Anamm kız babası birakamazda bi yerde eltimin kızı 11 oldu babas i vermem kızımı kimseye benle yaşar diyorEsim cikti 7 gibi gelir hazirlanim de beklim o gelince ben cikarim devir teslim.
ordan anneme inerim hediyeyi halam birakir 1 de kahve icerim bebesiz☺
Sicak kahve ama anne kahvesi diil
Esim baksin az 9 gibi gelirim eve.
Gecen hafta biz tam kalkarken annem dediki tamam hadi gidin dedi kizin oldugu odanin kapisinida cekti.
Bende esime kiz bu aksam bursda kalsinda yarin ben gelirim sabah dedim.
Adamin gozleri belerdi.
Nasil yani kizi burdami birakcaz sacmalama ben kizimi birakmam dedi odaya gitti koptuk
Annen dun anlatiyodu halama
Çok güzel duruyorrMarketten bütün tavuk aldım patates havuç biber fırında yapacağın :) donates salatalık aldım bir de ace tea.
resim gönderecektim unutmuşumEki Görüntüle 2655202
AY igda bi kadını takip ediyorm mihrimah diye cok güzel evi var.Çok güldüm bacım. Ben daha sehpalarımı Yeni çıkardım. Hala evin eski düzeni yok. Mutfak dolap kulpları sarılı hala. Odada ki aksesuarlar yok. Mutfaktakilrr de öyle. Tv ünitesinin kulplar da sarılı hala.
EVEt birZ tuzlu.Güzel ama 200 tl çok değilmi bu kutudakiler için?
Marketten bütün tavuk aldım patates havuç biber fırında yapacağın :) donates salatalık aldım bir de ace tea.
resim gönderecektim unutmuşumEki Görüntüle 2655202
İSte bi heves aldık geziyo ordan orayababyloading87 kız beni ginayan benim gönlegini giysin de bacim
Ben orta sehpa bi sevemedim ya.
Hele cocuklu evde ortada kazulet gibi.
Esim seviyor ben aldirtmiyorum.
simdi olsaydi kenara itecektik
Evde araba suruyoruz malum
BursaCanım sen hangi ildeydin?
Hadi gözün aydın dinlen birazSelam kızlar
İki haftalık çalışma süremi tamamladım ve iki hafta evdeyim
Eşim yardım etti evde yapılacak işler de bitti
Dedim eksik olma aşkitom
Birlikte giriştik her yer mis gibi oldu
Yarın ütü var sadece
Ama ütü olmuş dağ kadar 🏔
Pazartesi de saçımı boyatırsam değmen keyfime
Yemek işinide hemen makarna içli köfte cacık salata kavun ile kapattık
Akşam dondurmaiçin çıkar yürüş yaparız durumlar böyle
Maşallah kızına canım benim eltimin kiźi 4 5 yaşındaydı sogan pastırma fln yerdiİyigecelerr
Köye gittik geldik
Kardesimler de ordaydı
Yemege gelmeyiz dedik masus gec yakmıslar mangalı tam üstüne gittik.
Kızı biz nazarlıcaz valla
Eline verdik kuzu pirzola
Bi ısırısı var Tarkan’ın oglu Altar gibi yiyo bu ccocuk diyolar
Yarım pirzolayı yedi aha dedim bi etci daha geliyo
Hediyelerini cok begendi annemler
Babamın babalar günü hediyesini götürememistm
Giydi hemenn begenmez hersyi o
Begendi sükür
Hediye konusunda cok kaprisli babam
Kardesim okadr güzel iyi seyler alıyo
Begenmeyince hemen belli ediyo
Bu rengi nerden buldunız falan diyo
Bize hic denk gelmedi begenmediği simdiye kadr
Pastayı üfleyip döndük kızı uyuttım
Yukarı cıkarken 30 tl keci sütlü dondurma aldık.
Pastayı aldık biz dedi kardesimler.
Kahve yaptım icip uyurum
Koci ise gitcek biraZdan
Yasak 13.15 e kadr mı yarın?
