Küçük Düşün Büyük Olsun!

Babam keser diye düsünüyorz
Hic görmedik kesmemezlik yaptıgını.
Ay onasıl kafa anlamadık bizde.
Biz yemiyorz koyun dedi ya
Kardesim anne yat sen kafa gitmis senin diyo

unumu eledim eledigimi astim hesabi bizim anner

Günaydınlarr
Topiği de aglama duvarına cevirdim bu hafta.
Hakkınızı helal edin kızlar
kvdem gelince normale döneriz neyseki
Bunu söyleyeceğim aklıma gelmzdi ama,kvdem bakınca daha rahatım.
Laf sokmuyo en azından.
Bana gelirse hijyen acısından da icim dha rahat olur.
Aksm icin yesil mercimek yaptım.
Su söyledim 13 tl verdim.
Ayın 1i gelse de önümüzü görsek.
Haziran birikimi onca hediye,market vs icinde bile 1,5 gr oldu sükür.
Temmuz da gramla baslıcam.
Akik+2 dogumgunu hediyesi var önümde.
Koci ve kardesimin.
Kociye pasta +parfüm düsünüyorm
Asıl büyük kalem kardesim.
Bendensana diye bi sayfa var igda.
Hediye kutuları var ortalama 200 tl.
Onlardan mı yollasam diyorm.
Dün kendine pijama takım almıs sortlu,abla sana da aldım dedi.
Kızım dedim alma ne gerek var.
Giyeriz bir örnek diyo.
Nerdee giyceksek bir örnek:)
Saolsn.

Bir kucak operasyonu sonrasi sallama operasyonuna basladim.
makarna aticam ocaga makarna salatasi da yapim gençlere (+55)
Gelin gorumce fena iyi anlasirlar bizimkiler.
Ben kardesime diil gelinime geliyorum der hep Allah icin.
Annemle iksi kol kola girer pazar carsi gezerler.
1 hafta 10gun gelir kalir sık sık.

Gencleri agirlim bugun
Kankistolar

banyoyu sildim lavabo ovdum.
toz aldim
y.odasini topladim.
Mutfagi temizledim.
Bulasik mak. bosalcak sadece.

Ayy heves etmis kız Allah razi olsun.

Ben de yine anama kiyamiyorum
Annem rahatsizdi bu hafta ozel hast. var burda hemen orayi aradim dr. varmi diye annemi yolladim tee burdan oturdugum yerden.
Gelip isini yapim dedim.
Ama bebeye bakmasi lazimdi bakacak pozisyonda degil yatiyordu yani hani kucak isteyemeyn bebe olsa gidip isini yapcaktim.
Ben kiyamiyorum hic ama onu cagirsam bisi icin aksam 4 de geliyo 5de gidiyo.
Ee hic gelme daha iyi diyosun.

Ayy yine olsa yine kosarim su bebeyle.
yaparim isinide.
Ne bilim ya fazla vicdanli merhametli oluncada insan yipraniyo sanki

Bilmiyorum gozuyle beni yiyo esimdeykende
pusetden besikden goz hapsindeyim al beni diye
Bak sen prensese bide teyzem yarim kundak yapıyordu elleriyle kendini uyandırmasın diye canim 1 haftalık tı oglum ben yapmamıstim bilmiyordum öyle rahat uyurdu bide eşimin akrabasının eşi söylemişti duştan sonra 3 4 saat üzerinde kalan atleti yattığı yastığa köy diye anne kokusu olunca rahat uyur diye onu yapmıştım benim oğlan mama yiyordu ilk 20 gün fln kalkardi gece yer gazını çıkarıp uyuturdum pek aglamazdi

Bana gelirken virüsleri atar kaynanam sokaklarda deseydin kiz anam üzerinede alınmıyor annen ya benmi baksam diye topu çevirmiş direk

Ne güzel düşünceli kardeşin kuzum Allah ayırmasın maşallah 200 'luk hediye nasıl bise canim ona iyi düşünülmüş bir hediye iyi olur bizim kocalara ver parfümü sıksın ver tshirt giysin napalim onlar ne alıyor bize

Geçmiş olsun canim sen şevkatlisin kalbinin ekmeğini yiyorsun rabbim kolaylık veriyor islerine kızlar öyle oluyor galiba ama bazı örnekler grdum bir akrabam kendini parçalıyor kadin kızı var ayrıldı eşinden onun çocuğa bakıyor 8 yaşında fln h sonu kendi evine gidiyor rahat dogdugundan beri çocuğu hep eki üzerinde kızı çalışıp bıraktı işi ama bisey olsun hemen cephe alıyorlar kadına ne yaptinki bana diyormuş o kızı daha napsin k adin tansiyon şeker hastası bu ayrılma olayları sancılı oldu hep onlara üzüldü kadın hastaneye yatti

söyle bisy mesela cnm.

Eklentiler

• dream-big-dogum-gunu-hediye-kutusu-11860.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 103
Günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dualarimiz kabul etsin insallah kardeşimin evi temizledik dun simdi eşyası taşınıyor buraya gelecek arabaları yok eşim gitti onlar i alçak yarim saate gelirler tuttukları eve dun yoruldum burda sevdiğimiz bir börekci var oraya gidelim ddi eşim gelirken bizi alacaklar oğlanlar kardesimlmde yapmamıştır kahvalti beraber gideriz sonra bizi birakca k eşim eve biz evi yerlestiririz kardeşimler eşiyle oğlum babasıyla durcak bi abisine uğrayacaktı bugun takılsınlarbabasıyla kollarım ayrılmış cam çoktu sildim kapı sildim sabah ta 8 yoktu uyandım eşimle kahve içtik o gitti ortalik topladim bulasik topladim makine boşaltıp doldurdum camasir kurumuştu topladim sehriye çorbası yaptim kuzuma seviyo babası yedidir yatak topladim lavabo yikadim temiz kalsın ev yorgun olurum tesbihim var çekip hazirlancam

Benimki de kardesimin oğlan dogdugunda stres yapmıs.
20 gün kaldı kardesimde.
E tabi yorulmustuır da,2 cocuk tansiyonu cıkmıs 18 e.
Hemen acile götürmsler dr bi tansiyon hapı vermis.
2 senedir iciyo o hapı.,
Anne diyorz acil drunun verdiği ilac.
Git bi dra iiyice muayene ol.
Azcık basu agrısa tansiyonum cıktı diyo.
Belki kullanmana gerek yok ilacı artk diyorz
Takıntı yaptı kendi kendie tedavi uyguluyor.
Eczanelerin vermemesi lazım aslında 2 sene bi ilacı.Rapor yok bisey yok gidip alıp alıp iciyoır
Yazık günah böbreklerine diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…