Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vallahi altın bilenzik gibi malın olsun ayol

Canım güzel günler de tak
Mutluluklar dilerim

Aslında söyleme uslüp farklılığı diye düşündüm ben. Senin yazılarından da anlıyorum konuşma uslübün çok düzgün.
Biz ilk evlendiğimizde insanlar eve gelince getirdikleri hediyeye kadar eleştirirdi. Bir arkadaşla karı koca görüşelim desem gelmezdi. Yıllar geçti arkadaşa gittik neymiş arkadaşın eşi biz gittiğimiz gün kapri pantolon giymiş onu aylarca eleştirdi tabi şu an o arkadaşımın eşiyle benle arkadaşımdan daha samimiler. Sık sık araşırlar :)) Ben de çok defa demiştim nasıl bir insanla evlendim ben diye.Yani artık birlikte biryere gidelim demeye bile çekinir olmuştum. Yani söylemek istemiyordum. Bunaltmıştı.
neyseki şimdi bayağı yonttum kız olunca da daha da bir yontulmuş oldu .
Ama işte geçmişin bıraktığı izler var.

Ben de özgürlüğü severim. Evlilikte en zorlandığım konu özgürlük olayıydı sanırım. Hala da bazen özlediğim oluyor özgür kız günlerimi :))
Ne güzel işte eşin de başbaşa olun istiyormuş. Tabi bir süreden sonra sıkıyor o durum

iste bu seferde ailen huzur vermiyo.
haa tek yasarim kendime cocuguma bakarim olayi olursa baska.
ev tutup duzen kurmak lazim maddiyat lazim falan.
Çok doğru

Çok sıkmadan ikisi de güzel
Çocuk dan önce çok farklıydı ama şimdi daha farklı

Hangi erkek diyor onu merak ediyorum

Hayırlı olsun kuzum. Allah daha daha çoğunu versin

İyi geceler kızlar :)
Yatakta uzandım okudum yazdım. Bugün kardeşime gittik. Pide falan yedik. Sonra diğer kardeşle kızları alıp markete gittik. Çocuklar alınıyormuş ya markete artık. Yeni öğrendim. Tabi benim kız aylardır market görmedi. Sıradan saydı şunu istiyorum bunu istiyorum. Kucağıma aldım dokunmasın diye. Market arabasına binmek istedi
ben burada hiç para harcamadım. Harcatmadılar. Kardeşime çadır ve puzzle parasını verdim almadı. Bugün de bana atlet almış 2 tane. sağolsun. Terliklerim de geldi. Renkleri resimde göründüğünden daha güzel.keşke yeşi
neyse akşam çay falan derken kardeşmde kalacaktık vazgeçtik. Çünkü yarın sınavda görevliler eşi de kardeşim de.
Eve geldik kızı uyuttum. Eşimle konuştuk bayağı. Patronu maaşın 3/2 sini vereceğim demiş. Kısa çalışmaları bitti. Sabah 1 saat akşam 1 saat toplam 2 saat eksik çalışıyorlar bir de c tesi çalışmıyorlar. Eşim de bayağı tepkili konuşmuş. Maaşını tam vereceğini söylemiş nihayet. Temmuzda kredi var.
Salı gelin diyor bakalım. Şimdilik gidesim yok da ablam işe başlayacak.
Artık uyuyorummm dün geceden uykusuzum :)

Gunduz uyudu minnos.
Aksamda uyumus babasiyla salonda 2 ye kadar.
Bende 3 saat uyumusum valla agrilarim gecti uyuyunca. 2den beri ayaktayiz tabi.
eee bir bedeli olacağdı.
Daha uyumaz artık.
Oglum kucukken uyumamak ici anne cisim var anne su anne karnim ac bi suru bisi bulurdu kalkmak icin.
Tamam su getirim derdim mutfaga giderdim bi bakardim pesime gelmis mutfaga.
Yatmak olmasinda yeter ki.
Bu kizda yatar versiyonu
Benim bebeler uyku dusmani.
Oglum hala oglen uyanir aksam gec yatar.
Okul varken iyiydi zar zor da olsa mecbur yatiyordu.

