Çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bu kadar olmamalı. Normal değil bu durum söz konusu insanın evladı oluncaMaddi bir konu olmasa rahatlıkla konuşurum
Kızım yeni doğduğunda 10 günlükken eşimi işten çıkardılar ve kiradaydik. 6 ay iş bulamadı eşim sütüm de çok azdı mama veriyorum 1 kere biseye ihtiyacınız var mı demedi 1 kere eli dolu gelmedi, kirayi odeyemedik bir kere sordum borç olarak eşinin ailesinden işte dedi ki onlar o zaman iş batirmisti. Sıkıntıdan 30 kilo verdim üzerime hiç bir şey olmuyordu teyzemlerde herkesin ortasında kendine hiç bakmiyosun üstüne başına bak dedi ki ben açlık sinirindaydim yani o yüzden maddi konu olunca nutkum tutuluyo.
Seneler sonra bu issizken neden hiç yardım etmedin dedim yalan soyluyosun hep alışveriş yaptım dedi, 1 kere babamla gelmişlerdi alışveriş yapıldı evet ama o an yemek yapılacağı için fazlası değil yani
O zaman sade oturduğu evi vardı babamdan dolayı almıyordu ev, boşandıktan sonra aldı ama varfi neticede ya da bulunurduHerkes ana olamıyo maalesef
İnsan cocugu ac otururken nasıl tok oturabilir.
Hayır 3 evi var kızı kirada
Buna bile bozulur insan.
Haklısın cnm
Oğlum küçük diye çalışmıyorum güzel bir isim ve gelirim vardı, şimdi de ihtiyacım yok çok sukur. beklentim de yok ama aksine ben destek oldum hep benim zor durumumda basini ceviriyorlarSen çalışıyormusun? Annen normalde de hiçmi birşey yapmaz?Yani çok düşünmeni ve üzülmeni gerektirecek birşey yok bence.Yalnız bir kadın, düşünememiştir.Yada sende çalışıyorsan, sonuçta 2 çocuk eşinde var sizin alışverişi yapmanız daha doğru olur.Eşinin annenin markette kasa arkasına geçtiğini söylemeside çok hoş değil bence.Açıkcası çoluk çocuk sahibi olmuş,yetişkin insanların anne babalarından hala beklenti içinde olmalarını doğru bulmuyorum.Zorda kalınınca zaten yardımcı olurlar.Eminim senin annende yapar.Eşin lafını ediyorsa keşke annenle gitmeseydiniz yazlığa.Hani düşününce annenden beklentide bulunuyorsunuz çalışıyor parası var diye, ama anladığım kadarıyla sizde zor durumda değilsiniz.Yanlış anlamayın lütfen sizin gibi anneden, kayınvalideden vs. beklenti içinde olan ama laf edildiğinde,yada işlerine karışıldığında biz artık bir aileyiz, uzakta olsunlar diyenleri anlamıyorum.Bence aileler çocukları büyütüp,iş güç aile sahibi etmişlerse yeterince emek ve para harcamışlardır.Hala onlardan beklenti içinde olmak doğru değil.Gönüllerinden koparsa yaparlar, kopmazsa suçlamak yine doğru değil.
Kiz bende para varsa eksikler fln aklımda olur misal çok kullanılan şeyler den yedek yapıyorum begeniyirsam bi şeyi uygun bulursam alıyorum geçen tursil sıvı almistim a101 den az kalmıştı normal deterjan kg yeni aldığım halde aldim 10 tl uygundu baya perde nevresim fln yikiyirum güzel yanı hep kullandığım şeylerin dibi gelmeden almak iyi oluyiAsırı seviyorlar almayı
Lohusalık da kalıyorz hangi dolabı acsk marc temizleyici
Belki 2li 10 paket.
Dedim bunları niye bukdar aldınız?
Annem dedi baban alıyo unutuyo,ertesi gün bidaha alıyo
Hic anama cekmemisim istifcilik konusunda
Ben de bitimce yine alırım diyenlerdenim
Ben de öyleyim.özlüyorum çok çok ama işte yakın olsak nasıl olurdu bilmiyorumvalla uzakda daha iyi
su k.v olayi olmasa bende ev yapilinca gitmeyi dusunmuyorum.
