- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Ben tostu salcalı severim
Evlenene kadr tereyag yemeklerde bile yemezdim
Evlenince yemeklere pilava atıyorm ama hala yag sürüp yiyemiyorm
Agır geliyor bana
Ama kz kesin yerAnnem kardesimin cocukları salcalı ekmege alıstırdı
Benimkini de alıstırması yakındır
Benimkide iki gündür simit aşkı tuttu kuzumum goren diyecek çocuk kuru simit kemiriyorvalla benimki alıştı bile özellikle istiyor. İlk veren de annemdi :)))
Ekmek yedirmedim şuan ekmek delisi oldu. Kuru ekmek yemek için elinden geleni yapıyor
Teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun.Selam kizlar
nazenin9320 hayırlı uğurlu olsun ne iyi olmuş
Kizlar hafta sonundan beri annemin yazligindayiz, çok güzel geçiyor ve size sorduğum konu vardı ya alışveriş konusu konuş şöyle demiştiniz de konuşmuştum azıcık yani, annem çok değişti gerçekten söylemek gerekiyomus çok sağolun
Mercimek çorbası ve köfte patates dizme yaptım bı salata yapicam işte
Bı taraftan yaprak dökümü izliyorum bı taraftan sizi okudum oğlum bornozla sızdı
Gel yiyelim
Valla bizim de simiti özler oldu. Çok seviyor. Simit vazgeçilmezleri kuzum yesin boşver.Benimkide iki gündür simit aşkı tuttu kuzumum goren diyecek çocuk kuru simit kemiriyor
Kız sorma tatilde karı koca izledik ne diziydi efsaneydi gerçektenAskı memnu finali varmıs buaksam
758393734 kez izlediğim final icin cay demledim
Beni beni Bihteri gömecegiz bugece
Kuzu yesinde bugun borekcide su böreği fln yedik oğlan yine simit istedi sonra onu yerken borege saldırdı diyecekler kendileri neler yiyo oğlan simit kemiriiyorduValla bizim de simiti özler oldu. Çok seviyor. Simit vazgeçilmezleri kuzum yesin boşver.
Herkese merhabalar. Ben izledim o diziyi Mehmet Günsur harikaydı.Bu karantinada fi dizisine sardım ben de.. izleyen var mı, ilginç bir dizi..
Ben de izledim güzel dizi ama sonunu çok aceleye getirdilerBu karantinada fi dizisine sardım ben de.. izleyen var mı, ilginç bir dizi..
Ben de iki bölümcük izleyebildim. Uzun zamandır tam film bitiremez oldukBu karantinada fi dizisine sardım ben de.. izleyen var mı, ilginç bir dizi..
850 kere izlediğim finali sonu belki değismistir diye izliyorm hahahahKız sorma tatilde karı koca izledik ne diziydi efsaneydi gerçektenkoca yürekli behlulude unutma firdevs hanimida unutma o bile beklemiyordu bihterin böyle bisey yapacağını para kasasındanda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?