Amin tşk ederimBen de evde yaptim, köftesini de değişik yaptım bence süper ötesi oldu eşim çocuklar da çok beğendi ama dışarısı ozleniyor yine de
Dönelim bol birikimli altınlı günlerimiz olsun
Allah şifa versin
evt onuda onermisti biri sagol canim sorarimtr_lelli canım bende gaz için sab simplex kullanmıştım aklında bulunsun druna sorarsın canım bu aldığın iyi gelmezse
Canım senin için doktor arkadaşıma sordum eğer sende bebekten once gaz problemi gastrit gibi bir problemin yoksa sadece yediklerine dikkat edip kimyon ve kimyon çayı tüketip gerekirse bir müddet laktozsuz süt ve süt ürünleri tüketip denedikten sonra bebeğe damla kullanmanın daha iyi olduğunu söyledi. 1 hafta boyunca denesin dedievt onuda onermisti biri sagol canim sorarim
yaa cok tesekkur ederimCanım senin için doktor arkadaşıma sordum eğer sende bebekten once gaz problemi gastrit gibi bir problemin yoksa sadece yediklerine dikkat edip kimyon ve kimyon çayı tüketip gerekirse bir müddet laktozsuz süt ve süt ürünleri tüketip denedikten sonra bebeğe damla kullanmanın daha iyi olduğunu söyledi. 1 hafta boyunca denesin dedi
Rica ederim canım. Tercih senin. Arkadaşım biraz doğallıktan ve bağışıklık sistemini normal yollardan güçlendirmekten yana bir doktor.yaa cok tesekkur ederim
Ben dikkat ediyorum diyordum ama laktozsuz süt falan kullanmiyorum bunlarda sebep olabilir diye dusundum.
Ama damla sanki iyi geldi.
Damladan sonra kıvranmadi pek
Banyoda yaptirdik sakinledi.
Rabbim acil sifalar versinKayınvalideye geldim
Turşu kavurması yapmış
Bende etli enginar yaptım
Makarna yaptık yedik birlikte
Ama pek keyifler yok
Anneanneyi acil ameliyata almışlar
Biz buraya gelince duyduk
Başka şehirde yaşıyor
Gidemiyorlar da bakalım ameliyat sonucunu bekliyoruz
Ama durumu kritikmiş
Dur bee daha dün dogurdun ne kilosuEsimin patronun kardesi oglunu evercek.
Acik alan cayir cimen yer tutmus 35bine.
Temmuz basi gibi elbise ve ayakkabi almam lazim.
Sacimi mavi siyaha boyicam boya bile 29tl anasini.
Temmuz sonu dugun.
Bu ay 200tl ayirim onun icin.
Zayiflayamicam bu gidisle
6 kilo yapisti uzerime.
Gerci bugunde eski pant. giydim ama beli lastikliydi yazlik.
Tam oturuyorlar.
Su 6kg kurtulsam.
Veririmde sutum etkilenir falan diye diyet yapmak istemiyorum.
sadece ekmek yememeye calisiyorum.
Ahaha benimde kvdeme döndüm iyice diyormBu arada annemi gomuyorum arada ama kadincagzuumm kavun, 1 kalip peynir, kiyma getirmis gelirken.
Ben gecen pazarda bamya ciktimi aceps dediydim pazarda bulamamisim 2 konserve bamya almis.
Kizina eder ama yine kiyamas.
Ayy kadin tembel anacim naapsin fitrati öyle caggnimm anam
Bugun kacicam demedi baya bakti kiza.
2 kap bulasigimida akitip mak. atmis.
Bugun gömmicem anacugazimi.
Köfteler bitmisti aksam kofte yapim biraz cozulsunde.
Esim kacmadan yaparim atarim buzluga elimin altinda iyi oluyor.
sipsak
babyloading87 hepde kofte yapinca senin k.v aklima geliyo bacim
Napim yemiyo oglan yaw inan bende bezdim.
Oglani senin k.v yollicam sabah aksam küfttee yesinler
Benim oglumda geçen başım agrirken geldi başıma kolonya suruyo eline masaj yapıyı bi hoşuma gitti üzülüyor anne hasta olma diyorGünaydınlar
Migrenim var benim kötü oluyorum tutunca, dün gece basım ağrıdı ilaç içtim oğluma dedim ki biraz sessiz olur musun basım agriyo ilaç içtim şimdi geçer dedim. Gidip dolaptan kap almış su doldurmuş içine de bez koyup taşımış getirmiş başıma koyuyo, ya o kadar duygulandim ki. Hep vicdanlı merhametli olmasını isterdim çocuklarımın eşimin. Ne kadar şükür etsem az, Allahim hepimizin çocuklarını bagislasin
Kuzu pek güzelmiş yakışır yap tak vallaGünaydınlarrr
11 ay ev kadınlıgından sonra
Sabah simit yedim ofiste,heryere döküldü o kadr rahatım ki,cünkü süpürgeyle cekcem
Süpürge olmadıgını farkettiğimdeki hayal kırıklıgını tahmin edersiniz
Size yeni hedefimin fotosunu atıyorm
Kvdem gili ne catlatırım kız bunla
Analık zor valla anne haķki ödenmez diye boşa demiyorlar40 hikaye ama üçüncü ayı mucize oldu. Bende aynı senin gibi ne gece var ,ne gündüz ,ne uyku var . Adımı sorsalar hatırlamıyorum o derece.
