Canım gramın yarısı vardı. O heralde. Eşine söyle dikkat etsinBize gr getiren patronun diger kardesinin oglu evlencek onada mecbur biz gr takicaz.
Yani al gulum ver gulum.
Dedim al geri tak o senin ben alirim dedi esim.
Valla teklif var israr yok cok incesin mersi dedim.
Neticede cebimizden cikacak bilezik alicam ya ondan almaz benden heves ettim ya bilezik alicam diye.
Ama yinede teklif edim dedim.
Canım ben ilk yaşını hiç doğum günü yapmak istemedim. Çünkü çok huzursuz oluyorlar. Uykusu geliyor ağlıyor falan. Bişey de anlamıyor zaten. Ama evde bir pastayı şöyle elleriyle bir dağıttırmak hayalimdi aynen de öyle yaptım. Pasta aldı eşim. Üflemeyi zaten bilmiyordu. İlk tatlı deneyimiydi. Parmakladı parmakladı hımm hımm diye diye yedi. Gülücüklerle video resim çektik. Çok da güzel oldu. İki yaşında da biliyorsun nasıl yaptığımıxı. Eminim 1 yaşında olsa o kadar eğlenemezdi. 2 yaşında arkadaşlarıyla şarkılarla dans etti o da çok eğlenceliydi.Sabah 0.5 grm aldım .
Bu ay daha da param kalmadı ceyrek +0.5 grmla kaparım ayı
Kızın dogumgununu napsm hic bilmiyorm
Evde mi kutlasam
Keşke deseydin. Hatırlatsaydın organizasyona katıldıklarını. Bazen lafı çarpmak gerekiyor. Çok sinir bozucuDogumgünü fikrim daha söylerken red yedi
Kardesim hemen ben gelmem kpderin dısarda geziyo dedi
Cok dikkat eder saolsn gecen hafta evlerinin bahcesinde organizasyon vardı,dogumgünü ona katıldılar.
Ama kpderim dıssarda geziyo
Herkes ise gidiyo geliyor ama gezegende bi ben ise gidiyorm gibi davranıyorlar zaten annemle ikisi.
O yüzden anında vazgectik
İs büyüyor gruptan cıkıyr,sonra annem beni darlıyor flanKeşke deseydin. Hatırlatsaydın organizasyona katıldıklarını. Bazen lafı çarpmak gerekiyor. Çok sinir bozucu
Canım ben ilk yaşını hiç doğum günü yapmak istemedim. Çünkü çok huzursuz oluyorlar. Uykusu geliyor ağlıyor falan. Bişey de anlamıyor zaten. Ama evde bir pastayı şöyle elleriyle bir dağıttırmak hayalimdi aynen de öyle yaptım. Pasta aldı eşim. Üflemeyi zaten bilmiyordu. İlk tatlı deneyimiydi. Parmakladı parmakladı hımm hımm diye diye yedi. Gülücüklerle video resim çektik. Çok da güzel oldu. İki yaşında da biliyorsun nasıl yaptığımıxı. Eminim 1 yaşında olsa o kadar eğlenemezdi. 2 yaşında arkadaşlarıyla şarkılarla dans etti o da çok eğlenceliydi.
Ben de her yıl öyle toplanıp doğum günü yapılmasını saçma buluyorum. Farklı şekilde kutlanılabilir. Başbaşa mesela. Ya da bir sürpriz yaparak ona. Onlarda güzel bemce.Ben yapmayi dusunmuyorum mesela vurus bitsede.
Dedigin gibi bisi anlamiyorlar bosuna masraf, milletle ugras gibi geliyo bana
Acikcasi oglanada hic yapmadim.
Hediye ve pasta alirdik.
Hıı kizin akli erer ister falan ya da okula baslar arkadaslarini ister yaparim.
Ama ne bilim ben milletle ugrasmayi sevmiyorum sanirim toplayip falan
Sen mi üşeniyorsunnn cıkıkcıkcıkkYa ben useniyorum.
Hazirla evi temizle coluk cocuk dolussun eve yensin icilsin sen zaten cocukla ugrasmakdan hic bisi anlama sonra hadi ev temizle bir daha.
Hic benlik diil ya
Disarida kutlasanda mekan para, hediyelik aliyosun bisiler hepsi para
Evet hatira kalmasi guzel
Kiza minik bir pasta alir resim cekiniriz sanirim.
Oglana 1. yasinda almistik resmi olsun falan diye mumlari yakinca korkup aglamisti
Arkadas anaokulu zamaninda oglununkini kutlamisti evde Allahim kadinin butun odalari talan.
9 cocuk 9 veli her odadan biri cikiyodu.
Ee 2. bebeleride olan vardi yaninda napsinlar kime biraksinlar.
