- 21 Ağustos 2015
- 32.143
- 97.557
- 798
- 38
Yemek yapsın diye almıstırKizlar bizim insta seysi evine yardimci almis ama yatili
Vardi zaten ama gunubirlikdi.
Bu yatili.
Insan nasil rahat eder ki yaw.
Esinlede vakit geciriyosun neticede o evde
Adam rahat gezer evinde falan.
Aiy ne bilim degisik.
Isten gec geliyormus sanirsin holding yonetiyo
Az biraz yemek yapti yadirek yatili yardimci aldi.
ablasi kim yazsana merak ettim.Yemek yapsın diye almıstır
Dünde kücğk evi olan kadın ablasıyla küs ya
ablası dyson süpürge almıs bu da kostura kpstura git dyson süpürge ara
Story atmıs
Yorumlar efsoydı ablasının sayfada
Herseyin en kalitelisini alıyor,350 tl bi tabaga veriyor ama toki de oturuyor demisler
Dur atcm sanaablasi kim yazsana merak ettim.
bi de dot kadar cocuk odasina dolap almis her yer tikis tikis elinden gelee tavani komple dolap yapcak.
O evden cikmamasinda var bisi.
Ya ev baskasinin kirs falan
Belki k.p evidir adam satmiyordur.
O da seni takip ediyordur belkiBu kucuk evi olan kadinda pisi yapmis.
Bu pişi her yerde onume cikiyo
Ayy evet senden sonra ben de ona bakar oldum. En küçük oğluna bayılıyorum onun çok tatliKizlar bizim insta seysi evine yardimci almis ama yatili
Bu yatili.
Aiy ne bilim degisik.
Evet aynı bazılarında kampanya var. Ben belirledikleri rakamı tamamlıyorum. 30 tl düşüyor ekonomik oluyor. Çok şey alınacağı zaman ekonomik oluyor. Ben 180 tl lik alışverişi tamamladım şimdi. 150 ödedim. Şimdi işlere girişiceğim. Alışverişle uğraştım.22.5 idi kuzu
Ama iste gelsinde 60tl siniri var
neyse deterjan falan alirsam iyi olur tasimam fiyatlar sanki marketle ayni geldi baktim soyle bir
Yag deterjan alcam zaman kullanirim
Kız kim bunlar merak ettim yazarmisinYemek yapsın diye almıstır
Dünde kücğk evi olan kadın ablasıyla küs ya
ablası dyson süpürge almıs bu da kostura kpstura git dyson süpürge ara
Story atmıs
Yorumlar efsoydı ablasının sayfada
Herseyin en kalitelisini alıyor,350 tl bi tabaga veriyor ama toki de oturuyor demisler
Lellinin dediği sonay var bitaneKız kim bunlar merak ettim yazarmisin
Kız kardeş olanlar kim küs olanlar sonayı biliyorum ev yapılıyor onu atiyo habireLellinin dediği sonay var bitane
Kücük evi olanda ailem mutfagım mı ne var ya o
benziyollarda heDur atcm sana
Kücük evi olan kadınla ablasıKız kardeş olanlar kim küs olanlar sonayı biliyorum ev yapılıyor onu atiyo habire
Kizlar bizim insta seysi evine yardimci almis ama yatili
Bu yatili.
Aiy ne bilim degisik.
Güle güle kullan cnmmSelam kızlar dün kosturmacadan bise yazamadim dun süpürge işini hallettim bi kaç yere gittim milyonvmcular var 200 civarı fiyatlar taksitci var fakir marka bi tane 235 nakit ddiler 50 verdim peşin fiyatına 4 taksit yaptim yarin yada bugün gidip alcam kutulu hali yoktu göstermelik olanini gördüm bugün oglus 9 da başıma geldi kalktik kahvaltiya sucuklu menemen ve patates kizarttim esi de evde büyük elektrik actim silip supurdum toz aldim geceden bulasiklari yigiliydi mısır fln patlatmisyim onlari topladim gece fazla kuru ısladim yarısını attim buzluga hazırda dursun ıslama derdi olmasın attim haslamaya eşim lahmacun diyo kac gundur aksama istiycek kuru da yarin yenir namaz kılıp kuyumcuya cikcam insallah süpürge gelmişse alirim yol üzeri bana
Hayırlı olsun güle güle kullan canım.Selam kızlar dün kosturmacadan bise yazamadim dun süpürge işini hallettim bi kaç yere gittim milyonvmcular var 200 civarı fiyatlar taksitci var fakir marka bi tane 235 nakit ddiler 50 verdim peşin fiyatına 4 taksit yaptim yarin yada bugün gidip alcam kutulu hali yoktu göstermelik olanini gördüm bugün oglus 9 da başıma geldi kalktik kahvaltiya sucuklu menemen ve patates kizarttim esi de evde büyük elektrik actim silip supurdum toz aldim geceden bulasiklari yigiliydi mısır fln patlatmisyim onlari topladim gece fazla kuru ısladim yarısını attim buzluga hazırda dursun ıslama derdi olmasın attim haslamaya eşim lahmacun diyo kac gundur aksama istiycek kuru da yarin yenir namaz kılıp kuyumcuya cikcam insallah süpürge gelmişse alirim yol üzeri bana
kumpir yemeyi bende ozledim.Ayy bir okuyup yazamadım.,kahvalti yaptik.,esim daha erken gitmis. Ben kizin odasinda uyumustum.
sonra alisvsrisimi yaptim.Ardindan arkadasla kinustuk sonra esimin babasi aradi. Bir islere girisemedim. Bezi alan kisi geldi. Verdim 100 tl kazandim. Attim zuloya. Keske esime bezleri soylemeseydum. Gerci o kilot bezleri biliyordu galiba. Kac paket oldugunu bilmuyir. Neyse iste zulo yaptim çakmaz sanırım. Çok şükür gelsin paracıklar.
sonra kıza kuruyemiş koydym. O arada siparişlerim geldi onları dezenfekte ettim. Evi toparladım. Çamaşır attım. İki sepette dolu. Aslında 3 sepetti Aile boyu herkese ayrı çamaşır sepeti :) eloşun sepeti artık bizimkilerle birleştirdim. Bakalım bittikçe atarım.
şimdi de uyutmaya çalışıyorum. Ama oyuncak oynuyor. Kalkııp işlerimi yaparım en iyisi yoksa vakit kaybı olavsk. Kıza çorba ve somon düşünüyorum. Bize de bilmiyorum ne yapacağımı. Dolma fasulye birşeyler yaparım bakalım karar veremedim uyusu daha rahat yapardım.,Kumpir düşünmüştüm de garnitürü açsam Evde olmayacağız kaç gün bozulur sanırum.
ayy acabaO da seni takip ediyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?