Bench ne ola ki dedim baktim googleden.Günaydınn pazar ahaliisi
Daha kahvaltı edeceguuuk
Masa hazır bekliyorz kocamgil kalksın diye
Kız 2. Uykudayken makinaya camasır attım menemen yapcam ,domatesi biberi pisirdim.
Yumurtaları kırcam kalkınca.
Dünden börek var,birazda alinazıkden köfte
Hepsini cıkardm yensin bitsin.
En büyüğü hallettim.
Balkon yıkadım
Kocam bench yapmıstı önce salonda takıldı o bench,sonra balkona attım gecen sene yer kaplıyo diye.
Sabah esti koydum daire kapısına.
Balkon ferahladı.
Annem gelcek balkoncudur o.
Sevmez icerleri.
Kız uyuynca cıkar.
Köye cıkcaz bide bugün
Erzak koydum paketli vardı,fabrikadan gelen.
Bulgır,cay,mercimek,2 paket kurufasulye,pirinc.
Yerseniz yiyin,yemezseniz verim köyde derim anneme.
Bize fazla yer kaplıyo evde.
Ayh herseyi atasım var zaten.
Salon artık dingonun ahırı
Salıncagından yürütecine hersy var
Yürütec artk kalkar durmuyo onda.
Amin canimtr_lelli geçmiş olsun Allah beterinden korusun canim
Ben kasımdan martın 15 e kadar ağır spor ve diyet yaptımİyi geceler kizlar bir türlü giremedim, girsem yazamadım
Bu iki gün nasıl geçti anlamadım resmen
Ah ahyedirenk79 @Dimple01 diyet demişsiniz ben cok kg verdim hala vernem lazım ama motivasyonum yok ya, bu korona beni mahvetti. Biraz gaz gerekiyo
Bende viruste oruct a verdim geri aldim 1 kilo yurusem iyi olucak çocuk peşinden koştur yapıyoruz ancakBen de koşuyorum da yok yeterli olmuyor. Yine de az hareket. Bazen işte müzikte hoplayarak dans ediyoruz. Tuvalete oturtuyorum onu beklerken koşma hareketi yapıyorum. Evde dolanıyorum. İş çıkarmaya çalışıyorum. O yatağın üzerindw hoplamayı seviyor. Ama elimi tutmadan hoplatmıyorum. O arada ben de hopluyorum ama hemen bacaklarım ağrıyor.
aslında denizegeceyi izledim biraz öyle başladım bu hareket olayına.
önerdiği şey çocuklar gibi az yemek ve çok hareket.yani acıktıkça yemek.2 kilo da öyle verdim. 4 kilo da yürüyüş ve diyetle verdim. Off daha da verebilsem keşke.
Valla onu hiç anlamıyorum sürekli büyük olanı acamiyorum sulu olan hantal biraz diğeri gitti bugun gırgır yaptim bide ev sicak ne iyiymiş supurgem ddim her gün kuş yemi oluyo kafadan oğlan ekmek biseler kirikliyordiklerde fantom iyi ya cekis gucu falan.
Hergun ev supuruyorum torbasini bosaltinca bu ev ne ara böyle kirleniyor diyorum
Benimkide terledi ilk defa bugun.
askili citcitli bady uzerine ince uzunkol giydiriyordum direk incecik uzun kol citcitli bady giydirdim.
Ev zaten sicak ceryan yapar diye pek camda acmiyoruz.
kisa kol icin erken geldi bana minnak daha ayaklari bazen soguk oluyor.
Müsline sarip aliyoruz.
Geçmiş olsun kuzum oluyo böyle şeyler iyi çok yüksek değilmiş benimki 5 aylık tı koltuktan düştü hemde saniyeler içinde yakalayamadık ağladı bi posta gitmiştik eşimle birbirimize gece uyuyamamistim nette baktim hep şükür bise olmadıAksam aklimiz cikti.
Esim pusetin tutma yerini oturtmamis eline alip yer degistiriyordu bi an puset dondu oturmadigindan tutma yeri kiz bi sallandi bastim cigligialni biraz carpti yere esim hemen kucakladi ama delirdim.
Cocuk cigligima korkup aglamistir yani
Esime bi ton bagirdim nasil dikkat etmezsin nasil yaparsin ben sana cocuk birakip uyuyorum falan
Ne bilim oturdu sandim yerine oturmamis yarim kalmis dedi ama o da acayip korktu.
alni azicik kizardi ya bisi olursa diye nasil endise ettik.
Uyutmadik oyaladik sarildim hep emzirdim.
korktu kcocugumda ya agladi biraz.
Esimde cok uzuldu oyle bi hata yaptigina su saat oldu o da uyumadi gidip gidip kizi opuyo kucakliyo uyandiriyo bakiyo bisi varmi diye.
Cok sukur oyle bir darbe almadi aglamasi gecincede keyfi yerindeydi ama iste ben evhamliyim.
Esimde kendi oyle bir hata yaptigindan kendini yedi.
Aiyyy ya kapaklansaydi ya yuksekde tutuyo olsaydin diye diye yedim adamida.
Ben Gunduz duyamam falan diye bile y.odasinda yalniz birakmiyorum kuzumu.
Daha cok kucuk ya.
Surekli okudum okudum.
Rabbim korusun.
Sonrada keyfim kacti zaten uzandim kizda yoruldu uyudu.
Az once emzirdim uyudu yine.
Ben uyuyamiyorum ama
Gerildim ya uyku falan kalmadi.
