Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm kardesimin esi cok eli acık bi cocık
Benim kızın bile biseyini eksik görsün kosar alır
Gecen konusuyordk meyve filesi alalım abla biz bu kıza diyo .Meyve yiyordu kız.
Erkek haliyle düsünür
Ama benimkiler abartıyor.
Ben kızıyorm artk almayın diye kıza bisey.
Calısmaya da basladım utanıyor insan.
Pazar günü kardesim 200 tl bırakmıs annem hemen aldı attı cantaya.
Ben utandım.
Bırakma var param flan hic demedi

Kardeşin diyemiyordur canim sen soyle yine oda el adamınım yaninda yarin bi gun lafi olsa kardeşin üzülür en çok
Sabah cıtlatayım dedim tıkadı agzma
Biliyor cünkü ne diyeceğimi
Ay bilmiyorm rahat geldi herhalde böyle.Bi havalardalar
Pazar günü balık almıs kız bi dünya
Babam yarısını ezik bunksr diye cöpe attı
O da söylendi kendin alsan atar mıydın bana diye
Haklı
Balık ezik olsa nolck ızgara da pisiyr zaten.
Sıkıldı ayıklamaktan yaırm poseti cöpe attı

Bende anneme diyorum iyiki 3-5 yapmamissin.
Senin neyine cocik
hem usengec he

Un helvası da yerik yeterki yapan olsn
Sıcak severim bide ben helvaları
Onuda pek beceremiyorum irmik yapiyim arkadaş var maşallah 10 dakikada un helvası yapar enfes olur yarin belki ona kahvaltiya gitcem şubattan beri gorusmiyiruz oglusla yaşıt sayılır oğlu özledik birbirimizi

Ay benimde öyle topladim yine heryer oyuncak bide legende suyumuz var gemi yuzduruyo

Hay boğazları durmuyor evdeyken habire cay kahve tatli kahvaltıda akşam ne yiyces der

6 kilo düşsem bayram edeceğim. Gel birbirimize destekle verelim kiloları.

G

Geçmiş olsun canim genelde bizle oldukları için eşler daha panik biz disari çıkınca esimde baya panik yapiyo düşecek vuracak biyerini diye

hahaa aynı o bizde de var. Ama en azından dışarı çıkınca rahat ediyorum parkta ve heryerde o peşinde koşuyor. Evde o olayı pek göremiyorum. Dışarıda gören kesin diyordur hep adam ilgileniyor kadına bak ilgilenmiyor diye

6 kilo düşsem bayram edeceğim. Gel birbirimize destekle verelim kiloları.
sarilalim aglasalim bence
valla versek ya.
Ben aksam yemiyorum meyve bile en gec 8 kapatiyorum.
Anne cayi icersem ancak iciyorum.
Gecede yemiyorum.
Ama mesrubat ve biskuvi falan atiyorum agzima oturup yiyemedigim zamanlar onlari kesmem icap ediyor

15dk yani 1mil leslie yaptim ama guzel yandi bacaklar.
1mille bir sure devam edicem.
Bakalim fark olcak mi.

Kardesim gelcekmis bisiler alicak yicek bana alma dedim.
Sabah beride anne cayi, yulaf, karpuz yedim.
Cizi yedim bi de o cıss iste acligi bastirsin diye gidiverdi elim.

Kendime bamya pisircem kuru yiyemem gaz olayi.
Canim sote falanda istemiyor.
Bamya yerim ohhh ekmeksiz mis gibi.

En azından kardeşinin eşinin yanında dese ya insan biraz politik olur. Erkeklerin ağzına laf vermeseler süper olacak da onlarmı büyüklerimizmi işi bilmiyor anlamıyorum.

Aynı durum bende de var da biraz toparladım. Hazırlık en sevmediğim şey.

Ayy kardeşin kızmakta haklı kuzu

Kahvaltı yaptık. Kız kalktı teyzesini uyandırdı. Yanına Yattı. Rahat yoook. Yine elini yüzünü teyzesi yıkayacak. Tuvalete teyzesi götürecek Bakalım annemin orada kime yaptıracak
Kahvaltıdan sonra arkadaşa çıktım kaş aldırdım. Ablam mutfağı topladı. Oturduk kahve içtik. Sonra geldim eve eşya hazırladım. Evi toparladım. Oturduk bir de ablamla kahve içtik. Bugün kahvenin dibine vurdum. Hiç yapmasığım şey.
sonra ben biraz kendimle ilgilendim. Ablamla kız müzik açık hareket zumba yaptılar. Ben de katıldım.Belki veririz kilo. Zaten benim kızın yaptığı gibi hareketli olsam ben de hiç kilo kalmaz.
bugün yola çıkacağıZ. Eşimi bekliyoruz.
yemek yedik. Film açtık çay içelim dedik. Kız uyandı.

Kolay gelsin canim benimkide teyzesi bizde kaldı bi kaç gün hep kalktı zipladi yanında bizimki benle babası hariç wc gitmiyor kimseyle iyi utanıyor önceden kiz kardesimle giderdi artık istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…