Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dogumgünü fikrim daha söylerken red yedi
Kardesim hemen ben gelmem kpderin dısarda geziyo dedi
Cok dikkat eder saolsn gecen hafta evlerinin bahcesinde organizasyon vardı,dogumgünü ona katıldılar.
Ama kpderim dıssarda geziyo
Herkes ise gidiyo geliyor ama gezegende bi ben ise gidiyorm gibi davranıyorlar zaten annemle ikisi.
O yüzden anında vazgectik

Canım madem öyle sen de doğum günü yapma. Zaten bebek bir şey anlamıyor. Benim kardeşim çocuklar parti gibi organizasyonlardan anlayana kadar yapmadı. Ama o kısıtlı bütçesiyle en güzel kreşlere yolladı.

İnşallah olmazzzz biz de ne planlar yapmıştık. Yani bu kadar zaman serbest olundu bir bayrammı virüsü dağıtıyor anlamadım

Ya zatenn yapmıcaktık
Ama ilk yas ya heves ediyor insan
Ama yuttum geri yapmıcam.

yaa öyle ama
Bende simdi birilerini istemiyorum onlar disari cikiyolar calisiyolar diyorum ama bakinca esimde gun boyu disarda.
ya da kardesim geliyor o da disarda.
vurusun bitecegi yok herkes dikkat ederse kendine cok temas olmazsa bisi olmaz diye dusunuyorum.
Dugunler basladi yani bende agustosda dugune goturcem.

Ben yapmayi dusunmuyorum mesela vurus bitsede.
Dedigin gibi bisi anlamiyorlar bosuna masraf, milletle ugras gibi geliyo bana

Acikcasi oglanada hic yapmadim.
Hediye ve pasta alirdik.
Hıı kizin akli erer ister falan ya da okula baslar arkadaslarini ister yaparim.
Ama ne bilim ben milletle ugrasmayi sevmiyorum sanirim toplayip falan

Boşver canim bencede sende rahatsız olacaksın evde kurla bu sene yavrunla artı herkes disari çıkıyor bi senmi çalışıyorsun bir senin kayinpedermi geziyor seninde mecburiyetin var çalışıyorsun laf soylemeseler keske

Bende iki kızımda da ilk doğumgünlerini kendi hevesimden yapmıştım canımm.
Beyza da hele var ya ortaokul dönemine kadar genelde kutladık.. ilk doğumgünlerinde kalabalıkdık..Aynen onlar hiç bişey anlamıyorlar.. Aslında büyükler kendi heveslerine yapıyorlar..
Hele Betül ün ilk doğumgününde kart bastırdık.. gelinlik aldım.. neler neler yaptık..:)
sonuçç hatırlamıyor:)Hele şimdiki partilerrr ooooo.
Onun zamanında o kadar bişi yoktu.. Betülünde 5 yaşına kadar kutladık gerek çevre gerek aile içinde..
ama artık kutlamıyoruz..
Sadece hediye pasta alıyoruz babasıyla ikisine üflüyorlar tamam:)
babasıyla aynıgün doğumgünleri:)
Bende artık toplayamıyorum milleti.. Herşey gençlikde ya.
zor geliyor valla uğraş dur milletle..
en güzeli sade kendimiz içinde:)

Ya ben useniyorum.
Hazirla evi temizle coluk cocuk dolussun eve yensin icilsin sen zaten cocukla ugrasmakdan hic bisi anlama sonra hadi ev temizle bir daha.
Hic benlik diil ya
Disarida kutlasanda mekan para, hediyelik aliyosun bisiler hepsi para
Evet hatira kalmasi guzel
Kiza minik bir pasta alir resim cekiniriz sanirim.
Oglana 1. yasinda almistik resmi olsun falan diye mumlari yakinca korkup aglamisti

Arkadas anaokulu zamaninda oglununkini kutlamisti evde Allahim kadinin butun odalari talan.
9 cocuk 9 veli her odadan biri cikiyodu.
Ee 2. bebeleride olan vardi yaninda napsinlar kime biraksinlar.
Cocuklar oynarken kadinin vazosunu kirmislardi.
Herkes tabagini aldi bi kosede doke saca yedi.
Aman dedim aman.

Allah yukarda 40ınıda okutmayi dusunmuyordum ben.
halam annem 2 ablam var onlar gelir okuruz diye konusmustuk.
O da nasip olmadi ortalik yuzunden.
Saglik olsun.

Aynen canım.. Birde çalışınca basbaya yorgunluk eziyet yani..
Büyüyüncede arkadaşlarıyla takılıp kendi aralarında kutluyorlar zaten..
valla bilmiyorum diyorum benmi tembelim hevesimde yok artık öyle şeylerde hiç inan ki..
gücüm kalmamış..Gençken gene yaptık işe bişiler. yeter aman:)

Ben ona bozuldum zaten
Apartmanda bahcede dogumgünğ yaptı komsu cocıkları indiled
Arkadasları gelip gidyor
Ben daha hic vi arkadasımla görüsmedim.
Cok sinirliyim konusmucam bi süre
Annem video atmıs cıglık atıyo kız
Valla ben böyle yetistirmedim yazdım.
Sen yetistirmiyon ki zaten demis
Cok bozuldm
İyidir hostur ama dilinin ayarı yok.

Bir aydır yarım gün yoktun canim diger saatler sende gecesi var keşke hayatımızı tandiklaromiz kolaylaştıracak şeyler yapsa ben etrafındakilere öyleyim özellikle aileme bazen çok kırılıyorum ama ben çok ince düşünüyorum yıpratiyorum kendimi

Selam canlar kahvalti edip miskinlik yaptim az eşim tırasa çıktı cuma sonrası ben oglusu parka çıkardım kiyma çikardim buzluktan mantı yapcam un azdı şoka uğradım bebek yağı çokokrem süt kucuk yogurt banyo lif tekli kahve kinder joy oglus a 25 üzeri gliss şampuan vardı aldim 55 verdim bime girdim 2 kiloluk un 6 .5 verdim geldim el yüz temizle alinanlari yerlestir bulasik makines boşalttım o surada kahve yaptim simdi içip dinleniyorum sonra hamur yogurup giriş cem mantiya

Slmm kız yine uyumadı
Artk uyutmucam aksm uyur
Sokta 23 tl bıraktım;tambugday unu(söke buldım sonunda)kıza muz ,1 lt kefir,bos mantı aldım.
Tavuklu pilavım var biraz koci yer onu gece,enginar yaptm terbiyeli tambugday unla yaptm terbiyesini suyundan kızada iciririm.
Yarım enginar da öglen yedirdim

Canim calisan icin tabi extra zor olur.
Heves meselesi belki.
Benim oyle seylerde hic hevesim olmadi.
icimden gelmedi yani ugrasmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…