Küçük Düşün Büyük Olsun!

kadin yeni eve geciyo, yazlikda almis
bi de 4.cocugu istiyo

Çok minikmiş yaaa. Yok ya biraz ertelerim olur biter. Zaten ilk yıl gitmedik biz. Tatil kaçmıyor ya.Artık tatil planımızı ona odaklı yapıyoruz.

Kendi kalmak istiyorsa birşey yapamazsın canım.

Günqydın demeden daldım
Kahvaltı yaptık. İkinci çamaşır attım. Kız havuz istiyorum diyor. Belki yarın indiririm. Bugün köfte pilav yapmayı düşünüyorum.
kardeşimin eşi sen gidebilirsin ablanlarla demiş. Ama dedim annesi hasta çok az ömrü kalmışken gelmen doğru olmaz. Yanında olman lazım. Ayrıca bu moral bozukluğunda kızını yanımda ister adam dedim. Yani evet çok isteyerek aslında planı kardeşim yapmıştı. Ama böyle bu durumda çok doğru görmedim tatile çıkmasını. Birara da kızı sizle göndersemmi dedi. Kızlar birlikte eğlenecek diye plan yapmıştık hep. Ama bilemem şimdi annemi istiyorum derse ağlarsa yakın yer de değil dedim. Kırmak da istemedim. Büyük ihtimal eşi de o sürekli gitsemmi diye sorduğu için öyle demiştir. Yoksa böyle bir dönem bırakıp gidince kim olsa kırılırdı diye düşündüm ben

Kuzu iki gündür müge anlıda mağdurlar adam 70 gram bilezik almış yapilcak çarşıda demişler kac ay olmuş alamamışlar parada giymiş tabi ya orda yoksa başka yerden al dimi tuhaflar eşim dio annene bilezik alcam bu ara diyo sakın bırakma almadan parayı niye birakiyim ya ddim bide canim oradakilerin çoğu söylemedi ilk te ama parayı yada altını işletmek için vermişler sonra söylediler mecbur misal 100 gram veriyo vadesine göre 105 gram fln aliyo tanıdık kuyumcuyla bizzat gördüğüm şeyler 30 yıllık kuyumcuymuslar ama aralıktan beri batmislar zaten vitrindeki bilezikler bile göstermelik ddiler ayarı düşükmüş

Günaydın kızlar biz avsaya yola ciktik sabah 7 yoktu kalktim 8 40 ti idi kiz kardeşim bıraktı gelirken simit ayran su meyve suyu 15 verdim esime kahve al ddim idoda 2 kahve 24 tl vermis ben hatun çok masraflisin diyo ama yanında ikramli k balli bar vardı ben olsam bunları düşüp fiyat isterdim ddim iki gündür deli gibi bi ortalik topla bir valiz eksik hazırla yoruldum sürpriz güzel ama birde kısıtlı gün ve çocukla zor 15 dakkaya ineriz insallah

Sorma canim hayretler içinde izliyorum müge de kredi çekmiş biri yatirmis biri evi satıp parayı vermiş akıl tutulması galiba zaten ev saba ekstra kiraya versen gelir sarsan fiyatı düşmez

yuruse arkasini toplarim ne bilim mutfaga alir onune kap kocak doker oyalarim diye dusunuyorum.
Boyle oturamiyo yatmak istemiyo(yatipda kendi kendine oyalanan bir bebek diil)
Kucakda tek elle hic bisi yapilmiyo.

Valla bilmiyorum buyudukce keske kucuk hali olsa dermiyim bilemedim.

Kendi kalmak istiyorsa birşey yapamazsın canım.
Kendi istiyordu agliyordu kalcam diye.
Ama izin vermeseydik bir kac sefer isteyemicekti iste kiyamadik.
Kiza izin vermezsek istemez diye dusunuyorum.
Gerci ozamana biz eve geceriz kalma durumu olmaz ayni binada olunca.

Buranin havuzunu acmadilar pandemi sebebiyle.
Kapali hala yani temizlenmedi acilmadi.

İyi eğlenceler canım

Benim hareketsizken hiç sıkıntım olmadı. Yatırıp işimi yapıyordum.Misafir gelse çeşit çeşit şeyler hazırladığım günleri hatırlıyorum. Ama hareketlenince sürekli bir yerlere tırmanışlar başladı. Kıpır kıpırdı. Sonraları da mutfakta iş yaparken bacağıma sarılıp Sarılıp ağlardı. İş yaptırmazdı.Gözüm sürekli onda olurdu aman düşmesin derdinden. Sonradan açıldı şimdi Daha rahatladım çok şükür.
inşallah hareketlenince oturur oyalanır Alyoşş sen de rahat edersin

Buranin havuzunu acmadilar pandemi sebebiyle.
Kapali hala yani temizlenmedi acilmadi.
Bizim de açmayacaklardı da millet bir sürü tantana yaptı. Bir de aidatlara zam yapıp geri aldılar sonra geri borç yazdılar. Yani o dönemde sıkıntıya sokmadık hesabına getirdiler. Millette dedi aidat veriyoruz havuzu açmıyotsunuz veryansın edenler vardı.şezlongları mesafeli koydular millet sabah 8 de gidiyor yer kapmak için Allah akıl versin ne diyeyim Öndeki büyük havuzlara girmeseM yandaki küçük Havuza girerim. Bomboş oluyor. Sanki tek havuz var. Değişik insanlar

çok mantıklı yaklaşıyorsun
belki gidip gelinecek kadına bir şey olmayacak ama kayınvaldesi bak beni bıraktı tatillere gitti der mi?
araya çocuk gönderme olayını sevmiyorum
yani o yıl çocuk deniz görmesin yeterki gitmesin öyle diyeyim sana
annesi olmayınca isterse anneanne olsun
o çocuk annesiz mutlu olmuyor
naçizane fikrim

Sorma canim hayretler içinde izliyorum müge de kredi çekmiş biri yatirmis biri evi satıp parayı vermiş akıl tutulması galiba zaten ev saba ekstra kiraya versen gelir sarsan fiyatı düşmez
onlar al sat yapıp komisyoncu gibi çalışacakmış
bunu daha önce etrafımda yaşayıp parayı kaptıran birisi olmuştu
ne tekim adam senin paranı kullanıyor
nasıl bir çok kazanma aşkıdır bilmiyorum
3 kuruş olsun helallinden ve bereketli olsun

Rabbim sifalar versin

Sorsan faiz haram diyip bankaya gitmez ama bu faizcilik olmuyo mu simdi
İyi olmus vala
Biz enayimiyiz burda yarım gram yarım gram calısıp biriktiriyorz

İyi tatiller kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…