kadin yeni eve geciyo, yazlikda almiszaten her yemek normal tabağa konmuyor, küçük kaselere
mutlaka pilav patates var
hep karbonhidrat
birde çocuk erken kalkıp kendi ne bulursa yiyormuş
yani bir izmir köfte yap bir yumurtalı güzel kahvaltı ver
ben yemeğin içinde et olmadan çorbasına filan yerse içime dert oluyor
hep protein hesabı yaparak yediriyorum
kadın bir anne değilkadin yeni eve geciyo, yazlikda almis
bi de 4.cocugu istiyo
Çok minikmiş yaaa. Yok ya biraz ertelerim olur biter. Zaten ilk yıl gitmedik biz. Tatil kaçmıyor ya.Artık tatil planımızı ona odaklı yapıyoruz.Bizde onların daha fenası var
Kardesimin kız emmedi 1 ay anca emmistir.
Sagmakta zor geldi ona
2 aylıktı bayramda bıraktı tatile gittiler esiyle
Ay o bayramı hic unutmam.
Biz annemle baktık baktık agladık cocuga.
Babam ne kızmıstı el kadar cocuk bırakılır mı diye
Cahillik sanırım.2. De teklif bile etmedi
Zaten o da pisman olmustu sonradan nasıl bıraktım diye.
Kendi kalmak istiyorsa birşey yapamazsın canım.cok minnakmis.
Benimde oglan annemde sık kalirdi.
Yani kalmak isterdi(akli eriyordu kendi istiyordu) annemlerde kalsin diyordu bırakiyorduk.
Ama kızı birakamam ya
Yani bisi olmadikca bırakmam galiba.
cahillikden mi artik ozaman daha kavak yelleri oluyo.
Az kafa dinlim diyorsun.
Kuzu iki gündür müge anlıda mağdurlar adam 70 gram bilezik almış yapilcak çarşıda demişler kac ay olmuş alamamışlar parada giymiş tabi ya orda yoksa başka yerden al dimi tuhaflar eşim dio annene bilezik alcam bu ara diyo sakın bırakma almadan parayı niye birakiyim ya ddim bide canim oradakilerin çoğu söylemedi ilk te ama parayı yada altını işletmek için vermişler sonra söylediler mecbur misal 100 gram veriyo vadesine göre 105 gram fln aliyo tanıdık kuyumcuyla bizzat gördüğüm şeyler 30 yıllık kuyumcuymuslar ama aralıktan beri batmislar zaten vitrindeki bilezikler bile göstermelik ddiler ayarı düşükmüşDene bunu ücretli aldıgım kutuyu 15 gündür yollamadı.sikayet var a yazdm
Sonra diğer konulara bakarken gördüm
İstanbulda efe kuyumcu diye bi kuyumcu milleti dolandırıp kacmıs.
Esenyurtta.
Adam 50 tane ceyrek alacagım var yazmıs.
Benle beraber 40 kisi var demis.
Kuyumcuya niye altın bırakıyolar onu anlamadım
Kasa kirası vermemek icin mi??
Sorma canim hayretler içinde izliyorum müge de kredi çekmiş biri yatirmis biri evi satıp parayı vermiş akıl tutulması galiba zaten ev saba ekstra kiraya versen gelir sarsan fiyatı düşmezHayy ne insanlar var. Anne olamayan ama 4. Çocuğu isteyenemi yanarsın. Yoksa parasını kuyumcunun birine bırakıp altın bekleyenemiulan ölür de paramı alamam diye düşünür yine bırakmam. Nasıl güveniyorlar istanbul gibi yerde birde
yuruse arkasini toplarim ne bilim mutfaga alir onune kap kocak doker oyalarim diye dusunuyorum.Uyku sorunum olmadı ama o filmler izlenmeme işlerin yarım kalması. Odada Film izlerken uyuya kalmaların hayal olması. Dışarıya çıkarken bile kıza göre plan oturup biryerde rahat keyifle yemek yemek yok. Kahve keyfi yapanları da gördükçe özeniyoruz
Hateketlenince de zorluyor canım inşallah o zamana uyku düzeni oturur. Ev işlerini de boşver eskisi gibi uzun süre olmayacak.
