masallah bal kızaİyigecelerr
Kız adet edindi 2 gündür 13.00 den sonra uyumuyo
19.30 da bayılıyo gece uykusuna geciyo
Allahım eve geldim 14.30 da o 5 saat yedi beni yedi
Anne mama,anne bak
Emekliyoruz a dostlarr
Bana ise girdin en güzel anlrını kacırıırsn diyolardı,annem sok oldu
Kız bütün gün yerde oynadık hic emeklemedi ya diyo
Cocuum beni beklemis,anam görsün ilk demis
Yalnız 2 emekleyip ayaga kalkıyorz ,yürür bu yakında diyo annem
kiz yapmak temizlemek guzeldi sonrasiSen mi üşeniyorsunnn cıkıkcıkcıkkçok şaşırdım.
valla ben de arkadaşlara diyordum. Mevlüt yok altı ay kınası uğraşamam diye. Bana çok uğraşlı geliyor.sonra eşimin teyzesi burada mevlüt yapalım dedi. Az kişiyle. Sonra annem orada mevlüt yapalım 6 ay kinasi yapalim dedi. Yaptik ugrastimmi hayir tabiki :)) cok kisiydik yaptik bitti. Dogum gununu de eve sigdiramazdim.Disarda kahvalti verdik ohh tertemiz is oldu. Zaten benim ailem eve zor sigiyoruzorganizasyon firmalariyla konustuk fiyatlar cok fenaydi. Muzikleri kendimiz ayarladik. Suslemeyi kardesim yapti. Cok ugrasmadim.
1 yas sonrasi bende oglanda tek uyku uyutuyordum.Gündüz uykusunu bırakmasınbizim 1 yaş öncesi gündüz 2 uykuyken 1 yaşında tek uykuya düştü. Ama o aşamada böyle birgün iki birgün tek derken en son tek de karar verdi tabi ben alışmışım iki uykuya çok zor gelmişi. 2 yaşına girerken de tek uyku ve bazen uyumuyordu. Çok şükür bırakmadı gündüz uykusunu çok korkmuştum
Ya şoklardayım zengin ınsanların hele ki patronun gram takmasına ben utandım. Ama zenginler öyle benim trilyoner bir teyzem var. Tırları falan var. O da öyle çocukları da öyle bir yere gidilir hesabı ben tek başıma öderim oğlu eniştem elini cebine atmaz. Hukuki işleri olur bana para vermeden halletirirlerdiger kardesi gr getirdi canim
bakalim
Biz onun oglunada ceyrek takmistik bir de.Ya şoklardayım zengin ınsanların hele ki patronun gram takmasına ben utandım. Ama zenginler öyle benim trilyoner bir teyzem var. Tırları falan var. O da öyle çocukları da öyle bir yere gidilir hesabı ben tek başıma öderim oğlu eniştem elini cebine atmaz. Hukuki işleri olur bana para vermeden halletirirler
Aynen ama bu insanın kendine yaptığı bir saygısızlık. Beleşçi ınsanların gerçek yüzünü görünce Rabbim bir şekilde olaylar sunuyor ve basımdan gittiler. Ben bir şey yakaladım teyzeme dr hesap sordum o gün bu gündür çok şükür hiç aramazlar.Biz onun oglunada ceyrek takmistik bir de.
Malesef insanlar demek boyle boyle evler arabalar aliyorlar
Annen işi bıraktırmak için yapıyor sankiBen ona bozuldum zaten
Apartmanda bahcede dogumgünğ yaptı komsu cocıkları indiled
Arkadasları gelip gidyor
Ben daha hic vi arkadasımla görüsmedim.
Cok sinirliyim konusmucam bi süre
Annem video atmıs cıglık atıyo kız
Valla ben böyle yetistirmedim yazdım.
Sen yetistirmiyon ki zaten demis
Cok bozuldm
İyidir hostur ama dilinin ayarı yok.
Çevremde herkes mekan kapatıp yapıyor doğumgünlerini, ben de ise sıfır heves yok hiç olmadı. Ben de bi tuhaflık var galiba diyordum ama yalnız değilmişim. Ne bileyim o parayı çocuğuma harcamak varken bi de yorgunluk milleti memnun etme çabası hiç gerek yok diye düşünmüşümdür hepCanim calisan icin tabi extra zor olur.
Heves meselesi belki.
Benim oyle seylerde hic hevesim olmadi.
icimden gelmedi yani ugrasmak.
