kaynatarak mi yapiyosun kuzu eritince yanarSabah kalktım sade yag yaptım.
250 gr kadr vardı tereyag onla yarım kavanoz cıktı(500 ml kavanoz)
Tereyagın sütü kolestrol vs yapan kısmını ayırıyormus bu yöntem.
Kıza basladık tereyag vermeye omlette falan.
Saglıklı kısmını yesin bari.
Yemeklere de 1 tatlı kasıgı atmak yeterliymis.
Kaynadıkca miktar azalıyor ama saf yagı kaldıgı ıcın daha az kullanıyormıs.
Bizim memlekette tereyağıni 5 er 10 ar kilo alıp eritirler sonra suzdurerek kaldırırlar dibinin kefini ayırırlar sade yağ dediğiniz o galiba bizim oralarda tereyağını hep öyle kullanırlarSabah kalktım sade yag yaptım.
250 gr kadr vardı tereyag onla yarım kavanoz cıktı(500 ml kavanoz)
Tereyagın sütü kolestrol vs yapan kısmını ayırıyormus bu yöntem.
Kıza basladık tereyag vermeye omlette falan.
Saglıklı kısmını yesin bari.
Yemeklere de 1 tatlı kasıgı atmak yeterliymis.
Kaynadıkca miktar azalıyor ama saf yagı kaldıgı ıcın daha az kullanıyormıs.
Yanmiyo önce köpük köpük oluyor sonra duruluyor bı kaba koyunca dönüyorkaynatarak mi yapiyosun kuzu eritince yanar
Evet cnm aynen oBizim memlekette tereyağıni 5 er 10 ar kilo alıp eritirler sonra suzdurerek kaldırırlar dibinin kefini ayırırlar sade yağ dediğiniz o galiba bizim oralarda tereyağını hep öyle kullanırlar
Benim kayınvalide tereyagdan başka yağ kullanmaz yemeklere maşallah diyeyim hiç bir iç hastalığı yok
Kısık ateste etıyosun yanmıyır kuzukaynatarak mi yapiyosun kuzu eritince yanar
Eskiler bu işi biliyor ya gerçekten eskiler dipçik gibi yeni nesile bakınca dokuluyoruz resmen bı bildikleri varmış demekkiEvet cnm aynen o
Süt kısmını ayırıyorlar.
Saf yag saglıklı olan.
Köpük kısmıymıs tereyagında damarları tıkayan
Aynen öyle.Eskiler bu işi biliyor ya gerçekten eskiler dipçik gibi yeni nesile bakınca dokuluyoruz resmen bı bildikleri varmış demekki
bizim aldigimiz tereyaglarda tereyag diil ki hep katkiliBizim memlekette tereyağıni 5 er 10 ar kilo alıp eritirler sonra suzdurerek kaldırırlar dibinin kefini ayırırlar sade yağ dediğiniz o galiba bizim oralarda tereyağını hep öyle kullanırlar
Benim kayınvalide tereyagdan başka yağ kullanmaz yemeklere maşallah diyeyim hiç bir iç hastalığı yok
Ben onu anlamıyorm köpüren tereyag mı iyi köpürmeyen mibizim aldigimiz tereyaglarda tereyag diil ki hep katkili
bencede kopuren iyidir soyleki koyden getirtmistik biz köy pazarindan kopuruyodu baya.Ben onu anlamıyorm köpüren tereyag mı iyi köpürmeyen mi
Kimisi diyo köpüren tereyag iyi.
Biz pazardan alıyorz köylü bi amcamız var ondan alıyorz
Ama tabi bilmiyorz katkılı mı değil mi
Sade yaga bakcam ev gidince istediğim kıvamdaysa tmmdır.
Orası öyle doğalıni bulmak zor ben memleketten alıyorum her sene toplu epey kullanıyorumbizim aldigimiz tereyaglarda tereyag diil ki hep katkili
Demek belirtiler kisiden kisiye degisiyor.Ben sok
Karsı komsu karantinadaymıs
Testleri poztif cıkmıs camdan anltıyo
İzmirden kızı gelmis kadının
Kadın atesim bile cıkmadı sadece elim ayagım uyustu bisey tutamaz oldm diyo bizim elemanlara
Göndermisler eve hafif senin demisler.
Allh yardımcıları olsun
yaa esimde dururdu.Su hastalık inş biran evvel gecer milletin hayatı söndü issiz çok kalan oldu
2,5 ay evde idik eşimle maddi anlamda çok zorladı bizi
Baby dikkatli olun yanda ise
dün epey kaynatmısın bileydim bende gelirdim orayıda takıpteyım ama pek yazmam oraya arda sıraada yazarım çok tatlılar altın kızlar)))
Leli senin elinde alıştı akşama kadar sende babaya ondan gitmiyo
benim oğlana eşim kurda gidiyodu iş çıkışıda artık çıldırıyodum
yeminle ruhen bitmiştim
esim bana bidaha olsun diyo ya dedim göçük altında oluurm resmen dedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?