Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynı benim ki
Yanıyorsan üstünü çıkar ben üşüyorum dedim artık
Kendi ailesi ile gitse papatya gibi olur
Teyze dayısıyla bir defa kaplıcaya gittik. Tabi benimki genel olarak öyle. Onları da eleştirip durdu. Ama benim ailemle olunca bana daha çok batıyordu o zamanlar.
şimdi benim ailemi kayırsa da sanırım içimde yer etti o zamanlar. Geçen kardeşimin eşini kayırıyordu şaşkınım dedim
Ona tek kullandığım söz herşeyin iyisini sen bilirsin kimse bişey bilmiyor

Hayvanları sevdirsin ama korkuyorsa zorlamal ne ya daha da uzaklaşır hayvanlardan. Bir de üzerine bindirmek

Probiyotik iyidir canım bize de ishal için vermişti. İnşallah işe yarar

Anca geldim bende
3 saat uyumus kız bugun
Tabi beni darlıyor
Yarım saat uyudu eve gelince
Corba yedirdim kalkınca
Dünden yemegim var
Annmler cıkıp gelebilir
Köydeki eve yatak bulmuslar netten 957 tl
Onu aldık benim karttan
Onu vermeye cıkar gelirler belli olmaz
A101 40 tl;viking mutfak,3 tane filtre kahve,yerfıstıgı,6lı organic yumurta,bitter cikolata,dis macınu.

Hastane konusu konusulmus.
Bence bütün anneler kendi bebklerini bilir ona göre hareket eder.
Alya 1 haftalık dı,göbegi düstü saglık ocagjna kayıt acmanız lazım dediler gttik.
Aile hekimi iltihap var hemen cocuk dru görsün dedi
Biz apar topar hastaneye ordan, dr dedi bunda mı iltihap varmıs(göbek kupkuruydu)
Gitmeyin bidaha dedi o hekime.
O oldu gitmedik.
Wpdan attım heray
Biz hemen saglık sigırttası yaptık
Cok sükür kontroller dısında kullanmadık
Ama kalca ult.vs odedi
9 ayda kan testini ödedi
3 kontrol hakkımız var ins eylülde 13.ay kontrolü var.
2 muayenemiz bos.
Saglık olsn da bosa gitsin.
Acıkcası ben kendim icinde artk özelin de özeline gidelim diyorm
Hamilelik testinde pozitifi gördüm medicalpark da kan verdim ,testleri karıstırmıslar negatif sonuc attılar bana
5 haftalık hamileymisim.
Tarihe baktık da anladık yanlıs oldugunu
Ama koci de baska yömden bakıyor,devlete gidiyor.
Devlette drlar daha cık hastayla karsılasıyorlar daha deneyimliler diyor.
O da dogru bi mantık.
Özetle anneler cocugunu biliyor.
Ay ne uzattım
Okuyanlar kör oldu
Helal edin hakkınızı bacımsular

Bu goturdugum yer acikcasi cok da guvendigim bir yer diil surekli dr. degisiyo falan.
ama iste en yakinimda orasi vardi suan oraya goturmek istedim.
O testleri dev.hastanesinde yaptiririm zaten.

Ayni testleri saglikocaginda bedavaya yaptirma imkanim varken niye 350tl verim ki?
Ben karacigerinde vs bisi oldugunu dusunmuyorum.
Bagirsak problemi yasiyoruz biz.
Ve kiminle konussam herkes yasamis.
Evet kendi evladim oldugu icin (herkesin kendi evladina panikledigi gibi) daha fazla dusunuyorum uzuluyorum.
Rabbim baska dert vermesin
Ilacdan ziyade boyle prebiyotiklerle, daha dogal yollarla cozme taraftariyim.
cunku mama almayan bir bebek midesine agir gelecegini dusunuyorum ilaclarim fitilin vs.

D Dimple01 de cocuk buyutmus bir anne neticede tecrubeli.

Buradaki devamli olan butun arkadaslarin topikdaslariminda beni en az benim kadar dusunduklerinede eminim.
Yani amaclari iyi hissetmem, yardim etmek, sakinligimi korumam icin

Canim goturmek istedigim dev. hast. mesela sadece cocuk ve dogum uzerine.

Esimi boyun fitigindan ameliyat eden de. bu civarda capinda cok iyi.
Ve dev. hastanesinde nekadar zaman gorev yapti.
Yani iyi doktorlar gercekden cok fazla devlette sadece arastirmak lazim.
Memnuniyet falan.

Merhba,Doktor neden hemen tahlil istemiş ki,anne sütü alan bebeklerde 10güne kadar kaka yapamama normal karşılanıyor zatenNacizane tavsiyem denemişsindir belki ama sen zeytinyağı kiraz kayısı falan tüket sütten geçsin minnoşa.Eminim ki korkulacak bir durum değildir ama ah annelik işte

Off olamaz

Geçmiş olsun canım

Herkese selamlar. Malesef Ankarada bir çok özel hastane temiz değil. Ben ona şaşırıyorum.
Bu aralar devlet hastaneleri kalabalık olur diye insanlar özeli daha çok tercih ediyor bence onun etkisidir belki.
Ben de sağlık sigortam olmasına rağmen devlet hastanelerini, eğitim araştırmaları tercih ederim.
Daha çok vaka görüp, daha çok bilgi sahibi olduklarını düşünüyorum babyloading87 enişteye aynı fikirdeyim.
Yillar önce eşimin rahatsizligina butun özel hastaneler ki hepsi adı bilinen hastane ve doktorlar hep belfitigi teşhisi ile tedavi yaptı, ama bir arpa boyu yol alamadik.
En sonunda mr cektirmek için gittiğimiz devlet hastanesindeki doktor anladı ne olduğunu.
Prof.dra. yonlendirdi, tedavisi devlet hastanesi'nde olmadığı için özele yönlendirdiler.

