Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dur vercm cesaret geldi
Yemek de püreyi cok vermedim ben.
4-6 ay arasında verdim sonra eline verdim hersyi yedi.
Okudugum yerlerde pürenin genze kacma riski daha cokmus
Allah korusun.
Canım alışır aslında eline verdiysen yutmayı çiğnemeyi biliyor pureyi de biraz gevip yutacaktır. Biz ikiz yeğenlerimi buyuttugumuz için baya bilgilenmişim

Havuz partisinden geldim a dostlar
A Asmin75 cocuum seni duymjs olacak,havuuzn sıyunu oyuncagına doldurup icti
Alyaaa dur diyene kadr
Temiz su,banyo suyu hazırlıyorm zaten de,cesmeden ilk su icisi oldu
Kızı yıkadım uyuttum
Az bezelye ayıklayyıp sıkıldm
Attım kendimi dusa
Mantı hasladım biraz ,kıza corba ısıttım o arada uyandı.
Yemek yedik birazdan giyinip cıkarız
Koci cıkmak üzeredir

akilli kiz bak anne ben bardaklada ice biliyorm demis

banyo suyunumu temiz suyla hazirliyosun canim?

Selam kızlar anca gelebildim yine 9yoktu uyandım ev çok sıcak kahvaltiya eşim börek meyve suyu aldı öğleden sonra fileye gittik eşim avm de para çekti nakit karttan cektiriyorum nprmalde marketi nakit kalmadi elimde ddim su ekmek süt icin lazim oluyo 100 tl aldım yarin bir kuaföre gitmek istiyorum aylar sonra kaşlar fena ya akşam için fileden et aldik kavurma pilav az spagetti vardı salata ayran kola yendi erkek kardeşim uğradı sıkılıyor evde bu tarafta iside varmis everseydik su oğlanı kısmet artık bi makine beyaz actim toplanacak aksam asagimizda park var gittik 1 saat en fazla serin oturduk geldik oglusla duş aldik cay yaptim iciyoruz

Selam kızlar nasılsınız?
Eskisi gibi giremiyorum siteye nedense.
Faizler düşükken kardeşim de kredi çekip ev aldı babam tüketici kredisi çekti üstünü onunla tamamladı.Kiracı da bulduk şükür
Bireysel emeklilikten çıktım 45000₺ aldım.
7 yılda biriktirmişim
Babamların evi satıp üstüne bu parayı ekleyip onlara asansörlü ev almayı planlıyorum
Evi istediğimiz fiyata satabilirsek inşallah
İşler yoğun, aşk yok aaa kilo vermeye başladım size demiş miydim.Geçen sene 79 dum 73 üm şimdi evlendiğim zaman aldığım 15 kilonun 6 sı gitti.Detoks suları içiyorum ,az yiyorum , tatlı şeyler yemiyorum.Sütlü tarçınlı kakaolu kahve içiyorum Şimdi de havyarlı maskemi yaptım.Duşa girip yatarım iyi geceler sizlere öpüldünüz

Ya denedim bikac kre aslında genzine kactı
Korktım bidaha vermeye
Ben de o konudan çok korktum ayrıca üzerine dökmesine özellikle kış aylarında çok razı olamadım. Bir de koltuklara zaten su damlatıyordu koltuklar birara fena leke oluyordu. Hala da suluğu duruyor. Bazen onunla içer bazen bardakla biberonu da henüz bıraktırmadım. Sadece gece uyku öncesi süt içiyor. 2 yaş diyorda hiç kurallara takılmadım. Zaten biberonla istiyor sütü bakalım biraz daha zaman geçsin bıraktırırım.

Kıyamam yaa annesinin kuzusuymuş o Herkes anne olamıyor canım. Annelik çok başka birşey.

Kızlar bebişe yemek verme konusunda ben de püreyi çok uzun süre vermedim. Yemeği kaşık çatal istediği an verdim. Evet heryer pis oldu temizledim. Ama engel olmadım. Şimdi kendisi yiyor. Arada yediriyorum çünkü hala iştahsız herşeyi yemeyen bir kızım var arasıra ağzına tıkı tıkıveeiyorum yeterki yesin de diye. Bu ara mama sandalyesine de oturmuyor. Kucağına bez seriyorum.sandalyeler mahfolur diye bıraktırmamıştım mama sandalyeyi

Günaydınlarr
Ay gelemedim aksm
Dün köye gittik
Cıkarken bi trf olmaz böyle bisey
Bütün Bursa uludaga akmıs
Gec döneriz dedik
Yedik ictik 22.00 cıktık
Daha catrakta önde biz arkada kardesimler gerisin geri döndük
Anam sok
Milim ilerlemiyor yüzlerce arac
Bu insanlar koca gün nerde oturdu acaba
Dip dibe durmuslardır
24.00 de cıktık tekrar yarım saatlik yolu 1.5 saatte tamamladık
Kız uyuyordu tabi eve girdik uyandı 1.5 da mama verdim salladım
2 de uyumusum
Kocam kurmus saati 6.30 a bas bas öttü kız uyanndı
4 saatlik uykuyla ise gidiyorm

Hayırlı olsunnn

Hayirli olsun canim..
Babanlarin evde hallolur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…