Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annem geldi gitti.
Arada gelde insan yuzu gorim dedim.
Bazen cok darlaniyorum sanki nefes alamiyorum.
Biz en azindan aksamlari yuruyus yapardik esimle adim sayardik, sahile falan inerdik
Onlar bile bana iyi gelirdi.
Simdi tamamen kapanmak eve bazen cok bunaliyorum.
Vurus belasi olmasa arkadaslar falan gelir giderdi en azindan.
Ya da kizi koyar arabasina sitenin cevresinde turlardim maksat yuruyus olsun kiz seviyo zaten.
Ama cocuklar hep bahcede yaklasmak isterler falan indirmiyorum.
Esiyo bi de asagisi baya.
Havuzu acmadilar sitenin sanirim acilmicak

Seneye kiz yurur her aksam sahillere aticam kendimi.
Evden koyarim bisiler hem yemegini orda yer termosada cay mis.
Bizde nefes aliriz.
o da kosturur yorulur.
Hayal kuruyorum iste umutlarda olmasa yasanmaz uleyhnn.
Kimlerde bu yaz icin hayal kurmustur kimbilir

Bize gr getiren patronun diger kardesinin oglu evlencek onada mecbur biz gr takicaz.
Yani al gulum ver gulum.
Dedim al geri tak o senin ben alirim dedi esim.
Valla teklif var israr yok cok incesin mersi dedim.
Neticede cebimizden cikacak bilezik alicam ya ondan almaz benden heves ettim ya bilezik alicam diye.
Ama yinede teklif edim dedim.

Canım gramın yarısı vardı. O heralde. Eşine söyle dikkat etsin

Selam kızlar
bugün çok açamadım. Diğer gözüme de geçti. Zaten doktor bulaşabilir demişti. Hemen damlaları damlattım krem sürdüm. Diğeri gibi şişmedi.
kız gündüz uyumadı tabi uyurmu saat akşam 7 de yatıp sabah 8:30 da uyanırsa. 1 saat uğraştım uyumadı kalktım. Yemek yaptım ona köfte çorba. Turşu istedi. Ben çorba yoğurt yedim. Akşam abır cubur yeriz dedik eşimle. 62.3 kiloya düştüm. Onun için yemek yapmadım kendime. Eşim zaten işyerinde yiyor. O da diyette. Yemekten sonra parka götürdüm. Eve geldik duş aldık. Uyudu. Saat 19:45 de Bugün daha uysaldı. İnatlaşmadı şükür. Belki de deneme yaptı
Yarın çatalcaya gidelim dedi eşim. Ama hava rüzgarlıymış deyip duruyor. Bakalım karar ne olacak :) bir karar verir sonra araştırır vazgeçer Kızı denize götürmeyi çok istiyor serin olursa diyor. Bakalım karar verirse bişeyler hazırlayacağım.

Sabah 0.5 grm aldım .
Bu ay daha da param kalmadı ceyrek +0.5 grmla kaparım ayı
Kızın dogumgununu napsm hic bilmiyorm
Evde mi kutlasam
Canım ben ilk yaşını hiç doğum günü yapmak istemedim. Çünkü çok huzursuz oluyorlar. Uykusu geliyor ağlıyor falan. Bişey de anlamıyor zaten. Ama evde bir pastayı şöyle elleriyle bir dağıttırmak hayalimdi aynen de öyle yaptım. Pasta aldı eşim. Üflemeyi zaten bilmiyordu. İlk tatlı deneyimiydi. Parmakladı parmakladı hımm hımm diye diye yedi. Gülücüklerle video resim çektik. Çok da güzel oldu. İki yaşında da biliyorsun nasıl yaptığımıxı. Eminim 1 yaşında olsa o kadar eğlenemezdi. 2 yaşında arkadaşlarıyla şarkılarla dans etti o da çok eğlenceliydi.

Keşke deseydin. Hatırlatsaydın organizasyona katıldıklarını. Bazen lafı çarpmak gerekiyor. Çok sinir bozucu

Kendim evde masa süslemesi yaparım kafamda tas devri konsepti var.
anam onunda bi masa örtüsü 59 tlmis
Eger büyük dogumgünü yapsaydım kostüm alcktm nerden baksan 250 tl sadce o.
Bi yandan da yapmamak maddi olarak daha iyi tabi.

İyigecelerr
Kız adet edindi 2 gündür 13.00 den sonra uyumuyo
19.30 da bayılıyo gece uykusuna geciyo
Allahım eve geldim 14.30 da o 5 saat yedi beni yedi
Anne mama,anne bak
Emekliyoruz a dostlarr
Bana ise girdin en güzel anlrını kacırıırsn diyolardı,annem sok oldu
Kız bütün gün yerde oynadık hic emeklemedi ya diyo
Cocuum beni beklemis,anam görsün ilk demis
Yalnız 2 emekleyip ayaga kalkıyorz ,yürür bu yakında diyo annem

Ben de her yıl öyle toplanıp doğum günü yapılmasını saçma buluyorum. Farklı şekilde kutlanılabilir. Başbaşa mesela. Ya da bir sürpriz yaparak ona. Onlarda güzel bemce.

Sen mi üşeniyorsunnn cıkıkcıkcıkk çok şaşırdım.
valla ben de arkadaşlara diyordum. Mevlüt yok altı ay kınası uğraşamam diye. Bana çok uğraşlı geliyor.sonra eşimin teyzesi burada mevlüt yapalım dedi. Az kişiyle. Sonra annem orada mevlüt yapalım 6 ay kinasi yapalim dedi. Yaptik ugrastimmi hayir tabiki :)) cok kisiydik yaptik bitti. Dogum gununu de eve sigdiramazdim.Disarda kahvalti verdik ohh tertemiz is oldu. Zaten benim ailem eve zor sigiyoruz organizasyon firmalariyla konustuk fiyatlar cok fenaydi. Muzikleri kendimiz ayarladik. Suslemeyi kardesim yapti. Cok ugrasmadim.

Çığlık attığını olumlu anlamda mı söyledi olumsuz mu ? Sen yetiştirmiyon ne ya şurda kaç gün oldu işe başlayalı biraz patavatsız galiba annen duymamazlıktan gel boşver

Ben de ilk günlerde bunalmıştım. Çalışırken birden evde yalnızdım. Hiç komşu tanımıyordum. İnsan yüzü göremez oluştum

Gündüz uykusunu bırakmasın bizim 1 yaş öncesi gündüz 2 uykuyken 1 yaşında tek uykuya düştü. Ama o aşamada böyle birgün iki birgün tek derken en son tek de karar verdi tabi ben alışmışım iki uykuya çok zor gelmişi. 2 yaşına girerken de tek uyku ve bazen uyumuyordu. Çok şükür bırakmadı gündüz uykusunu çok korkmuştum

kiz bide erken konusuyor kuzum ya

Çığlık attığını olumlu anlamda mı söyledi olumsuz mu ? Sen yetiştirmiyon ne ya şurda kaç gün oldu işe başlayalı biraz patavatsız galiba annen duymamazlıktan gel boşver
Yok onu komik diye atmıs videoyu
Olumlu anlamda söyledi
Sen mi yetistiriyorsn diye de kardesim dedi
Evet o cok iyidir ama über patavatsızdır

Benim tahminim cok uyutuyolar
7 de kalkıyor,9 da 2. Uyku
Yarım saat 1 saat uyuyor
13.00 de yine uyutuyolar ondan gündüz uykusunu baska uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…