Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bu kadar olmamalı. Normal değil bu durum söz konusu insanın evladı olunca

BEn bir cocuk dünyaya getirdiysem,asgari seviyede yardımcı olmak isterim.
Cünkü o secmedi dünyaya gelmeyi.
Ben getirdim onu dünyaya.
Hele ki 2 cocık var ve ayrım yapılıyorsa ben de sorgularım.
Benim koci de calıssın kendi yapsın diyenlerden.
Ben kendi adıma öyle düsünmüyorum.
Ben kızıma ek gelir saglayack bir kapı bırakmak isterim.
Ev olur,dükkan olur.
Oturmasa bile kirasını alsın.
Ek gelir olsun.
Fazlasını zaten yapamayız.
Ben annemlerden alısveris konusunda cok destek gördüm evlendiğimden beri.
Kızıma da aynısını yaparım diye düsünüyorm.
Bence o görgü meselesi.
Neyi görüyorsa insan onu uyguluyor.

Herkes ana olamıyo maalesef
İnsan cocugu ac otururken nasıl tok oturabilir.
Hayır 3 evi var kızı kirada
Buna bile bozulur insan.
Haklısın cnm
O zaman sade oturduğu evi vardı babamdan dolayı almıyordu ev, boşandıktan sonra aldı ama varfi neticede ya da bulunurdu

Oğlum küçük diye çalışmıyorum güzel bir isim ve gelirim vardı, şimdi de ihtiyacım yok çok sukur. beklentim de yok ama aksine ben destek oldum hep benim zor durumumda basini ceviriyorlar

Kiz bende para varsa eksikler fln aklımda olur misal çok kullanılan şeyler den yedek yapıyorum begeniyirsam bi şeyi uygun bulursam alıyorum geçen tursil sıvı almistim a101 den az kalmıştı normal deterjan kg yeni aldığım halde aldim 10 tl uygundu baya perde nevresim fln yikiyirum güzel yanı hep kullandığım şeylerin dibi gelmeden almak iyi oluyi

Iyi geceler kızlar bugun arkadaşa kahvaltiya gittik Allah'ım minibüsler dolu millet biniyor hala el atmalı devlet acilen ben iett kullandim gayet guzeldi ztn ozellikle koltuklarda yazı vardı mesafe için giderken bime girdim ekmek çocuklara biseler 10 tl otobüse bindim akbilde para kalmamış birisi basti saolsun 3 bucuk oraya cay kahve bi komşumuz daha vardı onunda oğlu bizimkilere yasit eğlendi oğlum banada iyi geldi uzun aradan sonra dönüşte karta 10 tl attım iett döndük yine bugün harcama yok bende eşim durum istedi evde dolma vardı az yarına kaldı mercimek corba yaparim belki yanina gelince camasir bulasik topladim ev yine dandini kusu salmış eşim oyuncaklar dağılmış oğlanı uyutuyorum sonra odaya bir el atcam yarin süpürge paspas şart

Ben de öyleyim.özlüyorum çok çok ama işte yakın olsak nasıl olurdu bilmiyorum

Ona abartı geliyordur belki de. Ama insan istiyor düşünceli olsun yapsın hele eşine mahçup düşmek istememek çok daha önemli, ağzına laf vermeyi hiç sevmem.
sonuçta yapılmış olsa çocukları da karşılıksız bırakmaz ama nedense büyükler ince düşünme Konusunda eksikler.

Ben de bu konular da ailemden tek tük şeyler yaşamıştım ve çok üzülmüştüm. Eşimin yanında hiç hoşlanmıyorum.zaten lafları da geçirmişti.
ama şimdğ kardeşlerimin ablamın annemiin hakkını yiyemem. Bu zor zamanlarda çok yardımları oldu o günlerimi unuttum.
geçmişte çok şeyi örtpas ettim.
Yapmasalar yaptı gösterdim. Ablamdan mesela hiç beklemezdim bu zor zamanımızda desteğini. Oysa ufacık bir ev hediyesi bile almamıştı. Bu en basiti.

Ben tekim siz yiyosunuz siz alin hesabimi yapiyor acaba.
Yani Anne neticede yiyen torunlari yapmamasi lazim.

erkek kiz ayrimi yapiyo olabilir.
Kiz evlendi kocaai baksin alsin hesabi yapiyor bazilari
1.5 saatttir bebe sallıyorm
Cocugu yine öglen Allah ne verdiyse uyuttular bence
Arada kalkıp kahve yaptm
Geldim sallamaya devam ettim.
İsim oldu benim bu artık
Molaya falam cıkıyorm
Ayy deli guldum yine zabah zabah bende mola vermek istiyorum ama agliyo
Bizimkilerde öyle kavun kescektik pazar gunu curutmusler cağnım kavunu aliyorlar koseye atiyolar.
Kirazin kilosu kac para curutup atmislar yazik dedim ya.

Ne demek canim Rabbim kabul eylesin.
Kizlar seviyo giyinmeyi napcaksin artik.
Bizim kizda alir babasinin kartini patlatir
Ayyy ben olsam anneme, anne bana karsi bu tutumunuz niye diye sorardim.
Ben miras konulari icin bile simdiden ben kimsenin hakkini yemem hakkimida yedirmem.
Ben hakkimi benden kaciracak sizde olsaniz kardesimde olsa veririm avukata demistim.
Valla kimse k.bakmasin.
Benimd erkek kardesim var bana vermicek ona vercek benden saklicak ona yapcak öyle bi dunya yok.

