Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anamm kız babası birakamazda bi yerde eltimin kızı 11 oldu babas i vermem kızımı kimseye benle yaşar diyor

Selam kizlar yeni girebildim
Bugün sabahtan taze fasulye koymuştum ocağa iyi ki yapmışım öğlen komşum aradı büyük bı park var gidelim mi diye, 3 aydır ilk kez görüştük mesafeyi koruyarak çok güzel gecti. Akşam gelir gelmez yemeği ısıtıp hazırladım, oğlum çok yoruldu öğlen de uyumadi az önce uyudu inanamıyorum umarım kalkmaz
Ben de çayımı aldım balkonda eşimle sohbet edicez size de selam vermek istedim

İyigecelerr
Köye gittik geldik
Kardesimler de ordaydı
Yemege gelmeyiz dedik masus gec yakmıslar mangalı tam üstüne gittik.
Kızı biz nazarlıcaz valla
Eline verdik kuzu pirzola
Bi ısırısı var Tarkan’ın oglu Altar gibi yiyo bu ccocuk diyolar
Yarım pirzolayı yedi aha dedim bi etci daha geliyo
Hediyelerini cok begendi annemler
Babamın babalar günü hediyesini götürememistm
Giydi hemenn begenmez hersyi o
Begendi sükür
Hediye konusunda cok kaprisli babam
Kardesim okadr güzel iyi seyler alıyo
Begenmeyince hemen belli ediyo
Bu rengi nerden buldunız falan diyo
Bize hic denk gelmedi begenmediği simdiye kadr
Pastayı üfleyip döndük kızı uyuttım
Yukarı cıkarken 30 tl keci sütlü dondurma aldık.
Pastayı aldık biz dedi kardesimler.
Kahve yaptım icip uyurum
Koci ise gitcek biraZdan
Yasak 13.15 e kadr mı yarın?
Öyle dedi koci

AY igda bi kadını takip ediyorm mihrimah diye cok güzel evi var.
Alya kadr bebegi var biblolar vazolar hep prtada
Ben kumandaları zır kolluyorm
Biblo falan mümkün değil bırakmaz 5 dk benim cadı

babyloading87 kız beni ginayan benim gönlegini giysin de bacim

Ben orta sehpa bi sevemedim ya.
Hele cocuklu evde ortada kazulet gibi.
Esim seviyor ben aldirtmiyorum.
simdi olsaydi kenara itecektik
Evde araba suruyoruz malum
İSte bi heves aldık geziyo ordan oraya
HAyır 7 sene almamıssın cockk gelince almak nedir dimi

Hadi gözün aydın dinlen biraz

Akşam yemekten sonra yaşam vadisine gittik. Biraz gezdik orada havası bile farklı maskeyle ne rahat da nefes aldım. Kız dondurma istedi. Yedik. Dedim çay yapsaydık termosla ohh ama dururmu kız durmazdı.
oradan çıkınca bahçedeki tramboline bindirdik. Hopladı hopladı. Eve geldik. Yıkandık paklandık. Süt diş derken yattı uyudu. Tabi yoruldu.
benim de uykum geldi. Alerji ilacına başladım. Daha çok uyur oldum. Bu dezenfektan kolonya beni daha da fena yapıyor.

Maşallah kızına canım benim eltimin kiźi 4 5 yaşındaydı sogan pastırma fln yerdi şahika diyorlardı avrupa yakasındaki et fln demiyorum bile bugun şoka gittim bi kadın sordu açikmisimiz yarin diye biz açığız öğrenciler için yasaklar ddi sabah birkaç saat yasak oluyo müşteriler geliyo ddi
Benimde çimen alerjisi var yaz sonbahar zamanı oluyo bi ilaç var yatmadan iç ddi ama sabah mümkün olmuyo uyku basıyor hep kafam kalkmıyor öyle yapıyormuş hatta cildiyeci çalisiyormudun diye sormuştu elimde egzama var dezenfekten sıkınca fena oluyo kolonya daha iyi oluyo

