Bereketli olsun canım. Biz de pandemi döneminde düşük vadeli krediye başvurduk. 8500 vermişlerdi. Her ihtimale karşı çekmiştik o krediyi. Olur da iş durumu düzelmezse diye. Alınca altın aldık hemen. Hala duruyor. Henüz ödemesi başlamadı. Bir sıkıntı olmadığı sürece dokunmayı düşünmüyoruZÇektiğimiz kredi ile altın aldım. Bir çift bilezik, 65 cm altın Zincir, ve Zincir ucuna Hint işleme bir uç. Bilezik lazer kesim benim önceden aldığım bir çift ile aynı. Zincir de işçiliği çok az. Sadece Hint uc işlemesi çok. Bu şekil almamin amacı satmamayı hedeflemek. Çünkü önceki aldığım tam altınlarım vardi malesef 3 tanesini bizim arabaya gömdüm. Hayırlısı olsun artık :)
20 sinde ödenecek belli aynenn insan ayırıırkredinin vadesi belli ise seni niye zorluyor ki
sonuna kadar haklısın
takibi bırakmak değil arkandayım canımm
Ben de çamaşır yıkadım kurusun yine atıcam. Evi süpürdüm yemek azar azar vardı yeter sanırım. Koltuğun yastık yüzlerini atacağım şimdi. Yerleri sileceğim. Mola verince bir size uğrayayım dedim. Molasız iş yapamıyorumKiz beni bugun birakmiyo yapisik yasiyoruz.
uyutuyorum besige koyuyorum kalktigim an ciyak ciyak.
sanki goruyor kalktigimi.
Yemek falanda yapamadim Napcam bilmem.
Ancak camasir yikaniyo yastiklar falan onlari asiyorum.
Mutfagi toparladim bi.
Supurge var daha.
Yemek uyduraydim yapamazsam b plani dusunmem lazim en pratiginden.
Canim ben oğlum 11 aylık fln dı olmuştum emiyordu emzirirken normal demişlerdi banadaAiyy ruyamda hamileymisim
Diyorum ki dr. hani tüplerimi baglamistiniz
(bu arada ben hala regl olmadim normal mi bilmem dogurali oldu 2.5ay)
Beni kandirdiniz diyorum.
Ben napicam simdi kizimla ugrasirken bi de hamilelik aldirmayi falan dusunuyorum.
Esim izin vermiyo aiyyy nasil uyandim.
Bi de regl olmadim hala viyviylandim
Kadin beni ins. kandirmamistir.
Musteri velinimettir diyip ya baglamadiysa
Bu ay da olmazsam bi dr. gidicem galiba.
Kız yine biraz kivrandi
yarim saatde 1 ık mık gaz sancisi diye dusunuyorum karnina masaj yapinca rahatladi cunku.
Kahvalti hazirladim esim oynadi kizla falan 9 gibi geri uyudu.
Isler bana bakiyo ama icimden gelmiyor noldu bana bilmiyorum.
C.mak. calistirdim
y.odasini topladim.
Mutfak bekliyo.
oglandan kalan kucuk yorgan vardi onu yikadim kuruda yere aticam kiz oynasin uzerinde bir dahaki ay donmeler basla kanepede birakamam.
yerde oynariz.
yastiklari yikicam sirayla.
Biraz dip kose baslamak istiyorum.
Battaniyeleri, uyku setlerini yikayip kaldirmistim yastiklarda yikansin bakalim.
amin canım benimD dimple81 Allah korusun canim
Allah gecinden versin
yedirenk79 yaa deme öyle sende annesin hormonlardan hep anaclik annelik.
Aglamay bahane cok hormonlar sagolsun.
Disari cikiyorum ohh ne guzel diyorum sukur edip agliyorum
Cikamiyorum sıkıldim diye agliyorum
Kizim uyuyo ozluyorum agliyorum
Neresi agriyo acaba niye anlayamiyoruz ki diye agliyorum.
Aglama olsun yeter ki
bahane bol
Bereketli olsun canım güle güle kullan bende bilezik seviyorum aslında ama en ufak sıkıntı da eşim satalım der biliyorum karantina ve eşim ın işinin bozuk olduğu sırada çeyrekli bilekligi bozmadım onu kar sayıyorum onuda kasım sonu 500 e aldim çeyrek 465 di simdi olmuş 650 tl sadece kazandırdı hem seviyorum kibar duruyoÇektiğimiz kredi ile altın aldım. Bir çift bilezik, 65 cm altın Zincir, ve Zincir ucuna Hint işleme bir uç. Bilezik lazer kesim benim önceden aldığım bir çift ile aynı. Zincir de işçiliği çok az. Sadece Hint uc işlemesi çok. Bu şekil almamin amacı satmamayı hedeflemek. Çünkü önceki aldığım tam altınlarım vardi malesef 3 tanesini bizim arabaya gömdüm. Hayırlısı olsun artık :)
duygularımı özetlemişsin canımAllah annelerimize dert vermesin başımızdan eksik etmesin. Benim anneme birşey olursa hayatımda o kadar şey eksikleşirki. Düşünmesi bile kötü.