Kayınvalide ile birlikte bakıyoruz
Gece kalıyor gündüz gidiyor
Olmuyordu
En son üçüncü ayında yıkadık öğlen 1,5 saat uyudu ben şoka girmiştim
He bana katkısı en azından üçüncü ayından sonra öğlen uyuyordu
Önceleri sürekli sıkıntı
Ama gece uykusu 1,5 yaşından sonra düzeldi
Gece sürekli ağlardısabah uykusuz işe giderdim
Önce giyinir onu kucaklar kayınvalide bırakırdım
Ne işkence
Ay allah bebek büyütene yardım etsin çok zor
Kucakla arabaya koy işe git
İş bin tane sorun
Ne zordu
Bende öyleyim pek laf vermiyorum ağzına oda artık pek anlatmıyor düşüyor dilime bise desin veriyorum cevabını kendi ailene bak diyeBen de görmedim şimdiye kadar eşimde. Herşeyi anlatır bana. Mesela bem kardeşimle ilgili olumsuz şeyleri de eşime anlatmam o gelir anlatır. Yani dediğin gibi kurgulamak bayanların işi
Birikimlerin hayırlı olsun canimCanımsın
Cümlemizin insallahh
Bu arada annemi gomuyorum arada ama kadincagzuumm kavun, 1 kalip peynir, kiyma getirmis gelirken.
Ben gecen pazarda bamya ciktimi aceps dediydim pazarda bulamamisim 2 konserve bamya almis.
Kizina eder ama yine kiyamas.
Ayy kadin tembel anacim naapsin fitrati öyle caggnimm anam
Bugun kacicam demedi baya bakti kiza.
2 kap bulasigimida akitip mak. atmis.
Bugun gömmicem anacugazimi.
Köfteler bitmisti aksam kofte yapim biraz cozulsunde.
Esim kacmadan yaparim atarim buzluga elimin altinda iyi oluyor.
sipsak
babyloading87 hepde kofte yapinca senin k.v aklima geliyo bacim
Napim yemiyo oglan yaw inan bende bezdim.
Oglani senin k.v yollicam sabah aksam küfttee yesinler
Olsun kuzu yine kendi annen bırakabiliyor sun gözün arkada kalmadan benim kaynanam uzak su an hemen bırakılacak gibi değil anne üvey biraksam aklım kalır oraya gidiyorum ekmeğe çıksam oğlanı alıyorum yanıma oglumda kalmak istemiyor koşuyor pesime geçen bi gittim virüs öncesi yağmur ciseliyo biraksam bise yapsa bagirirmi kizarmi küçükken döverdi bizi aklıma geliyo sıkıştırırmı çocuğu fln diye aldim yanina götürdüm ama zoruma gitti kendi annem olsaydı diyeAmin tşk ederim
Yaa ne güZel tutuyorsunuz birbirinizi masallahIyi geceler kizlar gelemedim kac gibdur bugun eltime gittim sağ olsun gelip aldı diğer eltim 3 aydır görüşüyorduk dikkat ederek oturduk kahvaltiya gittim ogluş ilkte mızıklandı kac aydir çıkamıyoruz malum sonra baktım oynuyo abisi ablasiylaözlemiş kuzum kaynım bi firmaya iş yapmış kağıt havlu wc kağıdı fln gelmiş paketlerle saolsun 5 tane havlu kağıt bir paket 12 lı wc kagidi verdi diğer eltim yi be iş yaptıkları tekstil firmasından k kadin erkek çorap getirmişler 15 çift eşimle benim için koymuş kaynim getirdi gelirken oglusu oyuncak almaya götürdü sesli telefon almış bi tek istemedi ddi başka şey öyle alıştı amcası ddim 100 tl diğer kaynim verdi haslik kocama demedim yarin diğer gün sandalet alcam küçülmüş diğeri bakcam flodan geldim esime sarma bazlama vardı isittim patates kizartirim yedi yarina kuru isliycam temizlik yapcam bide h sonu yasak varsa pazara cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?