- 21 Ağustos 2015
- 32.143
- 97.557
- 798
- 38
Un helvası da yerik yeterki yapan olsnGüzel Oluyo kiz yedim benakrabalarından ama ben hiç yapmadım ben un helvası seviyorum
Cnm kardesimin esi cok eli acık bi cocıkslm kızçeler laptoptan yazıyorum birtürlü telefon alamayan ben
baby nasılistiyolar kardeşinden bence biraz kardeşin elini çeksin eşiyle sorun olmazmı nasıl anlamıyor enişte bey
kendilerine göre ufak biryerde yani yetecek kadar otursa ailen
lelli bacım yaşına girene kadar böylesin sonra biraz yavaşlıyo
ev darma duman
halılar yıkancak
canım badaan boya istiyo koca para yok diyo
şu borçları ödeyelim diyo annemin bilezişklerini inş altın düşer diye dua ediyorum
baya yazmıssınız erkekler evde yememk yapan kadın her daim tatlı börek köle arıyo biriide benimki mutlaka tatlı olcak ula pastanemi işletiyorum diyorum herşey para hani diyorum
bizim komsular vallahi tek çeşit yapıyoı ya çorba ya dolma sadece yada yufkadan börek siizn kocalar iyiimiş diyorum
gezmeyemi gittinde bitane yaptın der benim koca halbuki gezmem genelde hep evdeyimdir bindebir giderim
Sabah cıtlatayım dedim tıkadı agzmaKardeşin diyemiyordur canim sen soyle yine oda el adamınım yaninda yarin bi gun lafi olsa kardeşin üzülür en çok
Bende anneme diyorum iyiki 3-5 yapmamissin.Sıktığın bunaltığın evladın
Niye böyle yaparlar ki
Kardeşin de çocuk bakıyor diye destek oluyor
Benim ki hemen ekin ekmek derdi var ben gelemem diyor
O zaman üç tane niye yaptınız
Kayınvalide olmasa ben ne yapardım
Zor işler
Benim ki prenses zaten
Boğa burcu birde
Fena ki fena hiç bir şeyi unutmaz
Onuda pek beceremiyorum irmik yapiyim arkadaş var maşallah 10 dakikada un helvası yapar enfes olur yarin belki ona kahvaltiya gitcem şubattan beri gorusmiyiruz oglusla yaşıt sayılır oğlu özledik birbirimiziUn helvası da yerik yeterki yapan olsn
Sıcak severim bide ben helvaları
Ay benimde öyle topladim yine heryer oyuncak bide legende suyumuz var gemi yuzduruyoGünaydınlar
yedirenk79 geçmiş olsun canım
Ev dağınık yemek yok valiz hazırlanacak, ben de köy yanar deli taranır misali çay içiyorum
Üstelik oğlum salonda suyla oynuyo, az sonra salon zaten küçük bir deniz olacak gitmesek mi acaba tatile
Hay boğazları durmuyor evdeyken habire cay kahve tatli kahvaltıda akşam ne yiyces derslm kızçeler laptoptan yazıyorum birtürlü telefon alamayan ben
baby nasılistiyolar kardeşinden bence biraz kardeşin elini çeksin eşiyle sorun olmazmı nasıl anlamıyor enişte bey
kendilerine göre ufak biryerde yani yetecek kadar otursa ailen
lelli bacım yaşına girene kadar böylesin sonra biraz yavaşlıyo
ev darma duman
halılar yıkancak
canım badaan boya istiyo koca para yok diyo
şu borçları ödeyelim diyo annemin bilezişklerini inş altın düşer diye dua ediyorum
baya yazmıssınız erkekler evde yememk yapan kadın her daim tatlı börek köle arıyo biriide benimki mutlaka tatlı olcak ula pastanemi işletiyorum diyorum herşey para hani diyorum
bizim komsular vallahi tek çeşit yapıyoı ya çorba ya dolma sadece yada yufkadan börek siizn kocalar iyiimiş diyorum
gezmeyemi gittinde bitane yaptın der benim koca halbuki gezmem genelde hep evdeyimdir bindebir giderim
6 kilo düşsem bayram edeceğim. Gel birbirimize destekle verelim kiloları.Resmen 66 da cakili kaldim ne iniyorum ne cikiyorum.
Agustosta dugun var esimin tüm is cevresi orda olcak.
