Küçük Düşün Büyük Olsun!

1 ay cok değil mi ya
Coluk cocık var o sorımluluk fazla bence

Esimi tutamadim bu hafta kacti
maca gitti.
Bi de telf. sana kotu bir haberim var diyo mac icin.
11 de gelcek ama 11i gecerse aramaya basliyorum dedim.
Alyosta uykusunu aldi ohhh kucak kucak gezeriz.

Allah can sagligi versinde diye kendimi telkin ediyorum bende..

Menemen kaldi.
Makarnada yapmistim (4 cesit yapmisim yaw sutlacla 5 daha noolsunn) oglan makarna yedi peynirli.
Menemeni yarin yerler yanina kofte cikaririm buzlukdan.

kuşa cok uzuluyorum ilgilrnemiyoruz, salamiyoruz, eskisi kadar konusmuyor
Hayvanlar hemen anliyor.
Bana bile gelmiyo daha
Esimle konuscam annemlere verdircem.
Yazik hayvana kardesim hayvanlari cok sever o vitaminini falan aliyor eliyle yediriyor ilgilenir
Gitmesinde istiyorum ama vaktim yok boylr dislanmis gibi kaldi küstü sanki

onceden cikmak icin kafasi parcalardi cikarin diye simdi garibim hic cikmaya yeltenmiyo cikarsak bile iceri giriyor bi sure sonra.

gecen esim mutfakda birakmis gelmis (unutmus orda) balkonunda kapisi acik gitmemis ya saatlerce kalmis orda oyle uyumus

Ayy vicdan yaptim ya can tasiyo

Arkadaşın kızı ile oynarkarken eşim geldi. Onlara bişeyler almış. Sonra oynuyorlardı sen çiçeğin yaprağını arkadaşın kızı koparmış benim kız da yolmuş yaprak yaprak yapma diyorum gözümün içine baka baka yapıyot gülüyor. Sonra elini yıkadım ama başladı ağlamaya elim acıyo elim yanıyor gören de ısırgan ısırdı sanar. Tabi o çiçeğinde suyu zararlı diye duymuştum. Ondan dolayı hep uzaklaştırıyordum. Yıkadım yıkadım ağlamaya devam etti o arada elini sabunla yıkayıp suya tutarken bir yandan ağlıyor bir yandan çişim geldi diyor kaçırdı o telaşla sonra uyuyacağım dedi uyudu. Anlamadımki o kadar mı zararlı o çiçek zararlıysa atayım gitsin. Kızımdan önemlimi. Neyseki uyudu arkadaşın kızını götürdüm. O arada yürüyüşe de çıktım 4500 adım yürüdüm Kim tutar seni.
Hastalıktan bahsetmişsiniz ben de duydum hiç belirtisi yokken sağlık raporu için gidip coronalı çıkan. Ne virüsmüş bu. Ya hastaneler her gelene corona diyor ya da ne olduğu belirsiz bir virüs bileledim. Geçen ben de koku almıyorsum coronamı oldum nedir.
galiba alıştık biz bu virüsle birlikte yaşamaya. Gözümüzde normalleştimi nedir ilk günkü kaygılarımız yok sanki

Ahh o duş alamamalar biri gelsin duşa gireyim diye beklemeler. Çok defa evi temizledim terledim uyusa da duş alsam diye baktım. Şimdi çok şükür suyun altına girebiliyorum. Onu da sokuyorum ya da banyoda duşa kabin açık bekliyor.

Bir hava almaktan bişey olmaz canım önemli olan insanlardan uzak durmak.minik bebiş alyoşum doğayı göremeyecek geçsin de inşallah gezsin bol bol anası gibi gezginci olsun

Yok canım bir anlıktı o fikir acaba dedim hiç bana göre değil iki çocuk hiç hayalim de olmadı. Kendimi hep tek çocuk mantığıyla büyütmüşüm

sagol canim sanirim ya
sende iyisin insallah
sen buyuttun
Sen de sagol canim. Ilk kizim hic babaya gitmezdi, ne zaman sütten kesildi babaci oldu benim Papuc dama o günden beri
Cok sükür büyüxorlar, cok zor , aksam uyuxunca anca dinlenebiliyorum. Allah saglik versin cok sükür.

Ben bayılcam uykusuzluktan bu kızın uykusu yok
Cay mı demlesem napsam bu gece kendime
Kahve kesmez beni
Oturur bi demlik icerim artk
Kuzum belki ise gidiyorsun anlıyor yanında hep yoksun vakitmi geçiriyor kuzu böyle uyumak istemiyor işin üzerine uykusuz zor Allah yardimcın olsun
Evet canim özellikle anlatıyorsun sen gezdiğini fln bizimkide öyle ilgi başka yere kayınca anlıyorlar hemen sende şu durumda zordasin ver bence ilgilenmeyi seviyormuş kardeşin kafesi temiz tut oyala bide hergun rahat elektrik çekmek gerekiyor pışlıyor temizlemek lazım

sanada kizada temiz hava gerek ama. Tenha biryerlere gidin bari.

Esim 11 de geldi kiz uyuyodu salonda dediki git uyu ben getiririm 1 saatde olsa uyu.
1.30 a kadar uyumusum.
Emzirdim aldim y.odasina
emmeye uyandi tekrar dalmakda sikinti cekiyoruz tabiki okadar uyuyunca.
Ayagima aldim bakim uyucak mi.
uyumazsa oturcaz artik yapcak bisi yok..
Sicakdan ben bile zor uyudum hak veririm uyumazsada kuzuma.
Napalim otururuZ.

Günaydınlarr
DÜn bi kargo yollamıstım 15 tl faturası gelmis.
Ödemislsr masama koymuslar.
Acayip sinir oldum
VEr parasını demisler resmen
Görür görmez verdim aa gerek yoktı diyolar.
Gerek yoksa koyma masama.
Dün 1 ay oldu gireli.Normalde 5nde maas alırdık eger bana 5nde 1 aylık maas yatarsa bende 4günümü isticem.
Bırakamam kusura bakmasın.
Sabah sabah sinir oldum
Ben yemek parası hic sormuyorm normalde vermesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…