Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben bu sene erken rezervasyonları takip edip gidecem kesinlikle fazla ödemem sezonda cok fazla oluyor.takip ettiklerinizi sizlerde paylaşın begendiğinz otelleri vs kızlar
Kesinlikle paylasalim
Biz secerken fena zorladik
Memnuniyet önemli
Animasyon falanda önemli benim icin

hayırlı olsun canım yazlığınız...
nerden aldınız ve arsa alıp siz mi yaptınız, yoksa hazır mı aldınız...
neden soruyorum, çünkü istanbul yakınlarından yazlık amaçlı bir arsa aldık biz de, ama karar veremiyorum... yani ev, prefabrik mi olsun, beton mu, tahta mı vs... :)

Karnabahar gecen bende aldim
Yarisini pisirdim yedim(benden baska seven yok)
Diger yarisinida ya salata yada firinda besamelli yapmak istiyorum.
Sebzenin herturlusunu ayila bayila yiyorum ben.

Ben marketden pahaliya aldim bu pazar pazardan alicam yine brokolide alirim.
Kendime özel yapar yerim sebze konusunda hic usenmem.

Bu sorulari bende soracaktim.
İsabet oldu. :)
Bende yazlik dusundugumden cevaplari alirsak super olacak

Pazarda 41 TL harcadım. Salatalık 3 TL İdi. O pahalı geldi bana. Diğerleri gayet uygundu.
Spora da girtim. Şimdi makineleri çalıştıracağım duş alacağım vs vs.
Ben büyük otelleri hiç ama hiç sevmiyorum. Oğlanın hatrına yılda 2 gece gidiyoruz ama ben sıkılıyorum. Benim tatil anlayışıma ters

ben de büyük otelleri sevmiyorum. bizim kaldığımız bir nehir kenarında bungalov idi. sessiz sakin, mis gibi hava. kafa dinlemek için gidiyoruz sonuçta. diğeri ise butik oteldi, denize sıfırdı nerdeyse.
bu arada. şu eng. home ve m.coco mallarının heepsi çin malı arkadaşlar. tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları hepsi zehir saçıyor. ondan o kadar ucuz almayın bence oralardan.

kalitesi ayrı bir konu tabi ama
ben şu instagramda falan gördüğüm pembe evlerden sonra
artık çiçekli pembe bir şey görmek istemiyorum
o derece bunaldım yani
halbuki ilk evlendiğim yıllarda pembe çiçekli berjerler istiyordum 10 yıl önce bulamadım, şimdi de tiksinme derecesinde oldum

ben daha sade şeyleri seviyorum, modası geçmiyor, herkesin evinde varmış gibi görünmüyor

canım cin malı nerede yokki
ayrıca sağlık için onu bunu düşünsek ooohooo ona varıncaya kadar neler var
sakıp sabancı en iyilerini kullandıda ne oldu ipeklerde kus tuylerindede yaradı en sağlıklısınıda yedi giydi ama ne oldu yine oldu yin.
ben bu seylere pek takılmıyorum english home ürünlerini seviyorm alıyorm.madam coco bazı seyleri geneli dandik ama

birde yazlık dediniz yazmadan geçemeyecegm ben köyde yazlar için güzel bir ev yaptırıp bag bahceyle ugrasmak istiyorum en büyük hayalim bu ben köy hayatını seviyorum yaa o soba atesinde ekmek pişirmek balkonda yemek yemek öfff öff bahceyle ugraşmak tam hayalimde olan seyler aksamları sepsezsiz uyu bol oksijen işte hayat bu

inşallah hayalin gerçek olur:) ben de köy hayatına bayılırım. bide tavukların olacak bide keçi. ayyyy:))

mrb kizlar

kek yaptim bir az once senelerdir ugrasip kaliptan cikaramadigim keki cok guzel cikardim Allah razi olsun sizlerden ya cok tsk ederum bi kismini buzluga koydum iki dilim yedim bi kismida esim icin duruyor
Afiyet olsun canım.

slm kızlar pazara gittim kendime bir tayt aldım bayağı kaliteli bişey 15 tl ona verdim, bir kaç çeşit peynir aldım 33 lira da ona verdim, yolda canım su böreği istedi tam bir pis boğazım oturdum bir porsiyon yedim çayla birlikte 10 lirada öyle gitti. eve döndüm çay yapıp ayaklarımı uzatacağım.

Merhaba kızlar.
Bugün evde olmamın tadını cikariyorum. Sabah oglanlari okula gönderir göndermez tekrar yattım iki saat kadar uyumuşum. Sonra da kalkıp evimi supurdum duzenledim çamaşır yıkayıp astım. Bulaşık makinesi çalıştırdım. Öğlen oglanlar geldi beraberce yemeğimizi yedik. Şimdi beyefendiler kahve istiyor kahve keyfi yapacağız. Ardından da bir kek cirpar çay demlerim. Oh misss. Hava da bir soğuk ki. Bugün resmen kış geldi. Evde evlatlarimla olup keyif yapmak gibisi yok. Akşama da düğüne gideceğim. Benden böyle. Keyifli bir gün dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…