Benim oglandada olmuştu canim dalin kullanıyorum ilk te eltim ddi sonra banyodan yarim saat önce saf zeytinyağı sürdüm hafif hafif ovalayarak yikadim tarardim döküldüler ama benim olanda yaşındada vardı konakZabah zabah gozumu trendyolda actim.
Kizin konaklari gecmiyor artiyor.
mustela sampuan aldim almamistim okadar para baymicam diye ama denicez artik mecbıırr.
Bakalim azaltacak mi.
kart dun kesildi sabah ıslattim
Babasi hemen kizima feda olsun diyo
Kizi yikadik.
uyur piremses bende yemege girisirim.
SelamZabah zabah gozumu trendyolda actim.
mustela sampuan aldim almamistim okadar para baymicam diye ama denicez artik mecbıırr.
Bakalim azaltacak mi.
Kizi yikadik.
z.yagini duydum canin denemedim amaBenim oglandada olmuştu canim dalin kullanıyorum ilk te eltim ddi sonra banyodan yarim saat önce saf zeytinyağı sürdüm hafif hafif ovalayarak yikadim tarardim döküldüler ama benim olanda yaşındada vardı konak
Bunu hic duymamistim.Selam
ben kızımı ilk yıl sadece suyla yıkadım. Sabun mabun kullanmadık. Doktorum önermişti. Anne sütüm olsaydı hatda suya biraz dökcektim. Onuda doktorumuz önermişdi. İstersen dene. Özelikle anne sütünden faydalan bence.
Burda cogu kişi öyle yapıyor. İlk yıl sadece suyla yıkıyorlar, çoçuğun cildi için daha iyi. Anne sütü olanlarda, bebek küvetin içine suya biraz anne sütü koyup öyle yıkıyorlar. Cidden bunu yapanların bebeklerinde pek cilt sorunu olmuyor. Küçük yaralara filanda direk anne sütü sürüyorlar. Burda doktorların tavsiyese cogunlukla böyle.Bunu hic duymamistim.
Deniyim suya mi katicam?
Mustella nın konak şampuan ise işe yarar muhtemelen. Eğer normal şampuan ise arkadaşın dediği gibi yıkamadan yarım saat önce zeytinyağı yada bebek yağı ( bazı Dr lar zeytinyağı nı önermiyor) yağlayıp. Sonra tarayıp yıkamak iyi geliyor.z.yagini duydum canin denemedim ama
mustela aldii bakalim
suan dalin kullaniyorum
konak icin. yorumlari okudum baya 3.yikamada konak sorunumuz bitti falan yazmislar. kaşlarinda da olusmaya basladi.Mustella nın konak şampuan ise işe yarar muhtemelen. Eğer normal şampuan ise arkadaşın dediği gibi yıkamadan yarım saat önce zeytinyağı yada bebek yağı ( bazı Dr lar zeytinyağı nı önermiyor) yağlayıp. Sonra tarayıp yıkamak iyi geliyor.
Ben olsam ben de cagırmam daha da o geliniSelam kızlar
Bugün hava yine bozdu. Dün gece terasta oturup çay keyfisi yaptık.
sonra kardeşim dantel kasnak duvar süsü yapacaktı eski dantellerden bakacaktım ben. Annemle üst kattaki dolabı karıştırdık. Anammm neler neler çıktı. Eski elbiselerimiz takılarımız off off dedim tam antikacısın
Ablamla ben eski elbiselerimizden birkaçını geri aldık.. Getir birine ver de sonra gel geri al bayağı güldük. Şunu anladımki annem iyi depocuymuş. Bugün de kahvaltı yaptık. Sonra dere kenarına gittik oturduk iki çay içelim birleyler yiyelim diye. Yağmur fena bastırdı ama yine de güzeldi çınar ağaçlarının altında. Tabi yağmur çıldırınca kalktık. Buranın bu yeşilini seviyorum.
Dün bizim gelinin akrabaları vardı bugün onları gezmeye götürdü. Ya şunu anlamıyorum biz geliyoruz çaya kahveye bile çağırmıyor. Kendi akrabası olunca götürmedikleri yer kalmıyor. Sonra biz plan yapıp çağırmayınca suratından düşen binparça. İstanbula geldiler daha benim kız yeni gelmiş.Bebek arabamız yok. Gelin Dedi eminönüne gezmeye gidelim Eşim işten izin aldı. Pusette o trafikte Arabayı parkedecek yer bulamadık.Aksarayda park ettik tranvaya bindik gittik.gezdik gezdik. Akşam oldu. Benim kız bastı çığlığı. Tranvaya bindik tıklım tıklım. Oturacakyer yokki mama vereyim. Sonra Sağolsun biri yer verdi. Oturdum mama verdim sustu.
sonra bayramda geldik yine akrabası vardı. Gezmeye gittiler teklif etmediler gelin diye. Eşim de dedi birdaha gelselerde geldiler diye işten izin almam. Gezmeye de götürmem dedi. Bu defasına da görünce eşim haklıymış onu anladım.
Ben uni baby kullanıyorum canim ona başladıktan sonra bitti sukurz.yagini duydum canin denemedim ama
mustela aldii bakalim
suan dalin kullaniyorum
Konak tarağı iş görür aslındaZabah zabah gozumu trendyolda actim.
Bakalim azaltacak mi.
Kizi yikadik.
Benimkide diyo ne aldiniz babaya baba anneye ne almis oglum ddimİyi akşamlar hanımlar. Güzel birgün Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin tüm Babaların ve Baba gibi Babaların günleri kutlu olsun. Bu günde ben çok duygulanıyorum annemi de severim ama babamı bir başka severim. Bana 'Kızım' diye hitap ettiğinde o ses tonunda neler var, korkma, ben burdayım, yanındayım, ben nefes aldıgım sürece sana kimse zarar veremez der sanki. Allahım saglık sıhhat versin annelerimize ve babalarımıza ben hem anneme hem babama hediye almadım bu yıl onlara takım terlik, takım gömlek yada penye almak istiyorum. Eşimede almadım sadece kutladım çünkü oda bana aynısını yapmıştı. Paralar sende diyor ne istiyorsan al diyor. Paralar bende ama bütün ödemelere ben bakıyorum ondan bende gören de zimmetime geçirdim sanar. Kredi kartı var onunla al dedim ne alayım diyor. Allahım dedim alınacak o kadar çok şey varki birtanesini seçebilirsin dedim. Google amcaya yaz önüne seçenek sunuyor. Neyse diyorum internet emrimde canım birşey isterse alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?