allah allah ne zaman elime bişey alıp baksam çin malı diyordu.Madame coco nun bir çok ürünün üretim yeri türkiye ..
English home unki de öyle
Üretim yerlerine bakıp öyle alıyorum ..
allah allah ne zaman elime bişey alıp baksam çin malı diyordu.
çizme bulrsam elbise, elbise bulursam çanta, çanta bulursam şapka, şapka bulursam gözlükDün yiğenimle tatlı yemeye gittik 20 lira oraya verdim..
kendime bi kot aldım 140 lira
Bugün epilasyon aleti almam lazım
Çizme bakacağım
Çizme bulursam bi iki tane de elbise almak istiyorum
Kısa botumun da eskidiğini farkettim uygun bişi bulursam alırım belki
Eksikler hep üst üste geldi
Bakalım ne kadarla dönücem
Teşekkür ederim ama yanlış ifade etmişimBenim kızım 3 yaşında. Ayda bir cumartesi günü metroya binip, kitapçıya gidiyoruz. O ayki kitabını seçiyor ve yine dolaşarak eve dönüyoruz.
Yine başka bir cumartesi için çocuk tiyatrosuna bilet alıyorum, beraber seyredip geliyoruz. Sinemaya gidiyoruz. Uçak müzesi, MTA müzesi gibi ilgisini çekebilecek müzelere götürüyorum. Pazar günleri hava nasıl olursa olsun ormana götürüyorum. Yürüyoruz, taş, yaprak topluyoruz, ördekleri besliyoruz. Sadece orman kısmı parasız tabi bunların içinde.
aşallah Can'ım bulantıların başlamadı sanırım . Benim çok erken başladı hala da devam . Bir aydan fazla yudum çay içemedim. En çok tiksindiğim şey. Düşünmek bile midemi bulandırıyorslm kızlar pazara gittim kendime bir tayt aldım bayağı kaliteli bişey 15 tl ona verdim, bir kaç çeşit peynir aldım 33 lira da ona verdim, yolda canım su böreği istedi tam bir pis boğazımoturdum bir porsiyon yedim çayla birlikte 10 lirada öyle gitti. eve döndüm çay yapıp ayaklarımı uzatacağım.
almasan o bile bişey. ben de evde durdukça gidip gelip yiyordum bir göbeğim çıkmıştı, hamile sanıyorlardı beni:/ bu ara dikkat ediyorum göbeğim gitti sayılır. tatlı krizlerim oluyor arada onla baş etmem zor oluyorUff kıs geliyo benim kilo veremem artik, almasam bari.
Cok yiyorum bu ara.
Evdeyim surekli bisiler atistiriyorum.
Kilo vermem gerek acil.
Ve kolay kilo veren bir metobolizmam yok.
Napicam bakalim
afiyet olsun:)Yengemin lokma hayrina gittim geldim. Bir sürü de lokma koydu amcam evde yememiz için. Bu sabah aldığımız ekmek haricinde bugün başka harcamamiz olmaz.
Aslında almiyorumda vermiyorumda sabit.almasan o bile bişey. ben de evde durdukça gidip gelip yiyordum bir göbeğim çıkmıştı, hamile sanıyorlardı beni:/ bu ara dikkat ediyorum göbeğim gitti sayılır. tatlı krizlerim oluyor arada onla baş etmem zor oluyor
bana pek abartı gibi gelmedi yediklerin ama. akşama dikkatli yersin dengelersin bişolmaz. ben de çabuk alırım çabuk veririm. hem iyi hem kötü:)Aslında almiyorumda vermiyorumda sabit.
Ama bugun resmen abarttim.
Kahvalti yaptim
Nar yedim
1cikolati gofret yedim
Az öncede 2kasik fasulye 2kasikpilav yedim.
Yani dahada yerim gibi bir istah var suan.
Duramiyorum.
Alirim kesin.
2-3kilo vermeyi planlarken hic olmaz suan
Ben kilo alinca kendimi tuhaf hissediyorum
Huzursuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?