Ayy teşekkür etmeyi bilmiyorlar. Benim bosandigim adam da böyle. Annemin bu tip insanlar için söylediği bir şey vardır. Karni sıcak yemek gördü ya hazmedemedi der.Hani böyle güzel bisey yaparsın
Ama karsındaki anlamaz o an enerjin cekilir hissedersin ya aynen öyleyim suan
Kociyi aradım 2 kere acmadı
Kvdeyi aradım mecbur,kızı sorcam.
Ay dedi simdi uyuttum
Bide zil caldı kardesn paket yollamıs
Cockk uyandı dedi
Bi yükseldi farketti yükseldiğini hemen topladı
İste ben bu insanları bu yüzden sevemiyorım
Biseyden anlamıyolar
Sıklık yaparsın anlamazlar
Ot gelmis ot gidecekler
Töbe yarabbim
Bu arada cocuk 11 den beri uyuyor yine
Bunun kavgasını yapacagım bugun.
Ahahahahahha he valla
Benim fikrim de şu özellerde biraz paracılık var. Bunu en çok da tüp bebek tedavisinde gördüm. Yeni yapılmış kaç tane sperm testi götürdüğümüz halde. Tüp bebek bölümü doktorunun illa ürolojiye görünün demesi ayrı bir paracılıktı. Yazacağı bir sperm artırıcı vitamin. Onun için o zamanım parasıyla 300 verecektik. Bir de son tedavide bana ameliyat Önerdiler. Hiç de bulaşmadım. Hiçbir sorun görünmezken niye ameliyat.Hastane konusu konusulmus.
Bence bütün anneler kendi bebklerini bilir ona göre hareket eder.
Alya 1 haftalık dı,göbegi düstü saglık ocagjna kayıt acmanız lazım dediler gttik.
Aile hekimi iltihap var hemen cocuk dru görsün dedi
Biz apar topar hastaneye ordan, dr dedi bunda mı iltihap varmıs(göbek kupkuruydu)
Gitmeyin bidaha dedi o hekime.
O oldu gitmedik.
Wpdan attım heray
Biz hemen saglık sigırttası yaptık
Cok sükür kontroller dısında kullanmadık
Ama kalca ult.vs odedi
9 ayda kan testini ödedi
3 kontrol hakkımız var ins eylülde 13.ay kontrolü var.
2 muayenemiz bos.
Saglık olsn da bosa gitsin.
Acıkcası ben kendim icinde artk özelin de özeline gidelim diyorm
Hamilelik testinde pozitifi gördüm medicalpark da kan verdim ,testleri karıstırmıslar negatif sonuc attılar bana
5 haftalık hamileymisim.
Tarihe baktık da anladık yanlıs oldugunu
Ama koci de baska yömden bakıyor,devlete gidiyor.
Devlette drlar daha cık hastayla karsılasıyorlar daha deneyimliler diyor.
O da dogru bi mantık.
Özetle anneler cocugunu biliyor.
Ay ne uzattım
Okuyanlar kör oldu
Helal edin hakkınızı bacımsular
kesinlikle anneme borcu ödeyelim deGünaydın kızlar
Öğlen oldu ama kahvaltı işte biraz işim vardı. Kızı da oyaladım. Dün lavabo tıkanmış bayağı su altı tezgahın altından. Sonra eşimle yapacaktık. Kızı uyutmaya çalıştım. Sonra eşimle benim yatakta aramızda yattı uyudu. Gece 4 de uyandım. Yerine koydum.
sabah açtım temizledim boyunun içi tıkanmış. O kadar da lavabo süzgeçi kullanıyorum. Yok yine de tıkanıyor. Şimdi kıza tv açtım. Sabahtan bu yana aç aç diyor. Yabancı çocuk şarkısı dinliyor sürekli. Türkçeyi öğrenmeden ingilizce öğrenmeye karar verdi benim kız
Akşam yürüyüş yapmaya üşendim evde leslie yaptım yarım saat. Kızda benimle yaptı :)
Akşama yine yemeğim var az yiyorum kaç gün gidiyor yemek. Kıza da çorba var yanına makarna istedi küçük hanım.
