Tşk ederizGünün esmalari
Ben 5 tane cekicem 5 tane paylastim bugun.
Eki Görüntüle 2644112
Eki Görüntüle 2644113
Her biri 50 defa toplamda 250tane cekilecek.
D dimple81yedirenk79
Rabbim kabul eylesin
Çok teşekkür ederimRabbim acil sifalar versin
Benim oglumda geçen başım agrirken geldi başıma kolonya suruyo eline masaj yapıyı bi hoşuma gitti üzülüyor anne hasta olma diyor
Yine mi yasak varIyi geceler kizlar gelemedim kac gibdur bugun eltime gittim sağ olsun gelip aldı diğer eltim 3 aydır görüşüyorduk dikkat ederek oturduk kahvaltiya gittim ogluş ilkte mızıklandı kac aydir çıkamıyoruz malum sonra baktım oynuyo abisi ablasiylaözlemiş kuzum kaynım bi firmaya iş yapmış kağıt havlu wc kağıdı fln gelmiş paketlerle saolsun 5 tane havlu kağıt bir paket 12 lı wc kagidi verdi diğer eltim yi be iş yaptıkları tekstil firmasından k kadin erkek çorap getirmişler 15 çift eşimle benim için koymuş kaynim getirdi gelirken oglusu oyuncak almaya götürdü sesli telefon almış bi tek istemedi ddi başka şey öyle alıştı amcası ddim 100 tl diğer kaynim verdi haslik kocama demedim yarin diğer gün sandalet alcam küçülmüş diğeri bakcam flodan geldim esime sarma bazlama vardı isittim patates kizartirim yedi yarina kuru isliycam temizlik yapcam bide h sonu yasak varsa pazara cikarim
Gule guld kullan canimİyi geceler
Ataklardan ataklara geciyorduk
Anca uyuttum kızı
Aksm üzeri sehpam geldi
Pek begendim
Koci pazara gitti geldi
Semizotu,salata/domates,patates,karpuz,patlıcan almıs
Kıymalı yumurta ,tarhana karpuz gecistirdik.
Yarına yemek yapcam hicc halim yok
masallah canim ya senin eltiler falan ne iyi araniz.Iyi geceler kizlar gelemedim kac gibdur bugun eltime gittim sağ olsun gelip aldı diğer eltim 3 aydır görüşüyorduk dikkat ederek oturduk kahvaltiya gittim ogluş ilkte mızıklandı kac aydir çıkamıyoruz malum sonra baktım oynuyo abisi ablasiylaözlemiş kuzum kaynım bi firmaya iş yapmış kağıt havlu wc kağıdı fln gelmiş paketlerle saolsun 5 tane havlu kağıt bir paket 12 lı wc kagidi verdi diğer eltim yi be iş yaptıkları tekstil firmasından k kadin erkek çorap getirmişler 15 çift eşimle benim için koymuş kaynim getirdi gelirken oglusu oyuncak almaya götürdü sesli telefon almış bi tek istemedi ddi başka şey öyle alıştı amcası ddim 100 tl diğer kaynim verdi haslik kocama demedim yarin diğer gün sandalet alcam küçülmüş diğeri bakcam flodan geldim esime sarma bazlama vardı isittim patates kizartirim yedi yarina kuru isliycam temizlik yapcam bide h sonu yasak varsa pazara cikarim
Eltidir o elti, elti olmasa duramazdinYaa ne güZel tutuyorsunuz birbirinizi masallah
Hani eltiler hep kavgalı olur ya.
Bende elti yok 2 görümce var .
Ama kücük olanı eltim sayıyorm
Görümce bukadr fena olamaz eltidir o
Amin
Geçmiş olsun canım nesi varmış.Kayınvalideye geldim
Turşu kavurması yapmış
Bende etli enginar yaptım
Makarna yaptık yedik birlikte
Ama pek keyifler yok
Anneanneyi acil ameliyata almışlar
Biz buraya gelince duyduk
Başka şehirde yaşıyor
Gidemiyorlar da bakalım ameliyat sonucunu bekliyoruz
Ama durumu kritikmiş
Hep duam öyleydi çocuk konusunda kesinlikle hayırlısı olsun demek lazım.Bi video izledim twitterda
Allah evladın da hayırlısını versin
Annesii istediği ayakkabıyı almadı diye,merdivenden atıyo bi kız magazada
Sinirden gözü dönüyomıs
Bi döndürürüm onu evlat gibi
Uzaktan uzağa yetiyorlarDün elti kiziyla konustuk telf. da
Disaridaydim ben o ara.
Bana diyoki ne guzel annen geliyo sen cikabiliyosun, isin olsa hallediyorsun falan diyo
Ayy valla masallah dedikleri 3 gun yasiyor.
Kadin zar zor duruyo zaten onuda nazar etcekler.
Bilmeyince icini disardan ne kolay konusmasi.
Simdi saniyorlar ki annem hep geliyo aksama kadar duruyo beni dinlendiriyor isimi yapiyo falan.
Ben cikiyorum rahat rahat hep boyle dusunuyorlar eminim.
Bende dert yanmayi sevmem.
Kadin 2 lokma gelip de cocuk eyliyo onda da gözleri kaldi valla.
Olsun canım herkesin sevdiği sevmediği şeyler var. Kadın temizlik yapmayı sevse kendi evinde yapar.Bu arada annemi gomuyorum arada ama kadincagzuumm kavun, 1 kalip peynir, kiyma getirmis gelirken.
Ben gecen pazarda bamya ciktimi aceps dediydim pazarda bulamamisim 2 konserve bamya almis.
Kizina eder ama yine kiyamas.
Ayy kadin tembel anacim naapsin fitrati öyle caggnimm anam
Bugun kacicam demedi baya bakti kiza.
2 kap bulasigimida akitip mak. atmis.
Bugun gömmicem anacugazimi.
Köfteler bitmisti aksam kofte yapim biraz cozulsunde.
Esim kacmadan yaparim atarim buzluga elimin altinda iyi oluyor.
sipsak
@babyloading87 hepde kofte yapinca senin k.v aklima geliyo bacim
Napim yemiyo oglan yaw inan bende bezdim.
Oglani senin k.v yollicam sabah aksam küfttee yesinler
Rota aşısı 4. Aydan sonra yapılmıyor diye biliyordum ben. Biz yaptıramadık. 4 ayı 1 hafta geçmiş diye. Doktor geçmiş süresi demiştiYarın kontrolumuz var artk kacamıyorz kızamık asısı olması lazım.
Mecbur gitcez hastaneye
Rota var 380 flaan galiba ona vercez.
Özel asılar bitti zaten yasına kadr yok daha dedi dr.
Ya bende kaynana yok görümce yok Vah vah benim bu hallerimYaa ne güZel tutuyorsunuz birbirinizi masallah
Hani eltiler hep kavgalı olur ya.
Bende elti yok 2 görümce var .
Ama kücük olanı eltim sayıyorm
Görümce bukadr fena olamaz eltidir o
Allah acil şifalar versin canım.Kızlar anneannemiz ameliyattan çıktı
Bu geceyi atlatması çok önemli
Kaburga kırılmış iç organlar yara almış
Yoğun bakımda
Kimseyi yanına almıyorlar
İç kanama çok olduğu için , dört ünite kan verilmiş
Elimiz telefonda bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?