Süt sogumaktan ziyade gaz yapıyormuş oğlum yazın 6 aylık tı artık gazi çıkarıyordu kendisi benim kayinvalidede emzirirken şu içme diyodu yaniyo insan bide uzun sürerdi haziran temmuz pişiyodum sorduk doktora bise olmaz ddi hurafe yaniBende bi sort giydim gecen sonra hava serinledi.
Bugun yine bi ates basti sort giydim.
Esim diyoki balkon evden sicak cam acsak nolcak diyo.
Bende cok sicagi sevmiyorum.
Bunaliyorum.
Dondurma yedim aksam dayanamadim yine yandim napim.
Hep iste soguk yeme cocukda etkilenir sutunden diyo annem ama sen sogukda yesen vucut o sutun sicakligini hep ayni derecede tutuyormus
Hurafemi acaba soguk yeme olayi
Taksitciden aldim csnim bugun dolandı bugun baya 235 e fakir aldimBenim de Arnica Bora vardı pek heves edip almıştım sulu diye bişey sandım çok zor geliyor koca makineyle süpürmek geçen sene bimden fakir aldım dik Süpürge 180 filandi ama sabah kapıda bekledik alabilmek için çok rahat şimdi çoğunluk onu kullanıyorum dip temel temizlikte büyük olanı kullanıyorum
Insan alip pisman ola ola ögreniyor.İyi akşamlar hanımlar geldik eve sizleri okudum. Benim güzel geçti hafta sonum inşallah bundan sonrası daha güzel olur. Altın düşüyor ama hızlı düşse diyorum çok yüksek biraz alım yapalım istiyorum. Elimde ki parayı altına yatırmassam önümüz bayram ben elimde ki paradan da olurum mutlaka bir kara delik bulunur. Ben artık biriktirdiğim paraları eşime kızların diyorum harçlıklarından biriktirip bana veriyorlar ben de onlara çeyrek, döviz alıyorum diyorum ama benim çok birikim olmuyor birde. Ama yapıcam dur demeyi ögrendim kendime kıyafet alıyordum artık ihtiyacım yoksa almıycam. İnşallah biriktiririm. Lellim teşekkür ederim beni de etiketlemişsin Allah kabul etsin okuyorum esmaları. Senden de Allah razı olsun küçük bebeğinle paylaşıyorsun.
Üzerini kaplatcaktık gööya kaldı öyleBench ne ola ki dedim baktim googleden.
Puf kiz bu
Allahim cahillikden ölmem insAllah.
Eniste keyifci.
Benim evde yakinda öyle olur.
Dun salona bi baktim 3 battaniye 1 müslin
Ne ara geldiler salona hic bilmiyorum.
o koltukda bir tane ötekinde bir tane
Agiz mendilleri öyle.
Surda 3-4 ay sonra yok mama sandalyesi yuruteci oyun yatagi cingiragi dis kasiyicisi baslarim bende.
Canım benim geçmiş olsunBench ne ola ki dedim baktim googleden.
Puf kiz bu
Allahim cahillikden ölmem insAllah.
Eniste keyifci.
Benim evde yakinda öyle olur.
Dun salona bi baktim 3 battaniye 1 müslin
Ne ara geldiler salona hic bilmiyorum.
o koltukda bir tane ötekinde bir tane
Agiz mendilleri öyle.
Surda 3-4 ay sonra yok mama sandalyesi yuruteci oyun yatagi cingiragi dis kasiyicisi baslarim bende.
Canim onunda düzeni bozuldu bi yandan sanırım adapte olmaya çalışıyor kendince diş geliyorsa oda uykuyu bozuyor benimki dış gelirken eline ne geçse ağza götürürdü sık uyanır bide ateş yapardı bunlar varmiİyigecellerr
Cinnete ramak kala geldim
Kız bugun 12 saati gectik uyumuyor
9.30 da 2 . Uykudan sonra 1 saat oda
Öglen uyumadı
Köye gittik bugun
Hadi dedim kalabalık zorlamıyayım
15.00 gibi bi salladm uyumadı kalktık
18.00 da yola cıktık eve yakın 15 dk falan bayıldı inince actı gözleri
Banyo yaptırcaktık zaten
Banyo mama falan 19.30 oldu bi basladık sallamay 21.30 a kadar
Artk cinnetin ucundayım günlerdir
Bana mı tepki gösteriyor nedir
Tam uyudu dusa attım kendimi
Cıktım uyandı
Hala sallıyorum besikte
Yarın is var ruh gibiyim
benim kizda o yaslarda iki üc gün öyle yapip sonra yine düzenine girdi.İyigecellerr
Cinnete ramak kala geldim
Kız bugun 12 saati gectik uyumuyor
9.30 da 2 . Uykudan sonra 1 saat oda
Öglen uyumadı
Köye gittik bugun
Hadi dedim kalabalık zorlamıyayım
15.00 gibi bi salladm uyumadı kalktık
18.00 da yola cıktık eve yakın 15 dk falan bayıldı inince actı gözleri
Banyo yaptırcaktık zaten
Banyo mama falan 19.30 oldu bi basladık sallamay 21.30 a kadar
Artk cinnetin ucundayım günlerdir
Bana mı tepki gösteriyor nedir
Tam uyudu dusa attım kendimi
Cıktım uyandı
Hala sallıyorum besikte
Yarın is var ruh gibiyim
Off ben bugün günaydın bile demenişmiyimCokk sıcakk valla bizimki de sıcakla karsılasınca sapıtıyor
O müslin can can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?