6 ayda oldum lelli çok erken dur bakalım su sıcaktada hiç çekilmiyo olma boşverAiyy ruyamda hamileymisim
Diyorum ki dr. hani tüplerimi baglamistiniz
(bu arada ben hala regl olmadim normal mi bilmem dogurali oldu 2.5ay)
Beni kandirdiniz diyorum.
Ben napicam simdi kizimla ugrasirken bi de hamilelik aldirmayi falan dusunuyorum.
Esim izin vermiyo aiyyy nasil uyandim.
Bi de regl olmadim hala viyviylandim
Kadin beni ins. kandirmamistir.
Musteri velinimettir diyip ya baglamadiysa
Bu ay da olmazsam bi dr. gidicem galiba.
Kız yine biraz kivrandi
yarim saatde 1 ık mık gaz sancisi diye dusunuyorum karnina masaj yapinca rahatladi cunku.
Kahvalti hazirladim esim oynadi kizla falan 9 gibi geri uyudu.
Isler bana bakiyo ama icimden gelmiyor noldu bana bilmiyorum.
C.mak. calistirdim
y.odasini topladim.
Mutfak bekliyo.
oglandan kalan kucuk yorgan vardi onu yikadim kuruda yere aticam kiz oynasin uzerinde bir dahaki ay donmeler basla kanepede birakamam.
yerde oynariz.
yastiklari yikicam sirayla.
Biraz dip kose baslamak istiyorum.
Battaniyeleri, uyku setlerini yikayip kaldirmistim yastiklarda yikansin bakalim.
Teşekürler. Bize o düşük vadeli kredi çıkmadı yaa başvurduk ama, şans artık. Borçlanma dan alınmıyor ben onu anladım. O sebbeble Kredi mantıklı geldi.Bereketli olsun canım. Biz de pandemi döneminde düşük vadeli krediye başvurduk. 8500 vermişlerdi. Her ihtimale karşı çekmiştik o krediyi. Olur da iş durumu düzelmezse diye. Alınca altın aldık hemen. Hala duruyor. Henüz ödemesi başlamadı. Bir sıkıntı olmadığı sürece dokunmayı düşünmüyoruZ
Bilezik veya altın herhangi birşey takmıyorum aslında. İnce alyansim bile yeşil altın. Ama bı düğün olursa önümüzde belki takarım :)Bereketli olsun canım güle güle kullan bende bilezik seviyorum aslında ama en ufak sıkıntı da eşim satalım der biliyorum karantina ve eşim ın işinin bozuk olduğu sırada çeyrekli bilekligi bozmadım onu kar sayıyorum onuda kasım sonu 500 e aldim çeyrek 465 di simdi olmuş 650 tl sadece kazandırdı hem seviyorum kibar duruyo
Analık dogurmakla olmuyır cünkülümO ağlamalar neden oluyor ? Ben de de ilk aylarda cok olmustu. Hala da arasira tutar. Hadi sizde lahusalik falan bana ne oluyor
Ya sen çok tatlısın espirilerin çok güzel. Benim annem de senin gibi her durumda espiri yapar. Senin kızın da benim gibi şanslı. Benim annemle saatlerce gülmelerim meşhurdur. Rabbim bu çektiklerini evladından ödül olarak nasip etsin İNŞAALLAHAnamın da icine mi dogdu ne,bana bugun diyoki;zeynep kız biz düğünde keske altınları alsaydık bu kocandan diyo
Herkes takılanını alsın kendi deseymis.
Niye dedim?
Kocan yiyecegine sen yerdin diyo
Anne dedim 8 senede ayda 1000 tlden bile hesaplasan ben bu adama 100küsür bin vermis oluyorm
Sen altınlara mı takıldın diyorm
İste diyo bari altınları kurtaraydık diyo hala
Gecmis olsn anne su vereyim mi dedim
Anamın damatt sevgisi der susarım
Ev temizligi bile 200 tl dir az olur canim. Daha yukarisi olsun 650 tl yi kurtarmiyorBeyim kıyma almıs
Oo dedim Alya kilosu 650 tlden kıyma yicez kız dedim
Basına kakınc da bir markayım
Ama umrunda mı hic
Sakal trası oldu gelince,banyoyu komple yıkattım.
Dedim 650 tl vermisim bide tüyünü topagını temizleyemem
Bu da varan 2 oldu
Egleniyorm bayagı saka maka
2 patlıcan vardı ,közledim Alinazik yaptım
Kız bütün gün uyumadı simdi uyudu
Yemege gececegiz birazdan.
Masayı da mı toplatsam kız ben buna
Dip köse evi temizleteyim bari anca icim sogur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?