• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 aydır 600 lira attım kumbarama. iyi mi? inşallah kasım ayında bir miktar toplu para geçecek elimize. onu da mutlaka ayıracam büyük kısmını. ben altın almak istemiyorum çünkü altın uzun vadede kar getiriyor. bizim ev araba gibi hedeflerimiz olduğu için nakit para olarak koyuyorum kenara. peki bu iyi mi:)
iyi tabi :) yakın zamanda alacaksanız yatırım hesabından fon alıp değerlendirebilirsin canım.

biliyorum fabrikasyon tavukları ve yumurtalarını. dedim ya kendi kendine yaylıp beslenen diye. ankara köylerinde olabileceğini düşünmüştüm. tabi içine sinen buysa almak en doğal hakkın. çok pahalı geldi o yüzden. keşke imkanım olsa da 5 tane tavuk alıp yumurtalarını hergün taze altlarınan toplasam.
ay ben tavuğun altından yumurtasını alamam ki yazık :(

Facebook'ta SağlıklYaşıyoruz diye bir grup var. Onların neyi nereden alıyoruz diye bir yazısı vardı. Orada "Cevizhane" diye bir yerden ceviz ve yumurta aldıklarını yazmışlardı. Onun üzerinde cevizhane'nin web sayfası üzerinden ilk alışverişi yaptım. Yaklaşık 1 senedir onlardan ceviz, yumurta, tahin vs. alıyorum. Sahibi de çok tatlı bir kadın.
inceledim cevizhaneyi. bende deneyebilirim yumurtayı :)

süpersin :halay:canım doktorum hiç bir vitamin vermedi :KK43: hatta özellikle sordum gerek yok dedi. ben kendim kafama göre alsam olur mu kalsiyum, vitamin falan?
Konuya hemen maydanoz olmak istiyorum. Benim doktorum ilk aydan itibaren kalsiyum için osteocare, omega-3 için efa daily kullandırmıştı. Son aylarda demir takviyesine başlatmıştı ama ismini hatırlamıyorum. Kalsiyum ve omega-3'ü emzirme dönemi boyunca da kullandırdı.

iyi aksamlar kizlar malum havalar sogudu benim bebis opdugu icin pek bu havalarda dusari. cikamiyoruz boylece parada harcamiyoruz

yumurta mevzusu konsulmus ben her sene memlekete gidince kendi koyumden aliyorum iki koli 12 lira fakan hemde tam dogal yayilan tavuk yumurtasi peynirim tereyagim koyden buraya gelmeden annem sut donduruyor kola bidonlarina dondurucuya atip cikartip yogurt yapiyorum elimden geldigi kadar dogal beslenmeye calisiyorum ama bu cokta mumkun olmuyor herseyde hormon var kv gelicek soyleyimde gelirkwn yumurta getirsin malum benim bebis ek gidaya gecicek bi kac gune

Ben de bugün para harcamadım
Yarın sabahtan ğşe gitmeyeceğim.
Pazara çıkacağım
Sonra spora gideceğim
Öğleden sonra oğluşla çarşıya çıkacağız
Arabamı temizleteceğim
Oğluşla yemek yiyefeğiz
Şampuan alacalım.
Cumartesi de meditasyon ve reiki yapan Bi bayana gideceğim. Oray'a da 50 TL vereeğim.

Selammm
İsimi hallettim
Hesap no da aldim
İnt. Yatiricaz verginin taksitlerini 6taksit yaptirdik
260tl civari 1taksit.
Yanlis aldigim kitabi degistirdim.
Ordan dernege gectik simit ve hashasli corek aldim 6tl tuttu
8tl yol parasi verdim.
Yedik hepberaber.
Hatunlarda sarma yapmis börek yapmis.
Cocugu aldim ordan eve geldim
Yani oglenden beri disardayim.

Corbam ve pilavim var buzlukda da koftem var esimi de onlarla kandirdimiydi tamamdir :)

Ben de bugün para harcamadım
Yarın sabahtan ğşe gitmeyeceğim.
Pazara çıkacağım
Sonra spora gideceğim
Öğleden sonra oğluşla çarşıya çıkacağız
Arabamı temizleteceğim
Oğluşla yemek yiyefeğiz
Şampuan alacalım.
Cumartesi de meditasyon ve reiki yapan Bi bayana gideceğim. Oray'a da 50 TL vereeğim.
ooo reiki mi nerde nerde :KK45:

Back
X