Iyi geceler kızlar akşam yemek sonrası camasir katlayıp bulasiklari attim makineye actim etraf topladim hahız eşim yokken su şisesi olan kumbarayi actim içinden 245 tl çıktı şoka indim alsam saati diye butunlemedi sabah getir abla butunleyeyim ddi bimdede sıra vardı tek kasaydi hic sormadım yarin artik oglen iner hallederim p tesi merkezde altın yada eoru yaparim diyorum üzerine ekler yeni şişe alayim basliyim yine kiz kardeşimi aradım gün başlattılar 25 'inde vermişler beni de yaz ddim ona gondercem yada gelirse alicakbayda 2 kere 100 tl 11 kişi varız eltimlerle olan aylık 150 tl bu günü esime söylemedim sona yazdı beni kardeşim aralık gibi alcam galiba kumbara yi yine o zmn alır bise yaparim kendime insallah eşim hazi r iş yapiyo paraları bi yere bagliyim

Bime gittik ogluş dondurma istiyordu dondurma kornet çubuk karışık yeşil zeytin ezine peynir kirmizi mercimek aldim 45 tuttu geldik makine bitmisti topladim gider ayak sucu geldi 8 oraya verdim 2 3 gündür çok gitti para önceki gün kardeşim taşınıyordu görevliye gittik eşim ben kardeşim eşi ogluş 60 orayı odedim zaten sıkıştılar bu ara donuste 30 esime benzin için yine eve geldik daha doğalgaz açılmadı banyoya bizdeydiler lahmacin istedim 60 ona 50 esime uzerimde nakit kalmadı p tesi çıkıp çekmem lazım taksit ödeyeceğim

Senin de çok alerjik bünyen varmış. Egzama ilk ellerimde başladı. 14 yaşındaydım. Şimdi de vücutumun bazı yerlerinde oluyor geçiyor. Bacağımın içkısmında kızarıklık hep var. Çok kaşıntı olursa ilaç sürüyorum. Koltuk aldı için rolon sürüyorum kolumda kızarıklık olıyor ama ne yapayım hiç mi sürmeyeceğim. Diğer alerjimde gıcık öksürük. Sürekli genzimde ya da boğazımda tıkanma. Alerjik astım demişti doktor. Bahar havasında coşıyor. İstanbulun nemi coşturuyor. Koku toz yediğim bazı şeyler yapıyot. Parfüm çok kullanamıyorum. Kullananlara özeniyorum.

Beraber olsun
hoageldin ki
kuzu 18.00 a kadar yasak
neguzel gecmis gununuz daim olsun canim
Destan dizdim yine okuyanların gözü yaşlı
ayy ask olsun hangimiz yazmiyoruz ki destan destan

saat tam 19.30da evden ciktim(kizi emzirdim, gazini cikarttim,uyuttum) esim girdi ben ciktim evden.
yarim saatden fazla lcw oyalandim zaten.
pek bisi yoktu begenemedim.
kot sort tshrt aldim kuzenin cocuna, kizimada sort takim ve tshrt aldim 80tl baydim.
Annemlerin kapinin onune geldim balkondan gorduler merdivene indiler(asansorsuz) kiz da yanimda sanmislar yardima
Dedim bekar cocuksuzum bu aksam
tam girdim oturdum esim aradi gel kiz durmuyo dedi.
Ahada arabam balkabagi oldu
yine sicak kahve icemedim

20.30da ciktim Allahim gozler akmis aglamis benim kuzum.
Uyudu uyandi agladi susturamadim bisi oldu kiza dedi.
Boyle aglamazdi dedi.
emzirdim hemen sakinledi.
gezdirdim az uyudu
Hic de aglamadi.

Yemekler bitmisti sonunu oglana isitmistim.
esime dedim kiymali yumurta yiyelim mi olur dedi yaptim yedik.
kizi aldim 10 gibi odaya 00:30 gibide emdi yine
uyuyo misil misil sabah uykuyu aldim ya benim uyku gitti simdide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…