Geçmiş ola canin korkusu yetiyor böyle seylerinSelam kızlarr
Bugün Sitenin dışında markete gittim. Cüzdanı düşürdüm Allahım arıyorum arıyorum bulamıyorum. Cüzdanımda kızın kimliği var. Mahkememiz yaklaştı. Ne yapacağımı bilemedim. Ağlayacaktım nerdeyse. Görevliler geldi kamera kaydına bakalım dedi. Ben o arada geri döndüm siteye doğru yollara baktım. Eşimi aradım. Terler döküldü.
sonra geri gittim kamera kaydında yok dediler. Bir baktık manav tezgahının altında. Bol dua etmiştim çok şükür buldum. Ama ne yaparım kimliği kaybolursa dedim. Canıma okurlardı heraldesonra eşim aradı paldır küldür kızı alıp çıkmış benim yanıma gelmeye.
Neyseki girdik alışverişimizi yaptık.
sonra eve geldik. Bir de sabah küçük hanım evde çıplak gezeceğim diye tutturduöyle yattı üzerine pike örttüm. Uyuyunca Giydireyim dedim uyandı ağladı tekrar uyumadı. Marketten gelince yattı. Yatağına Güneş geliyor diye perdeyi kapattım yırttı ortalığı güneşi istiyorum diye diye salya sümük ağladı perdeyi açtım uyudu tabi gündüz uyuyamadı ondandı sanırım. Valla bir an ergen halini düşündüm
Gözümin önünde kackere sepeti ters cevirip arkasını dönüp gidiyorAlemsin Kuzu şimdiki çocuklar fena valla bizim evde öyle topla topla oynamıyor yine dağıtıyor bi yerde balon top bisiklet koca akülü araba
Ben de 1 yaşına kadar tuzsuz yedirdim. Sonra arkadaş dedi koy gitsin yemek yemiyordu belki yer dedi. Yer diyw koydum az da olsa. Ekmek de yedirmiyordum. Hala da kısıtlı yediriyorum. Ekmeğe deli oluyor. Kuru ekmek yer. Annem de çocuktan ekmeği kıstın ilerde ekmek obezi olacak dediGünaydınlarrr
İyi pazarlar
Bize tünaydın oldu tabi 6 da uyandı bebem
Alyanın makarnaları bitmis
Bu sefer sadece ona yedircem kendim yemicem
2 liralik filiz makarna neyimize yetmiyor da 60 teleelik makarna yiyorz dedim
Badem unu alıstırma bardagı derken suan sepette 185 tl bekliyor
Kahvaltıya mantarlı soganlı omlet yapcm
2 tane kusbasılı cantık buldum difrizde gecen hafta atmıstım onu ısıtcam
Difrizz tam bir kara delik
Annem evde eline geceni getiriyor karıstı iyice toplamam lazım bugun.
Marketten bez ve ıslak mendil almam lazım
Tam bugday unu bulamıyrom ya
Var da asırı pahalıydı 6 tlye alıyordm sok dan.
Kıza pankek falan yaparken lazım oluor.
Ay ben bu cocuga tuza flan gecemicem
Resmn fobim oldu.
Dr siz ne yiyosanuz verin dedi 9.ayda ben hala gecemedim
Annem alısmıcak sonra ugrascan tuzsuz salcasız diyo
1 yasa kadr böyle gitsin de sonra artık verin az az siz dicem
Dün külah vermisler eline bi ara
İcimden böyle bisey aktı
Cok abartıyorm farkındayım ama bi tur atıp aldm elinden
Sarımsak şifadır dediklerindendir masum görünmesi.Slmlar muhabbetin ortasından dalıyorum ama sarımsak da yapıyor muymuş ya? Benim oğlanda da döküntü oluştu yeni sarımsak vermiştim konduramadım nedense. Yine de kestim. Aylar sonra yine başladı, süt ürünleri diye düşündüm ama yine sarımsak olabilir sebep. Cacığa falan koymuştum. Neden sarımsağı bu kadar masum gördüm bilmiyorum. Döküntüler nerde oluştu ? Bi de egzamaya Mı benziyor ?