Cocuklar oynarken kadinin vazosunu kirmislardi.
Herkes tabagini aldi bi kosede doke saca yedi.
Aman dedim aman.
Allah yukarda 40ınıda okutmayi dusunmuyordum ben.
halam annem 2 ablam var onlar gelir okuruz diye konusmustuk.
O da nasip olmadi ortalik yuzunden.
Saglik olsun.
Çığlık attığını olumlu anlamda mı söyledi olumsuz mu ? Sen yetiştirmiyon ne ya şurda kaç gün oldu işe başlayalıBen ona bozuldum zaten
Apartmanda bahcede dogumgünğ yaptı komsu cocıkları indiled
Arkadasları gelip gidyor
Ben daha hic vi arkadasımla görüsmedim.
Cok sinirliyim konusmucam bi süre
Annem video atmıs cıglık atıyo kız
Valla ben böyle yetistirmedim yazdım.
Sen yetistirmiyon ki zaten demis
Cok bozuldm
İyidir hostur ama dilinin ayarı yok.
Ben de ilk günlerde bunalmıştım. Çalışırken birden evde yalnızdım. Hiç komşu tanımıyordum. İnsan yüzü göremez oluştumAnnem geldi gitti.
Arada gelde insan yuzu gorim dedim.
Bazen cok darlaniyorum sanki nefes alamiyorum.
Biz en azindan aksamlari yuruyus yapardik esimle adim sayardik, sahile falan inerdik
Onlar bile bana iyi gelirdi.
Simdi tamamen kapanmak eve bazen cok bunaliyorum.
Vurus belasi olmasa arkadaslar falan gelir giderdi en azindan.
Ya da kizi koyar arabasina sitenin cevresinde turlardim maksat yuruyus olsun kiz seviyo zaten.
Ama cocuklar hep bahcede yaklasmak isterler falan indirmiyorum.
Esiyo bi de asagisi baya.
Havuzu acmadilar sitenin sanirim acilmicak
Seneye kiz yurur her aksam sahillere aticam kendimi.
Evden koyarim bisiler hem yemegini orda yer termosada cay mis.
Bizde nefes aliriz.
o da kosturur yorulur.
Hayal kuruyorum iste umutlarda olmasa yasanmaz uleyhnn.
Kimlerde bu yaz icin hayal kurmustur kimbilir
Ayy triplerde var desene. Zormuş işin bpşver yazma anlasınlar trip kimde varmışİs büyüyor gruptan cıkıyr,sonra annem beni darlıyor flan
Yazmadım ben de bugun gruba.
Anlasınlar.
Gündüz uykusunu bırakmasınİyigecelerr
Kız adet edindi 2 gündür 13.00 den sonra uyumuyo
19.30 da bayılıyo gece uykusuna geciyo
Allahım eve geldim 14.30 da o 5 saat yedi beni yedi
Anne mama,anne bak
Emekliyoruz a dostlarr
Bana ise girdin en güzel anlrını kacırıırsn diyolardı,annem sok oldu
Kız bütün gün yerde oynadık hic emeklemedi ya diyo
Cocuum beni beklemis,anam görsün ilk demis
Yalnız 2 emekleyip ayaga kalkıyorz ,yürür bu yakında diyo annem
kiz bide erken konusuyor kuzum yaİyigecelerr
Kız adet edindi 2 gündür 13.00 den sonra uyumuyo
19.30 da bayılıyo gece uykusuna geciyo
Allahım eve geldim 14.30 da o 5 saat yedi beni yedi
Anne mama,anne bak
Emekliyoruz a dostlarr
Bana ise girdin en güzel anlrını kacırıırsn diyolardı,annem sok oldu
Kız bütün gün yerde oynadık hic emeklemedi ya diyo
Cocuum beni beklemis,anam görsün ilk demis
Yalnız 2 emekleyip ayaga kalkıyorz ,yürür bu yakında diyo annem
Yok onu komik diye atmıs videoyuÇığlık attığını olumlu anlamda mı söyledi olumsuz mu ? Sen yetiştirmiyon ne ya şurda kaç gün oldu işe başlayalıbiraz patavatsız galiba annen duymamazlıktan gel boşver
Gündüz uykusunu bırakmasınbizim 1 yaş öncesi gündüz 2 uykuyken 1 yaşında tek uykuya düştü. Ama o aşamada böyle birgün iki birgün tek derken en son tek de karar verdi tabi ben alışmışım iki uykuya çok zor gelmişi. 2 yaşına girerken de tek uyku ve bazen uyumuyordu. Çok şükür bırakmadı gündüz uykusunu çok korkmuştum
diger kardesi gr getirdi canimCanım gramın yarısı vardı. O heralde. Eşine söyle dikkat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?