Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy teşekkür etmeyi bilmiyorlar. Benim bosandigim adam da böyle. Annemin bu tip insanlar için söylediği bir şey vardır. Karni sıcak yemek gördü ya hazmedemedi der.

baby ben bu tür kendime bile açıklayamadıgım durumlarda sınanıyorum, diyorum sonra mükafatım büyük olacak diyorum ve çok şükür iki tane dünya tatlısı evladım var. Hep onlara birşeyler isterim Allahtan. Canım sıkma canını annem böylelerine lafını bile ziyan etme derdi bana, ben de sana diyeyim, üzme kendini bak dünya güzeli evladın var, nezaket herkese yakışmıyor zaten.

Günaydın kızlar
Öğlen oldu ama kahvaltı işte biraz işim vardı. Kızı da oyaladım. Dün lavabo tıkanmış bayağı su altı tezgahın altından. Sonra eşimle yapacaktık. Kızı uyutmaya çalıştım. Sonra eşimle benim yatakta aramızda yattı uyudu. Gece 4 de uyandım. Yerine koydum.
sabah açtım temizledim boyunun içi tıkanmış. O kadar da lavabo süzgeçi kullanıyorum. Yok yine de tıkanıyor. Şimdi kıza tv açtım. Sabahtan bu yana aç aç diyor. Yabancı çocuk şarkısı dinliyor sürekli. Türkçeyi öğrenmeden ingilizce öğrenmeye karar verdi benim kız
Akşam yürüyüş yapmaya üşendim evde leslie yaptım yarım saat. Kızda benimle yaptı :)
Akşama yine yemeğim var az yiyorum kaç gün gidiyor yemek. Kıza da çorba var yanına makarna istedi küçük hanım.
Bugün kardeşim arabayı bize satın deyip duruyor.kaç gündür söylüyordu. Eşi de eşime söylemiş. Satsak da almak istediğimiz arabaları şuan almak için ev alır gibi kredi çekmemiz lazım. Ev kredisini kapatsak bir karımız yokki 1300 faiz kalmış kredide. 300 ü erken ödemeye keserler 1000 tl faiz karı için para yatırılmaz.
Eşim de diyor ev borcumuz bitince satarız üzerine de birikimi katarız. O zamana harcamazsak o parayı tabi. Ama anneme borç var diye biliyor. Annem mutfağa dolap yaptırıyor. 15 bin falandı fiyat. Eşim dedi para gönderelim isterse. Eğer ev borcumuz bitince derse hemen araba alalım. Ne yapayım kızlar anneme borcumuzu ödeyelim desemmi. Çünkü ev borcu bitince ödeyeceğiz diye konuşmuştuk. Aslında para benim birikimim. Yani illa kenarda bir param olsun istiyorum. Güvende hissediyorum. Bir de bugün ev borcu bitince birikimi de ekler araba alırız dedi. Anneme borcumuzdan bahsetmedi biraz kıllandım açıkcası. Ev borcu bitmeye yaklaşınca diyeceğim anneme borcumuzu verelim diye. Sizce ne yapayım.bir de yarın birgün dayısı sıkışır para ister. Dayanamaz verir. Klasik olan şeyler. Ondan dolayı gizli para biriktiriyorum. Uzun yazdım kusura bakmayın. Fikir almak istedim sizden

Benim fikrim de şu özellerde biraz paracılık var. Bunu en çok da tüp bebek tedavisinde gördüm. Yeni yapılmış kaç tane sperm testi götürdüğümüz halde. Tüp bebek bölümü doktorunun illa ürolojiye görünün demesi ayrı bir paracılıktı. Yazacağı bir sperm artırıcı vitamin. Onun için o zamanım parasıyla 300 verecektik. Bir de son tedavide bana ameliyat Önerdiler. Hiç de bulaşmadım. Hiçbir sorun görünmezken niye ameliyat.
çocuk doktoru olarak benim doktor (özel hastanede) hiç paracılık yapmadı. Yaptırmak istediğimiz birşey olursa da gereksiz görüyorsa yaptırmayın dedi. Devlet hastanesi doktorlarına daha çok güveniyorum. Çünkü amaç para olmıyor. Ama istanbulda çok kalabalık. Ondan dolayı özel sigorta yaptırdık. Yanında bana da yapılması gerekiyormuş. Bana da yaptırdık. Geçen yıl bayağı kullandık. Bu yıl kıza 1 defa kullandım. İçimiz rahat en azından.

kesinlikle anneme borcu ödeyelim de
dünyanın bin bir türlü hali var
malesef üç beş atmazsak sıkışınca kimse vermiyor

