- 27 Şubat 2013
- 14.968
- 42.749
- 798
Damat ödesin mantığı sanırım çoğunda var :))Damadiniz benim eşim gibiymis
Esim de babama bizim düğün ceyreklerini verdi yaklasik70 tane, her gidişinde rakisina sigarasina kadar alir. Annem mesela nereye gitsek çoğunlukla bizimle eşim çağırır diyelim bir çay ismarliyim demez ben mahçup oluyorum eşime yapma diyorum babamın kismini en azından ama yapı meselesi, verici olanın sırtına biniyolar
Tamamen aynı fikirdeyim. Kaç defa iş kurmaya çalıştı. Engelledim. Bir de kardeşim annemin arka tarafa ev yaparken eşim de ev almayalım üst katı yapalım dedi. Kardeşlerin ortak arsasıydı. Ben istemwdim. Yarın birgün didişecekler. Gerek yokValla kendi kardeslerinede yedirmesin benim kardesime ailemede.
Tutsun parasini ecük.
Ben esime oyle diyorum
Misal benim kardesim gel eniste is yapalim dukkan acalim dese de ortak is yapma, borc verme, borc isteme diyorum.
Aman kalsin hepcikiyo
valla uzakda daha iyiTamamen aynı fikirdeyim. Kaç defa iş kurmaya çalıştı. Engelledim. Bir de kardeşim annemin arka tarafa ev yaparken eşim de ev almayalım üst katı yapalım dedi. Kardeşlerin ortak arsasıydı. Ben istemwdim. Yarın birgün didişecekler. Gerek yok
Her yol mübah kuzu zulada ne kadar var bilinmesin harcanacak yer bulunuyor sonraTrendyolda 3 tane 0.5 gr altın 576 tl.
Kkdan alacagım aksm kocide kart.
Simdi alsm sifre gider ona
Caktırmadan sifreyi girmem lazım
Bence gayet normal canim beklenti torunları için alabilirdi biraz cimri sanırım çalışıyor sa parasida vardır calismasa bile damat yanında vermek lazım ilerde laf olup kızı üzülmesin diyeKizlar ya bişey anlaticam siz objektif yazarsınız zaten
Annemin yazligindayiz biliyorsunuz, annem de normalde İstanbul'da bizimle geldi buraya. Eşim işyerinden aldı buraya geldik dönerken de evine kadar bırakırız genellikle. Ben gelirken birsuru şey aldım 400 TL lik yani peynirinden yağına herşey. Buraya gelince de et tavuk aldık 15 günlük işte neyse. Eşim 4 gün kaldı her yeri gezdik ya bir kere bari surda bı çay ismarliyim demedi e ben bu durumda eşime mahçup oluyorum. Bu sabah da ekmek almaya giderken dedim ki Nutella bitmek üzere çocuklar seviyor alır misin, baktı içine daha var dedi inanın gittikten sonra baktım ki dibinde 1 cm bile yok yani kavanozun dibi gorunuyo ki ben öğlen gidip aldım yanında yani. Bu kadar sakınması normal mi benim beklentim mi fazla☹
O zaman cimrilik canim hiç hoş değil sonuçta harciyacaksa size torunlara harcayacakBu arada parası yok değil durumu iyi hatta bizden iyi yani
İlk buraya geldiğimiz sene eşimle markete gittiler, alışverişi yapıp kasanın arkasinda beklemiş eşim söyledi o kadar zoruma gitti ki. Ya ben yalnızken verme ama eşim varken böyle davranmasına çok üzülüyorumBence gayet normal canim beklenti torunları için alabilirdi biraz cimri sanırım çalışıyor sa parasida vardır calismasa bile damat yanında vermek lazım ilerde laf olup kızı üzülmesin diye
Annemden hiç bir zaman maddi bişey istemedim istesem de vermez, ha üniversiteyi okuttu o ayrı bı konu ama üni bitti ben bittim resmen onun içinO
O zaman cimrilik canim hiç hoş değil sonuçta harciyacaksa size torunlara harcayacak
Kizlar ya bişey anlaticam siz objektif yazarsınız zaten
Annemin yazligindayiz biliyorsunuz, annem de normalde İstanbul'da bizimle geldi buraya. Eşim işyerinden aldı buraya geldik dönerken de evine kadar bırakırız genellikle. Ben gelirken birsuru şey aldım 400 TL lik yani peynirinden yağına herşey. Buraya gelince de et tavuk aldık 15 günlük işte neyse. Eşim 4 gün kaldı her yeri gezdik ya bir kere bari surda bı çay ismarliyim demedi e ben bu durumda eşime mahçup oluyorum. Bu sabah da ekmek almaya giderken dedim ki Nutella bitmek üzere çocuklar seviyor alır misin, baktı içine daha var dedi inanın gittikten sonra baktım ki dibinde 1 cm bile yok yani kavanozun dibi gorunuyo ki ben öğlen gidip aldım yanında yani. Bu kadar sakınması normal mi benim beklentim mi faTabiki normal
/QUOTE]
Siz olmasanız ne yiyecekmis evindeBu arada parası yok değil durumu iyi hatta bizden iyi yani
Cok ayıp insan torunundan sakınır mı ya
Ne kadr ayıpO da bizim için öyle dusunuyo heralde nasılsa yicekler diye ne bileyim ya☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?