Hatta dün birine telf.(kizi sormus yakin olsam gelirdim demis) bi aksilik olmazsa dugune getircem gorursun dedi.
Su 6 kiloyu vermem lazim.
Detox dusundum ama emziriyorum malum.
bari agustosa kada 3 kilosunu versem cita dipte
elbise alicam 40 almak istemiyorum 60ken 38 rahatlikla oluyordu.
temmuz sonuna kadar beklicem almicam elbiseyi belki bir ümit..
Oyss gercekden az yiyorum ben zaten omru hayatimda hic 3 tabak pes pese yemek yiyipde sofradan kalkmis biri diilim
Hep esimin tabagindan tirtiklarim o da yemek mi yok baska der
Leslie baslim baslim dedim bi silkenelip en azindan gunde 10dk yapsam kilo veremesemde sıkılasirdim.
G
Geçmiş olsun canim genelde bizle oldukları için eşler daha panik biz disari çıkınca esimde baya panik yapiyo düşecek vuracak biyerini diye
sarilalim aglasalim bence6 kilo düşsem bayram edeceğim. Gel birbirimize destekle verelim kiloları.
Benim de öyle başladı en son bı ayağımı sokayım diye bittiAy benimde öyle topladim yine heryer oyuncak bide legende suyumuz var gemi yuzduruyo
ayy sesli guldum cok yasa emiBenim de öyle başladı en son bı ayağımı sokayım diye bitti
En azından kardeşinin eşinin yanında dese ya insan biraz politik olur. Erkeklerin ağzına laf vermeseler süper olacak da onlarmı büyüklerimizmi işi bilmiyor anlamıyorum.Cnm kardesimin esi cok eli acık bi cocık
Benim kızın bile biseyini eksik görsün kosar alır
Gecen konusuyordk meyve filesi alalım abla biz bu kıza diyo .Meyve yiyordu kız.
Erkek haliyle düsünür
Ama benimkiler abartıyor.
Ben kızıyorm artk almayın diye kıza bisey.
Calısmaya da basladım utanıyor insan.
Pazar günü kardesim 200 tl bırakmıs annem hemen aldı attı cantaya.
Ben utandım.
Bırakma var param flan hic demedi
Aynı durum bende de var da biraz toparladım. Hazırlık en sevmediğim şey.Günaydınlar
yedirenk79 geçmiş olsun canım
Ev dağınık yemek yok valiz hazırlanacak, ben de köy yanar deli taranır misali çay içiyorum
Üstelik oğlum salonda suyla oynuyo, az sonra salon zaten küçük bir deniz olacak gitmesek mi acaba tatile
Ayy kardeşin kızmakta haklı kuzuSabah cıtlatayım dedim tıkadı agzma
Biliyor cünkü ne diyeceğimi
Ay bilmiyorm rahat geldi herhalde böyle.Bi havalardalar
Pazar günü balık almıs kız bi dünya
Babam yarısını ezik bunksr diye cöpe attı
O da söylendi kendin alsan atar mıydın bana diye
Haklı
Balık ezik olsa nolck ızgara da pisiyr zaten.
Sıkıldı ayıklamaktan yaırm poseti cöpe attı
Kolay gelsin canim benimkide teyzesi bizde kaldı bi kaç gün hep kalktı zipladi yanında bizimki benle babası hariç wc gitmiyor kimseyle iyi utanıyor önceden kiz kardesimle giderdi artık istemiyoKahvaltı yaptık. Kız kalktı teyzesini uyandırdı. Yanına Yattı. Rahat yoook. Yine elini yüzünü teyzesi yıkayacak. Tuvalete teyzesi götürecekBakalım annemin orada kime yaptıracak
Kahvaltıdan sonra arkadaşa çıktım kaş aldırdım. Ablam mutfağı topladı. Oturduk kahve içtik. Sonra geldim eve eşya hazırladım. Evi toparladım. Oturduk bir de ablamla kahve içtik. Bugün kahvenin dibine vurdum. Hiç yapmasığım şey.
sonra ben biraz kendimle ilgilendim. Ablamla kız müzik açık hareket zumba yaptılar. Ben de katıldım.Belki veririz kilo. Zaten benim kızın yaptığı gibi hareketli olsam ben de hiç kilo kalmaz.
bugün yola çıkacağıZ. Eşimi bekliyoruz.
yemek yedik. Film açtık çay içelim dedik. Kız uyandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?