- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Ben Ayvalık merkeezin isletmelerinin havasını anlamıyorm zatenA
Ay Ayvalık yemek konusunda berbat
Sadece paşa çorba var her gün zeytin yağlımı yiyeceğiz
Görümcemler Alacatayu begenmemislerdiBiz cundayı da çok beğenmedik kızlar, O kadar abartıldığı kadar değilmiş. Alaçatıyı beğendim çok hoş bir yer. O bölgelerde çocuktan önce geze geze tatil yapıyorduk. Geçen yılda önce assos baba yanına gittik sonra ayvalık cunda gezdik ayvalıkta kaldık oradan seferihisara otele gittik orada vakit geçirdik. Çoğu zamanımız otelde geçti.
35 e nerden aldın kız ucuzmuş bile. Şirince şarabı enfeeeesss. Alkol gibi hissetmiyor insan içerken.
Şeytan sofrası da o manzaraya doğru düzgün bir mekan yok
o ayvalık tostu zaten bir facia :):))Kesinlikleee biz de hiç beğenmedik. Heleki çok övdükleri ayvalık tostçusunu hiç unutamamistanbulda bile daha güzelini yedim o derece. Eşim garsonu çağırdı bu tostun içinde ne var ayvalık tostumu yoksa yanlışlıkla normal tostmu getirdiniz dedi
Yolda dinlenme yerinde bile şahaneydi.
ben alaçatıyı da açıkcası begenmedimBiz cundayı da çok beğenmedik kızlar, O kadar abartıldığı kadar değilmiş. Alaçatıyı beğendim çok hoş bir yer. O bölgelerde çocuktan önce geze geze tatil yapıyorduk. Geçen yılda önce assos baba yanına gittik sonra ayvalık cunda gezdik ayvalıkta kaldık oradan seferihisara otele gittik orada vakit geçirdik. Çoğu zamanımız otelde geçti.
aynı fikirdeyimBen Ayvalık merkeezin isletmelerinin havasını anlamıyorm zaten
Ayvalık merkez cöl gibi yer 1 tane agac yok hava 1 milyon otellerde.
Cunda mısın be mübarek
Otellerde sahil yok beachlere yönlendiryor
2 sene önce kisi bası 80 tl demisti bize
Teşekkür ederim yedirenkcim.Hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin canım çok sevindim
Allah analı babalı büyütmek nasip olsun evladınızı. Birikimlerinizde bereketli olsun.Ahahahaha değişik duygular işte :) herkes farklı yaşıyor doğum sonrasini, bu lohusalıkta da aglayasim geldigi oldu ama artık kabullendim. Bu bir süreç pandemi, bebeğin gelmesi, düzen değişikliği hepsi zamanla rayına oturacak diyorum. Ağlamıyorum o zamanbir de benim şansım annemle aynı apartmanda oturuyoruz KOAH hastası olmasına rağmen çok buyuk destekcim. Yemek derdim yok geceleri iniyor iki saatte bir kaldırıyor beni emzirip yatıyorum mesela. Tabii o da yoruluyor bir hafta sonra kendim komple ilgilenirim :) bu arada birikim için bugün bir Gr aldı eşim. Hem anneme olan borcu kapatıp hem de kendimize ufak birikimler yapmaya çalışıyoruz
Arsa almışsınız hayırlı olsun,ne zamandır arıyordunuz gönlünüze sinmesine sevindim. Allah sağlıklı günlerde sevdiklerinizle güle güle huzurla kullandırsın hayallerinizi yaşatsın.Günaydın hanımlar, yine erken kalktıgım günlerden biri, seviyorum sabahın ilk saatlerini şükrümü en bol ettiğim saatlerdir. Uyandıgım için, sağlıklı oldugum ve kızlarımın oldugu için. Uyandıgım gibi içtigim su beni mutlu eder. Hemen işlere koyuldum zira yarın nasipse kesinlikle yetişemem diye. Önce buzdolabında ki mısırları tencereye koydum. Sonra patlıcanlarımı çıkardım biraz da biber, domates,patates ve sogan onları küçük küçük doğradım ve kavurdum kavurunca üzerine ince kıyılmış maydanozları serptim son bir kez kariştırıp altını kapattım. Buzdolabında bahçemden getirdiğim şeftalileri soydum bir saklama kabına koyup dolaba koydum. Çöpleri attım çamaşır makinesini doldurdum çalıştırdım. Evi elektrikli süpürgeye tuttum küçük süpürge ile aldım, paspas çektim, toz aldım çamaşırları serdim ama çok yorulmuşum yemegimi yedim öyle bir acıkmışım ki çok yedim sizleri okurken de kahvemi içtim. Akşama yemek yapmıcam dünden karışık kızartma ve biraz mücver var, kızarmış tavuk ve az pirinç pilavı onlar bitsin önce dedim.
Çok teşekkür ederim Durkancım. Allah sizlere daha güzelini nasip etsin inşallah.Arsa almışsınız hayırlı olsun,ne zamandır arıyordunuz gönlünüze sinmesine sevindim. Allah sağlıklı günlerde sevdiklerinizle güle güle huzurla kullandırsın hayallerinizi yaşatsın.
Cesmede kalmistik bi otelde.Görümcemler Alacatayu begenmemislerdi
Yok artk demistim
Gece ısıklar sönüyo kapkaranlık heryer diye.
Carsıya yönlendiriyolar insanı ondan ısıklar sönük demistim
Bence beklentiyle alakalı
Alkol almayan birri sıkılır Alacatı da net.
Mesela ben sirince kahvaltısı der susarım.
Simdiye kadrr görğüm en iyi kahvaltıcılar sirincede.
şirincenin şarap içerek gezmesi güzel oluyor :):)Görümcemler Alacatayu begenmemislerdi
Yok artk demistim
Gece ısıklar sönüyo kapkaranlık heryer diye.
Carsıya yönlendiriyolar insanı ondan ısıklar sönük demistim
Bence beklentiyle alakalı
Alkol almayan birri sıkılır Alacatı da net.
Mesela ben sirince kahvaltısı der susarım.
Simdiye kadrr görğüm en iyi kahvaltıcılar sirincede.
ayyy çeşme çocukluğumdan bugüne en sevdiğim yerCesmede kalmistik bi otelde.
Alacatiyida gezmistik cesme daha guzel.
Hele dondurmalari ozellikle aksam cok guzel.
izmir,bodrum, antalya, mugla ve kusadasinda kaldik.
Ben kusadasini begendim en cok.
Yine gitsem sanirim kusadasina giderim.
Teşekkür ederim daha güzeli size nasip olsun inşallah. Dinlenmene sevindim.nazenin9320 canim hayirli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?