Küçük Düşün Büyük Olsun!

Damat ödesin mantığı sanırım çoğunda var :))

Valla kendi kardeslerinede yedirmesin benim kardesime ailemede.
Tutsun parasini ecük.
Ben esime oyle diyorum
Misal benim kardesim gel eniste is yapalim dukkan acalim dese de ortak is yapma, borc verme, borc isteme diyorum.
Aman kalsin hep cikiyo
Tamamen aynı fikirdeyim. Kaç defa iş kurmaya çalıştı. Engelledim. Bir de kardeşim annemin arka tarafa ev yaparken eşim de ev almayalım üst katı yapalım dedi. Kardeşlerin ortak arsasıydı. Ben istemwdim. Yarın birgün didişecekler. Gerek yok

Sabah çocuklara kahvaltı hazırladık. Onlar yaparken biz de başladık kahvaltıya. Sonra bahçede güneş falan içeri geçtik. Eşim aradı kız çok konuşmadı. Eşim diyor c tesi gelin işte. bakarız Dedim. Kıza diyor özledim kızım seni gelin artık diyor. Gelmicemmm diyor babasına
Neyse ssonra salıncak keyfisi vs. Eve girdik socak diye. Kardeşimin bugün tatiliydi. Kızlara evde oyunlar oynattı hafıza kartı da oynattı saklambaç da. Sonra hamburger yapalım dedik çocuklara kardrşim köftesini yapıp getirnişti. Yaptık. Benim kız yiyeniyır diye böldüm. Vayy efendim niye bölmüşüm ağla ağla uykusu gelmişti. Uyudu ben yayla çorbası yaptım. Bakalum uyuruz büyük ihtimal.

valla uzakda daha iyi
su k.v olayi olmasa bende ev yapilinca gitmeyi dusunmuyorum.
Ama kadin kendine kapi ariyo temel atacak.
Bir arada olmuyor boyle cok daha iyi huzurluyum.
sık gitmiyorum gormuyorum babami falan kafam rahat.
Ben 2 tarafada uzak olma (yani sık gorusmeme ) taraftariydim ama annesi rahat birakmayinca malesef huzur kalmamisti.
Ama sanirim 15 yilimin en huzurlu zamanlari.
Gormuyorum bilmiyorum duymuyorum kafam rahat

Az yatim dedim kiz yatmisken ama uyutmadi
Simdi uykum kacti ya bak nasil uyur
Anasina garezi olan bebe.

Babam aradi aksam gelceklermis.
Annem gitmeyelim diyormus lelli uyuyo kocasi kiza bakiyo rahatsiz etmeyelim demis.
Babam iste dusuncesiz.
daha pazar gunu ordaydik adam bos isler muduru
Lak lak etcek yer ariyo.
Kiraz aldim kavun aldim erik aldim kayisi aldim falan sayiyo
Meyve almasin gelirken diyo.

Meyveci ya erbaslar.
Soylerim dedim.
Nekadar uzak okadar iyi ornegi bu iste

ayyy suan su pahali olan robot olsa okadar isterdim ki
Supururdu su evi.
Bebeli evi lazim ya
Diger evde olsam alirdim napar eder biraz biriktirirdim biraz taksitle
cunku hergun ev supurulcek rahat edemiyorum.
Nasil supurcem bilmiyorum.
Güya esim gelince kiza bakarken supururum diyordum ama babamlar gelcekmis

Yengem aradı az önce ablam onuda
bezdırmış artık bıktım dıyo
agzını arıyomuş onunda

Aileye yakın oturmamak en iyisi annem yakın kv uzak her dk brnde olurdu iyiki diyorum ablam yakın ama gitmiyorum kac kere laf ettı bizde gitmiyoruz cok nadir
dün bişey olmamış gibi aradı bende konusmadım kapadım hatta aynı bınadan almaya kalktı biz ev alırken caysınlar diye vazgecsin alöasın diyr
eşimdr dedi adama parayı vrrmiiştik almam o alacaksa aldıgım eve dedi
eniştem ve ablam razıyıdı ablama dedim git başka yerden al ama burdan alma dedim iyim olur kötüm olur dedi eşim haklıydıda

Annem Bursadaymıs kociyi aramıs gecerken ugra diye
3-4 paket bamya
3-4 paket bezelye
Kapya biber vermis difrizden
2 kavanoz kıza yogurt vermis saolsn.
Bim 16tl;labne ,krema,süt aldım
Eve gelince aksm icin bamya attım ocaga
San sebastian yaptm
Kızı uyuttum
Vileda atıp 2 dilim sebastianı kahveyle gömdüm.
Kıza corba yapılck öyle oturdum kaldom

Kizlar ya bişey anlaticam siz objektif yazarsınız zaten
Annemin yazligindayiz biliyorsunuz, annem de normalde İstanbul'da bizimle geldi buraya. Eşim işyerinden aldı buraya geldik dönerken de evine kadar bırakırız genellikle. Ben gelirken birsuru şey aldım 400 TL lik yani peynirinden yağına herşey. Buraya gelince de et tavuk aldık 15 günlük işte neyse. Eşim 4 gün kaldı her yeri gezdik ya bir kere bari surda bı çay ismarliyim demedi e ben bu durumda eşime mahçup oluyorum. Bu sabah da ekmek almaya giderken dedim ki Nutella bitmek üzere çocuklar seviyor alır misin, baktı içine daha var dedi inanın gittikten sonra baktım ki dibinde 1 cm bile yok yani kavanozun dibi gorunuyo ki ben öğlen gidip aldım yanında yani. Bu kadar sakınması normal mi benim beklentim mi fazla

Bence gayet normal canim beklenti torunları için alabilirdi biraz cimri sanırım çalışıyor sa parasida vardır calismasa bile damat yanında vermek lazım ilerde laf olup kızı üzülmesin diye

Bence gayet normal canim beklenti torunları için alabilirdi biraz cimri sanırım çalışıyor sa parasida vardır calismasa bile damat yanında vermek lazım ilerde laf olup kızı üzülmesin diye
İlk buraya geldiğimiz sene eşimle markete gittiler, alışverişi yapıp kasanın arkasinda beklemiş eşim söyledi o kadar zoruma gitti ki. Ya ben yalnızken verme ama eşim varken böyle davranmasına çok üzülüyorum

O

O zaman cimrilik canim hiç hoş değil sonuçta harciyacaksa size torunlara harcayacak
Annemden hiç bir zaman maddi bişey istemedim istesem de vermez, ha üniversiteyi okuttu o ayrı bı konu ama üni bitti ben bittim resmen onun için
3 tane evi var biri yazlik, laf arasında diyo ki bu yazligin aynı siyesinden bir tane daha alsaydim biri sana biri kardeşine olurdu. O kadar söyledi ki artık dayanamadım 5 çocuğun olsa 5 tane almayacagina göre dedim.
Kardeşim tabiki erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…