Aynen kadın camdan gayet rahat konustuDemek belirtiler kisiden kisiye degisiyor.
Allah yardımcınız olsun kuzuuSu hastalık inş biran evvel gecer milletin hayatı söndü issiz çok kalan oldu
2,5 ay evde idik eşimle maddi anlamda çok zorladı bizi
Baby dikkatli olun yanda ise
dün epey kaynatmısın bileydim bende gelirdim orayıda takıpteyım ama pek yazmam oraya arda sıraada yazarım çok tatlılar altın kızlar)))
Leli senin elinde alıştı akşama kadar sende babaya ondan gitmiyo
benim oğlana eşim kurda gidiyodu iş çıkışıda artık çıldırıyodum
yeminle ruhen bitmiştim
esim bana bidaha olsun diyo ya dedim göçük altında oluurm resmen dedim artık
sagol canim sanirim yatr_lelli ,kolay gelsin canim.maslalh bebis büyüoyor.kokunu ariyor ondan hep seni istiyor,bir de emen bebekler hep öyöe anneden ayrilmayi sevmiyorlar.
diger arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir.
Gule gule kullaninEvet altın yükselişte mübarek hiç yerlerde olmadı alabilelim. Eşimin rahmetli agbisinin oglu evlenecek bayagı düğünü yapıcaklarmış maskeli olarak, sadece nikah yapsalar keşke takısını takar gelirdik, böyle düğüne gitmek istemiyorum ama yakın olunca altında bir sebep arıyorlar. Sonra eşimin arkadaşının kızı evlenecek ona da altın lazım, önümüz kurban, arabanın vergisi var akşam kızlar hem gratis hemde trenyoldan sepeti doldurmuşlar sizin de bir isteginiz varmı dediler bende tayt, pantolon ve penye tişört attım sepete küçük kızım ben birkaç birşey daha bakıcam ama şimdi bakmak istemiyorum yarın bakarım dedi almadık kaldı. Bakalım bize kaça patlıcak iki alıveriş neyse saglık olsun gerisi hallolur zaten.
Ben de evde çok sıkıldımEsime aksam cikalim diyorum cok bunaldim adam pimpirikli oldu basima hakli belki ama gercekden bi hava almak istiyorum.
Kızı mi cikaricaz sacmalama diyo
Sonra cikmasaydik deriz pisman oluruz gormuyomusun artiyo vaka diyo.
Tamam bu sene tatile gidemeyiz de su vaka durumlari durulaydi piknige sahile falan giderdik yaw.
nolcaz böyle yawBen de evde çok sıkıldım
Kardes olsalar kesin kavga ederler. arkadaslik olunca ne hikmetse anlasiyolar cociklerSelamm kızlar iyi akşamlar
Bugün kahvaltıdan sonra havuza indik. Yorulmuşum. Umudum yorulur uykusu gelir eve çıkarımdı. Diyorum kızım gidelim evde uyu yoooook istemiyorum diyorburada uyuyayım dedi. Tabi uyuyamadı da dikkati dağılıyordu..sonra arkadaşlar çıkıyordu bak onlar çıkıyor hadi bizde çıkalım diyerek çıkarttım. Arkadaşım kızı elalar bize gelsin dedi. Ben de sen gel dedim. Evi toparlamamıştım çünkü sabah çıkmasam güneş kaçıyor.
geldik eve duş. Sonra yemek yediler. Şimdi de oyun oynuyorlar. Ben de evi topladım oturdym. Ohh ne rahatmış bir çocuk dahamı olsaydı ne. İşime geldi ya. Oynarken ikisi,işleri yapabilmek süpermiş.Tabi iki çocuklular daha iyi bilir. zorluğumu çok yoksa kolaylığımı bilemedim.
Ay yok artk inss demezEnişteye baya toprak Atmışssın
bizimki ailrsine geldimi savurur para olunca al ver gülüm şimdi kv 2500 para lazım bişey için krdi kartyla verirse resmen çıngar çıkarıcam brn kaç aydıt telefonsuz geziyom inş benden çek demez
Valla bezdum ben de artık.nolcaz böyle yaw
Sen mi buyuksun corona ben mi?
ben ben yasar usta diyip 2 tokatla yollayasim var..
Bezduk da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?