Gurme bebek sitesine bakabilirsin canım. Ben hep oraya bakıp vermiştim. Hangi ay ne yedirilebilir yazıyor

Bir ara illuminatimi ne zikkim vardi pek anlamazdimsa gerci.
Bende okudukca gerildim.
Cocuklarimizi gozumuzun onunden ayirmicaz valla
Bizim ela için başvuru yaptığımızda görüşmelerde bize en çok araştırın dedikleri konu cinsel istismardı. Bir de cinsel eğitim kitabı vardı. Diğer kitaplar haricinde bu kitabı herkese zorunlu tutuyorlarmış özellikle istanbulda.
en önemli konu çocuğun özelini bilmesi ve izinsiz çocuğun öpülmemesiydi. Bir de hadi öp beni sana şeker çikolata vereceğim. Çok sakıncalı. Bir de tv de bazı sahneleri görüp durumun onun gözünde normalleşmemesi lazım.
ama malesef sürekli yapılan şeyler. Çocuğu en iyi kandırma şekli şeker çikolata.
hergün bir haber oluyor çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmayacağız.
en yakınımızla bile mesafeli olması gerek. Çocuk cinsel istismarı ardından da öldürülmesi içler acısı. Allah korusun hepimizin çocuklarını.

Damla bagirsaklarini rahatlatti biraz sanirim ya hala kaka yapamasada kuzum okadar sıkmiyo kendini ve uyudu yine 13.30'a kadar emmeye uyandi sadece.
Oynadik biraz konustum onunla mutfaga yanima aldim bulasik mak. bosalttim doldurdum.
Geri uyutcam esniyo 2 saat kadar daha uyursa yemek yaparim.
Evi de aksam supururum canim isterse.
Kafam rahat diil ya kiza taktim is yapasim bile yok.
Elim kolum kalkmiyor.

Canım geçmiş olsun. Biraz da yorgunluk uykusuzluk tetikliyor. Nacizane önerim minik bebeğin uyur uyumaz sen de uyu. Eve de yemek yapma. Zaten oğlun dışarıdan yemeği seviyor.
Saldım ya zaten.
Dun tum gun evde yoktum bugunde sadece yemek yapicam.
Yapmasam da hos niye yapmadin demez esim ama 2 kap yemek yaparim kolay bisi.
Kafam zaten kizda

Benim kadin dogum dr. öyleydi.
Gercekden benim sansimdi.
Cok test istemeyen biriydi.
verdigi testleride istedigin yerde yaptir sonucunu getir diyordu.
Kibirsiz gayet mutevazi biriydi Allah razi olsun ondan.
Ama bilmiyorum boyle bazi ozel hast. baski mi yapiyo nedir doktorlara para kazandirin hastaneye test isteyin falan diye yani insallah öyle bisi yokturda yani bilmiyorum.
Sadece ufacik birseyden bile bi suri test istemeleri tuhafima gitti

Bende hep derim en kotusunu gordum kesin arkasinda bi guzellik var derimm
Guzel dusunup guzeli cagirmak önemli.

Bizde öyle fb ing da doğum günü kutlamıyoruz. İnsan kendi başbaşa da güzel şeyler yaşayıp doğum günü kutlayabilir. Tamam resim paylaşılır anlıyorum. Yani pasta ya da doğum günü resmi olabilir. Ama sadece yazı paylaşmıyoruz. Aldığı hediyeyi de hiç paylaşmadım
sadece kızımın ilk doğumgününde benim için anlamlı olan resmi koyup yazı yazmıştım. İlk Eşim fb da ben ing da içimizden gelenleri yazdık.İlerde okur diye

Yapıyor olabilir aynı şey aklımdan geçti

yedirenk79
Yedirenkcim bence sen hatırlat unutmuş olabilir. Tekrar istemeye yüzümüz olsun de, sonuçta emanet istenmiş bir para. Para mevzularında ben sözverdiğim gibi hemen ödemeye geçmek isteyen biriyim, karşımdakinden de aynı hassasiyeti göstermesini istiyorum böyle de söyleyebilirsin eşine.

selam can kızlar
işler fena değil sakin gibi, yarın tatil
kaldı iki gün onu da çalışırsak iki gün tatil :)

eşim maaşı gönderi KMH kapattım
çok harcamışız allah kerim
benim derdim eylüle toparlanmak ama inşllah olur.
çok açılmak istemiyorum

akşama taze fasülye var yanına salata yoğurt karpuz çıkarırım diye düşünüyorum
şeekr parem de var
yeter bugünlük
yarın evdeyken yine iki çeşit yemek yaparım cuma perşembe rahat ederiz.

eltingil geldi gitti
resmen enerjini emdi
bence sen kendini bir oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…