Ama kadin kendine kapi ariyo temel atacak.
Bir arada olmuyor boyle cok daha iyi huzurluyum.
sık gitmiyorum gormuyorum babami falan kafam rahat.
Ben 2 tarafada uzak olma (yani sık gorusmeme ) taraftariydim ama annesi rahat birakmayinca malesef huzur kalmamisti.
Ama sanirim 15 yilimin en huzurlu zamanlari.
Gormuyorum bilmiyorum duymuyorum kafam rahat
Ona abartı geliyordur belki de. Ama insan istiyor düşünceli olsun yapsın hele eşine mahçup düşmek istememek çok daha önemli, ağzına laf vermeyi hiç sevmem.Kizlar ya bişey anlaticam siz objektif yazarsınız zaten
Annemin yazligindayiz biliyorsunuz, annem de normalde İstanbul'da bizimle geldi buraya. Eşim işyerinden aldı buraya geldik dönerken de evine kadar bırakırız genellikle. Ben gelirken birsuru şey aldım 400 TL lik yani peynirinden yağına herşey. Buraya gelince de et tavuk aldık 15 günlük işte neyse. Eşim 4 gün kaldı her yeri gezdik ya bir kere bari surda bı çay ismarliyim demedi e ben bu durumda eşime mahçup oluyorum. Bu sabah da ekmek almaya giderken dedim ki Nutella bitmek üzere çocuklar seviyor alır misin, baktı içine daha var dedi inanın gittikten sonra baktım ki dibinde 1 cm bile yok yani kavanozun dibi gorunuyo ki ben öğlen gidip aldım yanında yani. Bu kadar sakınması normal mi benim beklentim mi fazla☹
Ben de bu konular da ailemden tek tük şeyler yaşamıştım ve çok üzülmüştüm. Eşimin yanında hiç hoşlanmıyorum.zaten lafları da geçirmişti.İlk buraya geldiğimiz sene eşimle markete gittiler, alışverişi yapıp kasanın arkasinda beklemiş eşim söyledi o kadar zoruma gitti ki. Ya ben yalnızken verme ama eşim varken böyle davranmasına çok üzülüyorum
Ben tekim siz yiyosunuz siz alin hesabimi yapiyor acaba.Kizlar ya bişey anlaticam siz objektif yazarsınız zaten
Annemin yazligindayiz biliyorsunuz, annem de normalde İstanbul'da bizimle geldi buraya. Eşim işyerinden aldı buraya geldik dönerken de evine kadar bırakırız genellikle. Ben gelirken birsuru şey aldım 400 TL lik yani peynirinden yağına herşey. Buraya gelince de et tavuk aldık 15 günlük işte neyse. Eşim 4 gün kaldı her yeri gezdik ya bir kere bari surda bı çay ismarliyim demedi e ben bu durumda eşime mahçup oluyorum. Bu sabah da ekmek almaya giderken dedim ki Nutella bitmek üzere çocuklar seviyor alır misin, baktı içine daha var dedi inanın gittikten sonra baktım ki dibinde 1 cm bile yok yani kavanozun dibi gorunuyo ki ben öğlen gidip aldım yanında yani. Bu kadar sakınması normal mi benim beklentim mi fazla☹
erkek kiz ayrimi yapiyo olabilir.Annemden hiç bir zaman maddi bişey istemedim istesem de vermez, ha üniversiteyi okuttu o ayrı bı konu ama üni bitti ben bittim resmen onun için☹
3 tane evi var biri yazlik, laf arasında diyo ki bu yazligin aynı siyesinden bir tane daha alsaydim biri sana biri kardeşine olurdu. O kadar söyledi ki artık dayanamadım 5 çocuğun olsa 5 tane almayacagina göre dedim.
Kardeşim tabiki erkek
Ayy deli guldum yine zabah zabah bende mola vermek istiyorum ama agliyo1.5 saatttir bebe sallıyorm
Cocugu yine öglen Allah ne verdiyse uyuttular bence
Arada kalkıp kahve yaptm
Geldim sallamaya devam ettim.
