Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kızım 3 yaşında. Ayda bir cumartesi günü metroya binip, kitapçıya gidiyoruz. O ayki kitabını seçiyor ve yine dolaşarak eve dönüyoruz.
Yine başka bir cumartesi için çocuk tiyatrosuna bilet alıyorum, beraber seyredip geliyoruz. Sinemaya gidiyoruz. Uçak müzesi, MTA müzesi gibi ilgisini çekebilecek müzelere götürüyorum. Pazar günleri hava nasıl olursa olsun ormana götürüyorum. Yürüyoruz, taş, yaprak topluyoruz, ördekleri besliyoruz. Sadece orman kısmı parasız tabi bunların içinde.

Ağvadaki mekanın adını paylaşır mısınız?

merhaba arkadaşlar
her zaman yazamasam da okuyorum her akşam sizleri
bende bu gün bayağı masraf yaptım
35 tl pazara verdim
20 tl balık
63+28 market
2 ekmek
ayrıca eşim ne yaptı bilmiyorum henüz

bütün hafta bir şey almadık ama bu gün acısını çıkardık

yarında bayram daha sonrada
öğrencilerimle yemeğe gideceğiz , ayrıca yatılı misafirlerim var
yarında para gider bayağı

canım benim yataş gayet menunum
bekarken üzra bir yerde bir kaç yıl kalacağım diye ucuz bir şey almıştım inan her sabah belim ağrıyarak kalkardım
evlenince dedim iyi bir şey alalım yataş viskon dediklerindendi galiba 10 yılda garantisi var ama bel fıtığı için uygun mu bilmem

Bugun oğlumun okulundan 12.sınıf öğrencisi bir çocuk vefat etmiş. Okul ve öğrenciler üzüntüye bogulmus. Kaderin garip bir cilvesi girmeyi hedeflediği üniversitenin (Ege Tıp) hastanesinde vefat etmiş çocuk. Rabbim hiçbir ana babaya böyle bir acı yasatmasin. Düğüne gittim ama orada da hep onlara üzüldüm...Evlat can...evlat her şey...

allah ailesine sabır versin..

Teşekkrüler darısı isteyen herkesin başına olsun
Sizin de arsanız hayırlı olsun , ağva şile taraflarından mı aldınız ?
Asıl hedefim arsa alıp ağaç/kütük ev yaptırmak , bahçesini çocuğuma göre dizayn etmek olsa da ona ulaşmam uzun yıllar alır gibi ..
Prefabriği hiç sevmiyorum , betonu da yazlığa yakıştırmıyorum , gerekirse küçük olsun ama ağaç olsun mantığındayım ..

1+1 küçücük bir ev aldım , istanbula ve denize yakın bir yerden .. Haftasonları gidip yüzebilmek için ..

Gönül isterdi ki 180 derece deniz manzaralı yan daireyi alayım , ama o benimkinin iki katından fazlaydı , krediyle faizle olacaksa hiç olmasın mantığındayım , borcu da hiç sevmem ama annemden borç aldım mecburen .. Yoksa alamazdım kendim de oğlum da yüzmeyi çok seviyoruz .. İnşaAllah bu yaz doya doya yüzeriz

Son düzenleme:

Madame coco nun bir çok ürünün üretim yeri türkiye ..
English home unki de öyle
Üretim yerlerine bakıp öyle alıyorum ..

Tereyağla yapınca da 125 gr mı yoksa daha az mı koymak lazım ?
Bazı tarifler tereyağını kaldıramıyor aynı ölçüde koyunca yağı çok geliyor , bazılarınaysa cuk oturuyor ..

Pişiyi elde yuvarlak şekil yaparız

Küçük baklava şeklinde kesip yaptığımıza " peyikli" deriz .. Ay canım ne çekti

Tereyağla yapınca da 125 gr mı yoksa daha az mı koymak lazım ?
Bazı tarifler tereyağını kaldıramıyor aynı ölçüde koyunca yağı çok geliyor , bazılarınaysa cuk oturuyor ..
Ben margarinle yapiyorum ve yarim pkt koyuyorum

Pişiyi elde yuvarlak şekil yaparız

Küçük baklava şeklinde kesip yaptığımıza " peyikli" deriz .. Ay canım ne çekti
Bu tarif mayali degil
O sebepden elle sekil veilmiyo kesip kizartilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…