Annem kardesim hepsi karsıAnnen işi bıraktırmak için yapıyor sanki ☹
Ayy hiç sevmem beleşçileri. Bir de parası olduğu halde öyle yapıyorlar terbiyesizlik bence. Bir de bunu yapan erkekYa şoklardayım zengin ınsanların hele ki patronun gram takmasına ben utandım. Ama zenginler öyle benim trilyoner bir teyzem var. Tırları falan var. O da öyle çocukları da öyle bir yere gidilir hesabı ben tek başıma öderim oğlu eniştem elini cebine atmaz. Hukuki işleri olur bana para vermeden halletirirler
Bırak ortalıkta kalsın ve bırak uğraşma canım çocuklu ev anlasınlar ne kadar yorulduğunu. Biz de 5 te uyandıkuykusuzuummm aa dostlar kiz 5 de uyandi
nezaman duzelcek ya
3 gun gece uykusu fevkalede hıh olduk tamam diyorum 4. gün uyumuyo pöfsss beğ.
emzir salla gaz cikar alt degis eller ayaklar durmuyo terletiyo kendini tepine tepine.
Dün esime sesler cikariyo bisiler bi cilveler
O cok hirpalayarak seviyor abuk sabuk seslerle alisti kiz
Yiyici hazirci tayfa hemen yarin aksam musaitseniz gelicez yazmis
iyi dedim gelin.
Esim evde malum ona supurge yaptiririm ben vileda.
makarna salatasi yapicam.
Buzlukda su boregi var onu cikarcam.
ıslak kek yapicam bi de.
Hazir aldircaktim kurabiye falan ama bizde hazir kurabiye artik yenmiyo surunuyo tezgahlarda sonra cope.
Yani kalacak yenmicek bosuna para vercez.
Istemiyorum bisi yapmak ama 3 cesit cikarcam alissinlar artik hic ugrasamam.
Banyo ve mutfagida temizlemem gerek.
Hic biside yapasim yok öglen baslarim kiz uyutmadi 8den sonra uyudu hanfendi
Kahvalti yaptik bizde.
Kizin anakucagi falan var ortalikda onlarida kaldirim.
Simdi burda hersey var rahat burasi hissine kapilmasin hazirci tayfa
Valla esime dedim yol yapiyosa bosuna heveslenmesin gelemez.
Ben de ilk gittiğimiz yerde öyleydim. Sonra ikinci gittiğimizde daha rahattım. Daha da dışarda çok yemedik zaten.Ama ben dısarıya acık değilim hala onu anladım
Mama sandalyesi istedik,bastan bi kolonyaladm,üzerine ıslak mendille gectim ,kız dokundukca ellerini sildim
Masayı da tabi aynı sekil 2 tur
Garson cocjk abla siz kalkınca biz dezenfektan sıkıyırz dedi artk
Bahar temizliğine giriscektim mekanda
Ahh heykel kozahan lise yıllarım aklıma geldi.Ay taksit taksit yazıyorm hakkınızı helal edin kızlar
Hazır heykele cıkmısken ben az gezerim kahve falan alırım tubadan annen azcık bakıversin dedim kociye
Heykele cıkmayalı 6 ay oldu,annem orda oturuyor ama ona da koci bıraktıgından gezemiyorz
Pandemi olmasa Kozahan da kahve icerdim bak ne güzel
Afiyet şeker olsun pasta kahve şarapSlmmm
15.00 de cıktm isten
Heykele cıktm ,barı dedim alısveris yapayım.
Avm icinde büyük marketler gidemiyordm
Carrefoura girdim heykelde.
Dedim kendime blush alayım keyif yapayım kız uyuyunca bu aksam
Olmus 70 tlKıyamadım 50 tl ye sirince sarabı aldım
poset filtre kahve falan 80 tl bıraktım markette
Göyaaa kızı hemen alcam taksiyle döncez eve.
Daha marketten cıktm
Organizasyon sorumlusu sevdiğim görümcem dedi biz geldik anneme pasta aldık kahveye yetis
Anam bi benim basıma gelir
Sarabı koydum posete attım cantaya.
Kvdeme cocuk almaya gidiyorm ,cantamda koca sarap sisesi
Biyere carsam kırılsa,adım cıkcak alkolik geline
Neyse ictik kahvleri ,yedik pastayı.
Duragı aradık acmıyorlar yakın zaten yürüyelim dedi ablam.
Kızı aldı o ,ben cantam,posetim bindim taksiye kazasız belasız geldim eve.
Kızı doyurdm
Biseyler atıstırcam.
İns erken uyur.
40 tl de taksiye baydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?