Öğrenci evlerine verebilirsinSelam kizlar.
Ben bu ara sirazeden ciktim.zaten tum kumbarayi tirtikladim ustune dun gittim bizim atil durumda olan bir oda vardi eski koltuklar annem evlenirken aldigi taa 35 yillik ki attirmiyor anisi varmis.
Kullanilmayan esyalar felan..
Ben bu odayi kullanima acmak icin dun gittim iki kanepe birde tv aldim toplam 3000 tl.
Sonra magazadan cikarken yan taraf elektirikci daldim dukkana bir tane ahize aldim gelip takon dedim 70 tl.
Esyalar gelmeden odayi da boyatayim dedim boyaci yarin gelecek o ne tutar bilmiyorum.
Sorun su ki ben bu eski koltuklari nasil yok edecegim.yani cok eskiler birine versem almaz.cope atilmiyor ne yapsam bilemedim.
Onu ben de dusundum ama hic tanidigim ogrenci yok.Öğrenci evlerine verebilirsin
Şehir içi taşıma da çok tutmaz
Öğrenci evinde gideri olur
Günaydın :))Günaydın herkese :)
Günaydın kızlar
Dün saçımı kestirdim 20 lira
Kısa bot aldım 120 lira
Cafeye de 20 lira verdim
Lazer fiyatı sordum nakitte 1400 diyorlar
Başlamayı düşünüyorum bakalım ama daha düşünme aşamasındayım
Resim atiyısınn hemen bana cıbıkkk. :)Günaydın kızlar
Dün saçımı kestirdim 20 lira
Kısa bot aldım 120 lira
Cafeye de 20 lira verdim
Lazer fiyatı sordum nakitte 1400 diyorlar
Başlamayı düşünüyorum bakalım ama daha düşünme aşamasındayım
Can'ım yanlış ifade etmişimBence makineye 1400 vermek yerine gidip bir güzellik merkezinde yaptırmak daha mantikli olur. Uğraşmanıza da gerek kalmaz. Ben de araştırıyorum başlayacağım bir kaç ay sonra ama dedigim gibi makine ile ugrasmak yerine gidip yaptırmayı tercih edeceğim gibi görünüyor
Güzellik salonu pampaResim atiyısınn hemen bana cıbıkkk. :)
Coh merak ettim saclarını.
Güzellik salonumu?
Poliklinik tarzi bir yer mi lazere baslamayi dusundugun yer?
Bazen kampanya oluyo bazi yerlerde ama guvenilirmi bilemedim.
GeL GeLGüzellik salonu pampa
1400 nakit, 1800 taksitli fiyatı..
elimde toplam 1500 lira param var zaten hepsini oraya verirsem hiç kenarda param olmayacak. Bu düşündürüyor beni..
Hemen whatsappdan geliyorum beni bekle
Bulunduğun ilin mutlaka facebook ta bit pazari bölümü vardır. Resmini çekip ücretsiz vereceğini belirterek oraya ekleyebilirsin.Selam kizlar.
Ben bu ara sirazeden ciktim.zaten tum kumbarayi tirtikladim ustune dun gittim bizim atil durumda olan bir oda vardi eski koltuklar annem evlenirken aldigi taa 35 yillik ki attirmiyor anisi varmis.
Kullanilmayan esyalar felan..
Ben bu odayi kullanima acmak icin dun gittim iki kanepe birde tv aldim toplam 3000 tl.
Sonra magazadan cikarken yan taraf elektirikci daldim dukkana bir tane ahize aldim gelip takon dedim 70 tl.
Esyalar gelmeden odayi da boyatayim dedim boyaci yarin gelecek o ne tutar bilmiyorum.
Sorun su ki ben bu eski koltuklari nasil yok edecegim.yani cok eskiler birine versem almaz.cope atilmiyor ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?