Ay bizimki de ekmek delisiBen de 1 yaşına kadar tuzsuz yedirdim. Sonra arkadaş dedi koy gitsin yemek yemiyordu belki yer dedi. Yer diyw koydum az da olsa. Ekmek de yedirmiyordum. Hala da kısıtlı yediriyorum. Ekmeğe deli oluyor. Kuru ekmek yer. Annem de çocuktan ekmeği kıstın ilerde ekmek obezi olacak dedi
Ne güzel yardım ediyor annesineSarımsak şifadır dediklerindendir masum görünmesi.
Benim kız cacık bir yana sarımsaklı yoğurdu ağzına sürmüyor. Bazen sarımsağı alıyor diş diş ayırıyor soymaya çalışıyor. Ağzına sokuyor belli ağzı sarımsak kokuyor
Soğan sarımsak soyma hastası da soyup bak soydum bak bak soydum diyor.
Renk değişimi ayarlarla alakalı ben assos mavisi yapmıştım.Benim ekran kızarmış, sizin renginiz nasıl
Gidişat hepsinde aynı demekki. Önce koltuğa tutunup ayağa kalkmalar. Aman düşecek korkumuz. Yürüyünce de bolca evi dağıtmalar. Bisiklete kadar evdeAlemsin Kuzu şimdiki çocuklar fena valla bizim evde öyle topla topla oynamıyor yine dağıtıyor bi yerde balon top bisiklet koca akülü araba
Nasıl yaniiiii ben niye kızarmadımivet kizarmisiz yenilenme mi var aceps.
Gözünün içine baka baka yapıp gülüp kaçmasına da az kaldı bir yürüsünGözümin önünde kackere sepeti ters cevirip arkasını dönüp gidiyor
Bana inat yapıyor ya emininm
Pilavla ekmek hayatta yiyemem hatta ekmeği sadece kahvaltıda yerim o da kızartarak severim. Melemen olursa kızartmadan yerim.Ay bizimki de ekmek delisi
Ramazanda pide verdiler eline ,ekmek görünce ıııııııhhhh yapıyor
Ben de Allah affetsin hic sevmem ekmek,babası pilavla ekmek yer
Babaya cekmis cocuk
Vermiyorm ben ekmeksiz ilerliyorz suara
Görmüştüm pek te hamarat kızımız ben sende gördüm hadi oğlum ksoyalım ddim bi sogan top yaptı bi soydu yerlere attı kalsın oğlum biz bezelye ayklamaya devam ddimSarımsak şifadır dediklerindendir masum görünmesi.
Benim kız cacık bir yana sarımsaklı yoğurdu ağzına sürmüyor. Bazen sarımsağı alıyor diş diş ayırıyor soymaya çalışıyor. Ağzına sokuyor belli ağzı sarımsak kokuyor
Soğan sarımsak soyma hastası da soyup bak soydum bak bak soydum diyor.
Aaa değilmi paylaşmıştımGörmüştüm pek te hamarat kızımız ben sende gördüm hadi oğlum ksoyalım ddim bi sogan top yaptı bi soydu yerlere attı kalsın oğlum biz bezelye ayklamaya devam ddim
Valla ev tipi 3 tekerlekli var canim eltim vermişti yeğeninin 2 taneler biri eskiydi biraz ve küçük demir yeri çıktı bi kaç bise var hurdaci goriyim vercem hemen oynamıyor artık bide bugün kuvete koyduk ev sicak serinlesin diye artık boy uzamış olmuyo havuz bakıyor babas i 2 metre boy bise yahu biz villada bahceli evdeyiz haberimmi yok ddimGidişat hepsinde aynı demekki. Önce koltuğa tutunup ayağa kalkmalar. Aman düşecek korkumuz. Yürüyünce de bolca evi dağıtmalar. Bisiklete kadar evde
Sorma dun az almistim biraz ayiklamis bu kadar yeter sende yap diyoAaa değilmi paylaşmıştımahahaaa iyiymiş kız. Hayal dünyası işte. Hakkını yeme şimdi bezelye ayıklıyor
Ay kocinin tarafta oyle kvdem harixPilavla ekmek hayatta yiyemem hatta ekmeği sadece kahvaltıda yerim o da kızartarak severim. Melemen olursa kızartmadan yerim.
benim eşimin teyzesi de mantının yanında ekmek istemişti. Ama dal gibi de zayıf. Biz yemiyoruz şişiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?