Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tskler cnm
Daha iyileri size olsun

Kızlar
14 temmuzda bime gelecekler sunlar
Güzel seyler var
Su flamingolu plaj cantasından alıp ise gidesim var
Su ledden bulursm alırım kıza

Eklentiler

• 1B22B8DD-9ED6-4F69-B998-FE975E338FAA.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 126
  • 21C3D1A4-B900-42AF-8BDE-C78C22F7032E.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 121
Maşallah canım devamı gelsin kiloları istediğin kg ulasirsin insallah gönlüne göre ev bulursun insallah

Toptancıda 90 tl, soyulmuş gibiydi, alacaklarımın çogunu alamadım yoktu çünkü, cafeler açıldı diye, kahve reyonunda kahve yoktu, mısır yoktu büyük 2,5 kiloluk yoktu. Daha da gidip ordan alamam mahallede ki marketlerden alırım artık. Pazarda ipin ucu kaçtı eşim ne kadar ödedi bilmiyorum sadece 13 tane mısır almışım, domates,salatalık, patlıcan,kiraz, reçellik vişne 2 kilo, kavun karpuz patates unuttugum birkaç birşey daha vardır zor boşaltık arabayı iki tur indik eşimle aldıklarımızı eve çıkarmaya. Akşam yemek yapmadım az az vardı birde salata yaptık tamam iki bardak ayran içmişim içim yanmış birde güzel yedim zayıflamak hayal oldu.

Iyi geceler kızlar oglusu uyuttum kış ın kullandığımız uyku setinin yorganı attim dusa yıkadim ayaklarimla şapur şupur sıktım biraz bekliyorum süzülüyor olmadı sabah asarim makinen 11 senelik 7 kg sığmıyor zorlamakta istemiyorum bise olmasın makineye parka ciktik aksam donuste bime gittik dondurma tel sehriye süt pastırma sakız kahve ikisibir 40 tl verdik yarin eşim bir ödeme alcak kardeşim e borc kapatacak eşim bir annemin bilezik kalıyor ay ortasında insallah onu halledicem disari cikcam bir yarin iskide isim var donuste dövuzciye uğrarım euro almak istiyorum 10 var 40 daha alayım dursun hep altın almayalım bozdurmak gerekebilir çok değer kaybetmez

İyi uykular kızlar
Bugun kiz uyuyunca lavabo ve tuvaletleri yikadim. Sonra ütüye giriştim. Ve nihayetinde ütüleri bitirdim. Sıcakta ne iş yapılıyot ne ütü. Evde yemek vardı kız uyandı. Onlardan yedik. Yoğurt mayaladım. Akşam çamlığa yürüyüşe gittik meydanda eşim kızı bisikletine bindirdi ben yürüdüm. Eve geldik. Ben duş aldım eşim çıktı yürüyüşe. Bakalım kilolar gidecekmi.
kızı uyutmaya yattım 1 saatte uyudu. Sonra da internetten kıza gece giymesi için şort ve kolsuz penye baktım. Pijama gibi kombin yaptım. Kıza ve yeğenime bilini baktım. Kargo ücreti için limiti tamamlarım bakalım birşeyler daha bakarım kotondan.

İyi gecelerr
Sıcaktan uyuyamıyordu
Kız bugun 1 saat anca uyudu
Allahım 1 dk durmadık
Anne mama diyip duruyor
Karnı tok,herhalde acıktı diyorm yapıyorm biseyler tüükürüyo yüzüme
Allahım el kadr bebe beni trollüyo
21.00 da uyudu o ara koci geldi,yemek ısıttım,dondurma almıs sevdiğimiz b dondurmaxcı var,keci sütüyle yapıyor .
Keciboynuzu özlü olana bayılıyorz.
Gecen kıza da aldık verdik eline külah
Zor aldık elinden .
Ona külah almıs,bana kagıt helva almıs(en sevdiğim helva arası,cünkü daha kalorili)
Öglen yulaf ezmesi pisirdim kendime ay hep görüyordm donmjs meyveyle cok iiyi oluyormus cidden.
Sabahları yaprım artk.
Öyle iste.
İgda 1 tane gereksiz video izledim agladım bide.
Pendikte 25 yasında bi abla,tiktok cekcm diye kücük kardesine sigara iciriyor(5-6 yasında yok bebe)
Sikayet ettim bende herkes etmis ama ins bulunur.
Böyle insanlara cocık emanet edilmesin ya

Kızınkileri ütülüyo musun kuzu hala?
Annem geliyor ya,kuruyan camasırları katlayıp yerlestirmis kzıın.
Kız dedim ütülnmeden ne yerlestirdin
Yasına geldi artk bu havada isin mi yok diyo bana
İcime sinmedi o gidince bosalttım geri

Kız benim gececilikten değil de işte sanırım kız uyuyunca ancak fırsat bulup oturuyorum saat 2-3 ü buluyor. Daha ocağı silecektim. Alışverişe daldım yine kaldı işler
Trendyola bakmaya korkuyorm
Seri link paylasıyor millet indirim var diye

Gunaydın aylar sonra teheccude kalktim.
Gece defalarca uyanmama ragmen nasip olmuyordu bir suredir (bunun o insana nasip olduguna, usenildiginde falan Rabbimin bunu nasip etmedigine inanirim)
Bu gece nasip oldu.
Rabbim huzuruna istedi..
cok sukur.

Kiz gunduz direndi ama gece guzel uyudu.
Uykumu aldim bende.
Kahvalti hazirladim esime.
Dun ki yemeklerde bitti.
Bugun yine yemek faslim var.
Gun basladi.

Dün aksam cok icim sıkılmisti.
Yani bilmiyorum eve sigamadim.
Esim kiza bakarken kendimi balkona attim.
Icecek bisi de aldim.
Agladim aglicam yani biri dokunsa esim bisi dese bekliyo gozyasim o derece.
Saat de 10 falan.
Bi baktim bir ugurbocegi yuruyo bana okadar tuhaf ve iyi geldi ki.
Sanki benim icin ordaydi bana gorunmek icin..
Nasil guzel yaratmis Rabbim benekleri bile muazzam duzgunlukde dedim.
Sabret sabır de.
Sıgın Rabbine.
Ona anlat.
Sonra kendimi telkin ettim.
Uyumusum kizi esim getirip koydu besigine..

Bu daralmalar bitse gecse.
Kizlada tamamen alakali falan diil bebek o anliyorum ani anina uymuyo ona sonsuz sabirliyim sukur.
Ama sicaklar, eve kapanma diger evde annem vardi cikiyordum iniyordum 2 lafliyoduk.
Bilmiyorum bi basti beni

Günaydın eküriim..
Bende senin gibi düşünüyorum..Namaz gerçekten Rabbim Huzuruna kabul ederse nasip oluyor..
Sayende Bende her gece kalkıyorum tehecüde.. Allah razı olsun.
Senelerdir isterdim kalkamk kılmak bir türlü nasip olmazdı.
Senin birgün yine burada yazdığınla çok etkilendim dedim bende kılıcam..Niyetine girdim..Çok şükür jki Rabbmde nasip etti..
İnsanın içi öyle huzur doluyorki,,
Gecenin sessizliğinde Rabbimiz ile buluşmak konuşmak sadece derdini sıkıntını ola paylaşmak , ondan istemekk..
Rabbim öelen dek nasip etsin huzuruna kabul etsin inşallah.. Yazdığını görünce bende yazmak istedim içimdem geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…