Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah yardımcınız olsun kuzuu
Yok canım karsı apartman bayagı var aramız.
Gel gel ben kknın bütün topiklerinde gömüyorm adamı bi toprak da senle atalım

Ay anca gelebildim. Gece sıcaktan deliksiz uyuyamıyorum sabahta malum erken kalkıyoruz. Bu gün ev halkının isteklerini yaptım, kıymalı-patlıcanlı arnavut böregi, ekmek, tahinli-cevizli kurabiye ve yayla çorbası. Aman Allahım mutfakta birde fırın çalışınca ev oldu 100 derece her yer açık kapı cam, bir ara bayılıcam zannettim, ter boşalıyor nasıl. Allahım sıcak güzel ama bu aşırı dayanamıyorum duşa atıyorum kendimi hemen. Çocuklar gibi pişik olucam. Birde bankaya gitmem gerekti oradan markete gittim. Yag, şeker, un ve temizlik malzemelerini eşim ile alırım kollarım acıyor taşıyamıyorum birkaç bir şey aldım. Dondurulmuş balık, mısır dondurulmuş, yogurt büyük boy, sucuk büyük boy birkaç ıvır zıvır 86 tl yı verdim geldim. Alışverişe yarın eşimle çıkıcam ama ne kadar para gider tahmin etmek istemiyorum zira yarın pazara da çıkıcam pazartesi günü sıcak diye zor geldi ama yarın çıkmam gerek.

Evet altın yükselişte mübarek hiç yerlerde olmadı alabilelim. Eşimin rahmetli agbisinin oglu evlenecek bayagı düğünü yapıcaklarmış maskeli olarak, sadece nikah yapsalar keşke takısını takar gelirdik, böyle düğüne gitmek istemiyorum ama yakın olunca altında bir sebep arıyorlar. Sonra eşimin arkadaşının kızı evlenecek ona da altın lazım, önümüz kurban, arabanın vergisi var akşam kızlar hem gratis hemde trenyoldan sepeti doldurmuşlar sizin de bir isteginiz varmı dediler bende tayt, pantolon ve penye tişört attım sepete küçük kızım ben birkaç birşey daha bakıcam ama şimdi bakmak istemiyorum yarın bakarım dedi almadık kaldı. Bakalım bize kaça patlıcak iki alıveriş neyse saglık olsun gerisi hallolur zaten.

tr_lelli ,kolay gelsin canim.maslalh bebis büyüoyor.kokunu ariyor ondan hep seni istiyor,bir de emen bebekler hep öyöe anneden ayrilmayi sevmiyorlar.
diger arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir.
sagol canim sanirim ya
sende iyisin insallah
sen buyuttun

Sicakdan elim hic bisi gitmiyo
Heryeride acamiyorum kiz hemen hapsuruyor usutur falan mazallah..
Aksam artik yapcaklarimi yaparim serin serin.
Gerci evi supurdum
Sekerpareyi yapamadim annem erken kacinca sutlac yaptim.
Kardesim geldi baya kizi oyaladi.
Onu inceliyo degisik gordu hic sesi cikmadi kardesimle.
uyursa 2dk dus alcam.

kiza 2 pkt bez 1 tulum aldim civilden 67.90
7.90 kargosu..

Esime aksam cikalim diyorum cok bunaldim adam pimpirikli oldu basima hakli belki ama gercekden bi hava almak istiyorum.
Kızı mi cikaricaz sacmalama diyo
Sonra cikmasaydik deriz pisman oluruz gormuyomusun artiyo vaka diyo.

Tamam bu sene tatile gidemeyiz de su vaka durumlari durulaydi piknige sahile falan giderdik yaw.

Gule gule kullanin

Ben de evde çok sıkıldım

Selamm kızlar iyi akşamlar
Bugün kahvaltıdan sonra havuza indik. Yorulmuşum. Umudum yorulur uykusu gelir eve çıkarımdı. Diyorum kızım gidelim evde uyu yoooook istemiyorum diyor burada uyuyayım dedi. Tabi uyuyamadı da dikkati dağılıyordu..sonra arkadaşlar çıkıyordu bak onlar çıkıyor hadi bizde çıkalım diyerek çıkarttım. Arkadaşım kızı elalar bize gelsin dedi. Ben de sen gel dedim. Evi toparlamamıştım çünkü sabah çıkmasam güneş kaçıyor.
geldik eve duş. Sonra yemek yediler. Şimdi de oyun oynuyorlar. Ben de evi topladım oturdym. Ohh ne rahatmış bir çocuk dahamı olsaydı ne. İşime geldi ya. Oynarken ikisi,işleri yapabilmek süpermiş.Tabi iki çocuklular daha iyi bilir. zorluğumu çok yoksa kolaylığımı bilemedim.

Kardes olsalar kesin kavga ederler. arkadaslik olunca ne hikmetse anlasiyolar cocikler

Son düzenleme:
Ay yok artk inss demez

nolcaz böyle yaw
Sen mi buyuksun corona ben mi?
ben ben yasar usta diyip 2 tokatla yollayasim var..
Bezduk da.
Valla bezdum ben de artık.
3,5 aydır evdeyim.
İlk zamanlar iyiydi, evde yapılacak şeyleri hallettim, değişik tarifler, dinlenme
Ama yetti bana.
Yirmi yıldır ilk kez bu kadar uzun evdeyim, bünye alışık değil
Balkondan kaziyacaklar yakında tek havalandırma alanım orası

Bizde kudurmaktan gelemedik bugun
Cocuklarda bunaldı evde benimkinin bile sokak kapısında gözğ
Sürekli byby yapıo nereye gitcekse
Biz yine oyuncakları yüzdürme bahanesiyle dus aldık
Yarım saatcik uyudu bende dolapta sebzler vardı onları dograyıp difrize attım
Kabak vardı onu da dolmalık oyup attım
Cürücek yoksa

Selamlar kizlar
Oğlum uyumadi telefonu alamadım elime şimdi babası tiras için götürdü de 5 dakika okudum. sulu köfte yaptım makarna ve salata yaptım gelsinler hazirlicam.
Kayinvalidemler yok evde, eşimin kuzeni kalacakmış 1 ay ise burdan gidecekmiş, çocuğu da severim annesini de çok severim dedim yemekle uğraşma bizde yersin ya da yukarı veririm. Hem çağırdım hem de korktum tereddutteyim gercektwn, olmazsa yukarı veririm akşamları burcum da terazi olunca hep bı arada kalmak
yedirenk79 iki çocuk kafası şahane gerçekten ne desem az kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…