Kendi istiyordu agliyordu kalcam diye.Kendi kalmak istiyorsa birşey yapamazsın canım.
Buranin havuzunu acmadilar pandemi sebebiyle.Günqydın demeden daldım
Kahvaltı yaptık. İkinci çamaşır attım. Kız havuz istiyorum diyor. Belki yarın indiririm. Bugün köfte pilav yapmayı düşünüyorum.
kardeşimin eşi sen gidebilirsin ablanlarla demiş. Ama dedim annesi hasta çok az ömrü kalmışken gelmen doğru olmaz. Yanında olman lazım. Ayrıca bu moral bozukluğunda kızını yanımda ister adam dedim. Yani evet çok isteyerek aslında planı kardeşim yapmıştı. Ama böyle bu durumda çok doğru görmedim tatile çıkmasını. Birara da kızı sizle göndersemmi dedi. Kızlar birlikte eğlenecek diye plan yapmıştık hep. Ama bilemem şimdi annemi istiyorum derse ağlarsa yakın yer de değil dedim. Kırmak da istemedim. Büyük ihtimal eşi de o sürekli gitsemmi diye sorduğu için öyle demiştir. Yoksa böyle bir dönem bırakıp gidince kim olsa kırılırdı diye düşündüm ben
İyi eğlenceler canımGünaydın kızlar biz avsaya yola ciktik sabah 7 yoktu kalktim 8 40 ti idi kiz kardeşim bıraktı gelirken simit ayran su meyve suyu 15 verdim esime kahve al ddim idoda 2 kahve 24 tl vermisben hatun çok masraflisin diyo ama yanında ikramli k balli bar vardı ben olsam bunları düşüp fiyat isterdim ddim iki gündür deli gibi bi ortalik topla bir valiz eksik hazırla yoruldum sürpriz güzel ama birde kısıtlı gün ve çocukla zor 15 dakkaya ineriz insallah
Benim hareketsizken hiç sıkıntım olmadı. Yatırıp işimi yapıyordum.Misafir gelse çeşit çeşit şeyler hazırladığım günleri hatırlıyorum. Ama hareketlenince sürekli bir yerlere tırmanışlar başladı. Kıpır kıpırdı. Sonraları da mutfakta iş yaparken bacağıma sarılıp Sarılıp ağlardı. İş yaptırmazdı.Gözüm sürekli onda olurdu aman düşmesin derdinden. Sonradan açıldıyuruse arkasini toplarim ne bilim mutfaga alir onune kap kocak doker oyalarim diye dusunuyorum.
Boyle oturamiyo yatmak istemiyo(yatipda kendi kendine oyalanan bir bebek diil)
Kucakda tek elle hic bisi yapilmiyo.
Valla bilmiyorum buyudukce keske kucuk hali olsa dermiyim bilemedim.
Bizim de açmayacaklardı da millet bir sürü tantana yaptı. Bir de aidatlara zam yapıp geri aldılar sonra geri borç yazdılar. Yani o dönemde sıkıntıya sokmadık hesabına getirdiler. Millette dedi aidat veriyoruz havuzu açmıyotsunuz veryansın edenler vardı.şezlongları mesafeli koydular millet sabah 8 de gidiyor yer kapmak için Allah akıl versin ne diyeyimBuranin havuzunu acmadilar pandemi sebebiyle.
Kapali hala yani temizlenmedi acilmadi.