Öyle dedi koci
Benimde çimen alerjisi var yaz sonbahar zamanı oluyo bi ilaç var yatmadan iç ddi ama sabah mümkün olmuyo uyku basıyor hep kafam kalkmıyor öyle yapıyormuş hatta cildiyeci çalisiyormudun diye sormuştu elimde egzama var dezenfekten sıkınca fena oluyo kolonya daha iyi oluyoAkşam yemekten sonra yaşam vadisine gittik. Biraz gezdik orada havası bile farklı maskeyle ne rahat da nefes aldım. Kız dondurma istedi. Yedik. Dedim çay yapsaydık termosla ohh ama dururmu kız durmazdı.
oradan çıkınca bahçedeki tramboline bindirdik. Hopladı hopladı. Eve geldik. Yıkandık paklandık. Süt diş derken yattı uyudu. Tabi yoruldu.
benim de uykum geldi. Alerji ilacına başladım. Daha çok uyur oldum. Bu dezenfektan kolonya beni daha da fena yapıyor.
Senin de çok alerjik bünyen varmış. Egzama ilk ellerimde başladı. 14 yaşındaydım. Şimdi de vücutumun bazı yerlerinde oluyor geçiyor. Bacağımın içkısmında kızarıklık hep var. Çok kaşıntı olursa ilaç sürüyorum. Koltuk aldı için rolon sürüyorum kolumda kızarıklık olıyor ama ne yapayım hiç mi sürmeyeceğim. Diğer alerjimde gıcık öksürük. Sürekli genzimde ya da boğazımda tıkanma. Alerjik astım demişti doktor. Bahar havasında coşıyor. İstanbulun nemi coşturuyor. Koku toz yediğim bazı şeyler yapıyot. Parfüm çok kullanamıyorum. Kullananlara özeniyorum.Maşallah kızına canım benim eltimin kiźi 4 5 yaşındaydı sogan pastırma fln yerdişahika diyorlardı avrupa yakasındaki et fln demiyorum bile bugun şoka gittim bi kadın sordu açikmisimiz yarin diye biz açığız öğrenciler için yasaklar ddi sabah birkaç saat yasak oluyo müşteriler geliyo ddi
Benimde çimen alerjisi var yaz sonbahar zamanı oluyo bi ilaç var yatmadan iç ddi ama sabah mümkün olmuyo uyku basıyor hep kafam kalkmıyor öyle yapıyormuş hatta cildiyeci çalisiyormudun diye sormuştu elimde egzama var dezenfekten sıkınca fena oluyo kolonya daha iyi oluyo
Yaz yaz okuruz biz. Benim destanların yanın da hiç bir şey değilDestan dizdim yine okuyanların gözü yaşlı
Beraber olsunKızlar birikimle hiç alakası olmayan bir insanım bi ara niyetlenip gruba yazmıstım tabi devamı gelmedi ama muhabbetinizi cok seviyorum.ücretsiz izine cıktıgım için konuyu takibe aldım yeniden bakalım kenara iki üç birşey atmıs olsaydım zamanında şimdi rahattım.tr_lelli enerjine hayranım valla maşallah senin yemek menülerine ac tavuk gibi bakıyorum
kuzu 18.00 a kadar yasakİyigecelerr
Köye gittik geldik
Kardesimler de ordaydı
Yemege gelmeyiz dedik masus gec yakmıslar mangalı tam üstüne gittik.
Kızı biz nazarlıcaz valla
Eline verdik kuzu pirzola
Bi ısırısı var Tarkan’ın oglu Altar gibi yiyo bu ccocuk diyolar
Yarım pirzolayı yedi aha dedim bi etci daha geliyo
Hediyelerini cok begendi annemler
Babamın babalar günü hediyesini götürememistm
Giydi hemenn begenmez hersyi o
Begendi sükür
Hediye konusunda cok kaprisli babam
Kardesim okadr güzel iyi seyler alıyo
Begenmeyince hemen belli ediyo
Bu rengi nerden buldunız falan diyo
Bize hic denk gelmedi begenmediği simdiye kadr
Pastayı üfleyip döndük kızı uyuttım
Yukarı cıkarken 30 tl keci sütlü dondurma aldık.
Pastayı aldık biz dedi kardesimler.
Kahve yaptım icip uyurum
Koci ise gitcek biraZdan
Yasak 13.15 e kadr mı yarın?
Öyle dedi koci
ayy ask olsun hangimiz yazmiyoruz ki destan destanDestan dizdim yine okuyanların gözü yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?