Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sefan olsun canim arada oluyo bizde yedik dışarda volta beğenmedim yediklerimizi 90 ödemiş söylendi et alır yerdim diye al pisir ddm tatile gelince zaten cocugun pesime koştur yedir icir yoruluyorum her gün yemeyiz ama apart tuttuk içerde malzeme pratik şeylerde yaparim

Kavgada yumruk sayılmaz deseydin sen ona
Tatilde bakmıyorz 3 e 5e okadr
Anı hepsi
Sefan olsnn

Bide normalde ben çok verdik derdim beğenmedi yemekleri o söyledi yediğimiz degse acımaz o paraya
Hersey dahil yer değilse,öyle yerlerde genelde kalite düsük oluyo etraftaki köftecilerde falan
.
2 sene önce Ayvalık seytan sofrasına gittik
Kardesimler flaan
Yemek yicez garson kebabım var gzel flan dedi
Dedik biz Bursa dan geliyorz
Oo dedi size gelmez ozman dedi köfte getirdi,anam bildiğin camur
Töbe yarabbim nimete mana bulunmaz ama okadr kötüydü yarım bırakıp kalktk
Ayvalık zaten yeme icme konusunda über basarısız

İyi tatiller canım size de

A
Ay Ayvalık yemek konusunda berbat
Sadece paşa çorba var her gün zeytin yağlımı yiyeceğiz

Şeytan sofrası da o manzaraya doğru düzgün bir mekan yok

Hayırlı olsun canım

Hee gecen ben de aldım 35 tlye sirince sarabı
Koci diyo nerden buldun bu köpeköldüreni
Senin dedim fiyatlardan haberin var mı
Bi blush olmıs 70 tl
35 e nerden aldın kız ucuzmuş bile. Şirince şarabı enfeeeesss. Alkol gibi hissetmiyor insan içerken.

Sorsan faiz haram diyip bankaya gitmez ama bu faizcilik olmuyo mu simdi
İyi olmus vala
Biz enayimiyiz burda yarım gram yarım gram calısıp biriktiriyorz
Faiz haram deyip işçi hakkı yiyen çok işveren de tanıyorum. Banka da faiz alıyor üç kuruş kazanmaya çalışana haram. Neyse daha yazmayayım.

Hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin canım çok sevindim

Kesinlikleee biz de hiç beğenmedik. Heleki çok övdükleri ayvalık tostçusunu hiç unutamam istanbulda bile daha güzelini yedim o derece. Eşim garsonu çağırdı bu tostun içinde ne var ayvalık tostumu yoksa yanlışlıkla normal tostmu getirdiniz dedi
Yolda dinlenme yerinde bile şahaneydi.

Biz cundayı da çok beğenmedik kızlar, O kadar abartıldığı kadar değilmiş. Alaçatıyı beğendim çok hoş bir yer. O bölgelerde çocuktan önce geze geze tatil yapıyorduk. Geçen yılda önce assos baba yanına gittik sonra ayvalık cunda gezdik ayvalıkta kaldık oradan seferihisara otele gittik orada vakit geçirdik. Çoğu zamanımız otelde geçti.

Güle güle büyütün bebeginizii
Kızım 11 aylık hala günde en az 1 kez aglıyorm
Gercekten is dogumdan sonra baslıyormjs
Hamilelikteki hormonlar pembe bulutmus etrafımzda
Ahahahaha değişik duygular işte :) herkes farklı yaşıyor doğum sonrasini, bu lohusalıkta da aglayasim geldigi oldu ama artık kabullendim. Bu bir süreç pandemi, bebeğin gelmesi, düzen değişikliği hepsi zamanla rayına oturacak diyorum. Ağlamıyorum o zaman bir de benim şansım annemle aynı apartmanda oturuyoruz KOAH hastası olmasına rağmen çok buyuk destekcim. Yemek derdim yok geceleri iniyor iki saatte bir kaldırıyor beni emzirip yatıyorum mesela. Tabii o da yoruluyor bir hafta sonra kendim komple ilgilenirim :) bu arada birikim için bugün bir Gr aldı eşim. Hem anneme olan borcu kapatıp hem de kendimize ufak birikimler yapmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…