- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
1 ay cok değil mi yaSelamlar kizlar
Oğlum uyumadi telefonu alamadım elime şimdi babası tiras için götürdü de 5 dakika okudum. sulu köfte yaptım makarna ve salata yaptım gelsinler hazirlicam.
Kayinvalidemler yok evde, eşimin kuzeni kalacakmış 1 ay ise burdan gidecekmiş, çocuğu da severim annesini de çok severim dedim yemekle uğraşma bizde yersin ya da yukarı veririm. Hem çağırdım hem de korktum tereddutteyim gercektwn, olmazsa yukarı veririm akşamları burcum da terazi olunca hep bı arada kalmak
yedirenk79 iki çocuk kafası şahane gerçekten ne desem az kalır
Yok canım sorumlulugunu almam 25 yaşlarında falan genç adam yani, yaptığım zaman yemek ona da 1 tabak şeklinde yani. Yoksa ben zaten kendime zor yetiyorum ve sevmem de öyle şeyleri zaten1 ay cok değil mi ya
Coluk cocık var o sorımluluk fazla bence
Benimkide saglam uyudu valla gece anam aglicak yine.Ben bayılcam uykusuzluktan bu kızın uykusu yok
Cay mı demlesem napsam bu gece kendime
Kahve kesmez beni
Oturur bi demlik icerim artk
Allah can sagligi versinde diye kendimi telkin ediyorum bende..Valla bezdum ben de artık.
3,5 aydır evdeyim.
İlk zamanlar iyiydi, evde yapılacak şeyleri hallettim, değişik tarifler, dinlenme
Ama yetti bana.
Yirmi yıldır ilk kez bu kadar uzun evdeyim, bünye alışık değil
Balkondan kaziyacaklar yakında tek havalandırma alanım orası
Ahh o duş alamamalar biri gelsin duşa gireyim diye beklemeler. Çok defa evi temizledim terledim uyusa da duş alsam diye baktım. Şimdi çok şükür suyun altına girebiliyorum. Onu da sokuyorum ya da banyoda duşa kabin açık bekliyor.Sicakdan elim hic bisi gitmiyo
Heryeride acamiyorum kiz hemen hapsuruyor usutur falan mazallah..
Aksam artik yapcaklarimi yaparim serin serin.
Gerci evi supurdum
Sekerpareyi yapamadim annem erken kacinca sutlac yaptim.
Kardesim geldi baya kizi oyaladi.
Onu inceliyo degisik gordu hic sesi cikmadi kardesimle.
uyursa 2dk dus alcam.
kiza 2 pkt bez 1 tulum aldim civilden 67.90
7.90 kargosu..
Bir hava almaktan bişey olmaz canım önemli olan insanlardan uzak durmak.minik bebiş alyoşum doğayı göremeyecekEsime aksam cikalim diyorum cok bunaldim adam pimpirikli oldu basima hakli belki ama gercekden bi hava almak istiyorum.
Kızı mi cikaricaz sacmalama diyo
Sonra cikmasaydik deriz pisman oluruz gormuyomusun artiyo vaka diyo.
Tamam bu sene tatile gidemeyiz de su vaka durumlari durulaydi piknige sahile falan giderdik yaw.
Hey masallahhhBenimkide saglam uyudu valla gece anam aglicak yine.
Hala uyuyo
Gece 3-5 nobetinde icim bari kahve bende.
Yok canım bir anlıktı o fikir acaba dedimSelamlar kizlar
Oğlum uyumadi telefonu alamadım elime şimdi babası tiras için götürdü de 5 dakika okudum. sulu köfte yaptım makarna ve salata yaptım gelsinler hazirlicam.
Kayinvalidemler yok evde, eşimin kuzeni kalacakmış 1 ay ise burdan gidecekmiş, çocuğu da severim annesini de çok severim dedim yemekle uğraşma bizde yersin ya da yukarı veririm. Hem çağırdım hem de korktum tereddutteyim gercektwn, olmazsa yukarı veririm akşamları burcum da terazi olunca hep bı arada kalmak
yedirenk79 iki çocuk kafası şahane gerçekten ne desem az kalır
Sen de sagol canim. Ilk kizim hic babaya gitmezdi, ne zaman sütten kesildi babaci oldu benim Papuc dama o günden berisagol canim sanirim ya
sende iyisin insallah
sen buyuttun
Kuzum belki ise gidiyorsun anlıyor yanında hep yoksun vakitmi geçiriyor kuzu böyle uyumak istemiyor işin üzerine uykusuz zor Allah yardimcın olsunBen bayılcam uykusuzluktan bu kızın uykusu yok
Cay mı demlesem napsam bu gece kendime
Kahve kesmez beni
Oturur bi demlik icerim artk
Evet canim özellikle anlatıyorsun sen gezdiğini fln bizimkide öyle ilgi başka yere kayınca anlıyorlar hemen sende şu durumda zordasin ver bence ilgilenmeyi seviyormuş kardeşin kafesi temiz tut oyala bide hergun rahat elektrik çekmek gerekiyor pışlıyor temizlemek lazımMenemen kaldi.
Makarnada yapmistim (4 cesit yapmisim yaw sutlacla 5 daha noolsunn) oglan makarna yedi peynirli.
Menemeni yarin yerler yanina kofte cikaririm buzlukdan.
kuşa cok uzuluyorum ilgilrnemiyoruz, salamiyoruz, eskisi kadar konusmuyor
Hayvanlar hemen anliyor.
Bana bile gelmiyo daha
Esimle konuscam annemlere verdircem.
Yazik hayvana kardesim hayvanlari cok sever o vitaminini falan aliyor eliyle yediriyor ilgilenir
Gitmesinde istiyorum ama vaktim yok boylr dislanmis gibi kaldi küstü sanki
onceden cikmak icin kafasi parcalardi cikarin diye simdi garibim hic cikmaya yeltenmiyo cikarsak bile iceri giriyor bi sure sonra.
gecen esim mutfakda birakmis gelmis (unutmus orda) balkonunda kapisi acik gitmemis ya saatlerce kalmis orda oyle uyumus
Ayy vicdan yaptim ya can tasiyo
sanada kizada temiz hava gerek ama. Tenha biryerlere gidin bari.Esime aksam cikalim diyorum cok bunaldim adam pimpirikli oldu basima hakli belki ama gercekden bi hava almak istiyorum.
Kızı mi cikaricaz sacmalama diyo
Sonra cikmasaydik deriz pisman oluruz gormuyomusun artiyo vaka diyo.
Tamam bu sene tatile gidemeyiz de su vaka durumlari durulaydi piknige sahile falan giderdik yaw.
ha uyandi ha uyanir diye diye uyumadim.Hey masallahhh
Kız sende yatıp uyuyaydın keskee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?