Esim kiraz, domates almis. (ofisin oralara koyden geririp satiyolar) valla domateslerin bahce oldugu nasil belli mis gibi.
dondurma, kulah,chescake almis.
Siparis vermistim onu.
Cok fena ama canim surekli tatli istiyor
Yapmayada vaktim yok.
nutella vs aldirmiyorum yerim cunku.

Yine gun agaracak üzerime

Sabah kahvaltidan sonra kizi kalca usg goturcez 140tlcik mis.
Esime dedim cocuk hast. var yakinimizda randevu alim oraya
Ortalik vurusden kayniyo 2 defa git gel yapican bosver dedi.
Hic kiyamaz kizina.
Ordanda annemlere ugrasak diyorum 2 defa cik yapamam yarin cikamam ni daha kizla
Durmuyo orada da
Gittigimden bisi anlamiyorum.
Babalar gunu seysi ya hediyesini veririm oyle bir kahve icmelik.
Esimle bi konusimde.

Aiy eskiden oglum bebeykende surekli anneme giderdim k.v yuzunden bizle kaliyodu onu gormemek icin.
sabah giderdim aksam esim alirdi.
Ayy ama istemezdim aslinda sirf o kadin yuzunden.
Simdi hic anneme gidesim falan yok evde rahatim cok sukur.
nerdeyse 2 ay uzerine bi gecen hafta sonu ugradik o da 3-4 saatlik ama kiz durmadi gitmeseydim dedim keske.
Insanin evde huzuru olunca hic aramiyor

Günaydın
Bugün hava güzel gibi. 8 de uyandık. Eşime babalar günü hediyesi dagiden 3 lü gecelik takımı aldım.ihtiyacı olan birşey alayım dedim. O güne yetişmeyecek ama.
geçen telefonda diyor her babalar gününde biryerdesiniz ben de anneler gününde kızımı alıp giderim diyor
İlk babalar gününde annemdeydim. Geçen babalar gününde onun babasının yanındaydık. Bu yılda annemdeyim.
bugün kahvaltımızı bahçede yaptık kaç gündür soğuk oluyordu.
kızın peşinde koşmaktan bir hal oldum. Salıncağa biniyor. Sallaa sallaa tavukların peşinde sürekli. Ben de onun peşinde. Şimdi yeğenime bıraktım oturdum nihayet. Ne zaman rahata erişeceğim bilmiyırum. Peşinden koşmadan

Benimkide yetismicek ve sinir oldum.
Yani o gune ozeldi sonra bir anlami kalmiyo
Hayir yetistircez dediler kandirdilar
Ozaman yetistiremeyiz diyin yani sirf satmak icin.
bisi desen ee biz kargoya verdik kargonun sucu dicekler

ayy daha 3 gun once hast. arsdim cmrtesi dr. oglene kadar burda dediler gittik neymis yasak yuzunden 2 de gelcekmis onada ayri sinir oldum.
Geri geldik.
2 de gidicez donuste kizi anneme birakip taziyeye ugricaz cenaze evine
Teyzenin esine ve kizina bassagligi dileyelim.
Esim telf demis ama kizini gormek istiyorum.
Esimler bu konularda dusuncesiz ben gidelim diyorum yoksa hic.
Teyze hastaykende kac defa kocasini ara dedim.
Gecmis olsun de.
Neticede evine gittik oturduk yedik ictik.
Tanisiklik olmasa anlicam ararim ararim dedi aramadi.
Bas sagligi icinde ben durttum hep telf. no yok bende diyo oglunu aradim diyo.
Ee al telf no.
Dugun cenaze insan arar gozu insanin
Bunlar dinimizcede yapilmasi gerekenler
hasta ziyareti bile nasil sevap.
Bunlarin sulalesinde yok öyle bir dusunce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…