Son düzenleme:
Lelli abla bu arada ablam da doğum yaptı yeğenim 38 günlük. O da çişini yapıyor, kakasını yapamıyordu. Doktora götürdüler ilk etapta o da fitil vermiş. Hani bu defa fitil vereyim ama 7-8 gün yapmaması normal demiş. Ablam da kaç gündür yine yapmadı diye üzülüyordu. Bugün yapmış sonunda hepimiz rahatladık Yani canını sıkma karnına masaj yap hafiften.

Benim kardesimle en buyuk polemiğimiz onun drna göturmememdi.
O da ozelde.
Onlar cok memnun drlarından ama ben mesela antibiyotik baslamasını hemen cocuklara tasvip etmiyorm
Tabiki drdan iyi bilemeyiz ama ben Alyanın drundan cok memnunım
Yeni dogdugunda bna calpol yazmadı mı?
Gece ateslense napcan?
Nasıl dr bu dediker
Dr a gece ateslense naparıx,bi ates düsürücü mü yazsanız dedim?
Yenidoganda alıp buraya getireceksiniz
3 gunluk bebege evde tedavi mi uygulanır dedi
Biz bu tavrından cok memnun kaldık
Su da var 2 dogum dr mu da,Alyanın drunuda secerken üni.hastanesi gecmisi olanlardan sectim.

Wayfair olayını duymussunuzdur
Simdi Trendyola aynı suclamalar var
Ay bence kıyamet koptu haberimiz yok töbee
Olamaz dimi öyle bisey
Ay bende gördüm Allah'ım düşündükçe deli oluyor insan hele göçmen cocuklarda bi sürü kayıp var nerdeeller kim bilir ne acı trend yol yazı paylaşmış o firmada ilgimiz Yok demiş nediycek pizzagate olayı vardı bir ara bir sürü pedofili çıktı bunun içersinde bilinen ünlüler bürokratlar var

inanin hepsini denedim.
poposuna z.yagi surmekde dahil.
Kendi midem bozuldu 3 gun boyunca wc cikamadim, ki hala ishalim ama kizi etkilemiyor.
Sutten gecer lafina artik inanmiyorum.
Gecmiyor demek.

Geçmiş olsun canım
sagol canim
yaptim canin yani her gun msj yapiyorum.
insallah bizde ablan gibi bi ohh deriz

Damla biraz bagirsagini duzenlemis olabilir bilemedim ama uyudu bugun baya.
uyanikkende öyle kivranmadi.
Eve geldik simdi emzirdim yine uyudu.
Bayada gaz cikardi.
Belki iyi gelir bakalim.
3-4gun duzenli kullanim fayda gorecekmiyim.
Herkes benim yedigimin etkileyecegini soyluyor genelde ama midem bozuk zaten suan kirazlar kayisilar kuruincirler yemekden sütten gecmiyo demek hurafemi acaba sutten gecer laflari.

Orada yemek yedik eve geldik evde yemekde yoktu.
Dinlendim ama ya
Hem kiz uyudu hem de annem ilgilendi uzandim hep.
uzun uzun uyumasamda vucudum dinlendi.
Kafam dagildi.
Haftada 1 giderim artik galiba anneme.
En azindan uzaniyorum biraz.

Kiz uyudu yine ben de uyucam

Merhaba Lelli ve topikdaşları,
Seni, Babyi ve diğer arkadaşları pek çok severim.(Seni dedim çünkü yakınım gibisiniz hepiniz haberiniz yok ) Ben oğluma doktorun tavsiyesiyle 6 aya kadar prebiyotik damla kullandım.Ve gerçekten çok faydasını gördüm. Kakasını yapamadığı için ayrı kıvranıyordur küçük kuş gazı olduğu için de ayrı kıvranıyordur.Sakın üzülme hepsi geçecek, şu anda hala dış dünyaya her anlamda ayak uydurmaya çalışan minnacık bir fındık tanesi o. Pırtlamak bile çok zor ona şu an efor sarfediyor kolay mı? Dilerim prebiyotik damla size de çok iyi gelir de rahatlar artık prenses. Lelli bir de bu daralmaların için olabildiğince temiz hava almaya çıkmanı öneririm. En kötü annene anlat daralıyorum lütfen 1 2 saat dur ben bir dolaşayım geleyim de. Kafanı dağıtman, temiz hava alman şart. Bir de temizliğe, düzene önem verme şu aralar, rahvan gitsin boşver,önemli olan sensin bir de o fındık kafa.Erbaşlar zaten kurtarıyor kendini bir şekilde. Son olarak yazılarınıza hepinizin ayrı bayılıyorum, uzun yazılar görünce daha hoşuma gidiyor haberiniz olsun.İyi ki varsınız valla, muhabbetiniz daim olsun kızceler. Öperim sizi.

Basım catlıyo bugun okuduklarımdan
Dünyayı yöneten satanist pedofili agı varmıs
Ünlü iismler hep icinde Allahım sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…