Günaydın hanımlar, arkadaşım kahvaltıya gelecek simit hamuru tuttum, kurabiyeyinin hamurunuda yogurdum eşimi yolcu ettim kızlar uyuyor. Reçel kaynıyor kayısı reçeli yapıyorum sizleri okudum, yazayım dedim sizler ne güzel hemen girip yazıyorsunuz ben illaki laptoptan yazıcam daha rahat yazıyorum sanki cep telefonundan rahat yazamıyorum. Birazdan hazırlıklara başlarım balkonu da yıkadım belki otururuz arkadaşım sigara içiyor balkon sefasını seviyor. Biz 3 kız bir erkek kardeşiz ve sonuncusu erkek annem çok düşkündür oğluna babam ayırt etmez kardeşlerim bana babam en çok seni seviyor dediklerinde ben sadece ben çalışıyorum onun için bana davranışı farklı diyordum. Ama biliyorum babam bana kızım dediği anda ki o duygu yükünü hissediyorum belki ilkgöz agrısı oldugum içindir. Ama annem hem aynıdır öyle sarılmaz, öpmez yedirip içirmeyi sever ama çok yakın degildir. Öyle yetişmiş ama ben kızlarıma hep söylüyorum sizi çok seviyorum diyorum hafızalarında hep bu cümle kalsın diye. Kızlarım beni ve eşimi öyle üzen evlatlar değil, Allahım ben onlardan razıyı sen de razı ol derim. Hayırlı evlatlar olsun derim, başka ne isterim.

Akşam tv izlerken sizleri açtım hem okuyorum hem yazmaya çalışıyorum eşimde diğer koltukta oturuyordu. Kızlar beni odalarına çağırınca gittim geri döndüğümde eşim benim sizlere yazdıklarımı okuyordu. Dur bakalım paşam burası benim özelim dedim okumaman gerekir dedim yüz ifadesini görmenizi isterdim çok bozuldu.

Gönayyydinsslar efenim.
40da bir keramet mi var, yoksa yeni bir huymu bilemicemm ama kesin derim nazar ederim 2gecedir gzl uyuyo.
emmeye uyaniyor 3 defa geri uyuyor hemen
Devamı gelir umarim.
Uykumu almis uyaniyorum.
Ama sanirim kiz sese alisti.
Dun mac varmis esim fanatik dedim bagirirsin falan alim y.odasina goturim uyur belki.
ilk yari 45dk uyutmaya calistim uyumadi.
2.yari dedim uyumuyo Salonda uyudu hemen
simdide salonda uyuyo tv acik.

Dün annemler gelmedi annem soylenmis babama daha pazar burdalardi kız aksam uyuyo biraz gidip napcan diye.
Kardesimle yollamislar aldiklarini cocik git gel her aksam nerdeyse bi ugruyor.
Kiraz, erik, kayisi, dondurma yollamislar.
biraz kayisi receli yapicam.
Evde de vardi ziyan olmasin.
Kardesimde cig kofte almis gelirken.

Esim gitti cocikler uykuda az balkona kactim
Nefes alim.
Yemek yok gunu.
Bakalim ne pisircem
Banada supriz olacak

Bugun bende kayisi receli yapicam insallah yapmam aksami bulur gerci ancak sekere yatirdim..
Benim anemde öyle öpmez sarilmaz
Ama yanimizda arkamizda oldugunu belli eder bize.
Maddi manevi yardimci olur.
Her aradiginda bisi lazim mi der.
Sadece rahatina duskun gamsiz.

Günaydınlarrr
11 tl simit ve 2 adet izmir bombasına verdim
Asıl harcama sabah 5 te yapıldı
577 tl 3 tane 0.5 gr aldım
54 tl babama terlik aldım
Benimki öglen bana link attı,levis tshirt 49 tlye düsmüs .
Kkdan alsana diye
Almaz da öyle netten
Tmm dedim anında tükenmis.
Aksam dedim tshirt mü alcaktın deseydin ya diye
Yok babama babalar günü dedi.
La ilk anneler günümü gecistirdin.
Babana babalar günü
Dedim icimden.
Hayır bide ben kk dan niye alıyorm
Al kendin.
Hıı dedim o hııyı anladı o.
Ay bide sabah tencere yaktım
Enginar patates flan koydm kıza corba yapayım diye
Sen unut uyuya kal
Alya agladı da bi kalktım ki ortalık köz kokuyor
Allah korumus
Bastım domestosa
Cıkmadan da telle ovdum kurtardım tenceremi
Ama enginarlarım gitti

Bende deli cocik severim
oglumuda oyle severdim ama dana boyumi gecti daha sevdirtmiyo.
Anne gurrbann olsun verene
falan diye belli ederim yani.
Oglana kucukken hep gel bi öpim oyle git derdim.
Oyun oynarken ya da odaya gidecekken.
Aksam opmeden uyumazdi odasina gitmezdi.
simdi oyle diil ama o sevgiyi zamaninda vermekde o cocukda iz birakir..

Ayy Allah korumus kuzu
saglik olsunda

Baby oluyor öyle kazalar geçmiş olsun. Sizlere birşey olmasın sağlıktan öte herşeyin telafisi var. Altınlarında bereketli olsun canım ben almış gibi sevindim. Öp kokulu mis kızını biz gibi teyzeleri için.
Bende öperim zamansız öpmelerim var sadece okula giderken eve gelirken öpmem aklıma gelince içimden geldi der öperim. Şimdi onlar bana yapıyor içimden geldi öpüyorum diye. Benim reçel iki kavanoz oldu küçük bir kasede şimdi için çıktı sizlerede afiyet şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…