Bugün kardeşim arabayı bize satın deyip duruyor.kaç gündür söylüyordu. Eşi de eşime söylemiş. Satsak da almak istediğimiz arabaları şuan almak için ev alır gibi kredi çekmemiz lazım. Ev kredisini kapatsak bir karımız yokki 1300 faiz kalmış kredide. 300 ü erken ödemeye keserler 1000 tl faiz karı için para yatırılmaz.
Eşim de diyor ev borcumuz bitince satarız üzerine de birikimi katarız. O zamana harcamazsak o parayı tabi. Ama anneme borç var diye biliyor. Annem mutfağa dolap yaptırıyor. 15 bin falandı fiyat. Eşim dedi para gönderelim isterse. Eğer ev borcumuz bitince derse hemen araba alalım. Ne yapayım kızlar anneme borcumuzu ödeyelim desemmi. Çünkü ev borcu bitince ödeyeceğiz diye konuşmuştuk. Aslında para benim birikimim. Yani illa kenarda bir param olsun istiyorum. Güvende hissediyorum. Bir de bugün ev borcu bitince birikimi de ekler araba alırız dedi. Anneme borcumuzdan bahsetmedi biraz kıllandım açıkcası. Ev borcu bitmeye yaklaşınca diyeceğim anneme borcumuzu verelim diye. Sizce ne yapayım.bir de yarın birgün dayısı sıkışır para ister. Dayanamaz verir. Klasik olan şeyler. Ondan dolayı gizli para biriktiriyorum. Uzun yazdım kusura bakmayın. Fikir almak istedim sizden
Gurme bebek sitesine bakabilirsin canım. Ben hep oraya bakıp vermiştim. Hangi ay ne yedirilebilir yazıyorKızla bana tencere keki yaptm
Cık seviyorz ben bakmadım onunkine kakao koyabiliyor muyum acaba ya?
Ama ham iyi kakao almam kazım
Tatlı krizine birebir tencere kekleri valla
Kız icin;az zeytinyagı(tariflerde yarım cay bardagı diyor) ben az koydm
1 cay bardagı yogurt
Tarcın,az karbonat
2-3 kasık tambugday unu
Azda dövülmüs ceviz attım.
Kendime olana biraz bitter cik.erittim
Kakao kattım
Miss
Yerken bi top da dondruma attım üstüne
Kızın tabi yarısını kendi yedii
Yarısını yerler yedi
Ayy robotum olaydı ugrasmazdım iste
Bizim ela için başvuru yaptığımızda görüşmelerde bize en çok araştırın dedikleri konu cinsel istismardı. Bir de cinsel eğitim kitabı vardı. Diğer kitaplar haricinde bu kitabı herkese zorunlu tutuyorlarmış özellikle istanbulda.Bir ara illuminatimi ne zikkim vardi pek anlamazdimsa gerci.
Bende okudukca gerildim.
Cocuklarimizi gozumuzun onunden ayirmicaz valla
Saldım ya zaten.Canım geçmiş olsun. Biraz da yorgunluk uykusuzluk tetikliyor. Nacizane önerim minik bebeğin uyur uyumaz sen de uyu. Eve de yemek yapma. Zaten oğlun dışarıdan yemeği seviyor.
Benim kadin dogum dr. öyleydi.Benim fikrim de şu özellerde biraz paracılık var. Bunu en çok da tüp bebek tedavisinde gördüm. Yeni yapılmış kaç tane sperm testi götürdüğümüz halde. Tüp bebek bölümü doktorunun illa ürolojiye görünün demesi ayrı bir paracılıktı. Yazacağı bir sperm artırıcı vitamin. Onun için o zamanım parasıyla 300 verecektik. Bir de son tedavide bana ameliyat Önerdiler. Hiç de bulaşmadım. Hiçbir sorun görünmezken niye ameliyat.