İsim oldu benim bu artık
Molaya falam cıkıyorm
Bizimkilerde öyle kavun kescektik pazar gunu curutmusler cağnım kavunu aliyorlar koseye atiyolar.Benim annemlerde de herseyin son kul.tarihi gecmis olur genelde
Okadr cok üst üste alıyolarki
En son pazar gittiğimizde yemege icecek cıkarcm
Kutu kola vardı 2 tane.
Kardesm dedi abla tarihe bak
Kız dedim colanın da tarihi gecirilir mi,gecirmisled
Attık.
Dogumda ondayken makarna pisircem 2015 den makarna cıktı evde
Hayır 2015 den sonra 3 ev degisttirdin,tasıdın mı makarnayı da bütün evlere dedik
İkeanın en büyük boy seffaf kutuları var ya,onlardan 2 tane dolu ici icecek aburcubur,makarna bulgur
Alıp atıyolar üzerine yine alıyorlar
Ne demek canim Rabbim kabul eylesin.Merhaba hanımlar dün geldik. Ama bir türlü gelemedim size okudum sizleri. Esmalarıda okudum Allah kabul etsin. Lellim tekrar Allah razı olsun senden de. Dün önce market sonra pazar yaptık, internetten de çerez ve arabaya yağ aldı eşim hepsini nakit ödedik, maaş hesabından da internetten 500 liralık altın hesabına gram altın aldık. Arabaya benzin ve lpg ne kadar gitti hiç bilmiyorum. Kızlarda Trendyoldan kıyafet almışlar dün ipin ucu öyle bir kaçtı ki mümkün degil yakalamak. Allah yardımcımız olsun. Bu gün temizlik ve derleme toplama ile geçti. Ama öyle bir yoruldum ki az önce bir fincan kahve içtim yorgunluguma deydi. Akşam için karışık kızartma, yogurtlu semizotu, haşlama patates, kısır vardı herkesin istegi ayrı olunca ben mutfakta sıcakta ter içinde kaldım. Ama öyle güzel yedim ki çok acıkmışım. Yarın kahvaltıya çalıştıgım dönemden çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek özledim uzun zamandır görüşmemiştik. Kahvaltı için simit ve tahinli kurabiye yapıcam sabah eşimi geçirince yaparım.
Ayyy ben olsam anneme, anne bana karsi bu tutumunuz niye diye sorardim.Maddi bir konu olmasa rahatlıkla konuşurum
Kızım yeni doğduğunda 10 günlükken eşimi işten çıkardılar ve kiradaydik. 6 ay iş bulamadı eşim sütüm de çok azdı mama veriyorum 1 kere biseye ihtiyacınız var mı demedi 1 kere eli dolu gelmedi, kirayi odeyemedik bir kere sordum borç olarak eşinin ailesinden işte dedi ki onlar o zaman iş batirmisti. Sıkıntıdan 30 kilo verdim üzerime hiç bir şey olmuyordu teyzemlerde herkesin ortasında kendine hiç bakmiyosun üstüne başına bak dedi ki ben açlık sinirindaydim yani o yüzden maddi konu olunca nutkum tutuluyo.
Seneler sonra bu issizken neden hiç yardım etmedin dedim yalan soyluyosun hep alışveriş yaptım dedi, 1 kere babamla gelmişlerdi alışveriş yapıldı evet ama o an yemek yapılacağı için fazlası değil yani
Bugun bende kayisi receli yapicam insallah yapmam aksami bulur gerci ancak sekere yatirdim..Günaydın hanımlar, arkadaşım kahvaltıya gelecek simit hamuru tuttum, kurabiyeyinin hamurunuda yogurdum eşimi yolcu ettim kızlar uyuyor. Reçel kaynıyor kayısı reçeli yapıyorum sizleri okudum, yazayım dedim sizler ne güzel hemen girip yazıyorsunuz ben illaki laptoptan yazıcam daha rahat yazıyorum sanki cep telefonundan rahat yazamıyorum. Birazdan hazırlıklara başlarım balkonu da yıkadım belki otururuz arkadaşım sigara içiyor balkon sefasını seviyor. Biz 3 kız bir erkek kardeşiz ve sonuncusu erkek annem çok düşkündür oğluna babam ayırt etmez kardeşlerim bana babam en çok seni seviyor dediklerinde ben sadece ben çalışıyorum onun için bana davranışı farklı diyordum. Ama biliyorum babam bana kızım dediği anda ki o duygu yükünü hissediyorum belki ilkgöz agrısı oldugum içindir. Ama annem hem aynıdır öyle sarılmaz, öpmez yedirip içirmeyi sever ama çok yakın degildir. Öyle yetişmiş ama ben kızlarıma hep söylüyorum sizi çok seviyorum diyorum hafızalarında hep bu cümle kalsın diye. Kızlarım beni ve eşimi öyle üzen evlatlar değil, Allahım ben onlardan razıyı sen de razı ol derim. Hayırlı evlatlar olsun derim, başka ne isterim.
