Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim de eşim nişanlıyken bana şöyle söylemişti. İşte iki günde bir teyzeye gideriz. Hem yemeğin hazır olur. Yok dedim evde yemeğimi yaparım gitmem. Ne gerek var hiç sevmediğim şey.
Ela daha küçükken yapmadığım da oldu, ama hep eşim istemediği için yapmadım. Tokum ben deyip geliyordu eve. İşyerinde geç yiyormuş. Belki de beni düşündüğü içindir. Çocukla uğraşırken yemekle uğraşmayayım diye.
kahvaltı konusunda da sorunlu benimki son dakika kalkar sabah sabah canım istemiyor der çıkar. Erken kalksa aslında canı da ister bence.

Resmen aynısını yaşadım
Ve kayınvalide gebe bırakıyor
Ya bir destek at kızın niye karşıya hep işi düşen olsun

Bayağı atraksiyonlu gün yaşamışsım baby geçmiş olsun
Yemek konusunda benim annem de öyle tabi babam ne bulursa yer yemek seçmez karnı doysun yeterki ondan sanırım hiç özen göstermez. Ama eşim hiç beğenmez bazen yolda giderkem köfteci yusufa uğrarız yalovada :)))
Napim eşimin annesi diyarbakırlıymış yoğun yemek kültürleri var. Günleri yemekle uğraşmakla geöiyormuş hala da öyle. Babası desen malatyalı şimdi assosda otelde ahçılık yapıyor. Tcdd da memurken emeklilikte ahçılık işte hobi meselesi bence. Kendisi desen eşim yani yapar yemek.
böYle adama nasıl annemin yemeklerini beğendireceğiz. Ben annemden daha becerikliyim o konuda. Hiç gittiğimizde özene bözene yemek yemedik. Güzel yaptığı ve beğendiklerimiz sarma köy ekmeği taş fırında. Salça. baklavayı da yapar bayramda. Ama eşim illa kulp bulur.
inşallah ben ilerde kızıma yaparım çeşit çeşit

bende git gide senin k.v benzedim
Hemen yemek olmayinca aklima kofte geliyo.
Gelinimde yine mi kofte derse kiz kizim et buldun ye derim napim

Herkes burada galiba
Bugün kızı parka çıkarttım aylar sonra çok sevindi. Ama eskisi kadar cesaretli değildi kayağa tırmanma yerinden tırmanırken, elimi tutmadan tırmanmadı. Ya unuttu ya da büyüdü tehlikeyi farkediyor bilemedim. Sonra biraz çimlerde tskıldık. Eve geldik banyo yaptık. Sonra ablamla eşim geldi. Yemek yedik. Sonra benim kız tabi şımardı coştu teyzemmm tepesinden inmedi kızı bir rahat bırakmadı. Hareket full. Sonra babası ile mutfağa geçtiler paat diye bir ses geldi koştuk mutfağa sandalyeden düşmüş. Alnını yere çarpmış. Sonra da uyudu. Eşim bir panik oldu. Yedi bitirdi kendini. Ya birşey olursa diye diye. Zorla çocuğu uyurken konuşturttu.
Bana laf ederdi niye dikkat etmiyordun diye işte saniyelik oluyor hiç anlamadan. Kendisi de görmüş oldu.
bir de ablama diyor rahatsın eee ne yapsın yıllarca çocuk bölümünde çalıştı. Ne hasta çocuklar görmüş kontrolünü yaptı birşeyi yok dedi. Yok yere stres yaptı. İlk defa düştüğünü gördü o da. Hep benimleyken düşüyordu.

Allahim kiza bisi oldu enerji patlamasi yasiyo suan
Elleri ayri oynuyo bacaklar ayri.
öyle de vuruyor ki.
Saat 10.30 dedim ben yatar 1de esim getirdi uyuyo emzir uyusun dedi.
Emzirdim kizi resmen sarj ettim sanki.
Gozleri acti aglamalar
Hadiii alt degis gaz cikar sarki az ninni soyle pispisle kucakda gezdir bu saat oldu daha uyudugu yok.
Biz 40 a yaklastikca daha sapittik biz.
Bu uykusuzluk bir yerde dusurcek beni ☹
Aksam oluncsa kanepeden zor kalkiyorum

Ayy gecmis olsun
Öyle buyicekler.

Gecen puset olayini ben yapsaydim napardin acep diyorum bende .

Ayy gecmis olsun
Öyle buyicekler.

Gecen puset olayini ben yapsaydim napardin acep diyorum bende .
Aynı işte ben yapsam kıyameti koparırdı. Demediği laf kalmazdı. Aman bunlar buldumcuk
Şimdi de iyimi kızım diye sordu odaya girer girmez. Çişin varmı dedim yok dedi su vereyimmi dedim yok dedi. Niye su içmeemiş

Ay sorma hergünümüz eksın
Oo seninki babaya begendiremezsiniz tabi
Yazık emegine özenerek yap iste zaten yapıoosn

Oyy kuzuu gecmis olsnn
Valla bizimkide yerde alt değistiriyorz matın üstünde
Bide huy edindi doluyo kendini alt acma yatagına
Koltukta ,yatakta pat dönüveriyor

Günaydınn kahvesiyle acıyorum günü
Oyuncaklad heryerde tabi
Siz yabancı değilsiniz neyseki
Biz 5.30 da kalktıgımızdan
Kıza süt verdim uyuttum
Kendimde uzandım 6 ya kadar
Dedim kalk kadın bisürü is var
Öglene corba lazım kıza
Vileda atılcak.
Yogurt corbası yaptm en kolayından
Elle sildimi yerleri bezi yıkayıp yıkayıp
Vileda sıkması sesli o dönen seyler,uyanmasın dedim
Bulask mak.yerlestirdim
Kahve iccem kız kalkar birazdan zaten gün baslar

Eklentiler

• 70034168-9C70-4E8E-A246-DC7D0D872459.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 124
Artık büyüyo cünkü kzuu
Gündüz uykusunu alıyor
Gece dikiliyor

Günaydınn
Afiyet olsun

Annem yine havalarda
Dün kardesim az dert yandı
Abla bütün faturasını aidatını ödüyorm aylardır
Ellerine nakit veriyorm her gittiğimde 200-300 ne varsa yanımda,gecen nakit yoktu ceyrek verdim.
Babam tutturmus arabayı satcam diye dedi.
Dedim yapma.
Tmm anaya babaya yardım tabiki etcez ama aidatı 350 tl olan evde oturmasjn dedim.
4+1 de oturuyolar alsun kendine göre kücük bi ev otursun dediö
Arabası krediyle alındı bi 25 bini flan kredi cektilef
Bende yardm ettim biraz ama bana yine ödedi 3-5
O krediyi ben ödedim abla simdi satck yeni alcak araba,yine kredi cıkcak diyo
Haklı kız.
Bizimkiler havalarda
Babam aylardır is yapmıyo dogru dürüst pandemi de.
Kardesimin kpdere diyormus surda 300 e(bizim köyde)arsa satılmıs.
Haberimiz olsa alırdık demis
Neyle alck acaba diyo kızda
Anneme azcık cıtlatayım hani istemeyin bisy artık demeye getirdim
Babam arabayı satıyomus dedm
Kendi parası kendi malı ben karısamam isterse satar dedi.
Biliyo arkadan söylücem kızı rahat bırakın diye
Öyle diyince sustum
Zaten 75 kere sordu cmrtsi kim bakcak dye
75 kere kvdem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…