- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Onlar en uygunlar aynen accık hijyen sıkıntısı var ama olur okadrMudanya da ablanın yeri güzel
Çok uygundu geçen yaz gittik
Sefan olsun canim arada oluyo bizde yedik dışarda volta beğenmedim yediklerimizi 90 ödemiş söylendi et alır yerdim diye al pisir ddm tatile gelince zaten cocugun pesime koştur yedir icir yoruluyorum her gün yemeyiz ama apart tuttuk içerde malzeme pratik şeylerde yaparimkullan kullan :):):)
benim anne fıkra gibi, tonla laf var.
tam bir boga burcu ,hiç unutmaz
10 yıl o lafın yerini bekler . gülerek koyar gider :) :)
benim ki de geçen balıkçıda dur ben ısmarlayım dedi
eee dedim tamam
hesap geldi 170- TL ama gerçekten 170 lik orta da hiç bir şey yoktu
adam bir nokta da haklı
2 meze , bir balık, bir kalamar, 1 tane 33 lük miller
sırf benim pis boğazlığım yani orta da balık bile yoktu
tabi söylendi biraz bu nedir ya filan diye.
dedim piyasa bu ağaa :):)
sonra ş u paraya gidip güzel bir et yesek hiç üzülmezdim ama böyle değmez şeye gidince üzülüyorum
ama sen mutlu oldun boş ver filan dedi
dedim kekliği yakalamışım niye gereksiz harcattım ki :):)
neyse balıkçıdan sonra aynı paraya birde elbise aldı bana :):) çok temiz miss oldu
Kavgada yumruk sayılmaz deseydin sen onaSefan olsun canim arada oluyo bizde yedik dışarda volta beğenmedim yediklerimizi 90 ödemiş söylendi et alır yerdim diye al pisir ddm tatile gelince zaten cocugun pesime koştur yedir icir yoruluyorum her gün yemeyiz ama apart tuttuk içerde malzeme pratik şeylerde yaparim
Bide normalde ben çok verdik derdim beğenmedi yemekleri o söyledi yediğimiz degse acımaz o parayaKavgada yumruk sayılmaz deseydin sen ona
Tatilde bakmıyorz 3 e 5e okadr
Anı hepsi
Sefan olsnn
Hersey dahil yer değilse,öyle yerlerde genelde kalite düsük oluyo etraftaki köftecilerde falanBide normalde ben çok verdik derdim beğenmedi yemekleri o söyledi yediğimiz degse acımaz o paraya
İyi tatiller canım size deSefan olsun canim arada oluyo bizde yedik dışarda volta beğenmedim yediklerimizi 90 ödemiş söylendi et alır yerdim diye al pisir ddm tatile gelince zaten cocugun pesime koştur yedir icir yoruluyorum her gün yemeyiz ama apart tuttuk içerde malzeme pratik şeylerde yaparim
Ay Ayvalık yemek konusunda berbatHersey dahil yer değilse,öyle yerlerde genelde kalite düsük oluyo etraftaki köftecilerde falan
.
2 sene önce Ayvalık seytan sofrasına gittik
Kardesimler flaan
Yemek yicez garson kebabım var gzel flan dedi
Dedik biz Bursa dan geliyorz
Oo dedi size gelmez ozman dedi köfte getirdi,anam bildiğin camur
Töbe yarabbim nimete mana bulunmaz ama okadr kötüydü yarım bırakıp kalktk
Ayvalık zaten yeme icme konusunda über basarısız
Şeytan sofrası da o manzaraya doğru düzgün bir mekan yokHersey dahil yer değilse,öyle yerlerde genelde kalite düsük oluyo etraftaki köftecilerde falan
.
Kardesimler flaan
Hayırlı olsun canımMerhabalar hanımlar nihayet hepsini okudum. Hastalara acil şifalar dilerim, Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin Rabbim. Bugün günümüz sabah banka ile başladı, nihayet aradıgımız arsayı bulduk, kızlar çok güzel denize hakim bir tepede lebi derya Allah biliyor ya düşündüğümden çok daha iyisini bulduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Fiyat konusunda çok büyük pazarliklar yapmadım çünkü arsanın bana getirisi çok fazla olacak bir kısmını kredi çekicez olsun Allah sağlık sıhhat versin ödenmeyen borç yoktur diyorum.
Ayy ne güzell haberrr
İyi günlerde keyif sürün insallahhh
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun sizlere daha güzelleri nasip olsun.Hayırlı olsun canım
35 e nerden aldın kız ucuzmuş bile. Şirince şarabı enfeeeesss. Alkol gibi hissetmiyor insan içerken.Hee gecen ben de aldım 35 tlye sirince sarabı
Koci diyo nerden buldun bu köpeköldüreni
Senin dedim fiyatlardan haberin var mı
Bi blush olmıs 70 tl
Faiz haram deyip işçi hakkı yiyen çok işveren de tanıyorum. Banka da faiz alıyor üç kuruş kazanmaya çalışana haram. Neyse daha yazmayayım.Sorsan faiz haram diyip bankaya gitmez ama bu faizcilik olmuyo mu simdi
İyi olmus vala
Biz enayimiyiz burda yarım gram yarım gram calısıp biriktiriyorz
Hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin canım çok sevindimMerhabalar hanımlar nihayet hepsini okudum. Hastalara acil şifalar dilerim, Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin Rabbim. Bugün günümüz sabah banka ile başladı, nihayet aradıgımız arsayı bulduk, kızlar çok güzel denize hakim bir tepede lebi derya Allah biliyor ya düşündüğümden çok daha iyisini bulduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Fiyat konusunda çok büyük pazarliklar yapmadım çünkü arsanın bana getirisi çok fazla olacak bir kısmını kredi çekicez olsun Allah sağlık sıhhat versin ödenmeyen borç yoktur diyorum.
Biz de 100 tl vermiştik 4 yıl önce. Aşağı yukarı aynı şeylerdi. Şimdi kimbilir kaç liradırMudanya da Kalami var belki bilirsiniz
2 balık 2 cola 1 salataya 150 tl vermisstik 5 snee önce faln
Hala icime yaradır
Kesinlikleee biz de hiç beğenmedik. Heleki çok övdükleri ayvalık tostçusunu hiç unutamamHersey dahil yer değilse,öyle yerlerde genelde kalite düsük oluyo etraftaki köftecilerde falan
.
Kardesimler flaan
Ahahahaha değişik duygular işte :) herkes farklı yaşıyor doğum sonrasini, bu lohusalıkta da aglayasim geldigi oldu ama artık kabullendim. Bu bir süreç pandemi, bebeğin gelmesi, düzen değişikliği hepsi zamanla rayına oturacak diyorum. Ağlamıyorum o zamanGüle güle büyütün bebeginizii
Kızım 11 aylık hala günde en az 1 kez aglıyorm
Gercekten is dogumdan sonra baslıyormjs
Hamilelikteki hormonlar pembe bulutmus etrafımzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?