Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş ola canin korkusu yetiyor böyle seylerin

Alemsin Kuzu şimdiki çocuklar fena valla bizim evde öyle topla topla oynamıyor yine dağıtıyor bi yerde balon top bisiklet koca akülü araba
Gözümin önünde kackere sepeti ters cevirip arkasını dönüp gidiyor
Bana inat yapıyor ya emininm

İyiaksamlarr
Eve havuz almıstık hatırlarsınjz kısın
Kendisi olimpik havuz gibi oldugundan cocuugu bugun yenidogan küvetinde serinlettim
Zaten su sevmiyor
Basta agladı falan
Yeminler ettim evladım yıkamıcam ,pony yıkancak Alya yıkanmıcak dedim 150 kere belki.
İkna oldu sonunda
Bu sefrr de cıktık diye agladı
Yarım saat kadr uyudu 16.00 de kalktı
Emziğimiz kayıp kesin koltuk tepelerinden kaloriferin icine attı bulamıyorz
Gecede yalnzım yandık bu gece
Soka gittim yasak bitince 50 tl;bez,ıslak mendil,ekmek,irmik,makarna aldım
Aksm tavuk sote yapcam.
Az da makrna haslarım kociye ywter
Ben salata tavuk yerim.
Anjelika erikler vardı dolapta onları erik suyu yaptım.
Dolapta ayakkabı sattım kızın 80 tl yarın kargolucm
Aynısından bitane daha oldugu icin ucuza koydm galiba ya sabah koydm öglen satıldı.
Adidas ama onlarca adidas var kardesimden evde.
Yer acılsın diye verdim

Ben de 1 yaşına kadar tuzsuz yedirdim. Sonra arkadaş dedi koy gitsin yemek yemiyordu belki yer dedi. Yer diyw koydum az da olsa. Ekmek de yedirmiyordum. Hala da kısıtlı yediriyorum. Ekmeğe deli oluyor. Kuru ekmek yer. Annem de çocuktan ekmeği kıstın ilerde ekmek obezi olacak dedi

Sarımsak şifadır dediklerindendir masum görünmesi.
Benim kız cacık bir yana sarımsaklı yoğurdu ağzına sürmüyor. Bazen sarımsağı alıyor diş diş ayırıyor soymaya çalışıyor. Ağzına sokuyor belli ağzı sarımsak kokuyor
Soğan sarımsak soyma hastası da soyup bak soydum bak bak soydum diyor.

Ay bizimki de ekmek delisi
Ramazanda pide verdiler eline ,ekmek görünce ıııııııhhhh yapıyor
Ben de Allah affetsin hic sevmem ekmek,babası pilavla ekmek yer
Babaya cekmis cocuk
Vermiyorm ben ekmeksiz ilerliyorz suara

Ne güzel yardım ediyor annesine

Doğal antibiyotik muhabbeti baya yer etmiş içimde demekki
Bi de soğan sarımsak diğer bazı sebzelere göre erken veriliyor diye mi yoksa çok sevip mahrum kalmak istemediğimden mi bilmiyorum

Alemsin Kuzu şimdiki çocuklar fena valla bizim evde öyle topla topla oynamıyor yine dağıtıyor bi yerde balon top bisiklet koca akülü araba
Gidişat hepsinde aynı demekki. Önce koltuğa tutunup ayağa kalkmalar. Aman düşecek korkumuz. Yürüyünce de bolca evi dağıtmalar. Bisiklete kadar evde

Ay bizimki de ekmek delisi
Ramazanda pide verdiler eline ,ekmek görünce ıııııııhhhh yapıyor
Ben de Allah affetsin hic sevmem ekmek,babası pilavla ekmek yer
Babaya cekmis cocuk
Vermiyorm ben ekmeksiz ilerliyorz suara
Pilavla ekmek hayatta yiyemem hatta ekmeği sadece kahvaltıda yerim o da kızartarak severim. Melemen olursa kızartmadan yerim.
benim eşimin teyzesi de mantının yanında ekmek istemişti. Ama dal gibi de zayıf. Biz yemiyoruz şişiyoruz.

Görmüştüm pek te hamarat kızımız ben sende gördüm hadi oğlum ksoyalım ddim bi sogan top yaptı bi soydu yerlere attı kalsın oğlum biz bezelye ayklamaya devam ddim

İyi akşamlar kızlar,
Kız uyanınca yine süt diye mızurdanıyordu. Yemek yemezmiş havuz açılmıştı saat 18:30 da eşim kızı aldı havuza gitti. Bir gündür havuza girilmediği için biraz daha iyi olur diye düşündük. Gölge olmuştu. Ama sevinçle gitti. Girince üşür ağlar dedik ama banamısın demedi. Gittim üşümüş çıkarttık. Titreye titreye konuşuyor. Anlatıyor yüzdüm diyeHala da havuzdan vazgeçemiyor. Çok az durdular zaten 3-5 kişi vardı. Giyindirdim çıktık yukarı. Sıcacık suyla banyo yaptırdı babası.sonra da yemek yedik. Ardından karpuz biraz zaman geçti uyudu. O kadarcık zamanda bile havuz yordu uykusu geldi. Ben de uyuya kalmışım :)

Görmüştüm pek te hamarat kızımız ben sende gördüm hadi oğlum ksoyalım ddim bi sogan top yaptı bi soydu yerlere attı kalsın oğlum biz bezelye ayklamaya devam ddim
Aaa değilmi paylaşmıştım ahahaaa iyiymiş kız. Hayal dünyası işte. Hakkını yeme şimdi bezelye ayıklıyor

Gidişat hepsinde aynı demekki. Önce koltuğa tutunup ayağa kalkmalar. Aman düşecek korkumuz. Yürüyünce de bolca evi dağıtmalar. Bisiklete kadar evde
Valla ev tipi 3 tekerlekli var canim eltim vermişti yeğeninin 2 taneler biri eskiydi biraz ve küçük demir yeri çıktı bi kaç bise var hurdaci goriyim vercem hemen oynamıyor artık bide bugün kuvete koyduk ev sicak serinlesin diye artık boy uzamış olmuyo havuz bakıyor babas i 2 metre boy bise yahu biz villada bahceli evdeyiz haberimmi yok ddim küçük bak ddim ölçtük hatta ondan alcam ogluş seviyo suda oynamayı balkon sıcak 1 saat en çok durdu

Günaydınnlarr
İyi haftalar olsunnn
Kzı yolladım babanneye
Evi toplayıp cıktım
15 tl Bismillah markette bıraktım sabah sabah
Kücük süt,simit,2 tane ponponlu toka(kız anasıyım süslemiyimm mii)
Aksma bamya yaparm
Dün gece koci ise gitmedi 4-12 mis mesai
Buhafta sınırsızz sebze yapabilcemm

Ay kocinin tarafta oyle kvdem harix
O zaten yemek yemiyo genel olarak
Jet sosyete de vardı ya avuc ici kadr yogyrt yedim doydum sengül
Heh kvdem o benim
Kazanla yogurt yiyo sadece
Ama koci fena salatanın sonuyla yarım ekmek gömüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…