Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir Müge Anlı takipçisi olarak bu konu Türkiye yi salladı. Adam çok sevilen bir kuyumcu. Herkes altın almaya geldiğinde para bırakmış ama altınları gelmemis
Altın almaya para bırakmak enterasan
En son ekim flandı bilezik aldım 280 tl yetmedi param.
Kuyumcu hep gittiğim yer,abla dedi sonra verirsin ama dedim 5 ne kadr veremem kalsın dedim.
Yok dediler sorun değil 5nde getir.
Aldım 5nde götürüp verdim paralarını.
Aynısını bana deseler bırak parayu bileziği sonra gel al bırakmam valla.
Baska yer mi yok?
İs baskaymıs ama bu olayda kızlar söyledi sonra

zelalke cnm bisey sorcam
Tansiyon düsüklğü yasadı mı esin
Herkeste belirti farklıymıs ama
Bende sabah beri bi haller var
İse gelirken tansiyonum düstü ,kahvaltı etmeden cıktım diye önemsemedim
Gelince pogaca falan yedim ama vucudum bi garip,midem bulanıyo ara ara
Karnım gurul guurul,aksam parol icip uyudum bas agrısı da vardı
Ay korkamaya basladım

Bu tarz olaylar çok oluyor hepsi başına yansımıyor sadece
Ozellikle doğuda kuyumcuya emanet verip getirisini alıyorlar, ama faiz değil getiri!
Kardeşimin düğününe bilezik alırken uygun gramaj yoktu parayı alıp yaptiracaklarini söylediler.
Sürekli alışveriş yaptığım kuyumcu ama benim her kurusum değerli adama niye guveneyim.
Param karşılığı altın istedim.
çeyrek verdi, bilezik gelince çeyreği verdim bileziği aldım.

Canım tansiyon düşüklüğü de oluyor maalesef. Halsizlik sebebi de tansiyon düşüklüğü deniliyor. O yüzden bol bol su iç. Dengeler. Ben de atlattım artık eminim. Ama eşimden daha hafif atlattım. Bel bacak ağrısı, haksızlık, baş ağrısı, iki gün ateş , ve ara ara üşüme nöbetleri sıtma gibi. Hafif öksürük de olunca tamam dedim. Şimdi iyiyim ara ara tansiyonum düşüyor ama bol bol meyve ve suyla dengeliyorum.
Mardin'de ses açıklama yaptı. 5 binden fazla vaka var artık hastaneler dolu olduğu için çevre illere sevk ediliyor.
Ve bizim çevreden bir çok arkadaş son üç gündür hastaneye gitmelerine rağmen test yapmıyorlar, eve gidin dikkat edin boğaz ağrısı gibi açıklamalar ile eve yolluyorlar. Sanırım iyice kontrolden çıktı.

Yani en mantıklısı
Ben de güvenemem

Evet sabah beri su maden suyu iciyorm
Ara ara bulantım oluyor anlamadım
Hani hamilelikde oluyır ya sanki midem bosmus gibi
Ay ins kimseye tasımam
Ates falam cıkarsa yazarım direk herkese

Evet sabah beri su maden suyu iciyorm
Ara ara bulantım oluyor anlamadım
Hani hamilelikde oluyır ya sanki midem bosmus gibi
Ay ins kimseye tasımam
Ates falam cıkarsa yazarım direk herkese
Korkma o da olsa atlatırsın inşallah. Grip gibi düşün. Ama bu süre gerçekten evde kalmak lazım. Hem belki de o değildir hemen panik olma canım

Korkma o da olsa atlatırsın inşallah. Grip gibi düşün. Ama bu süre gerçekten evde kalmak lazım. Hem belki de o değildir hemen panik olma canım
Cıkcam birazdan eger devam ederse arıcam annemi gelme derim sen
İse de gelmem
Düsünüyorm dün dondurma dısunda soguk bisey yiyip icmedim cünkü.
Hani ondan mı acaba dedim ama
Hayırlısı artk

Cıkcam birazdan eger devam ederse arıcam annemi gelme derim sen
İse de gelmem
Düsünüyorm dün dondurma dısunda soguk bisey yiyip icmedim cünkü.
Hani ondan mı acaba dedim ama
Hayırlısı artk
Sıcaklardan bile olabilir. Bekle bakalım. Bu bı kaç gün durumuna bak.

Aslında çok istiyordum birlikte ama işte sonuçta evlilikte mantıklı yaklaşmak da lazım. Elbette der herkes bir sürü laf. Gün gelir kocası da laf eder haklı olarak. Çocuk konusunda haklısın. İki çocukla uğraşmak çok daha zor. Küçük kardeşim gelir bizimle Yeğenimle ilgilenir ama Bir anda anne diye ağlarsa biz de huzursuz oluruz o da.
yani sonuç olarak aralarında eşiyle karar versinler ben olumlu olumsuz yanlarını söyledim. Çok zamsnsız oldu ama ne yapalım aynı şey bizim annemizin başına da gelebilirdi

Havuzu banyoya koydum. Doldurdum. İçine oyuncaklarını attım.o oyalanırken. Ben de banyoda oturdum ayak bakımı yüz bakımı her bişeyi yaptım. İyi oldu ya havuz yoksa bakım yapamıyordum sonra duşumu alıyordum gelmek istedi yanıma onu da yıkadım. 1 saattir de uyutma çabasındaydım. Yeni daldı çok şükür. Ben de banyoyu toplar. Yemek yapar çamaşır katlarım. İşlerimi hallederim.
süt söyledim o geldi onu pişirmem lazım. Akşam üstü de erken uyanırsa yemek yedirip arabasına koyar markete giderim. A101 den çekmece ayırıcı aldım çok iyi oldu. Küpe kolye toka vs çekmeceye yerleştirdim düzenli oldu.

Kızın arabası gelmis
Ay pek sirin bisey pembik
Herseyini taktım önündeki direksiyonu takamadık annemle bıraktık
Koci gelince taksın
Ona da bisey söyledik
100 kere aradı sabah beri iyi misin diye
Dedim iyiyim tmm arama artk
Korkuyosan git annenlere sen dedim
Gectiyse zaten bana da gecmistir
Senle bide corona atlatalım nolck diyo bana
Adamın romantik olacagı tuttu
Dedim hacı bi bırak onu barı yalnız atlatayım töbe töbe
Kıymalı bezelye pisiriyorm
Aksamdan spagetti var yeter
Kızı uyuttum uzandım az
Yaprak dökümü bekliyorm
Ay bu necla neMzn Cem le evleniyordu ?
Allah da bana baska dert vermesin,derdime bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…