- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
MerhabaGünaydınlarrr
İyi pazarlar
Bize tünaydın oldu tabi 6 da uyandı bebem
Alyanın makarnaları bitmis
Bu sefer sadece ona yedircem kendim yemicem
2 liralik filiz makarna neyimize yetmiyor da 60 teleelik makarna yiyorz dedim
Badem unu alıstırma bardagı derken suan sepette 185 tl bekliyor
Kahvaltıya mantarlı soganlı omlet yapcm
2 tane kusbasılı cantık buldum difrizde gecen hafta atmıstım onu ısıtcam
Difrizz tam bir kara delik
Annem evde eline geceni getiriyor karıstı iyice toplamam lazım bugun.
Marketten bez ve ıslak mendil almam lazım
Tam bugday unu bulamıyrom ya
Var da asırı pahalıydı 6 tlye alıyordm sok dan.
Kıza pankek falan yaparken lazım oluor.
Ay ben bu cocuga tuza flan gecemicem
Resmn fobim oldu.
Dr siz ne yiyosanuz verin dedi 9.ayda ben hala gecemedim
Annem alısmıcak sonra ugrascan tuzsuz salcasız diyo
1 yasa kadr böyle gitsin de sonra artık verin az az siz dicem
Dün külah vermisler eline bi ara
İcimden böyle bisey aktı
Cok abartıyorm farkındayım ama bi tur atıp aldm elinden
Kokuyla alakalı değil canim benimki ama senin yaşlarındayken başladı ellerimde bulaşık suyu fln degerse koluma oralarda kızarıyor kaşiniyor hep eldivenle iş yapıyorum ben iki senedir bu evde ensemde bacaklarimda diz kapaklarında olmaya başladı çimen alerjisi çıktı test yaptırdım daha yok bu sene dışarıda çok çıkamıyoruz parktaki otlarmı neden oluyo bilmiyorumSenin de çok alerjik bünyen varmış. Egzama ilk ellerimde başladı. 14 yaşındaydım. Şimdi de vücutumun bazı yerlerinde oluyor geçiyor. Bacağımın içkısmında kızarıklık hep var. Çok kaşıntı olursa ilaç sürüyorum. Koltuk aldı için rolon sürüyorum kolumda kızarıklık olıyor ama ne yapayım hiç mi sürmeyeceğim. Diğer alerjimde gıcık öksürük. Sürekli genzimde ya da boğazımda tıkanma. Alerjik astım demişti doktor. Bahar havasında coşıyor. İstanbulun nemi coşturuyor. Koku toz yediğim bazı şeyler yapıyot. Parfüm çok kullanamıyorum. Kullananlara özeniyorum.
Sarımsak ben de attım bikac kez soganda sıkıntı olmadı ama sarımsak döküntü yaptıMerhaba
benim doktorumda bir yasindan sonra siz ne yiyorsaniz ondan ver demisti. Bende öyle yaptim. Salcayada, baharata, sarmisaga hatta aci ya bile alisti
Slmlar muhabbetin ortasından dalıyorum ama sarımsak da yapıyor muymuş ya? Benim oğlanda da döküntü oluştu yeni sarımsak vermiştim konduramadım nedense. Yine de kestim. Aylar sonra yine başladı, süt ürünleri diye düşündüm ama yine sarımsak olabilir sebep. Cacığa falan koymuştum. Neden sarımsağı bu kadar masum gördüm bilmiyorum. Döküntüler nerde oluştu ? Bi de egzamaya Mı benziyor ?Sarımsak ben de attım bikac kez soganda sıkıntı olmadı ama sarımsak döküntü yaptı
Simdilik vazgectik ondan
Bizim dr sarımsak koydım diyince koymayin bi süre dediSlmlar muhabbetin ortasından dalıyorum ama sarımsak da yapıyor muymuş ya? Benim oğlanda da döküntü oluştu yeni sarımsak vermiştim konduramadım nedense. Yine de kestim. Aylar sonra yine başladı, süt ürünleri diye düşündüm ama yine sarımsak olabilir sebep. Cacığa falan koymuştum. Neden sarımsağı bu kadar masum gördüm bilmiyorum. Döküntüler nerde oluştu ? Bi de egzamaya Mı benziyor ?
BEnim normalBenim ekran kızarmış, sizin renginiz nasıl
Geçmiş olsunBizim dr sarımsak koydım diyince koymayin bi süre dedi
Ensede oldu pul pul böyle bacaklarında bide bikac günde söndü
Krem vs vermedi sampuansız sabunsuz yıkayın dedi öyle yaptık.
Sarımsak aslında agır aromatik bisey ben tahmin ettim alerji yapacagını.
Alya bana benziyor cilek de alerji yaptı hemen.
Onu da kestik
ayni benimBenim ekran kızarmış, sizin renginiz nasıl
Ahh kıyamamm kuzuyaGeçmiş olsunevet bizim de ense göğüs omuz da var. Biz de çilek ve domates yemiyoruz ben de yemiyorum mecbur. Yumurta ve süt ürünü de vermedim döküntüler çıkınca. Şimdi sadece sarımsağı kesip deniyim bakalım ne olacak
Alemsin Kuzu şimdiki çocuklar fena valla bizim evde öyle topla topla oynamıyor yine dağıtıyor bi yerde balon top bisiklet koca akülü arabaArkadas linc yemiceksem,hemen sabah olsn ise gideyim
Bu ne ya tam gün cocuk mu bakılırmıs(9ay bakmadı cünkü )
Aa valla annaaaaag annaaag yedi beni dünden beri.
Ev yangın yeri hala koltık tepelerine cıkma derdinde
Bide cakal canı isteyince emekleyip koltuga gelip ayaga kalkıyır,canı istmesin ters dönünce basıyor cıglıg
Benimde değişmişBenim ekranında kırmızı olmus
ben bir yasindan sonra vermehe basladim canim. Az az katarak alistir. Seninki daha kücük zamani var annesi, büyüklere bakarsan 6 aylikken zaten herseyi tatsin diyorlarSarımsak ben de attım bikac kez soganda sıkıntı olmadı ama sarımsak döküntü yaptı
Simdilik vazgectik ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?