Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy masanın üzeri yine davetiye doldu. Şimdi yeni moda herhalde gelmezseniz gönül koymam malum covidli günlerdeyiz diyorlar. İyi o zaman düğün yapmayın, bizde gelmek zorunda kalmayalım. Hafta sonu eşimin yegeninin düğününe gittik. İnanın ne mekanda ateş ölçtüler ne maskesiz kimse olmasın dediler, maskeli 10 kişi kadardık. Oyuna kalkanlar, alkol alanlar daha neler neler. Takı için sadece aile büyükleri dediler eşim kalkmadı sandıga attık zarfımızı ama illa çeyregini gelini ve damada takmak isteyenler oldu. Bu covidi biz böyle tüketemeyiz, masalarda bulunan ikramları afiyetle yediler, dondurmalar öyle masalara siparişler veriliyor ben şok oldum bir tek bizmi dikkat ediyoruz acaba diyorum. Sadece düğünlere gidicem kına gecesine gitmek istemiyorum, bakalım sözümü tutabilecekmiyim, derdim takıdan kaçtı dedirtmemek kendime yoksa böyle söylentilerde var covidi de bahane ediyorlar çarşi-pazar geziyorlar düğüne davet edince hastalıgı bahane ediyorlar demiyorlar mı çok kızıyorum. İnanın takı bizim kendimize yapmış oldugumuz manevi yatırım gözü ile bakıyorum ben. İnanırım düğün yapanla ev alana Allah yardım edermiş sözüne bizlerde nacizane katkımız olsun diye bir miktar yardım ediyoruz. Veren el olmaya çalışıyoruz, inşallah daha çok katkımız olsun. Kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın

valla benimki alıştı bile özellikle istiyor. İlk veren de annemdi :)))
Ekmek yedirmedim şuan ekmek delisi oldu. Kuru ekmek yemek için elinden geleni yapıyor

Selam kizlar
nazenin9320 hayırlı uğurlu olsun ne iyi olmuş
Kizlar hafta sonundan beri annemin yazligindayiz, çok güzel geçiyor ve size sorduğum konu vardı ya alışveriş konusu konuş şöyle demiştiniz de konuşmuştum azıcık yani, annem çok değişti gerçekten söylemek gerekiyomus çok sağolun
Mercimek çorbası ve köfte patates dizme yaptım bı salata yapicam işte
Bı taraftan yaprak dökümü izliyorum bı taraftan sizi okudum oğlum bornozla sızdı

valla benimki alıştı bile özellikle istiyor. İlk veren de annemdi :)))
Ekmek yedirmedim şuan ekmek delisi oldu. Kuru ekmek yemek için elinden geleni yapıyor
Benimkide iki gündür simit aşkı tuttu kuzumum goren diyecek çocuk kuru simit kemiriyor

Teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun.

Askı memnu finali varmıs buaksam
758393734 kez izlediğim final icin cay demledim
Beni beni Bihteri gömecegiz bugece
Kız sorma tatilde karı koca izledik ne diziydi efsaneydi gerçekten koca yürekli behlulude unutma firdevs hanimida unutma o bile beklemiyordu bihterin böyle bisey yapacağını para kasasındanda oldu

Valla bizim de simiti özler oldu. Çok seviyor. Simit vazgeçilmezleri kuzum yesin boşver.
Kuzu yesinde bugun borekcide su böreği fln yedik oğlan yine simit istedi sonra onu yerken borege saldırdı diyecekler kendileri neler yiyo oğlan simit kemiriiyordu

Kız sorma tatilde karı koca izledik ne diziydi efsaneydi gerçekten koca yürekli behlulude unutma firdevs hanimida unutma o bile beklemiyordu bihterin böyle bisey yapacağını para kasasındanda oldu
850 kere izlediğim finali sonu belki değismistir diye izliyorm hahahah

Günaydınlarr
Rüyamda cmrtsi ise gitmeyi unutuyorm
Bi bakıyorm saat 13.20 ay ben ise gitmedim die patronu arıyorm falan
Alarm caldı uyandım
Tabi kızda uyandı
Yanımıza aldım saclarıma yapıstı kalktık
Kardesime cicek sipars etcm bugun ,haftaya dogumgünü
Esi ggaliba kociyi aramıs süprz yapmaya
Aksm dedi süpriz var kardesine yine diye,benimkine fikir sormus asjsjdjdlk ay dedim tam adamını bulmus dikir sorcak
Gerci masrafı baskası yapınca güzel fikirleri var adamın
Sonra göz boyamaya bana diyoki,eylülde evlilik yıldönümmüz,ortalk sakinlerse kacarız biyere diyo
su bakısı attım aynen
Hacı dedim bide evlilik yıldönümi masrafı ödeyemem hic girme o topa
Hayırlısıyla bikac seneye bosanmamızı kutlarız dddim
Acıksözlülükte benim giibi ol
Sanki muhtesem evliliğm var da bide yıldönümü kutlucam
Bosa masraf

Bu Berkay dangalagı ne demis ya
Kadınlar bize hediyedir,onlara en güzel sekilde bakmakla yükümlüyüz demis
Valla ben kimseye hediye gönderilmedim
Kimse de bana bakmakla yükümlü değil
Bu zihniyette adamlr ,kız cocuugu yetistiriyor birde
Kucagına alıp poz verdiğin bebeği bi kadın yetistiriyor salak herif diyesim var

Selammm
Yine aksam uykuya dustuk kizla.
Sabah az daha gec uyansa tam kendime benzeticem tadindan yenmicek.
Ama bugun 7 de uyandi yine sukur
6 seansini atlattik sanki.
Geri uyuttum bile 9 da.
Bende uzandim da uyuyamdim.

Sev kizim uykuyu , cici uyku, guzel uyku

Aksam erken yatmasina bile gayet mutluyum.
3 ay seysi dogru galiba (erkenden seetmim de) yani duzene gircez gibi.

Bugun annem gelecek yemek yapicim
Kiyma cikartim kofteli falan bi yemek uydurcam.
Pilav yaparim
Esim gitmeden soyle bi toparladim ortalikdakileri.

Ama bulasik var ocak silincek
Dun kiza sarki soyleye soyleye banyo sildim elimle.
arabadan gozuyle yedi beni.

aiy soyle ay sonu hesabi falan yapmasak hemen robotu alirim ya.
Supurmek artik okadar zor geliyor ki
2 oda supurup kizla ilgilen ya da birini bekle gelsin supurge ac
Yildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…