çocuk doktoru olarak benim doktor (özel hastanede) hiç paracılık yapmadı. Yaptırmak istediğimiz birşey olursa da gereksiz görüyorsa yaptırmayın dedi. Devlet hastanesi doktorlarına daha çok güveniyorum. Çünkü amaç para olmıyor. Ama istanbulda çok kalabalık. Ondan dolayı özel sigorta yaptırdık. Yanında bana da yapılması gerekiyormuş. Bana da yaptırdık. Geçen yıl bayağı kullandık. Bu yıl kıza 1 defa kullandım. İçimiz rahat en azından.
Bende hep derim en kotusunu gordum kesin arkasinda bi guzellik var derimmbaby ben bu tür kendime bile açıklayamadıgım durumlarda sınanıyorum, diyorum sonra mükafatım büyük olacak diyorum ve çok şükür iki tane dünya tatlısı evladım var. Hep onlara birşeyler isterim Allahtan. Canım sıkma canını annem böylelerine lafını bile ziyan etme derdi bana, ben de sana diyeyim, üzme kendini bak dünya güzeli evladın var, nezaket herkese yakışmıyor zaten.
Bizde öyle fb ing da doğum günü kutlamıyoruz. İnsan kendi başbaşa da güzel şeyler yaşayıp doğum günü kutlayabilir. Tamam resim paylaşılır anlıyorum. Yani pasta ya da doğum günü resmi olabilir. Ama sadece yazı paylaşmıyoruz. Aldığı hediyeyi de hiç paylaşmadımGünaydınlar
Sabah sabah kardayım
Babam yatagın parasını verdi 957 tldi 1000 tl verdi tabi.Alma üstünü
Nakit kartla odediğim icin %5 de site iade yapcakmks
100 tl kardayım sabah saabah
Kocinin dogumgünü
Allah affetsin hic kutlayıp paylasmak gelmiyor icimden fbda falan
Arkadasları doldurmus daha sabahtan
Millet dicek hanımı 2 satır yazamamıs bisey
Kardesim tutturdu bana kvdenin adresi ver bonnyfodd yollayayım
Ayh dedim yollama bisey o bana yolladı mı diyorm
Kendim yapmıyorm yapanlra da mani oluyırm Allah affetsin
Kv çekiştirmenin mesleği olmaz kız
Yapıyor olabilir aynı şey aklımdan geçtiBenim kadin dogum dr. öyleydi.
Gercekden benim sansimdi.
Cok test istemeyen biriydi.
verdigi testleride istedigin yerde yaptir sonucunu getir diyordu.
Kibirsiz gayet mutevazi biriydi Allah razi olsun ondan.
Ama bilmiyorum boyle bazi ozel hast. baski mi yapiyo nedir doktorlara para kazandirin hastaneye test isteyin falan diye yani insallah öyle bisi yokturda yani bilmiyorum.
Sadece ufacik birseyden bile bi suri test istemeleri tuhafima gitti
eltingil geldi gittiDamla bagirsaklarini rahatlatti biraz sanirim ya hala kaka yapamasada kuzum okadar sıkmiyo kendini ve uyudu yine 13.30'a kadar emmeye uyandi sadece.
Oynadik biraz konustum onunla mutfaga yanima aldim bulasik mak. bosalttim doldurdum.
Geri uyutcam esniyo 2 saat kadar daha uyursa yemek yaparim.
Evi de aksam supururum canim isterse.
Kafam rahat diil ya kiza taktim is yapasim bile yok.
Elim kolum kalkmiyor.
Ay tam benim koca tarafına oturmalık lafAyy teşekkür etmeyi bilmiyorlar. Benim bosandigim adam da böyle. Annemin bu tip insanlar için söylediği bir şey vardır. Karni sıcak yemek gördü ya hazmedemedi der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?