çok mantıklı yaklaşıyorsunGünqydın demeden daldım
Kahvaltı yaptık. İkinci çamaşır attım. Kız havuz istiyorum diyor. Belki yarın indiririm. Bugün köfte pilav yapmayı düşünüyorum.
kardeşimin eşi sen gidebilirsin ablanlarla demiş. Ama dedim annesi hasta çok az ömrü kalmışken gelmen doğru olmaz. Yanında olman lazım. Ayrıca bu moral bozukluğunda kızını yanımda ister adam dedim. Yani evet çok isteyerek aslında planı kardeşim yapmıştı. Ama böyle bu durumda çok doğru görmedim tatile çıkmasını. Birara da kızı sizle göndersemmi dedi. Kızlar birlikte eğlenecek diye plan yapmıştık hep. Ama bilemem şimdi annemi istiyorum derse ağlarsa yakın yer de değil dedim. Kırmak da istemedim. Büyük ihtimal eşi de o sürekli gitsemmi diye sorduğu için öyle demiştir. Yoksa böyle bir dönem bırakıp gidince kim olsa kırılırdı diye düşündüm ben
onlar al sat yapıp komisyoncu gibi çalışacakmışSorma canim hayretler içinde izliyorum müge de kredi çekmiş biri yatirmis biri evi satıp parayı vermiş akıl tutulması galiba zaten ev saba ekstra kiraya versen gelir sarsan fiyatı düşmez
Rabbim sifalar versinSelam kızlar
Ancak selam verebildim
Kahvaltı kızı oyala. Evi sildim. Kızımla poğaça yaptık. Uyku saatimiz geldi ben yatacağım şimdi dedim. Gitti yattı kuzum. Uyudu. Ama anne sen gelmehavalara bak ya. Bu yaşta gelme diyor ilerde ne der bilmem. Gelme ama diğer odada yat gitme diyor. Uyku öncesi Öptürmedi de sıpa. Zorla da hiç öpmüyırum zaten bunu normal gibi görmesin.
kardeşimle de konuştuk. Bizim tatil planı hayal oldu. Kardeşim ve eşi gelemeyecek belli. Çünkü kv sinin sonuçlar çıkmış. Kanser tüm vücudunu kaplamış 1 ay zor yaşar demiş doktor. Nasıl bir hastalıktır bu bir ağrıyla ortaya çıkıp çok geçmeden insanı tüketiyor. Oysaki şimdi rahat konuşuyor oturuyor falan ama 1 ay zor yaşarmış. Bakalım göreceğiZ. Tabiki Allah bilir ne kadar ömrü kaldığını.
Sorsan faiz haram diyip bankaya gitmez ama bu faizcilik olmuyo mu simdiKuzu iki gündür müge anlıda mağdurlar adam 70 gram bilezik almış yapilcak çarşıda demişler kac ay olmuş alamamışlar parada giymiş tabi ya orda yoksa başka yerden al dimi tuhaflar eşim dio annene bilezik alcam bu ara diyo sakın bırakma almadan parayı niye birakiyim ya ddim bide canim oradakilerin çoğu söylemedi ilk te ama parayı yada altını işletmek için vermişler sonra söylediler mecbur misal 100 gram veriyo vadesine göre 105 gram fln aliyo tanıdık kuyumcuyla bizzat gördüğüm şeyler 30 yıllık kuyumcuymuslar ama aralıktan beri batmislar zaten vitrindeki bilezikler bile göstermelik ddiler ayarı düşükmüş
İyi tatiller kuzuuuGünaydın kızlar biz avsaya yola ciktik sabah 7 yoktu kalktim 8 40 ti idi kiz kardeşim bıraktı gelirken simit ayran su meyve suyu 15 verdim esime kahve al ddim idoda 2 kahve 24 tl vermisben hatun çok masraflisin diyo ama yanında ikramli k balli bar vardı ben olsam bunları düşüp fiyat isterdim ddim iki gündür deli gibi bi ortalik topla bir valiz eksik hazırla yoruldum sürpriz güzel ama birde kısıtlı gün ve çocukla zor 15 dakkaya ineriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?