim☺
Kız geldimi canim eve yani is cikisi birlikde mi gelceksiniz eve.Aptal gibiyim bugun
Geldim eve 1 mak.camasır astım süpürge yaptm
Bakıyorm öyle saf saf
Dolma var etli yanına bisey ayarlarım diyodm
Kvde etli nohut yollamıs
Gözlerim yasardı
Bim de 22 tl bıraktım,elma sirkesi ,burcak bisk.3lü paket,sarı bez,tel ovma teli,günlük süt aldım.
40 tl dolap bakiyem gecmis bugun 5ne kadr 120 tl nakitim kaldı.
10 tl de karta para attım
Metroya faln binmek gerekir dursun icinde para.
Çektim kuzuGunun esmalari
cekerken ya diye cekiyoruz.
Her biri 50 tane toplamda 200tane cekilecek. kiz durmuyoryazdigim kitapdan direk attim aksama vaktim olmayabilir.
D dimple81 kuzu etiketlemeyi unutuyorum seni ama guzel takip ediyosun bacim Rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2643055
O koşturmacanda iyi yetişiyorsun allah razı olsunGunun esmalari
cekerken ya diye cekiyoruz.
Her biri 50 tane toplamda 200tane cekilecek. kiz durmuyoryazdigim kitapdan direk attim aksama vaktim olmayabilir.
D dimple81 kuzu etiketlemeyi unutuyorum seni ama guzel takip ediyosun bacim Rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2643055
Benim arkamdan koci getirdi kzuuKız geldimi canim eve yani is cikisi birlikde mi gelceksiniz eve.
Benim klavyeye alısmaam sanırım 1 hafta sürcekSelam kızlar eve geldim eşimi beş dk gördüm o işe gitti
Salata yedim tok tutan kahvemi içtim
Bı enerji geldi maşallah hemen balkondaki çamaşırları topladım yenisini attım makineye
Ablamla konuştuk biraz sonra toz aldım banyoyu dip bucak temizledim
Şimdi makinedekini serip spor yapcam
Sonra da duş alır yatarım
Seviyorum çalışmayı ya hayatım düzene giriyor evdeyken çok saliyorum kendimi ben
Seni çok çok iyi anlıyorum. Ben şimdiye kadar sadece ehliyet alırken direksiyon eğitiminde bıraktım birkaç defa teyzeye. Hep aklım kalıyordu acaba uykuya dalabildimi. Acaba aç yemek yedimi acaba susadımı. Acaba teyze ben yokken nasıl davrandı. Kafamda deli sorular.Analıq delilik iste
OKadr cok ay napcaklar demisimki dünden beri
Annem artkk ay Zeynep o da babannenesi napcak kadın senin cocuguna bi sakin ol diyo
Bakamazlar bensiz diyorm 3 cocuk 3 torun büyütmüs 2-3 saat bakar herhkde diyo
Beni rahatlatmak icin söylüyosunuz diyorm
Allah yardimcin olsun canim alisana kadar biraz zorlar kayinvalide düzeninizi bilmiyor alışır cocukta döner normal e benim oglanda baska yerde ya uyumayacagi tutatdi bazende fazla uyurduKızı bugun Allah ne verdiyse uyutmuslar
11 den 13.30 a kadr
Tabi deli dana gibi geziyordu evde
Asla uyumak istemedi
5 saat cocuk baktınız 2.5 saatinde uyuttunuz mu dedim kociye
O da bende uyumaz,orda uyucagu tutmus
Ortam sarmadı ben yatıp uyuyayım mı dedi ne dedi
Mısır koydım ocaga mısırlar kaynadı benim kız hala direniyo
Ne güzel söylemişsin. Burada herşeyimizi paylaşıyoruz. Az çok tanıdık birbirimizi ev hayatımıza kadar :) ben de isterim hepimizle tanışmayıTeşekkür ederim. Çevremde öyle söylüyor, ama inan keşke böyle olmasaydım. Şöyle tuttugunu koparan biri olsaydım. Zaman zaman çok kırılıyorum ve söylemiyorum içime atınca da dert oluyor. Sonra size yazıyorum iyi oluyor en azından birileri okuyor. Bende sizleri merak ediyorum inşallah yollarımız burda kesişti günün birinde lellim bizim için bir organizasyon yapar da tanışırız çok isterim sizleri şahsınızda tanımayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?