Ayy Allah korumus kuzuGünaydınlarrr
11 tl simit ve 2 adet izmir bombasına verdim
Asıl harcama sabah 5 te yapıldı
577 tl 3 tane 0.5 gr aldım
54 tl babama terlik aldım
Benimki öglen bana link attı,levis tshirt 49 tlye düsmüs .
Kkdan alsana diye
Almaz da öyle netten
Tmm dedim anında tükenmis.
Aksam dedim tshirt mü alcaktın deseydin ya diye
Yok babama babalar günü dedi.
La ilk anneler günümü gecistirdin.
Babana babalar günü
Dedim icimden.
Hayır bide ben kk dan niye alıyorm
Al kendin.
Hıı dedim o hııyı anladı o.
Ay bide sabah tencere yaktım
Enginar patates flan koydm kıza corba yapayım diye
Sen unut uyuya kal
Alya agladı da bi kalktım ki ortalık köz kokuyor
Allah korumus
Bastım domestosa
Cıkmadan da telle ovdum kurtardım tenceremi
Ama enginarlarım gitti
Baby oluyor öyle kazalar geçmiş olsun. Sizlere birşey olmasın sağlıktan öte herşeyin telafisi var. Altınlarında bereketli olsun canım ben almış gibi sevindim. Öp kokulu mis kızını biz gibi teyzeleri için.Günaydınlarrr
11 tl simit ve 2 adet izmir bombasına verdim
Asıl harcama sabah 5 te yapıldı
577 tl 3 tane 0.5 gr aldım
54 tl babama terlik aldım
Benimki öglen bana link attı,levis tshirt 49 tlye düsmüs .
Kkdan alsana diye
Almaz da öyle netten
Tmm dedim anında tükenmis.
Aksam dedim tshirt mü alcaktın deseydin ya diye
Yok babama babalar günü dedi.
La ilk anneler günümü gecistirdin.
Babana babalar günü
Dedim icimden.
Hayır bide ben kk dan niye alıyorm
Al kendin.
Hıı dedim o hııyı anladı o.
Ay bide sabah tencere yaktım
Enginar patates flan koydm kıza corba yapayım diye
Sen unut uyuya kal
Alya agladı da bi kalktım ki ortalık köz kokuyor
Allah korumus
Bastım domestosa
Cıkmadan da telle ovdum kurtardım tenceremi
Ama enginarlarım gitti
Bende öperim zamansız öpmelerim var sadece okula giderken eve gelirken öpmem aklıma gelince içimden geldi der öperim. Şimdi onlar bana yapıyor içimden geldi öpüyorum diye. Benim reçel iki kavanoz oldu küçük bir kasede şimdi için çıktı sizlerede afiyet şifa olsun.Bende deli cocik severim
oglumuda oyle severdim ama dana boyumi gecti daha sevdirtmiyo.
Anne gurrbann olsun verene
falan diye belli ederim yani.
Oglana kucukken hep gel bi öpim oyle git derdim.
Oyun oynarken ya da odaya gidecekken.
Aksam opmeden uyumazdi odasina gitmezdi.
simdi oyle diil ama o sevgiyi zamaninda vermekde o cocukda iz birakir..
Aynenn demek ben de yoruluyomusumAyy Allah korumus kuzu
saglik olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?