Kız bacim sallamazmiyim hic.
Bögrume kadar dizicem
Esim dun diyoki gr al ata al napcam burana kadar mi(omuzunu gosteriyo) doldurcan nasil takcan hepsini diyo.
Sanane be kolyeye takar boynuma asarim ben takcam yer bulurum dedim
Ne anlar ayol o.
Elti catlatiyo gorumce bayiltiyo bunlar anacim
Aiyy bilenzigim geldi.
esim avans cekmis birazda kartla cekmis bugun almis.
Gun parasi gelince karta yatircak.
Bugun evlilik yildonumumuz16.sene.
4bin tl almis.
Begendim guzel sade.
Bankadaki parayi soyle dedim napalim altin mi alalim.
6 tane bilezik verim sana kart zimbalim bu fiyatdan satarsin bana lazim oldugunda dusmem hic demis.
Bir dahaki ay da 6 bilezik yapcam o parayi.
2 bilezigi daha yapabilirsem 90bin falan oluyor birikimin ederi
10bini daha tamamlasak 100bin.
Yaa kizimin sansi.
diger evde para geliyodu alamiyorduk Rabbim nasil nasibiyle yolladi kuzucugumu..
Aslında söyleme uslüp farklılığı diye düşündüm ben. Senin yazılarından da anlıyorum konuşma uslübün çok düzgün.[IMG alt="babyloading87"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/700/700378.jpg?1585722202[/IMG] babyloading87
Herkesin sınavı farklı baby bende zaman zaman eşimle ve ailesi ile sınanıyorum. Benimkiler kimseyi begenmezler bir mükemmel onlar. Ama anlatamıyorsun, anlamamakta direniyorlar. Eve misal misafir geliyor sohbet uzuyor özellikle yazlıkta oluyor bu, çay-kahve faslından sonra misafir geç olmuş biz kalkalım diyip müsaade isteyince, eşim hemen yemekte yiyin öyle gidin diyor. Deliriyorum gelen açmı canım senin verecegin lokma ile doysun, bu sefer devreye giriyorum, lütfen kalın birlikte yemek yiyelim diyorum. Bu sefer bozuluyor, ben söyledim sen niye tekrar ediyorsun diyor. Farkı anlamıyor defalarca söyledim öyle davet edilmez diye ama kıt anlayışı var. Oduncu da degil benimki ama odunculara taş çıkarır.
Soğuk olmaması gerekiyor canım. Ela da bebekken daha çok terlerdi. Şimdi azaldı. Be giydireceğimi şaşırıyor deliye dönüyordum.soguk olmus olmasi gerekiyor dimi cnm kontrol edicem.
Terliyo genelde
Ben de özgürlüğü severim. Evlilikte en zorlandığım konu özgürlük olayıydı sanırım. Hala da bazen özlediğim oluyor özgür kız günlerimi :))yok öyle izinler filan olmaz
ben biraz özgür biliyim :)
ama eve gelince hep onunla ve oğlan ile ilgilenmeliyim
aşırı kıskanıyor
kimse rahatsız etmesin istiyor
misal ben kalabalıpı geleni gideni severim
eşim hep özel olsun , başbaşa olsun istiyor
öyle değişik yani
Ben de özgürlüğü severim. Evlilikte en zorlandığım konu özgürlük olayıydı sanırım. Hala da bazen özlediğim oluyor özgür kız günlerimi :))
Ne güzel işte eşin de başbaşa olun istiyormuş. Tabi bir süreden sonra sıkıyor o durum
Çok doğruiste bu seferde ailen huzur vermiyo.
haa tek yasarim kendime cocuguma bakarim olayi olursa baska.
ev tutup duzen kurmak lazim maddiyat lazim falan.
Çok sıkmadan ikisi de güzelBen de özgürlüğü severim. Evlilikte en zorlandığım konu özgürlük olayıydı sanırım. Hala da bazen özlediğim oluyor özgür kız günlerimi :))
Ne güzel işte eşin de başbaşa olun istiyormuş. Tabi bir süreden sonra sıkıyor o durum
Hangi erkek diyor onu merak ediyorumAz daha sıksa o levele gelir benimki
Benim evliligmde genelde fazla veren taraf benim maddi manevi.
Benim takıldıgım kıymet bilinmiyor.
Yoksa bana bu ay ver maası desin veririm nasılsa bidahaki ay yine alcam maas derim.
Ama demezki saol ya 1 ay calıstın,emegini bana verdin.
Ben buna delleniyorm genlde.
Hayırlı olsun kuzum. Allah daha daha çoğunu versinAiyy bilenzigim geldi.
esim avans cekmis birazda kartla cekmis bugun almis.
Gun parasi gelince karta yatircak.
Bugun evlilik yildonumumuz16.sene.
4bin tl almis.
Begendim guzel sade.
Bankadaki parayi soyle dedim napalim altin mi alalim.
6 tane bilezik verim sana kart zimbalim bu fiyatdan satarsin bana lazim oldugunda dusmem hic demis.
Bir dahaki ay da 6 bilezik yapcam o parayi.
2 bilezigi daha yapabilirsem 90bin falan oluyor birikimin ederi
10bini daha tamamlasak 100bin.
Yaa kizimin sansi.
diger evde para geliyodu alamiyorduk Rabbim nasil nasibiyle yolladi kuzucugumu..
Nice mutlu yillaraBi de demiski misal bu 13 gr ya bilezik parasi biriktiremiyorsun 2 gr para biriktir gel 15gr yapim bunu demis
Ya da paran nekadarsa okadar yapim demis.
Farkli farkli seyler alacagina(ceyrek,gr) boyle git demis. mantikli.
sagol canimGünaydın kızlar
tr_lelli
Mutlu yıllarıniz olsun, güle güle kullan canım
Sınava girecek olanlara şimdiden başarılar
Benimkide yetismicek ve sinir oldum.Günaydın
Bugün hava güzel gibi. 8 de uyandık. Eşime babalar günü hediyesi dagiden 3 lü gecelik takımı aldım.ihtiyacı olan birşey alayım dedim. O güne yetişmeyecek ama.
geçen telefonda diyor her babalar gününde biryerdesiniz ben de anneler gününde kızımı alıp giderim diyor
İlk babalar gününde annemdeydim. Geçen babalar gününde onun babasının yanındaydık. Bu yılda annemdeyim.
bugün kahvaltımızı bahçede yaptık kaç gündür soğuk oluyordu.
kızın peşinde koşmaktan bir hal oldum. Salıncağa biniyor. Sallaa sallaa tavukların peşinde sürekli. Ben de onun peşinde. Şimdi yeğenime bıraktım oturdum nihayet. Ne zaman rahata erişeceğim bilmiyırum. Peşinden koşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?