- 21 Ağustos 2015
- 32.136
- 97.529
- 798
- 38
Tskler cnmBaby hayırlısı olsun çeyregin. Merhaba hanımlar dün akşam geldik ama her yer çok sıcak, iki gün denize girdik işte ozaman serinliyoruz sonra yine sıcak, boynum isilik olmuş krem sürüyorum çok kaşınıyor. Dün artık yazlıkta saat 17.30 dan sonra valla sıcaktan durulmuyor küçük kızım gidelim dedi dedik her yer sıcak ha bu ev ha öbür ev, inanın yazlıktaki klimayı taktıralı kaç yıl oldu hatırlamıyorum ama o kadar sıcakta dün çalıştırmak yine kızımın aklına geldi. Allahım nasıl serinledik aklınla bin yaşa kızım dedim unutmuşum ben klimayı. Bu gün yine sıcak ama yapıcak birşey yok balkonlar yıkandı, lavabolar tuvaletler ovuldu, elektrikli süpürge-paspas çekildi, toz alındı. Duş aldım bir maden sodası açtım sizleri okudum. Bizim arsa yine olmadı kızlar vardır bunda da bir hayır diyoruz artık. Birazdan hem toptancıya hemde pazara gidicez hava müthiş sıcak asfalt erimiş bu gün eşim söyledi.
Aynen yaNette gözüken fiyata bulamıyoruz canim kuyumcularda farklı oluyo bi kaç yere soruyorum o yüzden bereketli olsun canim
Işık gerçekten çok güzel, kızımın odasında LED ışık var yoksa ben de isterdim almayıKızlar
14 temmuzda bime gelecekler sunlar
Güzel seyler var
Su flamingolu plaj cantasından alıp ise gidesim var
Su ledden bulursm alırım kıza
Sağol canım inşallahHayirli olsun canim..
Babanlarin evde hallolur umarim
Maşallah canım devamı gelsin kiloları istediğin kg ulasirsin insallah gönlüne göre ev bulursun insallahSelam kızlar nasılsınız?
Eskisi gibi giremiyorum siteye nedense.
Faizler düşükken kardeşim de kredi çekip ev aldı babam tüketici kredisi çekti üstünü onunla tamamladı.Kiracı da bulduk şükür
Bireysel emeklilikten çıktım 45000₺ aldım.
7 yılda biriktirmişim
Babamların evi satıp üstüne bu parayı ekleyip onlara asansörlü ev almayı planlıyorum
Evi istediğimiz fiyata satabilirsek inşallah
İşler yoğun, aşk yokaaa kilo vermeye başladım size demiş miydim.Geçen sene 79 dum 73 üm şimdi evlendiğim zaman aldığım 15 kilonun 6 sı gitti.Detoks suları içiyorum ,az yiyorum , tatlı şeyler yemiyorum.Sütlü tarçınlı kakaolu kahve içiyorum Şimdi de havyarlı maskemi yaptım.Duşa girip yatarım iyi geceler sizlere öpüldünüz
Bereketli olsun canimCEyrk aldım 650 tl.
Ofisten cıkmadN baktım 642 gözüküyordu,kuyumcu 655 650 yeter dedi
Artk zamlı aldıysam da yapacak bisy yok
Sok 35 tl;yulaf ezmesi,süt,hipp bisküvi,dondurma.
Gececi analar burdaBereketli olsun canim
Kız benim gececilikten değil de işte sanırım kız uyuyunca ancak fırsat bulup oturuyorum saat 2-3 ü buluyor. Daha ocağı silecektim. Alışverişe daldımGececi analar burda
Saolasın kuzuu
Daha iyileri size olsn
Kızınkileri ütülüyo musun kuzu hala?İyi uykular kızlar
Bugun kiz uyuyunca lavabo ve tuvaletleri yikadim. Sonra ütüye giriştim. Ve nihayetinde ütüleri bitirdim. Sıcakta ne iş yapılıyot ne ütü. Evde yemek vardı kız uyandı. Onlardan yedik. Yoğurt mayaladım. Akşam çamlığa yürüyüşe gittik meydanda eşim kızı bisikletine bindirdi ben yürüdüm. Eve geldik. Ben duş aldım eşim çıktı yürüyüşe. Bakalım kilolar gidecekmi.
kızı uyutmaya yattım 1 saatte uyudu. Sonra da internetten kıza gece giymesi için şort ve kolsuz penye baktım. Pijama gibi kombin yaptım. Kıza ve yeğenime bilini baktım. Kargo ücreti için limiti tamamlarım bakalım birşeyler daha bakarım kotondan.
Trendyola bakmaya korkuyormKız benim gececilikten değil de işte sanırım kız uyuyunca ancak fırsat bulup oturuyorum saat 2-3 ü buluyor. Daha ocağı silecektim. Alışverişe daldımyine kaldı işler
Günaydın eküriim..Gunaydın aylar sonra teheccude kalktim.
Gece defalarca uyanmama ragmen nasip olmuyordu bir suredir (bunun o insana nasip olduguna, usenildiginde falan Rabbimin bunu nasip etmedigine inanirim)
Bu gece nasip oldu.
Rabbim huzuruna istedi..
cok sukur.
Kiz gunduz direndi ama gece guzel uyudu.
Uykumu aldim bende.
Kahvalti hazirladim esime.
Dun ki yemeklerde bitti.
Bugun yine yemek faslim var.
Gun basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?