Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın.
Dun 7.30gibi evden ciktik yuruduk yine 1saat kadar.
8.30 da annemlerdeydik 9 da mac vardi.
Kiz tam 10.30a kadar durmadi
Anneme her gittigimde aynisini yapiyo asla oturamiyorum tam gitmemize yakinda uyuyor
Basiyo cigligi.
Annem sallim dedi durmadi.
Kucaginda durmadi.
Sadece bende sakinlesti.
sallaya sallaya oyaladim kapandim y.odasina.
Evden ciktigima pisman oluyorum boylede
Evde en azindan rahatim.
Besigine falan koyuyorum.

Annemde oglan gibi 5 tane olsa bakarim bu kiz durmuyo dedi.
Annem bas edemedi.

Esim geldi salondan sesine sakinlestirmeye calisti falan.
Ama bi daldi uykuya kucakladik arabasina koyduk yuruyerek eve geldik onu yatirdim hic.
Öyle derin uyumus ki.
Sabah 6 da uyandi geri dalamadi.
Zaten 7 de ben kalkiyorum.
onu babasina pasladim kahvalti hazirladim.
ütü yaptim.
Esim giderken geri uyudu.

Ortaligi toparladim
supurge acmam lazim bir de yemek yok.
Guya dun dedim yarinada yeter bunlar bitti bile.

sulukofte
eriste yapicam.

Suan uyusam iyi ama sicakdan uyuyamiyorum bende.
Cam falan acarsam ancak ama kiz hapsurmaya basliyo ceryanda kalir diye korkuyorum.

Günaydınlar
Hafta sonu yoğun geçti giremedim
Az taze fasulye az arpa şehriye pilavı var, köfte patates yaparım yanına. Ben dün kabak detoksu yaptım bugün de yapicam.
Gün param vardı birazı bugün gelecek 600 tl bı çeyrek alırım, sonra 300 daha gelecek. Sadece para donduruyoruz
,

Dolap bosaldi
Okadar eksik var ki
Ben cikip alamiyorum esimde market gezmiyor.
Birazini ona aldircam birazi icinde ben esim geldikden sonra cikarim belki.
Bir liste yapimde ne nerden ona gore bakicam.

Evde durdukca ancak yeniyor
Sanal söyle kuzu sıcakta kendini yorma
Ben takipteyim bardak domates cıksın,sanaldan söylücem 5 er 5 er hic tasıyamıcm

Ben de annemlere iyi bi alısveris yapmak istiyorm
Bayramdan önce.
Kardesimler sürekli alıyır ama dün baktım vita yag almıs.
Dedim anne bunu nerden buldun aldın,saglıklı degilki bu dedim.
Ki ilkkez görüyorm evinde vita yag.
Kadın kızartmayı bile zeytinyagla yapar.
Aman pilava makarnaya kullanıyorm iste dedi.
Tereyag kullanırdı hep.
Demek sıkıntıları var söylemiyor.
Gerci babam hala bi havalarda,damattan 10 bin bırc alıp arabasına parca aldı
Annem diyomus ver bak cocugun parasını araba satılsın vercem diyomus

Benimki babaya düskün ama anne herdaim anne.
Bisey olsn, korksun bana kosuyo ilk al diye kuzum
Bizim de birara baba baba dibinden ayrılmazdı. Sonra biz uyurken baba sen gitler başladı bugünlerde de babacı oldu iyice. Dün dışarı çıktık. Anne sen gelme babamla biz gidelim bugün de babası giderken gitme diye ağladı. En son çizgi film açtı gitti adam :)

Öğle oldu ama günaydın kızlar
Dün de yazamadım. Dışarıda bişeyler yedik. Avm ye gittik. Kız uyudu bişeyler baktık. Eşim diyor hemen oturup kahve içelim. Hiç de içemem dedim. Kız uyumuş gezme fırsatı bulmuşum uyurmuyum hiç. Gezdik biraz bişeyler baktım. Sonra inrernetten alırım dedim. Kasa çok kalabalıktı çoğu yerde. İnternete de kotonda 200 alışverişe kargo bedava Dönüşte fileye uğradık. Karpuz Şeftali soda kıza aburcubur süt aldık.
Bugün de adliyeye gidip dilekçe verdik. Gelirken ekmek tost ekmeği süt aldık. Yoğurt yapacağım.
Bugün de evde oluruz. Yarın havuz temizlenir götürürüm havuza. Bugün işlerimi halledeceğin.

