Sanal söyle kuzu sıcakta kendini yormaDolap bosaldi
Okadar eksik var ki
Ben cikip alamiyorum esimde market gezmiyor.
Birazini ona aldircam birazi icinde ben esim geldikden sonra cikarim belki.
Bir liste yapimde ne nerden ona gore bakicam.
Evde durdukca ancak yeniyor
iste gelsine bakiyorum daha uygun getire goreSanal söyle kuzu sıcakta kendini yorma
Ben takipteyim bardak domates cıksın,sanaldan söylücem 5 er 5 er hic tasıyamıcm
Bursanın suyu tertemizdi. Heryerde çeşme olurdu. Hepsi gitti güzel su da kalmadı ya. Aklıma o çocukluğum geldi kız. Bursa çeşme suyu bağlantı kurdum :))Yok kız temiz su dediğim cesme suyu.
Bizim de birara baba baba dibinden ayrılmazdı. Sonra biz uyurken baba sen gitler başladıBenimki babaya düskün ama anne herdaim anne.
Bisey olsn, korksun bana kosuyo ilk al diye kuzum
Ne güzel olmuş mutlu olmuştur yavrunDün sabah oğlum motorsiklete binmek istiyorum dedi, akşam parka gittik 12 ye doğru eve dönerken motorlu yunuslar park etti hemen önümüzde. Genclerdi baya da biz yürürken oğlumu çağırıp sevdiler motora binmek ister misin dedilerçocukların kalbi ne kadar temiz oğlum dört köşe tabi dünden beri ben polis abilerin motoruna bindim diye
Baby hayırlısı olsun çeyregin. Merhaba hanımlar dün akşam geldik ama her yer çok sıcak, iki gün denize girdik işte ozaman serinliyoruz sonra yine sıcak, boynum isilik olmuş krem sürüyorum çok kaşınıyor. Dün artık yazlıkta saat 17.30 dan sonra valla sıcaktan durulmuyor küçük kızım gidelim dedi dedik her yer sıcak ha bu ev ha öbür ev, inanın yazlıktaki klimayı taktıralı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama o kadar sıcakta dün çalıştırmak yine kızımın aklına geldi. Allahım nasıl serinledik aklınla bin yaşa kızım dedim unutmuşum ben klimayı. Bu gün yine sıcak ama yapıcak birşey yok balkonlar yıkandı, lavabolar tuvaletler ovuldu, elektrikli süpürge-paspas çekildi, toz alındı. Duş aldım bir maden sodası açtım sizleri okudum. Bizim arsa yine olmadı kızlar vardır bunda da bir hayır diyoruz artık. Birazdan hem toptancıya hemde pazara gidicez hava müthiş sıcak asfalt erimiş bu gün eşim söyledi.CEyrk aldım 650 tl.
Ofisten cıkmadN baktım 642 gözüküyordu,kuyumcu 655 650 yeter dedi
Artk zamlı aldıysam da yapacak bisy yok
Sok 35 tl;yulaf ezmesi,süt,hipp bisküvi,dondurma.
Hiç canını sıkma canım her şeyin hayırlısı olsun, Allah daha güzel kapılar açar insallahBaby hayırlısı olsun çeyregin. Merhaba hanımlar dün akşam geldik ama her yer çok sıcak, iki gün denize girdik işte ozaman serinliyoruz sonra yine sıcak, boynum isilik olmuş krem sürüyorum çok kaşınıyor. Dün artık yazlıkta saat 17.30 dan sonra valla sıcaktan durulmuyor küçük kızım gidelim dedi dedik her yer sıcak ha bu ev ha öbür ev, inanın yazlıktaki klimayı taktıralı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama o kadar sıcakta dün çalıştırmak yine kızımın aklına geldi. Allahım nasıl serinledik aklınla bin yaşa kızım dedim unutmuşum ben klimayı. Bu gün yine sıcak ama yapıcak birşey yok balkonlar yıkandı, lavabolar tuvaletler ovuldu, elektrikli süpürge-paspas çekildi, toz alındı. Duş aldım bir maden sodası açtım sizleri okudum. Bizim arsa yine olmadı kızlar vardır bunda da bir hayır diyoruz artık. Birazdan hem toptancıya hemde pazara gidicez hava müthiş sıcak asfalt erimiş bu gün eşim söyledi.
Hiç sorma o kadar sevindi kiNe güzel olmuş mutlu olmuştur yavrun
Nette gözüken fiyata bulamıyoruz canim kuyumcularda farklı oluyo bi kaç yere soruyorum o yüzden bereketli olsun canimCEyrk aldım 650 tl.
Ofisten cıkmadN baktım 642 gözüküyordu,kuyumcu 655 650 yeter dedi
Artk zamlı aldıysam da yapacak bisy yok
Sok 35 tl;yulaf ezmesi,süt,hipp bisküvi,dondurma.
Öyle valla canim paranın değeri yok iki parça şey 100 tl çıkıyoruz marketten bende bime cikcam eşim bi disari çıktı gelirken biseyler istedim dereotu yeşil sogan patates hasladim salata için istedimhuh!
Kız resmen kuş uykusunda 15dk bir uyaniyor geri dalamiyor uyutmim diyorum esniyor agliyor sabah beri onunla ilgileniyorum.
Sabah yanima aldim yemekleri yaptik.
Sonra arabasina koydum evi supurdum
Tabi arada duruyoruz kucagima aliyorum, salliyorum uyuyo uyaniyo falan zilyon tane sey.
tekrar uyudu gozum ustunde bakim kac dk uyancak.
Namazlarima duzen oturtmaya calisiyorum.
40ım bitti duzene girmeye basladim artik kilmak istiyorum.
aglaya falan kildim artik.
Bir de elimden geldigince abdestli emzirmek istiyorum.
Sık abdest alicam artik.
Carrefourdan 4lu sut
3kg balkupu toz seker
kiza 10lu islak mendil.
Ayrica eve islak mendil aldim
Fanta meyve suyu
3ü 1 arada aldim 10 li 117tl
Valla sukadarcik sey.
fiyatlarda normal market fiyatiydi.
Esimdende bisiler isticem.
liste aticam.
o bime girmez binede ben inicem o gelince
Bimin recellerini seviyorum recel falan alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?