- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Canım madem öyle sen de doğum günü yapma. Zaten bebek bir şey anlamıyor. Benim kardeşim çocuklar parti gibi organizasyonlardan anlayana kadar yapmadı. Ama o kısıtlı bütçesiyle en güzel kreşlere yolladı.Dogumgünü fikrim daha söylerken red yedi
Kardesim hemen ben gelmem kpderin dısarda geziyo dedi
Cok dikkat eder saolsn gecen hafta evlerinin bahcesinde organizasyon vardı,dogumgünü ona katıldılar.
Ama kpderim dıssarda geziyo
Herkes ise gidiyo geliyor ama gezegende bi ben ise gidiyorm gibi davranıyorlar zaten annemle ikisi.
O yüzden anında vazgectik
Olsun canım al koy kenarda bulunsun her zaman lazım olan şey o fiyata bulmak zorEvet kuzu
Aa saolasun
Biyere gideceğimizden degil ya iste heves
İnşallah olmazzzz biz de ne planlar yapmıştık. Yani bu kadar zaman serbest olundu bir bayrammı virüsü dağıtıyor anlamadımErken günaydın
Bogaldumm kabuslar gördüm uyandım.
Kahve yaptım ictim
Acıktım simdi de ay iyice sastı uykum.
Bayrama yasak var mı acep ya?
Balıkesir e falan gidelim diyorz 2 gün
Ev kiralarız diyorz ama yasak olur muki
Ya zatenn yapmıcaktıkCanım madem öyle sen de doğum günü yapma. Zaten bebek bir şey anlamıyor. Benim kardeşim çocuklar parti gibi organizasyonlardan anlayana kadar yapmadı. Ama o kısıtlı bütçesiyle en güzel kreşlere yolladı.
yaa öyle amaDogumgünü fikrim daha söylerken red yedi
Cok dikkat eder saolsn gecen hafta evlerinin bahcesinde organizasyon vardı,dogumgünü ona katıldılar.
Herkes ise gidiyo geliyor ama gezegende bi ben ise gidiyorm gibi davranıyorlar zaten annemle ikisi.
Ben yapmayi dusunmuyorum mesela vurus bitsede.Canım madem öyle sen de doğum günü yapma. Zaten bebek bir şey anlamıyor. Benim kardeşim çocuklar parti gibi organizasyonlardan anlayana kadar yapmadı. Ama o kısıtlı bütçesiyle en güzel kreşlere yolladı.
Bereketli olsun canim kaçtan aldın 0.5 iSabah 0.5 grm aldım .
Bu ay daha da param kalmadı ceyrek +0.5 grmla kaparım ayı
Kızın dogumgununu napsm hic bilmiyorm
Evde mi kutlasam
Boşver canim bencede sende rahatsız olacaksın evde kurla bu sene yavrunla artı herkes disari çıkıyor bi senmi çalışıyorsun bir senin kayinpedermi geziyor seninde mecburiyetin var çalışıyorsun laf soylemeseler keskeDogumgünü fikrim daha söylerken red yedi
Bende iki kızımda da ilk doğumgünlerini kendi hevesimden yapmıştım canımm.Ben yapmayi dusunmuyorum mesela vurus bitsede.
Dedigin gibi bisi anlamiyorlar bosuna masraf, milletle ugras gibi geliyo bana
Acikcasi oglanada hic yapmadim.
Hediye ve pasta alirdik.
Hıı kizin akli erer ister falan ya da okula baslar arkadaslarini ister yaparim.
Ama ne bilim ben milletle ugrasmayi sevmiyorum sanirim toplayip falan
Ya ben useniyorum.Bende iki kızımda da ilk doğumgünlerini kendi hevesimden yapmıştım canımm.
Beyza da hele var ya ortaokul dönemine kadar genelde kutladık.. ilk doğumgünlerinde kalabalıkdık..Aynen onlar hiç bişey anlamıyorlar.. Aslında büyükler kendi heveslerine yapıyorlar..
Hele Betül ün ilk doğumgününde kart bastırdık.. gelinlik aldım.. neler neler yaptık..:)
sonuçç hatırlamıyor:)Hele şimdiki partilerrr ooooo.
Onun zamanında o kadar bişi yoktu.. Betülünde 5 yaşına kadar kutladık gerek çevre gerek aile içinde..
ama artık kutlamıyoruz..
Sadece hediye pasta alıyoruz babasıyla ikisine üflüyorlar tamam:)
babasıyla aynıgün doğumgünleri:)
Bende artık toplayamıyorum milleti.. Herşey gençlikde ya.
zor geliyor valla uğraş dur milletle..
en güzeli sade kendimiz içinde:)
Aynen canım.. Birde çalışınca basbaya yorgunluk eziyet yani..Ya ben useniyorum.
Hazirla evi temizle coluk cocuk dolussun eve yensin icilsin sen zaten cocukla ugrasmakdan hic bisi anlama sonra hadi ev temizle bir daha.
Hic benlik diil ya
Disarida kutlasanda mekan para, hediyelik aliyosun bisiler hepsi para
Evet hatira kalmasi guzel
Kiza minik bir pasta alir resim cekiniriz sanirim.
Oglana 1. yasinda almistik resmi olsun falan diye mumlari yakinca korkup aglamisti
Arkadas anaokulu zamaninda oglununkini kutlamisti evde Allahim kadinin butun odalari talan.
9 cocuk 9 veli her odadan biri cikiyodu.
Ee 2. bebeleride olan vardi yaninda napsinlar kime biraksinlar.
Cocuklar oynarken kadinin vazosunu kirmislardi.
Herkes tabagini aldi bi kosede doke saca yedi.
Aman dedim aman.
Allah yukarda 40ınıda okutmayi dusunmuyordum ben.
halam annem 2 ablam var onlar gelir okuruz diye konusmustuk.
O da nasip olmadi ortalik yuzunden.
Saglik olsun.
208 ama suan 215Bereketli olsun canim kaçtan aldın 0.5 i
Boşver canim bencede sende rahatsız olacaksın evde kurla bu sene yavrunla artı herkes disari çıkıyor bi senmi çalışıyorsun bir senin kayinpedermi geziyor seninde mecburiyetin var çalışıyorsun laf soylemeseler keske
Bir aydır yarım gün yoktun canim diger saatler sende gecesi var keşke hayatımızı tandiklaromiz kolaylaştıracak şeyler yapsa ben etrafındakilere öyleyim özellikle aileme bazen çok kırılıyorum ama ben çok ince düşünüyorum yıpratiyorum kendimiBen ona bozuldum zaten
Apartmanda bahcede dogumgünğ yaptı komsu cocıkları indiled
Arkadasları gelip gidyor
Ben daha hic vi arkadasımla görüsmedim.
Cok sinirliyim konusmucam bi süre
Annem video atmıs cıglık atıyo kız
Valla ben böyle yetistirmedim yazdım.
Sen yetistirmiyon ki zaten demis
Cok bozuldm
İyidir hostur ama dilinin ayarı yok.
Canim calisan icin tabi extra zor olur.Aynen canım.. Birde çalışınca basbaya yorgunluk eziyet yani..
Büyüyüncede arkadaşlarıyla takılıp kendi aralarında kutluyorlar zaten..
valla bilmiyorum diyorum benmi tembelim hevesimde yok artık öyle şeylerde hiç inan ki..
gücüm kalmamış..Gençken gene yaptık işe bişiler. yeter aman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?