Dün sabah oğlum motorsiklete binmek istiyorum dedi, akşam parka gittik 12 ye doğru eve dönerken motorlu yunuslar park etti hemen önümüzde. Genclerdi baya da biz yürürken oğlumu çağırıp sevdiler motora binmek ister misin dediler çocukların kalbi ne kadar temiz oğlum dört köşe tabi dünden beri ben polis abilerin motoruna bindim diye

Ne güzel olmuş mutlu olmuştur yavrun

CEyrk aldım 650 tl.
Ofisten cıkmadN baktım 642 gözüküyordu,kuyumcu 655 650 yeter dedi
Artk zamlı aldıysam da yapacak bisy yok
Sok 35 tl;yulaf ezmesi,süt,hipp bisküvi,dondurma.
Baby hayırlısı olsun çeyregin. Merhaba hanımlar dün akşam geldik ama her yer çok sıcak, iki gün denize girdik işte ozaman serinliyoruz sonra yine sıcak, boynum isilik olmuş krem sürüyorum çok kaşınıyor. Dün artık yazlıkta saat 17.30 dan sonra valla sıcaktan durulmuyor küçük kızım gidelim dedi dedik her yer sıcak ha bu ev ha öbür ev, inanın yazlıktaki klimayı taktıralı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama o kadar sıcakta dün çalıştırmak yine kızımın aklına geldi. Allahım nasıl serinledik aklınla bin yaşa kızım dedim unutmuşum ben klimayı. Bu gün yine sıcak ama yapıcak birşey yok balkonlar yıkandı, lavabolar tuvaletler ovuldu, elektrikli süpürge-paspas çekildi, toz alındı. Duş aldım bir maden sodası açtım sizleri okudum. Bizim arsa yine olmadı kızlar vardır bunda da bir hayır diyoruz artık. Birazdan hem toptancıya hemde pazara gidicez hava müthiş sıcak asfalt erimiş bu gün eşim söyledi.

Hiç canını sıkma canım her şeyin hayırlısı olsun, Allah daha güzel kapılar açar insallah

CEyrk aldım 650 tl.
Ofisten cıkmadN baktım 642 gözüküyordu,kuyumcu 655 650 yeter dedi
Artk zamlı aldıysam da yapacak bisy yok
Sok 35 tl;yulaf ezmesi,süt,hipp bisküvi,dondurma.
Nette gözüken fiyata bulamıyoruz canim kuyumcularda farklı oluyo bi kaç yere soruyorum o yüzden bereketli olsun canim

huh!
Kız resmen kuş uykusunda 15dk bir uyaniyor geri dalamiyor uyutmim diyorum esniyor agliyor sabah beri onunla ilgileniyorum.
Sabah yanima aldim yemekleri yaptik.
Sonra arabasina koydum evi supurdum
Tabi arada duruyoruz kucagima aliyorum, salliyorum uyuyo uyaniyo falan zilyon tane sey.
tekrar uyudu gozum ustunde bakim kac dk uyancak.

Namazlarima duzen oturtmaya calisiyorum.
40ım bitti duzene girmeye basladim artik kilmak istiyorum.
aglaya falan kildim artik.
Bir de elimden geldigince abdestli emzirmek istiyorum.
Sık abdest alicam artik.

Carrefourdan 4lu sut
3kg balkupu toz seker
kiza 10lu islak mendil.
Ayrica eve islak mendil aldim
Fanta meyve suyu
3ü 1 arada aldim 10 li 117tl
Valla sukadarcik sey.
fiyatlarda normal market fiyatiydi.
Esimdende bisiler isticem.

liste aticam.
o bime girmez binede ben inicem o gelince
Bimin recellerini seviyorum recel falan alicam

Öyle valla canim paranın değeri yok iki parça şey 100 tl çıkıyoruz marketten bende bime cikcam eşim bi disari çıktı gelirken biseyler istedim dereotu yeşil sogan patates hasladim salata için istedim

Selam kızlar anca bakıyorum sabah yine 9 yoktu kalktik kahvalti sonrası sil süpür yaptim toz aldim cam silmek istiyordum kac gundur sildim şükür yatak odasının perdesi yikandi icerinin temiz yarin h ici oğlanın odasiyla mutfagi hallederim perdesini banyo lavabo dusakabini cifledim beyaz lahana haşladım o arada lahana sardim küçük tencereye iç kaldı lahananın cıkanlariyla pisirdim 3 kapya biberi vardı onlar i doldurdum pişti bir makine bulasik actim boşalttim simdi yorulmusum ama sıcakta iş yapmayı sevmiyorum hiç yemekler hazi r eşim gelsin yiyelim oglusun az parka cikarcam bime bi ugrayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…